Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

θα δειξει Νικάκι!!! Εχω ακομα μερες μπροστά μου!!!!:):):)

δεν πειραζει...θα περιμενουμε !sorry αν σε αγχωσα.Πηρες καμια αποφαση για τη γυμναστικη????

Δεν μπηκε και το τουντσακι να μας πει τι γινεται με τα γραμμαρια!!!τουντς?????????

1a0fd6e0b8.png

Έλα ρε κοπέλα μου!

Τι καλά, όλα οκ με το μπεμπέ....φοβήθηκα! Και η αυχενική καλή! Λες να έχεις αγοράκι τελικά η καμιά σεξουλιάρα γκόμενα;:tongue:

Τί να σου πω βρε φιλενάδα! Εγώ πάντως για γιο ετοιμάζομαι, τώρα αν μας κάνει την ανατροπή στη β' επιπέδου που όλα είναι πιο ξεκάθαρα, ε τί να πώ!! Θα' χουμε το sequel της 1ης εγκυμοσύνης, που αγόρι μας είχαν πει (με επιφύλαξη βέβαια) και κορίτσαρος μας προέκυψε!! (Μα να κάνω τόσο σεξουαλικές κόρες;;; Από που να παίρνουν άραγε:tongue::tongue::tongue:)

Mακαρι βρε Vasdeli μου. Εχω κατι διαφανα υγρα παντως απο το πρωι... Με ενοχλει ομως λιγο και η κοιλια μου, αισθανομαι ενα φουσκωματακι. Θα δουμε... ισως παω να κανω μια β χοριακη αυριο και να μην περιμενω μεχρι την Τεταρτη

Να πάς κοριτσάκι μου, και να'χεις μια τεράστια, υπερμεγέθη χοριακή αφού έχεις και καθυστέρηση!!

θα δειξει Νικάκι!!! Εχω ακομα μερες μπροστά μου!!!!:):):)

Καλομελέτα και έρχεται Μαγδούλα, χωρίς άγχη όμως, εεεε!

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

Τι κάνεις Αμαριλεζάκι!!!!

Καλά εκανες και ξεκοψες λιγάκι!!! κανει καλό στο αγχος!!!! Αγόραρος εεε!!!

Τις christy κοριτσακι είπαμε???? (κάνω γκάλοπ:):):))

Καλα ειμαι και εγω, ετοιμάζομαι για διακοπές!!!:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μπαααα!!! Είμαι τεμπέλα!!! Θα πηγαινω θαλασσα και θα γυμνάζομαι!!!:):):)

Εσυ μην κουράζεσε πολύ και το μισαωρο καλά ειναι για περπάτημα!!!!!

ενταξει μαμα μην ανησυχεις.....χαχαχαχα!!!!!!!Μαγδουλι παω να τη πεσω νυσταξα....φιλακια πολλα πολλα.......

1a0fd6e0b8.png

καλη ξεκουράσει κοπέλα μου!!!

Και εγω παω να φαω και να ξαπλώσω!!!! Φιλάκια κορίτσια!!!! (μπας και κολλησω λιγο :):):))

το μπας μου αρεσε.....αυτο ειναι δεδομενοοοοο!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Δεν μπηκε και το τουντσακι να μας πει τι γινεται με τα γραμμαρια!!!τουντς?????????

εδώ είμαι...

τι φωνάζεις;

Δεν έχω χάσει τίποτα άλλο ακόμα. Συνεχίζω όμως τη διατροφή και το διάδρομο. Έτσι γίνεται. Είμαι σταθερή και μια μέρα γίνεται ένα μπραφ και χάνω όλα τα γραμμάρια της εβδομάδας μαζεμένα.

Γεια σας κοριτσακια!

Τι κανετε?

Την Τριτη ειχα ραντεβου με τον γιατρο μου, πηγα για το καθιερωμενο υπερηχο, μια χαρα το μπεμπεκι εαν και κατι βλεπει ο γιατρος αναμεσα στα ποδια. Θα σταματησω να λεω οτι περιμενω κορη, μην μας βγει αγοραρος τελικα και εγω τον ντυνω στα ροζ!!!

Αποφασισαμε με τον γιατρο να κανω εισαγωγη στο νοσοκομειο για να κανουμε εξετασεις για την αδυναμια που νοιωθω και επι την ευκαιρια να μου γραψει και καμια αδειουλα (ειναι δημοσιο το νοσοκομειο). Μπηκα κι εγω και βγηκα χθες! Κοιμαμαι απο χθες το απογευμα που βγηκα μεχρι σημερα το πρωι! Δεν εκλεισα ματι εκει.

Ειχε απορυθμιστει ο θυρεοειδης μου και σε συνδυασμο με πτωση του αιματοκριτη και της πιεσης (λογω ζεστης) μου προκαλεσε αυτες τις ζαλαδες, την κοπωση και τις τασεις λιποθυμιας.Θα αλλαξω το χαπι και ελπιζω να συνελθω, πηρα και ενα μηνα αδεια!

Εγκυμονουσες να μην κανετε βαριες δουλειες και να προσεχετε το θαυμα που εχετε στην κοιλιτσα σας δεν μπορειται να φανταστειτε τι ειδαν τα ματια μου... Εγκυουλες που εκαναν ολες τις βαριες δουλειες του σπιτιου και ειχαν πρωορες συσπασεις και τοκετο απο τον 6ο μηνα ή τεραστιες αποκολλησεις και πολλα πολλα αλλα. Εκ των υστερων εδιναν συμβυλες να προσεχουμε οι υπολοιπες!Δεν φανταζεστε τι τυψεις ειχαν, επλεναν και συκωναν χαλια, σηκωναν βαρη με μεγαλη ευκολια κτλ.Γιάυτο προσοχη!!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

εδώ είμαι...

τι φωνάζεις;

Δεν έχω χάσει τίποτα άλλο ακόμα. Συνεχίζω όμως τη διατροφή και το διάδρομο. Έτσι γίνεται. Είμαι σταθερή και μια μέρα γίνεται ένα μπραφ και χάνω όλα τα γραμμάρια της εβδομάδας μαζεμένα.

φωναζω για ανταποκριση...και τσουπ!!!:)

ξερω ποσο σπασιμο νευρων ειναι να ανεβαινεις στην ζυγαρια και να μην εχεις χασει τιποτα αλλα και ποσο υπεροχο ειναι να βλεπεις πως εχεις χασει...οποτε υπομονη και επιμονη και θα τον φτασεις τον στοχο...αργα ααλα σταθερα!!

Εγω νομιζω οτι τοσο που προσεχω τη διατροφη μου πλεον αντι να παρω θα χασω κιολας!!!!!!χαχαχαχαχαχα.......εχω φτασει στο αντιθετο ακρο...μετραω τα παντα και μολις φαω μετριεμαι και με το μηχανακι για να δω τι γινεται!!!αυτο που μου ανεβαζει το ζαχαρο φουλ ειναι το μελι!!!!!απαπα πολυ ατιμο και μ'αρεσει τοσο πολυ....τι να κανουμε ας ειναι καλα το εμβρυακι μου κι ας μην τρωω αυτα που 'αρεσουν...δεν πειραζει θα τα φαω μετα!:P

1a0fd6e0b8.png

Γεια σας κοριτσακια!

Τι κανετε?

Την Τριτη ειχα ραντεβου με τον γιατρο μου, πηγα για το καθιερωμενο υπερηχο, μια χαρα το μπεμπεκι εαν και κατι βλεπει ο γιατρος αναμεσα στα ποδια. Θα σταματησω να λεω οτι περιμενω κορη, μην μας βγει αγοραρος τελικα και εγω τον ντυνω στα ροζ!!!

Αποφασισαμε με τον γιατρο να κανω εισαγωγη στο νοσοκομειο για να κανουμε εξετασεις για την αδυναμια που νοιωθω και επι την ευκαιρια να μου γραψει και καμια αδειουλα (ειναι δημοσιο το νοσοκομειο). Μπηκα κι εγω και βγηκα χθες! Κοιμαμαι απο χθες το απογευμα που βγηκα μεχρι σημερα το πρωι! Δεν εκλεισα ματι εκει.

Ειχε απορυθμιστει ο θυρεοειδης μου και σε συνδυασμο με πτωση του αιματοκριτη και της πιεσης (λογω ζεστης) μου προκαλεσε αυτες τις ζαλαδες, την κοπωση και τις τασεις λιποθυμιας.Θα αλλαξω το χαπι και ελπιζω να συνελθω, πηρα και ενα μηνα αδεια!

Εγκυμονουσες να μην κανετε βαριες δουλειες και να προσεχετε το θαυμα που εχετε στην κοιλιτσα σας δεν μπορειται να φανταστειτε τι ειδαν τα ματια μου... Εγκυουλες που εκαναν ολες τις βαριες δουλειες του σπιτιου και ειχαν πρωορες συσπασεις και τοκετο απο τον 6ο μηνα ή τεραστιες αποκολλησεις και πολλα πολλα αλλα. Εκ των υστερων εδιναν συμβυλες να προσεχουμε οι υπολοιπες!Δεν φανταζεστε τι τυψεις ειχαν, επλεναν και συκωναν χαλια, σηκωναν βαρη με μεγαλη ευκολια κτλ.Γιάυτο προσοχη!!!!

γεια σου Κριστακι...

χαιρομαι που εισαι καλα και πιστευω οτι σιγα σιγα θα εισαι καλυτερα με την αλλαγη του χαπιου!!!ευτυχως δεν εχει και πολυ ζεστη αυτες τις μερες και πιστευω να σε ευνοησει κι αυτο.

Αγοραρος θα'ναι τελικα??χαχαχα κρυφτουλι παιζει το ζουζουνακι σου,αστα τα ροζ και τα γαλαζια κατα μερος για αργοτερα να το σιγουρεψετε το πραγμα....:P:p:p:p:p ασε μην παθετε καμια νηλα!!!!

Οσον αφορα τις δουλειες επειδη εχω γινει πολυ χεστρου κανω συνεχως διαλειματα και απο βαρη τιποτα...ασε που δεν θα μ'αφηνε και ο αντρουλης μου!!!μολις μου πεσει κατι, κατω τρεχει να το μαζεψει για να μην σκυψω.Οποιος καει με το χυλο....καταλαβαινεις!!!αν συνεχισει η εγκυμοσυνη καλα θα παρω και γυναικα να με βοηθαει.

φιλακια πολλα πολλα να 'σαι καλα και καθε μερα καλυτερα.....ματσ μουτσ

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...