Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Vasdelaki μου τουλαχιστον φανταζομαι τι μπορει να εφταιξε!!!!

Επισης εκανα ολες τις εξετασεις που ηθελα να κανω και εχω ηρεμησει εαν μου φυγει και η μελαγχολια που εχω θα ειμαι υπεροχα!!

Αλλα τωρα ηρθε και το καλοκαιρι θα ηρεμησω λιγακι θα βγαινω πιο πολυ εξω!!!

Καληνυχτα κοριτσια!!!!

Ειναι μεγαλη υποθεση να ηρεμη η ψυχη σου και ας μην ευθυνετε αυτο εγω τα εριξα σε αυτο και προχωραω!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εσυ κοπέλα μου να προσεχεις και οχι άλλο αγχος όλα θα πάνε υπεροχα!!!!

Οτι μας εχει συμβει ανηκει στο παρελθον και ηταν ενα τυχαιο γεγονος!!!!

Ο Θεος απο εδω και περα να μας δινει ευχαριστα και να μας προσεχει!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Να μαι και εγω!!!!

Πηγα στην ενδοκρινολογο εχω ιχνος θυροειδη!

Μου ειπε οτι ο θυροειδης μου ειναι μικρος και παραμορφωμενος!!!! Εχω κλειστει πολύ στον εαυτό μου και εχω πολύ αγχος! Δεν κανω καλό στο εαυτό μου με την στεναχώρια και πρεπει να την αποβαλλω γι'αυτο πηρα ενα χαπακι να ρυθμισω λιγο την κατασταση!!! Ο θυροειδης κανει αποβολλες και αυτο το χαπάκι θα με προστατευσει!!!

Δεν εχω προβλημμα με ορμονες και μπορω να συλλαβω ευκολά, απλα εχω αγχος!!!

Αν συνεχισω να στεναχωριεμαι στο μελλον θα κανω κανονικό θυροειδη!!!

κοριτσάκι μην σε απασχολέι ο θυροειδής. όταν είναι ρυθμισμένος δεν υπάρχει πρόβλημα!!!! τον έχω 12 χρόνια και όλα καλά!!

Δεν τον ειχα ρυθμιζμενο γιατι δεν ηξερα οτι το εχω τωρα όλα καλά!!

Απλα σε περιπτωση εγκυμοσυνης κατευθειαν θα παω στον ενδοκρινολόγο!!!!

δεν είναι τίποτα!!! να φανταστείς εγώ ούτε χαπάκι δεν άλαξα στην διάρκεια της εγκυμοσίνης μου!!! όλα καλά!! να τον παρακολουθείς ανα 6μηνο περίπου θα σου πει και ο γιατρός!!!

Διαφημίσεις

ε ψιτ vasedali μου κοριτσακι η δiαισθηση μου μιλησε και σε όλες μας θα παει καλα!!!

αα και ασχετο αλλα μηπως ξερεις καποιο αρθρο που να λεει οτι το καρπουζι και γενικα τα φρουτα που μας αρεσουν μπορουμε να τρωμε ολο το χρονο αντι να τρωμε σοκολατες και διαφορα ανθυγιεινα?καπου ειχα βρει ενα αλλα δεν το βρισκω...ηθελα να το παω στο σχολειο της Εφης γιατι μου βαλαν χερι που της εβαλα να φαει πεπονι και καρπουζι χτες!

ε ψιτ vasedali μου κοριτσακι η δiαισθηση μου μιλησε και σε όλες μας θα παει καλα!!!

αα και ασχετο αλλα μηπως ξερεις καποιο αρθρο που να λεει οτι το καρπουζι και γενικα τα φρουτα που μας αρεσουν μπορουμε να τρωμε ολο το χρονο αντι να τρωμε σοκολατες και διαφορα ανθυγιεινα?καπου ειχα βρει ενα αλλα δεν το βρισκω...ηθελα να το παω στο σχολειο της Εφης γιατι μου βαλαν χερι που της εβαλα να φαει πεπονι και καρπουζι χτες!

Καλημέρα!

Λοιπόν καλή μου Πυθία εε, Μαρία ήθελα να πω...:P θα βασιστώ στη διαίσθησή σου!!! (Με συμφέρει έτσι και αλλιώς!:cool:).

Καλά, αυτό με το καρπούζι είχε πολύ πλάκα!!!

Εμένα πέρσι μου είχαν κάνει παρατήρηση για το αυγό, γιατί,λέει,μύριζε άσχημα η τάξη!!!(Μπορώ να βρω μια βάση εδώ) αλλά στο καρπούζι....:!: Μήπως επειδή δεν είναι ακόμη εντος εποχής και ζήλεψαν τα άλλα παιδάκια;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Να μαι και εγω!!!!

Μου ειπε οτι ο θυροειδης μου ειναι μικρος και παραμορφωμενος!!!! Εχω κλειστει πολύ στον εαυτό μου και εχω πολύ αγχος! Δεν κανω καλό στο εαυτό μου με την στεναχώρια και πρεπει να την αποβαλλω γι'αυτο πηρα ενα χαπακι να ρυθμισω λιγο την κατασταση!!! Ο θυροειδης κανει αποβολλες και αυτο το χαπάκι θα με προστατευσει!!!

ααα,για κανονισε μην εχεις αλλα.ηρεμησε λιγο και θα ερθουν και τα παιδακια.!!!:eek::-o:-o

Διαφημίσεις

τωρα για να κανω μια λιστα,οι εγκυες ειναι:η mama4,η patousitsa,η christy,η mariaefi,η vasdeli.ξεχασα καμια??εχουμε καμια σε αναμονη? μου φαινεται η ιολη.

καλημέρα σε όλες!!

Ιπποκαμπάκι ξέχασες την Αμαρυλλίς.. Τελικά πιο πολλές είναι οι έγκυες από τις... ατυχήσασες:confused: .. !!!

Για τα χθεσινά δεν σχολιάζω. Ο Θεός σε φώτισε Ιόλη. (Παρεπιπτόντως αδιαθέτησες; )

Μαμα4 πού είσαι; Ανησυχούμε!!!

καλημέρα σε όλες!!

Ιπποκαμπάκι ξέχασες την Αμαρυλλίς.. Τελικά πιο πολλές είναι οι έγκυες από τις... ατυχήσασες:confused: .. !!!

Για τα χθεσινά δεν σχολιάζω. Ο Θεός σε φώτισε Ιόλη. (Παρεπιπτόντως αδιαθέτησες; )

Μαμα4 πού είσαι; Ανησυχούμε!!!

τουντσάκι μου εμείς θα είμαστε οι τελευταίες :rolleyes:

ελα προς τα εδώ να κάνουμε τα μπανάκια μας το καλοκαίρι και απο Σεπτέμβιο ξεκινάμε;)

Να μαι και εγω!!!!

Ποσο TSH ειχες βρε κοριτσακι? Εγω γνωριζω οτι εχω προβλημα με τον θυρεοειδη μου απο την εφηβεια μου και δεν εχω κανενα προβλημα. Παιρνω το χαπακι μου, πηγαινω στον γιατρο καθε 6-12 μηνες και ειμαι μια χαρα. Τι εννοεις οταν λες οταν λες οτι φοβασαι οτι θα κανεις κανονικο θυρεοειδη???

Μηπως καποιος σε παραπληροφορησε και σε τρομαξε? Εαν παιρνεις το χαπι σου και κανεις τακτικους ελεγχους δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα. 3 στους 4 εχουν προβλημα με τον θυρεοειση και αυτοι που δεν εχουν μαλλον δεν το γνωριζουν ακομη!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...