Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Ιπποκαμπάκι, γιατί δεν ξεκουράζεσαι;

Δεν θα έπρεπε να είσαι ξαπλά;

Καταλαβαίνω ότι δεν είναι και ό,τι καλύτερο όλο ξάπλα αλλά μια φίλη που έχω και κάνει εξοσωματικές όταν κάνει την εμβρυομεταφορά μένει ξάπλα..

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Ιπποκαμπάκι, γιατί δεν ξεκουράζεσαι;

Δεν θα έπρεπε να είσαι ξαπλά;

Καταλαβαίνω ότι δεν είναι και ό,τι καλύτερο όλο ξάπλα αλλά μια φίλη που έχω και κάνει εξοσωματικές όταν κάνει την εμβρυομεταφορά μένει ξάπλα..

η γιατρος λεει μια μερα,απο την επομενη πανε για καφε,μηπως η φιλη σου ειχε επιπλοκες και ηταν ξαπλα (υπερδιεργερση ωοθηκων)? απλα,σου λεει χαλαρα,αλλα δεν μπορεις να ορισεις τα χαλαρα,το σεσουαρ ειναι βαρυ? οχι,η τοστιερα η μικρη ειναι βαρια? οχι,η πορτα της σαλοκουζινας ειναι συρταρωτη,δεν θα την ανοιγω?και την αλλη φορα εκανα οτι μπορουσα και πετυχε τελικα,απλα την προηγουμενη φορα δεν ηξερα και ημουν πιο ανεμελη,τωρα ειμαι πολλη ζορισμενη,τα βαζω και με τον αντρα μου,ευτυχως ειναι χαμηλων τονων και δεν αντιδραει.λεω να το κανω το τεστ πιο νωρις,4 ημερες,μια μερα πριν την γιορτη οτυ αντρα μου,για να ξερω αμα ειμαι να μην καλεσω κοσμο,και να του κανω και δωρακι αμαειμαι βεβαια.:rolleyes::rolleyes: λετε να μην δειξει τιποτα το τεστ?

Όχι, να μην το κάνεις πιο μπροστά, αυτή είναι η γνώμη μου...

4 μέρες πριν, το πιθανότερο να μην δείξει....και να απογοητευτείς και ενώ ίσως είσαι έγκυος η άσχημη ψυχολογία λόγω του αρνητικού τεστ να σε επηρεάσει τόσο που να κάνεις κακό στα εμβρυάκια σου....

qwlrp3.png

κοριτσάκια καλημέρα και απο εμένα:P

ιπποκαμπάκι μου την καταλαβαίνω την αγωνία σου αλλα 4 μέρες είναι κοντά η μία εβδομάδα απο τις δύο που σου είπε να περιμένεις ο γιατρός, δεν είναι λίγο νωρίς??

η γιατρος λεει μια μερα,απο την επομενη πανε για καφε,μηπως η φιλη σου ειχε επιπλοκες και ηταν ξαπλα (υπερδιεργερση ωοθηκων)? απλα,σου λεει χαλαρα,αλλα δεν μπορεις να ορισεις τα χαλαρα,το σεσουαρ ειναι βαρυ? οχι,η τοστιερα η μικρη ειναι βαρια? οχι,η πορτα της σαλοκουζινας ειναι συρταρωτη,δεν θα την ανοιγω?και την αλλη φορα εκανα οτι μπορουσα και πετυχε τελικα,απλα την προηγουμενη φορα δεν ηξερα και ημουν πιο ανεμελη,τωρα ειμαι πολλη ζορισμενη,τα βαζω και με τον αντρα μου,ευτυχως ειναι χαμηλων τονων και δεν αντιδραει.λεω να το κανω το τεστ πιο νωρις,4 ημερες,μια μερα πριν την γιορτη οτυ αντρα μου,για να ξερω αμα ειμαι να μην καλεσω κοσμο,και να του κανω και δωρακι αμαειμαι βεβαια.:rolleyes::rolleyes: λετε να μην δειξει τιποτα το τεστ?

Ιπποκαμπακι μου γλυκο γνωμη μου (η οποια με βρισκει συμφωνη με την φιλη vasdeli) ειναι να μην κανεις το τεστ πιο νωρις...το πιο πιθανον ειναι να μην δειξει!

Και οσο αναφορα τις δουλειες απλα ξεκουρασου δεν χρειαζεται να τιναξεις την κουβερτα πχ αστο μην το κανεις ,δεν χρειαζεται να σκυβεις να σηκωνεις ας πουμε λεκανες ή να ανεβαινεις σκαλες!!

τυχαια τα λεω αυτα ετσι!

Οσο για την γιορτη εγω στην θεση σου δεν θα εκανα τιποτα κανεναν!!

Διαφημίσεις

Οσο για την γιορτη εγω στην θεση σου δεν θα εκανα τιποτα κανεναν!!

Κι εγώ μαζί σου....

Με αποτελείωσες χθες με το 'εκεί ψηλά' κορίτσι μου....

qwlrp3.png

Κι εγώ μαζί σου....

Με αποτελείωσες χθες με το 'εκεί ψηλά' κορίτσι μου....

αχ vasdeli μου επρεπε να το κανω τελικα επρεπε να το βγαλω απο μεσα μου,Νιωθω πιο ηρεμη τωρα βεβαια το ιδιο θλιμμενη αλλα πραγματικα σε ποιον αλλο να μιλησω,,,,

που ολοι μου λενε οτι δεν εγινε κατι (ή τουλαχιστον οι περισσοτεροι)

λυπαμαι αν σε εκανα να νιωσεις ξανα αυτην την αισθηση της απωλειας....

αχ vasdeli μου επρεπε να το κανω τελικα επρεπε να το βγαλω απο μεσα μου,Νιωθω πιο ηρεμη τωρα βεβαια το ιδιο θλιμμενη αλλα πραγματικα σε ποιον αλλο να μιλησω,,,,

που ολοι μου λενε οτι δεν εγινε κατι (ή τουλαχιστον οι περισσοτεροι)

λυπαμαι αν σε εκανα να νιωσεις ξανα αυτην την αισθηση της απωλειας....

Να μην λυπάσαι....

Εγώ πρέπει να σε ευχαριστώ που μου έδωσες την δυνατότητα να εκφραστώ χτες που ήμουν τόσο φορτισμένη...

qwlrp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!

Ιολη μου ολα καλα με την δουλεια απο οτι καταλαβα?

Πατουσιτσα ειναι λογικο να φοβασαι, αλλα μην κανεις υπερβολες. Κι εγω τρεμω μην αποβαλω αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι. Ο γιατρος μου ειπε οτι και αναποδα να με κρεμασει αν ειναι να μην κρατηθει το μωρο δεν θα κρατηθει. Οι γιαγιαδες μας θεριζαν τα χωραφια και εβγαζαν εγκυμοσυνη. Εαν ειναι να κρατηθει, θα κρατηθει! Εγω αυτη τη φορα ειναι η μοναδικη φορα που ερχομαι στην δουλεια, και οταν ημουν ξαπλα στο κρεβατι τι καταφερα? μια τρυπα στο νερο!

Να σας ρωτησω κατι. Φτιαχνω τα νυχια μου gel καθε μηνα. Τι να κανω απο βδομαδα που θελουν συντηρηση. Να τα φτιαξω ή να τα βγαλω? Ποια ειναι η γνωμη σας?

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Να μην λυπάσαι....

Εγώ πρέπει να σε ευχαριστώ που μου έδωσες την δυνατότητα να εκφραστώ χτες που ήμουν τόσο φορτισμένη...

τελικα ειμαστε πολλες που νιωθουμε ετσι αλλα δεν το λεμε...........ειτε γιατι φοβομαστε ειτε γιατι δεν το εχουμε συνειδητοποιησει!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!

Πατουσιτσα ειναι λογικο να φοβασαι, αλλα μην κανεις υπερβολες. Κι εγω τρεμω μην αποβαλω αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι. Ο γιατρος μου ειπε οτι και αναποδα να με κρεμασει αν ειναι να μην κρατηθει το μωρο δεν θα κρατηθει. Οι γιαγιαδες μας θεριζαν τα χωραφια και εβγαζαν εγκυμοσυνη. Εαν ειναι να κρατηθει, θα κρατηθει! Εγω αυτη τη φορα ειναι η μοναδικη φορα που ερχομαι στην δουλεια, και οταν ημουν ξαπλα στο κρεβατι τι καταφερα? μια τρυπα στο νερο!

Να σας ρωτησω κατι. Φτιαχνω τα νυχια μου gel καθε μηνα. Τι να κανω απο βδομαδα που θελουν συντηρηση. Να τα φτιαξω ή να τα βγαλω? Ποια ειναι η γνωμη σας?

χμμμ εγω οταν ημουν εγκυος στην κορη μου δεν τα εβαφα καν παρα μονο ενα γαλλικο που εκανα οταν παντρευτηκα!

και τα μαλλια τιποτα μια βαφη με νερο τα περασα και αυτη οχι απο την ριζα λιγο πριν τον γαμο,,,,μετα τιποτα.......

Καλημερα κοριτσια!!!!

Συγνώμη, αλλά μου φαίνεται τόσο αστείο αυτό βρε Christy!

Συντελείται ένα θαύμα μέσα σου....κι εσύ ασχολείσαι με τα νύχια σου;

Στη θέση σου θα τα άφηνα φυσικά...

qwlrp3.png

Κορίτσια καλημέρα!! Κανονικά θα άρχιζα να απολογούμαι για την μικρή εξαφάνισή μου και για το ότι δεν έχω προλάβει να μάθω τα νέα σας. Θα τα μάθω στην πορεία. Εύχομαι όμως όλες να είστε καλά.

Κοριτσάκια μου, χθες μου έλαχε το τζόκερ ΜΟΥ!!! Έκανα δύο τεστάκια και τα δύο ΘΕΤΙΚΑ!!!!!!!!! Η χαρά ανείπωτη, η αισιοδοξία συγκρατημένη. Εύχομαι και ελπίζω να με διαλέξει για τα καλά το εμβρυάκι αυτό….από τώρα του λέω πόσο το περιμέναμε και πόσο το αγαπάμε (τα’ χω χάσει, είναι προφανές!!!!)

ytBLp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!!

Κορίτσια να είστε αισιόδοξες και να μην τα σκέφτεστε αυτά..ΠΟΤΕ. Ολα καλά θα πάνε. Και πράγματι αν είναι να χαθεί το έμβρυο, θα χαθεί. Εγώ στο γιό μου δεν έβαλα κ%λο κάτω, έκανα τεξίδι στο εξωτερικό στον 2ο μήνα, οδηγούσα σαν τρελή, άλλαξα σπίτι και πολλά άλλα και όλα πήγαν μια χαρά. Αυτή τη φορά, που "πρόσεχα"...ξέρετε τα αποτελέσματα...

ΘΕΤΙΚΗ σκέψη!!!!

Όσο για τα νύχια, οκ εγώ τα έβαψα 2-3 φορές, αλλά μετά από μια φάση δεν με απασχολούσε.:-D Ετσι πιστεύω ότι θα γίνει και με σένα.

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...