Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

οπως το πες ουτε ιχνος γιατι να στεναχωρηθουν απο το σπιτι του ελειψαν αυτα τα ατομα? ασε με βρε νικακι αλοιμονο απο κεινες τις μαναδες

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

θελω να καταγκειλω την πατουσιτσα που εχει κανιβαλιστηκες τασεις κ να πω οτι εχω την υποψια οτι το παιδι δεν το επιασε με την κλασικη μεθοδο μαλλον το εφαγε κ αυτο!!!!!!

Λοιπόν είμαι στη δουλειά και άλλο βρακί δεν έχω μαζί μου!!! Λυπήσου με!!!:tongue:

IchNp3.png

θελω να καταγκειλω την πατουσιτσα που εχει κανιβαλιστηκες τασεις κ να πω οτι εχω την υποψια οτι το παιδι δεν το επιασε με την κλασικη μεθοδο μαλλον το εφαγε κ αυτο!!!!!!

χαχαχαχα!!!!!!

Διαφημίσεις

ελα ντε το οτι μπηκε να προκαλεσει φαινεται κ ο αντμιν που ειναι οεο?μηπως να το καταγκειλουμε εμεις?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

οπως το πες ουτε ιχνος γιατι να στεναχωρηθουν απο το σπιτι του ελειψαν αυτα τα ατομα? ασε με βρε νικακι αλοιμονο απο κεινες τις μαναδες

αλιμονο δεν λες τιποτα...!!!!!

σας χαιρετω δεν ειμαι πολυ καλη παρεα σημερα,ειναι τοσο αδικο!:( δεν μπορω να το χωνεψω!

το αυτονοητο και φυσικο οτι δηλαδη πρεπει να βρουν τους δολοφονους εγινε προιον ανακοινωσης εκει φτασαμε...καταντια

1a0fd6e0b8.png

στν κατω μερια απο το αβαταρ σου εχει ενα τριγωνακι εκει καταγκελεις οτι θες στο λεω απλα να το ξερεις γιατι εδω μεσα θα συναντησεις πολλα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...