Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, επέστρεψα και εγώ μετά από πολλή άρνηση και αποστασιοποίηση να μοιραστώ τον πόνο μου, όχι ότι αυτό θα αλλάξει κάτι στην κατάσταση. Τελείωσα το δεύτερο κύκλο διέγερσης με νέο φάρμακο, είχα μεγάλες προσδοκίες ότι μου ταίριαξε καλύτερα από το πρώτο γιατί βλέπαμε 10 ωοθυλάκια και η δεύτερη μέτρηση της οιστραδιόλης έφτασε 3 χιλιάδες... Χθες έγινε η ωοληψία και έμαθα ότι πήραμε 6 γιατί τα 3 ήταν άδεια. Σήμερα μου είπαν ότι τα 4 γονιμοποιηθηκαν. Ο άντρας μου λεει οκ τα ίδια με την πρώτη φορά που ουσιαστικά μείναμε με 4 των 3 ημερών..Τώρα φυσικά εγώ σκέφτομαι πόσα θα φτάσουν τελικά 3η ημέρα και ότι δεν αξίζει να κάνω όλο αυτό για 1 προσπάθεια/ευκαιρία... Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα σε ρίχνει εκεί που πας να ανέβεις λίγο ψυχολογικά..

Κούκλα μου δεν είναι άσχημα τα έξι ωάρια και τέσσερα γονιμοποιημένα.. νομίζω πρέπει να δεις λίγο πιο αισιόδοξα την κατάσταση και να μην συγκρίνεις!

Καλό μήνα με υγεία

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Με είδα χθες στο "πόλεμο των άστρων" (το σήριαλ) Ωραία ήμουν!! ;)

Είχα κι εγώ πολύ κοντά μαλλιά για 10 χρόνια. Από το 1996 ως το 2006. Γι' αυτό τώρα κάνω κοτσίδια. Βγάζω το άχτι μου... :D

δεν το πιστευω.τηλεπαθεια εχουμε!!!???

icon10.gificon10.gif

εμεις παλι πηγαμε στον αιματολογο και μου εδωσε μια εξεταση.μας ειπε οτι δεν χρειαζεται να κανω τιποτα αλλο και οτι τα καρυοτυπα (τα δικα μου και του συζυγου)δεν θα δειξουν τιποτα,μονο οταν γινεται εξεταση στο εμβρυο,εμβρυο δεν υπαρχει αρα ειμαστε στο μηδεν.την πεμπτη θα παμε στο νοσοκομειο το σπερμα.

Δεν ξέρω γιατί, αλλά για σένα πιστεύω ότι θα γίνει από κει που δεν το περιμένεις.. μια ωραία πρωία θα ξυπνήσεις, θα είσαι έγκυος και θα πάνε όλα καλά!! Έτσι πιστεύω! Αλήθεια!

Δεν ξέρω γιατί, αλλά για σένα πιστεύω ότι θα γίνει από κει που δεν το περιμένεις.. μια ωραία πρωία θα ξυπνήσεις, θα είσαι έγκυος και θα πάνε όλα καλά!! Έτσι πιστεύω! Αλήθεια!

μακαρι,αλλα τοσα χρονια κατι θα επιανα αλλα τιποτα.

Διαφημίσεις

τα εισητήρια είναι αερ. και τώρα θα δώσω 130 ευρώ ακόμα για να τα αλλαξω!!!:mad::x:x

Πάρε τηλέφωνο το γιατρό και πες του να διακόψει την απεργία και να σε δει αμέσως.. Αλλιώς να σου πληρώσει τα 130 ευρώ... Καλά δεν τα λέω; Καλά τα λέω!!! :tongue:

τα εισητήρια είναι αερ. και τώρα θα δώσω 130 ευρώ ακόμα για να τα αλλαξω!!!:mad::x:x

Καλημέρα!

Άντζελα γιατί πρέπει να δώσεις ακόμη περισσότερα χρήματα; Είχα βγάλει κι εγώ αεροπορικό εισητήριο στο παρελθόν και επειδή έπεσα σε μέρα απεργίας μου το αλλάξανε για όποια μέρα ήθελα χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.:)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα!

Άντζελα γιατί πρέπει να δώσεις ακόμη περισσότερα χρήματα; Είχα βγάλει κι εγώ αεροπορικό εισητήριο στο παρελθόν και επειδή έπεσα σε μέρα απεργίας μου το αλλάξανε για όποια μέρα ήθελα χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.:)

σου το αλλάζουν για 1-2 μερες μετά αλλα ο γιατρός μου δεν έχει ραντεβού και πρέπει να πάω την άλλη εβδομάδα!!

Διαφημίσεις

εσύ μετά την αφαίρεση του διαφράγματος, εκτός από 4 μέρες αντιβίωση (που σίγουρα θα πήρες) τίποτα άλλο δεν σου δώσανε; Εμένα γιατί μου έδωσαν ορμόνες μπόλικες μπόλικες; Εμένα βέβαια ήταν ένα ινώδες πράγμα πάνω στο τοίχωμα της μήτρας και μου παν ότι έκαναν πληγή ξύνοντάς το. Οπότε οι ορμόνες είναι για επούλωση...

8 και σήμερα!!! :D

tounts, μετά την αφαίρεση διαφράγματος δεν πήρα τίποτε, κανένα φάρμακο, ούτε καν αντιβίωση, ούτε ορμόνες, απολύτως τίποτε. Μάλιστα μου έκανε εντύπωση, γιατί είχα διαβάσει στο φόρουμ ότι όλες οι κοπέλες μετά την υστεροσκόπηση παίρνουν φάρμακα. Τρομοκρατήθηκα, μη τυχόν και ξέχασαν να μου δώσουν τα φάρμακα, μήπως είχε γίνει κακή συνεννόηση και πήγα την άλλη μέρα άρον άρον στο γιατρό να τον ρωτήσω. Μου είπε ότι όσα φάρμακα χρειαζόμουν μου τα χορήγησαν απ'ευθείας στη μήτρα αμέσως μετά την αφαίρεση του διαφράγματος, οπότε δεν χρειαζόταν να τα πάρω από το στόμα.

σου το αλλάζουν για 1-2 μερες μετά αλλα ο γιατρός μου δεν έχει ραντεβού και πρέπει να πάω την άλλη εβδομάδα!!

να τον πεις να κανει μια εξαιρεση και να σε δεχτει,πες του οτι ερχεσαι απο την χιο,ακομα και στο μαιευτηριο αμα βρισκεται να πας να σε εξετασει εκει.εκει στην χιο δεν εχεις κανενα γιατρο? η στην μυτιλινη?:rolleyes:

να τον πεις να κανει μια εξαιρεση και να σε δεχτει,πες του οτι ερχεσαι απο την χιο,ακομα και στο μαιευτηριο αμα βρισκεται να πας να σε εξετασει εκει.εκει στην χιο δεν εχεις κανενα γιατρο? η στην μυτιλινη?:rolleyes:

μου είπε αν θέλω να πάω την Παρασκευή στις 6:00 το πρωϊ αλλα δεν εχει πτηση τοτε!! όσο για τον γιατρό που έχω εδώ εχει τελειώσει η σύμβασή του και θα ανανεωθεί μετά τις 10/5:confused:

δεν θέλω να πάω σε καινούριο γιατί δεν ξέρει το ιστορικό μου!!!

tounts, μετά την αφαίρεση διαφράγματος δεν πήρα τίποτε, κανένα φάρμακο, ούτε καν αντιβίωση, ούτε ορμόνες, απολύτως τίποτε. Μάλιστα μου έκανε εντύπωση, γιατί είχα διαβάσει στο φόρουμ ότι όλες οι κοπέλες μετά την υστεροσκόπηση παίρνουν φάρμακα. Τρομοκρατήθηκα, μη τυχόν και ξέχασαν να μου δώσουν τα φάρμακα, μήπως είχε γίνει κακή συνεννόηση και πήγα την άλλη μέρα άρον άρον στο γιατρό να τον ρωτήσω. Μου είπε ότι όσα φάρμακα χρειαζόμουν μου τα χορήγησαν απ'ευθείας στη μήτρα αμέσως μετά την αφαίρεση του διαφράγματος, οπότε δεν χρειαζόταν να τα πάρω από το στόμα.

ο γιατρός ξέρει καλύτερα. Εγώ πήρα βιμπραμισίν (αντιβίωση) 4 μέρες και μετά από την υστεροσαλπιγγογραφία και μετά την υστεροσκόπηση και νόμιζα ότι τα δίνουν σε όλες.. Αλλά μάλλον θα είναι ανάλογα με την περίπτωση.. Εγώ πάντως δεν έχω παράπονο.. Με φαρμακώσανε καλά!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...