Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Ιολάκι μου, ελα ρε πουλάκι μου και έχω ξεχάσει το κινητό μου σπίτι σήμερα...διαφορετικά θα σε έπαιρνα...:D

Πάμε για τον άλλο μήνα με φόρα....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

και? ξεκιναει προσπαθειες????δηλαδη τον αλλο μηνα μπορει να σκασει η εμβρυοβομβα???:P:p:p

άμα δεν χάσω τα 8 κιλά, δεν ξεκινάω.. Αλλά άμα δεν τελειώσουν τα χάπια, δεν πέφτουν και τα κιλά... Κατίλαβες; ;)

αντε μπραβο,αυτην την φορα θα πανε ολα καλα.οτι χρειαστει θα το κανεις γιατι το αμαρυλιδιο σε εχει αναγκη.:P:p:p:p

Μακάρι Ιπποκαμπάκι μου, μακάρι. Και εγώ το έχω ανάγκη το αμαρυλλίδιον μου!!

κοριτσια για δειτε ενα θεμα χορτοφαγια.....

που εχει ανοιξει καποια κοπελα

Καλά, έριξα μια ματια, δεν πιστεύω στα μάτια μου!!! Φορτώνω και θα μπώ!

Κορίτσια, καλημέρα.

.........Αποκλείεται να είναι καθυστερημένη σύλληψη που δεν την έδειξε το τεστ, διότι η τελευταία επαφή που είχα ήταν την ημέρα της ωορρηξίας.....

Ιόλη μου παρότι καθώς τα λές μάλλον έχεις δίκιο, περίμενε λίγο και βλέπεις. Πάντως, περίοδος δεν έχει έρθει!!

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, το τεστ το έκανα με τα πρώτα πρωινά ούρα. Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα έκανα τεστ, απλώς θα άφηνα να περάσουν 5 μέρες καθυστέρησης. Όμως, δεδομένου ότι γνώριζα πότε ακριβώς έγινε η ωορρηξία και δεδομένου ότι έχω δυο παλλίνδρομες, ήθελα να διαγνώσω αμέσως την εγκυμοσύνη, ώστε να μου χορηγηθεί η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Από τη μια λέω ότι βιάστηκα να το κάνω και σε καιρό κρίσης ξόδεψα άδικα 21 ευρώ, όμως τελικά ευτυχώς που το έκανα, γιατί αλλιώς θα χαιρόμουν και θα είχα ελπίδες ότι μπορεί να είμαι έγκυος.

Τουλάχιστον τώρα ξέρω ότι δεν είμαι.

Διαφημίσεις

θα ηθελα να πω στα κοριτσακια που μπαινουν κ απαντουν σε μια<<κυρια>>που εχει ανοιξει το θεμα χορτοφαγους να μην της δινουν αλο σημασια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

θελω να καταγκειλω την πατουσιτσα που εχει κανιβαλιστηκες τασεις κ να πω οτι εχω την υποψια οτι το παιδι δεν το επιασε με την κλασικη μεθοδο μαλλον το εφαγε κ αυτο!!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

οχι 1 κοιμηθηκα 1 ξυπνησα καλο?

πολυ καλο...μακαρι να'χα καμια μερα αδεια να το κανω!:(

κοριτσια εχω στεναχωρηθει τοσο πολυ με την τραγωδια χθες...θα μπορουσε να'ναι οπιοαδηποτε απο μας,οι ανθρωποι αυτοι ξυπνησαν πηγαν στη δουλεια τους το πρωι και δε γυρισαν ποτε σπιτι τους!!!!!!!!

κι οχι μονο αυτο οι πολιτικοι μας συνεχισαν σα να μη συνεβη τιποτα και μαλιστα λιγο αργοτερα τρωγοντουσαν στα παραθυρα οπως και πριν!τραγικο!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...