Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Θα συμφωνήσω! Είσαι μια χαρά! Μην απογοητεύεσαι και συνέχισε!! Καλό και χαρούμενο μήνα!

Κοριτσάρες μου καλό μήνα με υγεία και καλή επιτυχία και συνέχεια στην προσπάθεια όλων μας!! Βγήκε τελικά και η ανάλυση του μικροβιώματος του ενδομητρίου. Γαλακτοβάκιλοι 60% και εντεροβατήρια 40%. Θα χρειαστεί να κάνω θεραπεία με Ciproxin (10 ημέρες) και προβιοτικά από το στόμα (bacteflora plus καθημερινά εφάπαξ) και κολπικά (biolact evaκαθημερινά για 10 μέρες και 2/εβδομάδα εφάπαξ). Ακόμα δεν ξέρω για πόσο διάστημα μέχρι την επόμενη ΕΤ. Αναμένω διευκρινίσεις. Είχε κάποια από εσάς παρόμοια αποτελέσματα? Παίζει η προηγούμενη ΕΤ να απέτυχε για αυτόν τον λόγο? Πόσο καιρό χρειάζεται για να είμαι σίγουρη ότι επανήλθε το σύστημα? Θα χρειαστεί να ξανακάνω υστεροσκόπηση για επανέλεγχο? Όσες είχατε παρόμοιες τιμές τί θεραπεία κάνατε? Συγγνώμη για τον βομβαρδισμό με τις ερωτήσεις μου, καινούριο άγχος και αγωνία...

Εγώ είχα χάλια αποτελέσματα, τύπου 12% γαλακτοβακιλλοι και το υπόλοιπο μικρόβιο. Πήρα αγωγή, επανέλαβα καί είχαν αλλάξει ελάχιστα. Ξαναπήρα αγωγή και δεν ασχολήθηκα ξανά έκανα τη μεταφορά. Το παν είναι το υγιές έμβρυο!!!

• Μου αρέσει 4

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Πλέον το μόνο που εύχομαι είναι να αξιωθώ να το γεννήσω και να είναι γερό!!:rolleyes:

Αν μπορούσα να το εξασφαλίσω αυτό θα έλεγα ότι θα ήθελα να κάνω κορίτσι. Πιστεύω όμως και γω ότι θα είναι αγόρι:oops:. Τελευταία μου ελπίδα η Mariaefi!!!!!:tongue::tongue::tongue:

για να δουμε....

εγω απο διαισθηση σκραπας γι'αυτο δε μιλαω τοση ωρα!

Μαρια σε ξεματιαζω στο λεπτο....μην κουνιεσαι

1a0fd6e0b8.png

Λοιπόν έφτασα σπίτι και επανέρχομαι....:P

Χθες το μεσημέρι γυρνόντας από την δουλειά έκανα ένα τεστάκι από αυτά που είχα πάρει από το ιντερνετ, από Αγγλία(3 μέρες πριν την αναμενόμενη) και είδα μια αμυδρή γραμμή....Δεν μπορεί λεω, μπιρμπιλόνια βλέπουν τα μάτια μου....Το βράδυ κάνω άλλο ένα, βγήκε πιο έντονη η γραμμή... Σήμερα το πρωί ακόμη πιο έντονη....Πήγα για χοριακή στις 8πμ...μέχρι τις 12 έτρωγα καρέκλες....Είχα τρελλαθεί να πηγαίνω τουαλέτα για πιπι... Στις 12 είδα κάτι καφετιά....πέσανε τ' αυτιά μου.....πήγαινα κάθε 5 λεπτά τουαλέτα.....στη 1 πήρα τα αποτελέσματα!!!

Είμαι πολύ συγκρατημένη, μακάρι όλα να πάνε καλά αυτή τη φορά...Θέλω τόσο πολύ να πάνε όλα καλά....

Σας ευχαριστώ πολύ όλες γιατί 6 μήνες με ανέχεστε πότε στα πάνω μου και πότε στα κάτω μου.....

Σήμερα όμως είμαι και για έναν άλλο λόγο χαρούμενη. Μία φίλη 'πόνου' έμαθα ότι είναι και αυτή εγκυούλα!!!!!:-P:razz::-P

Μariaefi, σε παραδέχομαι!!!

Κορίτσια, θέλω γρήγορα να παραδώσω σκυτάλη!!!!:-P

(Κατα προτίμηση στην Ιόλη γιατί συμφωνώ με την esys)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

vasdeli σε σκεφτομουν(μαλλον φανταζομουν) μεσα στο αμαξι με ανοικτο παραθυρο να ακους μουσικη και να χαμογελας!!

Ακριβώς το αντίθετο....:D Γύρισα με τα πόδια, με τα 2 παιδιά που τα είχα μαζί μου στο γραφείο γιατί είχανε απεργία αφού παράτησα το μηχανάκι....Το γέλιο στάνταρ!!!

vasdelaki συγχαρητηριααααα μπραβο κοπελα μου σου ευχομαι μια ομορφη κ τελειωμηνη εγκυμοσυνη!!!!1

Ευχαριστώ κοπέλα μου! Κι εσύ γρήγορα με φουσκωμένη κοιλίτσα....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Ακριβώς το αντίθετο....:D Γύρισα με τα πόδια, με τα 2 παιδιά που τα είχα μαζί μου στο γραφείο γιατί είχανε απεργία αφού παράτησα το μηχανάκι....Το γέλιο στάνταρ!!!

Ευχαριστώ κοπέλα μου! Κι εσύ γρήγορα με φουσκωμένη κοιλίτσα....

Ε ΚΑΛΑ ΕΙΠΑΜΑ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ αλλα μην το παρακανω κιολας!!χιχιχι!!

vasdeli μου ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!

Συγχαρητηρια σε 8 μηνες να κρατας το μωρακι σου αγγαλιτσα!!!!

Να ξεκουράζεσε και να προσεχεις!!! Ευχομε η Παναγια να σε προσεχει!!!

Καλα Μαριαεφάκι σε παραδέχομαι!!!!!!!

Ιολιτσα μου και στα δικά σου!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...