Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 37 λεπτά , Vxatz είπε:

      @Kiddoμεσα στο μυαλό μου είσαι. Προς το παρόν περιμένω τις απαντήσεις από τον έλεγχο του εμβρύου και σε δεύτερο χρόνο θα μιλήσω και με άλλον γιατρό. Μου έχουν πει πολυ καλα λόγια για τον κ. Τσιλιβακο (στην Αθήνα) δεν είναι γυναικολόγος, είναι ερευνητής σε καθεξιν αποβολές και τον έχουν παινέψει. Τον έχεις ακουστά; Στο διαδίκτυο που έψαξα έχει καλό βιογραφικό. 
      Η γνωστή αιματολόγος είναι της Θεσσαλονίκης γιατί είμαι από βόρεια Ελλάδα και δεν έχω την πολυτέλεια δυστυχως να κατεβαίνω Αθήνα. 

      Ναι οκ ξέρω την αιματολόγο.. θα έπαιρνα και άλλη γνώμη σίγουρα! Αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω με γιατρούς στη βόρεια Ελλάδα..

      Στο συγκεκριμένο "ερευνητή" δεν είχα την "τύχη" να πάω και ούτε θα πήγαινα προσωπικά!! Παρόλα αυτά τον ξέρω από φίλες μου εδώ μέσα.. Κάνε την έρευνα σου πολύ καλά πριν απευθυνθείς στον όποιο γιατρό.. ακόμα και στα φόρουμ μπορείς να ψάξεις με το όνομα του εκάστοτε γιατρού για τυχόν αναφορές στα ονόματα τους.. όλο και κάτι θα βρεις..!

      • Μου αρέσει 1

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΗΧΑΝΗ ESPRESSO IZZY CM6626E /μακαρονιερα delonghi/θηλαστρο mini elec


Recommended Posts

καλησπέρα,

πουλάω το θήλαστρο mini electric medela αξιάς 95 ευρω αγορασμενο απο το καταστημα babyline στο ρεα πριν απο 20 ημέρες, χρησιμοποιηθηκε για 1 εβδομάδα για μεταφορά γαλατος στο μαιευτήριο.μαζι χαρίζονται και 4 μπουκαλακια chicco για αποθήκευση μητρικού γάλατος.λογω ενος μικρου ατυχήματος η συσκευή στο πίσω μέρος ειναι ραγισμένο λίγο το πλαστικο του χωρίς αυτο να επήρρεαζει καθόλου τη λειτουργία του.δουλεύει άψογα και ειναι σχεδόν αχρησιμοποιήτο.η τιμη ειναι 40 ?.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 34
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα,

ισχυει ακομα το θήλαστρο για οποιον ενδιαφέρεται.....στα 35 ?......το

δινω λογω αδυναμιας θηλασμου ....δουλευει αψογα!!http://parentscafe.gr/images/icons/icon14.gifοποιος προλαβει η τιμη ειναι πολυ καλη

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 2 εβδομάδες μετά...
  • 1 month later...

Χωρητικότητα :500 γρ. ζυμαρικών

Ψηφιακός προγραμματιστής

Ιδανική για μαγείρεμα οποιουδήποτε είδος ζυμαρικού:μακριά ή κοντά

Μετακινούμενος αντικολλητικός κάδος και καλάθι

Αναδευτήρας

Μη θερμαινόμενες λαβες

Διαδικασία : Οταν το νερο αρχιζει να βραζει,το καλάθι θα χαμηλώσει αυτόματα.Μετά το ψήσιμο το καλάθι θα ανέβει πάνω για να σουρώσει τα ζυμαρικά. Το δοχείο που ζεσταίνει την σάλτσα θα ειναι έτοιμο όταν μαγειρευτούν τα ζυμαρικά σας.Το δοχείο βγαίνει για καθαρισμό.

βράζει το νερό

- βράζει τα ζυμαρικά

- τα ανακατεύει

- τα σουρώνει και

- ζεσταίνει τη σάλτσα

με μια μόνο κίνηση!!!

ειναι αχρησιμοποιητο στο κουτι του,το πουλαω 40 ευρω:D

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


εξαρταται ποσο συχνα κανεις μακαροναδες και τι κανεις συχρονως με αυτο...εγω την εχω και με εξυπηρετει παρα πολυ...βεβαια η κουζινα μου ειναι τεραστια με παρα πολλους αποθηκυτηκους χωρους.....


wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Link to comment
Share on other sites

ακριβως... ειναι αναλογα τι χωρο έχεις....αν σ'αρέσουν τα ζυμαρικα και φτιαχνεις συχνα πιστευω ειναι απιστευτη ευκολια,απλα εγώ δεν εχω χωρους στην κουζινα μου και δεν μαγειρευω τοσο συχνα...παντως ειναι ευκαιρια η τιμη της μιας και ειναι αχρησιμοποιητη!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...