Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

κοριτσι μου τελεια νεα!μπραβο!και εγω εχω αγχος για την αμνιο αν τελικα θα κανω ή οχι προς το παρον ομως την Δευτερα παω για την αυχενικη....αντε να δουμε τι θα δουμε............

χτες ζοριστηκα το βραδυ φιλεναδες μου μουανοιξε και η μυτη αστα πικρα με επιασε και βροχη σημερα στο ικα εκανα και εμετο ετσι στο χαλαρο εκει ....

Άντε, βουρ τη Δευτέρα για την πρώτη επίσημη συνάντηση, βλέπετε μίνι ανθρωπάκι!! Είναι πολύ συγκινητικό!!

Δεν περνάς κατά δω καμια βόλτα με τους εμετούληδες, έχω κάτι δημόσιες υπηρεσίες που με ζορίζουν! Τους χρειάζεται, αλλά εγώ γιοκ!!

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

Amaryllis, πολύ χάρηκα που σε είδα, καλά κάνεις και δεν μπαίνεις, χρειάζεται και λίγη απεξάρτηση. Γιος, ε? Τι καλά!

Νικάκι, τίποτε ακόμη, μια σταγόνα καφετί από το πρωί όλη κι όλη και στο σκούπισμα ανοιχτό μπεζ αλλά θα μου έρθει, το νιώθω, άρχισαν τώρα οι εξάψεις και κάτι ψευτοπονάκια στην κοιλιά, οπότε μέχρι το βράδυ θα έχει έρθει.

Μαριαεφάκι μου, ζορίζεσαι πολύ, κοριτσάκι μου, έπαθα πλάκα που σου άνοιξε η μύτη αλλά κάνε υπομονή, τουλάχιστον θα δεις το μωράκι σου στην αυχενική και θα χαρείς.

Κορίτσια μου καλημέρα!!

Πρώτα-πρώτα να συγχαρώ το Νικάκι μας για την εγκυμοσύνη της !!! Μπράβο κοριτσάκι μου, εύχομαι να σου πάνε ΟΛΑ ΚΑΛΑ μέχρι τέλους και με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου γερό και δυνατό!!!

Ιπποκαμπάκι, έχεις όλες μου τις ευχές και τσουνάμι θετικής ενέργειας για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στην εμβρυομεταφορά σου!!!

Κορίτσια με συγκινήσατε πολύ που με αναζητούσατε. Vasdeli μου, έλαβα το μήνυμά σου στο φεις, (thanks!! Εσύ όλα καλά, ε;;;;;)). Δεν ήταν στις προθέσεις μου να λείψω τόσο από το καφέ μας, αλλά έπεσε και πολύ δουλειά στο γραφείο, πράγμα που είναι βέβαια ευπρόσδεκτο από οικονομικής άποψης, και έτσι χάθηκα. Και φυσικά συμφωνώ με όλα όσα ειπώθηκαν (Ιόλη, Αννιώ :(, Άντζελα, Tounts και άλλες) σχετικά με την ανάγκη «απεξάρτησης» από το ιντερνετ, το έχω πει και αλλού. Εγώ την χρειαζόμουν…

Εμείς είμαστε καλά, η αυχενική πολύ καλή, το ίδιο και το papp-a, ο γιατρός δεν επέμεινε για τη λήψη τροφοβλάστη (ούτε και εγώ, καλώς ή κακώς…:roll:), έτσι είπαμε να δούμε και τα αποτελέσματα της βʼ επιπέδου και αν χρειαστεί να πάμε για άμνιο. Όσο για το φύλλο του μπεμπέ, τα λόγια του γιατρού ήταν αυτολεξεί «ή είναι μια άκρως σεξουαλική κόρη με μια κλειτορίδα ναααα, ή μάλλον έχεις τον γιό»:tongue::tongue:. Δεν το περίμενα να το ακούσω τόσο νωρίς!! Αλλά έχω ήδη αρχίσει να τον φαντάζομαι :rolleyes::rolleyes:……..

Blue velvet και Ιόλη μου, μακάρι να έχει γίνει το θαύμα, συνήθως γίνονται όταν δεν τα περιμένουμε! (Εγώ βέβαια καραδοκούσα με τον υπέρηχο και μου έκατσε!!)

Tountsaki, είμαστε γειτονάκια;;;; Και εγώ μένω κοντά στο Golden Hall και όλο εκεί τριγυρίζω:tongue:!!

Mariaefi μου χαλάλι την ταλαιπωρία και τα -6 κιλάκια, αφού είστε και οι δυο καλά, δεν μετράει τίποτε άλλο!!

Patousitsa, Christy, όλα καλά εύχομαι!!

Σε όσες δεν αναφέρθηκα, συγχωρήστε τη μειωμένης απόδοσης μνήμη της εγκύου!!

Η αλήθεια είναι ότι μου λείψατε!!

(Μωρέ τι μακρυνάρι έγραψα........Sorry!!!)

Σ'ευχαριστω τοσο μα τοσο πολυ για τις ευχες σου να'σαι καλα κι εσυ και το ζουζουνακι σου...πολυ χαιρομαι για την αυχενικη και τις εξετασουλες σου που ειναι καλες,τροφοβλαστης ουτε που ξερω τι ειναι αλλα θα μαθω που θα μου παει!!!!!!!εμαθες και το φυλλο τελεια...φανταζομαι συγκινηση στην αυχενικη!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

κοριτσι μου τελεια νεα!μπραβο!και εγω εχω αγχος για την αμνιο αν τελικα θα κανω ή οχι προς το παρον ομως την Δευτερα παω για την αυχενικη....αντε να δουμε τι θα δουμε............

χτες ζοριστηκα το βραδυ φιλεναδες μου μουανοιξε και η μυτη αστα πικρα με επιασε και βροχη σημερα στο ικα εκανα και εμετο ετσι στο χαλαρο εκει ....

υπομονη κουκλακι μου...θα σκεφτεσαι πως οταν ολα περασουν θα κρατας στα χερια σου ενα υγιεστατο μωρακι!!!!!:P:p

Εχεις αρχισει να φουσκωνεις καθολου??

1a0fd6e0b8.png

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια κι από μένα..

Είμαι καλά, πλέον δεν σκέφτομαι καθόλου το γεγονός και ανυπομονώ να έρθει ο Αύγουστος για να ξεκινήσω δυναμικά τη δεύτερη - ελπίζω και τελευταία - πετυχημένη προσπάθειά μου..

Μάλλον φθινόπωρο έχουμε αντί για καλοκαίρι.. Από τη μια καλό είναι γιατί τα 40άρια που χτύπησε το θερμόμετρο την προηγούμενη βδομάδα δεν αντέχονται με τίποτε αλλά από την άλλη όλη τη βδομάδα περιμένουμε το σβκ μπας και κάνουμε κάνα μπάνιο αλλά δεν μας κάνει τη χάρη..

Δεν πειράζει βρε κορίτσια.. ας είμαστε εμείς καλά, τα μωρά που περιμένουμε να είναι καλά και όλα θα φτιάξουν..

Μάκια...

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Tιποτα ακομα κοριτσια..

Λετε να εχει γινει το θαυμα? Αν συνεχισει η καθυστερηση δε θελω να μπω στη λογικη των τεστ εγκυμοσυνης. Θα παω αν ειναι μια και καλη να κανω β χοριακη την Τεταρτη.

Σκεφτομαι οτι το τελευταιο καιρο ημουν πολυ χαλαρη και επειδη καναμε ελευθερα μετα την 14η ημερα ηξερα οτι δεν υπηρχε περιπτωση και γιαυτο δεν το σκεφτομουν κιολας. Λετε να εκανα αλλη μερα ωορρηξια λογω αποξεσης?

Εγώ γιατί νομίζω πως θα ξαναδουλέψω τη λίστα αυτές τις μέρες;:rolleyes:

Κορίτσια μου καλημέρα!!

Πρώτα-πρώτα να συγχαρώ το Νικάκι μας για την εγκυμοσύνη της !!! Μπράβο κοριτσάκι μου, εύχομαι να σου πάνε ΟΛΑ ΚΑΛΑ μέχρι τέλους και με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου γερό και δυνατό!!!

Ιπποκαμπάκι, έχεις όλες μου τις ευχές και τσουνάμι θετικής ενέργειας για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στην εμβρυομεταφορά σου!!!

Κορίτσια με συγκινήσατε πολύ που με αναζητούσατε. Vasdeli μου, έλαβα το μήνυμά σου στο φεις, (thanks!! Εσύ όλα καλά, ε;;;;;)). Δεν ήταν στις προθέσεις μου να λείψω τόσο από το καφέ μας, αλλά έπεσε και πολύ δουλειά στο γραφείο, πράγμα που είναι βέβαια ευπρόσδεκτο από οικονομικής άποψης, και έτσι χάθηκα. Και φυσικά συμφωνώ με όλα όσα ειπώθηκαν (Ιόλη, Αννιώ :(, Άντζελα, Tounts και άλλες) σχετικά με την ανάγκη «απεξάρτησης» από το ιντερνετ, το έχω πει και αλλού. Εγώ την χρειαζόμουν…

Εμείς είμαστε καλά, η αυχενική πολύ καλή, το ίδιο και το papp-a, ο γιατρός δεν επέμεινε για τη λήψη τροφοβλάστη (ούτε και εγώ, καλώς ή κακώς…:roll:), έτσι είπαμε να δούμε και τα αποτελέσματα της βʼ επιπέδου και αν χρειαστεί να πάμε για άμνιο. Όσο για το φύλλο του μπεμπέ, τα λόγια του γιατρού ήταν αυτολεξεί «ή είναι μια άκρως σεξουαλική κόρη με μια κλειτορίδα ναααα, ή μάλλον έχεις τον γιό»:tongue::tongue:. Δεν το περίμενα να το ακούσω τόσο νωρίς!! Αλλά έχω ήδη αρχίσει να τον φαντάζομαι :rolleyes::rolleyes:……..

Blue velvet και Ιόλη μου, μακάρι να έχει γίνει το θαύμα, συνήθως γίνονται όταν δεν τα περιμένουμε! (Εγώ βέβαια καραδοκούσα με τον υπέρηχο και μου έκατσε!!)

Tountsaki, είμαστε γειτονάκια;;;; Και εγώ μένω κοντά στο Golden Hall και όλο εκεί τριγυρίζω:tongue:!!

Mariaefi μου χαλάλι την ταλαιπωρία και τα -6 κιλάκια, αφού είστε και οι δυο καλά, δεν μετράει τίποτε άλλο!!

Patousitsa, Christy, όλα καλά εύχομαι!!

Σε όσες δεν αναφέρθηκα, συγχωρήστε τη μειωμένης απόδοσης μνήμη της εγκύου!!

Η αλήθεια είναι ότι μου λείψατε!!

(Μωρέ τι μακρυνάρι έγραψα........Sorry!!!)

Έλα ρε κοπέλα μου!

Τι καλά, όλα οκ με το μπεμπέ....φοβήθηκα! Και η αυχενική καλή! Λες να έχεις αγοράκι τελικά η καμιά σεξουλιάρα γκόμενα;:tongue:

...αχ επεστρεψα τι καλα,παρπονιεμαι μεν που δεν εχει καλο καιρο για μπανια αλλα αν ειχε ζεστη θα'χα βρασει στο κεντρο οποτε.....

blue velvet ποτε δεν ξερεις κι αφου ετσι κι αλλιως μετα την αποξεση η περιοδος μπερδευεται λιγακι εχεις πιθανοτητες!πως μπορεις να περιμενεις μεχρι Τεταρτηηη??

Αχ angelaki μου δεν μας βλεπω να απολαμβανουμε θαλασσα φετος...παει για Φθινοπωρο αντι για καλοκαιρι!!!:mrgreen:

Vasdelaki εσυ πως τα πας??με κολλησες κι εμενα και τραγουδαω καθημερινα στο φασολακι μου το''σαν ερθει η μερα'' ειναι τελειο!!!!!!!!!

??

Μα δεν είναι καταπληκτικό; Για πείτε!! Άσε που είναι και συντοπίτης μου ο Μιχάλης και τον είχε ο μπαμπάς μου μαθητή!

2R-G57noPQU&feature=related

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Mακαρι βρε Vasdeli μου. Εχω κατι διαφανα υγρα παντως απο το πρωι... Με ενοχλει ομως λιγο και η κοιλια μου, αισθανομαι ενα φουσκωματακι. Θα δουμε... ισως παω να κανω μια β χοριακη αυριο και να μην περιμενω μεχρι την Τεταρτη

Mακαρι βρε Vasdeli μου. Εχω κατι διαφανα υγρα παντως απο το πρωι... Με ενοχλει ομως λιγο και η κοιλια μου, αισθανομαι ενα φουσκωματακι. Θα δουμε... ισως παω να κανω μια β χοριακη αυριο και να μην περιμενω μεχρι την Τεταρτη

Άντε, βελουδένια μου να πας....;) Αχ, γιατί δεν έχεις πάει ακόμη; 000203FC.gif

sig.asp?img=ad1

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

ναι,ναι,ναι, να πας γιατι θα μας φαει η αγωνια μεχρι την Τεταρτη!!!!!!!!!;)

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Velvetaki υγρα εεεε!!!! μμμμμ!!! Κατι μου λεει μπεμπεκι ειναι!!!! ΧΙΧΙΧΙ

Στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!!!!!!:):):):)

Ιολάκι μου ευχομαι να μην σου ερθει ουτε σημερα ουτε αυριο!!!! Μακαρι να ακουσουμε ευχαριστα πολλα ευχάριστα και να βαλουμε την Vasdeli σε δουλιτσα (να αλλαζει την στηλη)!!:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια κι από μένα..

Είμαι καλά, πλέον δεν σκέφτομαι καθόλου το γεγονός και ανυπομονώ να έρθει ο Αύγουστος για να ξεκινήσω δυναμικά τη δεύτερη - ελπίζω και τελευταία - πετυχημένη προσπάθειά μου..

Μάλλον φθινόπωρο έχουμε αντί για καλοκαίρι.. Από τη μια καλό είναι γιατί τα 40άρια που χτύπησε το θερμόμετρο την προηγούμενη βδομάδα δεν αντέχονται με τίποτε αλλά από την άλλη όλη τη βδομάδα περιμένουμε το σβκ μπας και κάνουμε κάνα μπάνιο αλλά δεν μας κάνει τη χάρη..

Δεν πειράζει βρε κορίτσια.. ας είμαστε εμείς καλά, τα μωρά που περιμένουμε να είναι καλά και όλα θα φτιάξουν..

Μάκια...

Αυτο ξαναπες το εμεις να μαστε καλα και τα μωρακια μας και ολα τ'αλλα δεν εχουν σημασια,ιδιως ο καιρος...

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...