Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

κοριτσια καλημερααααα...τι κανετε??

εγω ειμαι καλα,το πρωι πηγα κι εκανα κατι εξετασουλες για το ζαχαρο που μου της ζητησε γιατρος μου και ειμαι σε αναμμενα καρβουνα για τον υπερηχο της Παρασκευης αλλα προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη!

φιλακια κοριτσαρες...

χαχαχα..μες το μυαλο μου εισαι....thanks!!εσυ πως εισαι??

Kι εσύ Παρασκευή; Τι ώρα; Εγώ στις 20.30 κάνω την αυχενική την Παρασκευή.

Τι εξετάσεις έκανες για το ζάχαρο; Πώς βγήκανε;

Μην αγχώνεσαι, όλα καλά θα πάνε την Παρασκευή...Έχεις ανακαλύψει τι πρέπει να προσέχεις...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσάκια μου καλημέρα. να καλωσορίσω και εγώ τις καινούριες κοπέλες και να πω οτι λυπάμαι πολύ για το λόγο που βρίσκοντε εδώ.

εγώ αυτές τις μέρες είμαι στις μαύρες μου....... αυριο θα είχα ΠΗΤ. είμαι χάλια ψυχολογικά απο τη μία και απο την άλλη θέλω να περάσουν αυτές οι μέρες όσο πιο σύντομα γίνεται....:cry::cry::(

Sorry για το νταούνιασμα αλλά μόνο σε εσας μπορώ να μιλάω ελεύθερα και να με καταλαβαίνετε.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα....

ΚΑΙ αυτό θα περάσει, γλυκιά μου και τότε θα ελευθερωθείς...

Η ζωή πάντα κοιτά μπροστά, σήκω πάνω...τα καλύτερα έρχονται:P

qwlrp3.png

Angelaki μου το ξερεις πως συγνωμες δεν χρειαζονται και στο κατω κατω γιατι ειμαστε εδω??εε??μονο για τα χαχαχουχα!!!!εχεις ολα τα δικια του κοσμου να εισαι down αλλα οχι για πολυ εε??

εξαλλου ο πελαργος ειπαμε τριγυρναει....:):)

1a0fd6e0b8.png

κοριτσάκια μου καλημέρα. να καλωσορίσω και εγώ τις καινούριες κοπέλες και να πω οτι λυπάμαι πολύ για το λόγο που βρίσκοντε εδώ.

εγώ αυτές τις μέρες είμαι στις μαύρες μου....... αυριο θα είχα ΠΗΤ. είμαι χάλια ψυχολογικά απο τη μία και απο την άλλη θέλω να περάσουν αυτές οι μέρες όσο πιο σύντομα γίνεται....:cry::cry::(

Sorry για το νταούνιασμα αλλά μόνο σε εσας μπορώ να μιλάω ελεύθερα και να με καταλαβαίνετε.

Κάνε λίγο υπομονή και μεθαύριο θα νιώσεις ξαλαφρωμένη! Στο υπόσχομαι!!!

Kι εσύ Παρασκευή; Τι ώρα; Εγώ στις 20.30 κάνω την αυχενική την Παρασκευή.

Τι εξετάσεις έκανες για το ζάχαρο; Πώς βγήκανε;

Μην αγχώνεσαι, όλα καλά θα πάνε την Παρασκευή...Έχεις ανακαλύψει τι πρέπει να προσέχεις...

φοβαμαι vasdeli μου μη χαιρομαι τσαμπα και παω την Παρασκευη και δεν ακουσουμε τιποτα!!!τεσπα ελπιζω να'χει ερθει η σειρα μας να χαρουμε...

οι εξετασεις ηταν φρουκτοζαμινη και ζαχαρο προ και μετα,τα αποτελεσματα αυριο!

Εμενα το ραντεβου μου ειναι στις 6.30.Αχ θα'ναι πολυ συγκινητικα στην αυχενικη!!!!!!!:D

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

γειά σε όλες σας!! είμαι νέα στο forum και συγχωρείστε την αμηχανία μου. Είχα παλίνδρομη κύηση (απέβαλα στις 30/10/2010) και από τότε τίποτα.... Νόμιζα ότι μετά από δύο μήνες θα ξαναμείνω έγκυος, όλοι έτσι μού έλεγαν.....Ο κύκλος μου δεν έχει στρώσει ακόμη, κάθε φορά έχω καθυστέρηση και μετά περίοδος.... Δεν ξέρω τι να κάνω πιά.....:?

να μην το σκέφτεσαι. Αυτό να κάνεις. Ασχολήσου με άλλα πράγματα, χαμογέλα και θα δεις για πότε θα μείνεις έγκυος..

Αντζελίνα μου γλυκιά.. Tomorrow is another day που είπε και η Σκάρλετ.. Να δεις ότι αύριο που θα ξημερώσει μια καινούργια μέρα όλα θα είναι διαφορετικά... Το καλοκαίρι είναι εποχή ελπίδας και αναγέννησης, δημιουργίας... κι εμείς θα δημιουργήσουμε όπου να ναι.. είμαι σίγουρη..

Βασδελάκι με το καλό η αυχενική.. άντε πέρασε και το πρώτο τρίμηνο...

L2qIp2.png

φοβαμαι vasdeli μου μη χαιρομαι τσαμπα και παω την Παρασκευη και δεν ακουσουμε τιποτα!!!τεσπα ελπιζω να'χει ερθει η σειρα μας να χαρουμε...

Σούζυ δεν φτάνει που τρως, λες και απαισιόδοξα πράγματα... Τι θα κάνω με σένα; :rolleyes:

κοριτσάκια μου ευχαριστώ πολύ για τα λόγια παρηγοριάς.....

θέλω να περάσουν οι μέρες το γρηγορότερο για να μην κάνω συνειρμούς ! μήπως και φύγει λίγο βάρος απο την ψυχή μου....

Σούζυ δεν φτάνει που τρως, λες και απαισιόδοξα πράγματα... Τι θα κάνω με σένα; :rolleyes:

δεν εχεις αναγκη εσυ....η ζυγαρια κατεβαινει!!!!!!

Παντως δεν ειμαι Σουζυ πια...δεν τρωω η καημενη προσεχω παρα πολυ!

Με βλεπω ως εγκυουλα να τα χανω πιο ευκολα!!!!!!!φανταζεσαι????????ερε γελια!!!!

τι θα φας σημερα??

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Βασδελάκι με το καλό η αυχενική.. άντε πέρασε και το πρώτο τρίμηνο...

Ευχαριστώ Δομνίνα μου...

Νικάκι, πέρα από την πλάκα, κατανοητό το άγχος σου...Κάπως έτσι ένιωθα κι εγώ πριν το πρώτο υπερηχογράφημα...Δες το όμως από την άλλη...Γιατί να μην είναι όλα εντάξει;

Τι εννοείς ζάχαρο πριν και μετά; Πήρες γλυκόζη;

qwlrp3.png

κοριτσάκια μου ευχαριστώ πολύ για τα λόγια παρηγοριάς.....

θέλω να περάσουν οι μέρες το γρηγορότερο για να μην κάνω συνειρμούς ! μήπως και φύγει λίγο βάρος απο την ψυχή μου....

θα περασουν,προσπαθησε να ασχοληθεις με κατι για να ξεχαστεις....

τι καιρο εχει εκει??εδω αστα βρεχει παλι!δεν θα κανουμε καλοκαιρι φετος!!!

1a0fd6e0b8.png

Ευχαριστώ Δομνίνα μου...

Νικάκι, πέρα από την πλάκα, κατανοητό το άγχος σου...Κάπως έτσι ένιωθα κι εγώ πριν το πρώτο υπερηχογράφημα...Δες το όμως από την άλλη...Γιατί να μην είναι όλα εντάξει;

Τι εννοείς ζάχαρο πριν και μετά; Πήρες γλυκόζη;

ναι καλε οτι θελω γραφω τελικα,γλυκοζη προ και μια ωρα μετα...ειχε πλακα γιατι πηρα και το πρωινο μου μαζι,γαλα,κορν φλεηκς κτλ κτλ......

εχεις δικιο απλα το μυαλο παει συνηθως στο κακο ιδιως σε παθοντες!!!!

1a0fd6e0b8.png

γεια σου κοριτσακι...καλωσορισες στο καφε μας ειμαστε καλη παρεουλα κι εχουμε πολλες εγκυουλες που θα σε κολλησουν σιγουρα απλα πρεπει να κανεις λιγο υπομονη!:)

αχ, ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε!!! νοιώθω καλύτερα που κάποιος με ακούει!!! Όλοι μου λένε ότι έχει κολλήσει η βελόνα με το θέμα του μωρού, εγώ όμως το περιμένω.... Μου είπε και ο καλός μου ότι δε θέλει να ξαναπροσπαθήσουμε για να μην ξαναπεράσω τα ίδια... Δεν είναι σαν να μου λέει ότι θα το ξαναχάσουμε? Τι να κάνω? να μετράω γόνιμες μέρες και να προσπαθώ τότε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...