Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

ναι αλλα μηπως πρεπει να δειτε παλι τις μητριαιες? πως γινεται ξαφνικα να εχει μεινει πισω στην αναπτυξη και να ειναι οκ ??

Συμφωνω με την Μαρια , εγω τρωω δεκατιανο και απογευματινο φρουτο και γαλα προ υπνου αυτο μου εδωσε ο ενδοκρινολογος.Εγω οκ δεν εχω παρει κιλο αλλα δεν εχω χασει κιολας.

Μπορεις να τρως καθε 2 ωρες και να κανεις 7 γευματα για να παρεις λιγακι αλλα να εχεις σταθερο το ζαχαρο!

ναι απλα μου ειπε ποσα κριτσινια την ημερα και τα επαιξα !για αυτο εδωσα την συμβουλη μου συνεργαζομαι με ενδοκρινολογους αλλα τωρα κοριτσια πλεον δεν εργαζομαι ουτως ή αλλως οχι μονο λογο εγγυμοσυνης ...

παντως οποια θελει συμβουλη εννοειται οτι την δινω και εννοειται δωρεαν δεν ψαχνω πελατες!χιχι

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι αλλα μηπως πρεπει να δειτε παλι τις μητριαιες? πως γινεται ξαφνικα να εχει μεινει πισω στην αναπτυξη και να ειναι οκ ??

Συμφωνω με την Μαρια , εγω τρωω δεκατιανο και απογευματινο φρουτο και γαλα προ υπνου αυτο μου εδωσε ο ενδοκρινολογος.Εγω οκ δεν εχω παρει κιλο αλλα δεν εχω χασει κιολας.

Μπορεις να τρως καθε 2 ωρες και να κανεις 7 γευματα για να παρεις λιγακι αλλα να εχεις σταθερο το ζαχαρο!

Αυτό κάνω Μαρκέλα μου. Τρώω πολλά γεύματα την μέρα από λίγο. Τρώω και φρούτα αλλά δεν πίνω γάλα, τρώω γιαούρτι. Τι να πω για το βάρος???? Μου είπε οτι δεν ανησυχεί. Ξέρω γω????? Έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό. Θα πάω σε 3 εβδομάδες και βλέπουμε.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

καλημερα κοριτσακια.τι κανετε?

δεν ξερω αν σας εχω τα τελευταια νεα μου γι αυτο θα το πιασω απο την αρχη.στη β επιπεδου το το μπεμπακι 5 μερες μικροτεροκαι το αμνιακο στα κατωτερα φυσιολογικα.εκανα δυο φορες εξεταση με χαρτι ηλιοτροπιου για να δουμε αν χανεται αμνιακο.τη μια φορα βγηκε αρνητικη και τη 2η θετικη αλλα χρωματιστηκε σε 2 ολυ μικρα σημεια.αο τοτε ειμαι ξαπλα,περισσοτερο προληπτικα.3 εβδομαδες μετα την β επιπεδου στην 24η εβδομαδα ξανακανω υερηχο οπου το μπεμπακι βγηκε βγηκε 4 μερες μικροτερο(650γρμ) αλλα το αμνιακο παλι στα κατωτερα φυσιολογικα.μου εκανε και ντομπλερ ομφαλικης και μεσης εγκαφαλικης αρτηριας και ηταν φυσιολογικα.μου ειπε απλω ς οτι φα γεννηθει λιγο αδυνατο γυρω στα 2800-2900.εγω ομως φοβαμαι παρααααα πολυ.στην 28η εχω ξανα υπερηχο και ντομπλερ για να δουμε την αναπτυξη της.

καλε μην ανησηχεις ολα καλα θα πανε κατσε ξαπλα για τα αμνιακα και να παιρνεις υγρα χυμους ,νερο φρουτα για να αναπληρωνονται τα αμνιακα σου !μην στεναχωριεσαι αν δεν ανησηχει ο γιατρος σου δνε χρειαζεται να αγχωνεσαι δεν εχει λογο να σου κρυψει κατι!και τι εγινε αν γεννηθει 2900 με την κολητη μου γεννησαμε με 3 μερες διαφορα εκεινη κοριτσι 2400 κ 45 3κ και εγω αγορι 3600 κ 58 εκ μετα απο τις 40 μερες νομιζες οτι η μικρη ειναι μεγαλυτερη απο τον γιο μου!!!ολα καλα θα πανε!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Αυτό κάνω Μαρκέλα μου. Τρώω πολλά γεύματα την μέρα από λίγο. Τρώω και φρούτα αλλά δεν πίνω γάλα, τρώω γιαούρτι. Τι να πω για το βάρος???? Μου είπε οτι δεν ανησυχεί. Ξέρω γω????? Έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό. Θα πάω σε 3 εβδομάδες και βλέπουμε.

καλε μην ανησηχεις αν σου ειπε οτι ειναι οκ το μπεμπε δεν σε νοιαζει !δεν εισαι πρωτο μαμα ξερεις οτι καμια φορα με τον υπερηχο υπαρχει αποκλιση δεν εγινε τπτ!πως εισαι με την ξαπλα αντεχεις?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

καλε μην ανησηχεις ολα καλα θα πανε κατσε ξαπλα για τα αμνιακα και να παιρνεις υγρα χυμους ,νερο φρουτα για να αναπληρωνονται τα αμνιακα σου !μην στεναχωριεσαι αν δεν ανησηχει ο γιατρος σου δνε χρειαζεται να αγχωνεσαι δεν εχει λογο να σου κρυψει κατι!και τι εγινε αν γεννηθει 2900 με την κολητη μου γεννησαμε με 3 μερες διαφορα εκεινη κοριτσι 2400 κ 45 3κ και εγω αγορι 3600 κ 58 εκ μετα απο τις 40 μερες νομιζες οτι η μικρη ειναι μεγαλυτερη απο τον γιο μου!!!ολα καλα θα πανε!!!

μακαρι αλλα απο την 21η εβδομαδα ειμαι σε ενα διαρκες αγχος.αν ολα ειναι καλα στο επομενο υπερηχο θα ηρεμησω καπως.πινω 3 λιτρα νερο την ημερα, ξεχωριστα απο γαλα και χυμους

chuTp2.png

Διαφημίσεις

μακαρι αλλα απο την 21η εβδομαδα ειμαι σε ενα διαρκες αγχος.αν ολα ειναι καλα στο επομενο υπερηχο θα ηρεμησω καπως.πινω 3 λιτρα νερο την ημερα, ξεχωριστα απο γαλα και χυμους

ε 3 λιτρα για εμας τις εγγυους ειδικα μεσα στην καλοκαιρινη περιοδο ειναι φυσιολογικο προσπαθησε να πινεις λιγο παραπανω ενας μεσος ανθρωπος το καλοκαιρι καταναλωνει 12-15 ποτηρια νερο την ημερα εσυ χρειαζεσαι παραπανω!

σε καταλαβαινω για την αγωνια σου και εγω απο την 18η εβδ κλαιω ολη μερα!κανε υπομονη να περασει ο καιρος να πας για υποερηχο!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

ε 3 λιτρα για εμας τις εγγυους ειδικα μεσα στην καλοκαιρινη περιοδο ειναι φυσιολογικο προσπαθησε να πινεις λιγο παραπανω ενας μεσος ανθρωπος το καλοκαιρι καταναλωνει 12-15 ποτηρια νερο την ημερα εσυ χρειαζεσαι παραπανω!

σε καταλαβαινω για την αγωνια σου και εγω απο την 18η εβδ κλαιω ολη μερα!κανε υπομονη να περασει ο καιρος να πας για υποερηχο!

παραπανω?και νομιζα οτι πινω και πολυ.καταλαβα δεν θα βγαινω αποτην τουαλετα!!!!!!

μη φοβασαι.ειδικα αν μπεις στην 28η εβδομαδα ειναι πιο ακινδυνα τα πραγματα.κοντευεις.

chuTp2.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια! Καλε με εχετε τρομαξει.Τι αγχος ειναι αυτο σε ολες...

Ιουλια ειδες τη μια στο λενε 5 μερες μικροτερο,την αλλη 4.Μετρησεις ειναι και στο περιπου.Εμενα στο πρωτο μου το εβγαζαν συνεχεια πολυ πανω πιο πανω απο τα ορια στα κιλα.Και αρχιζαν μηπως φταιει το σακχαρο,μηπως ο θυροειδης.Τελικα 3500 κιλα γεννηθηκε.

Ngn αν φας μεγαλυτερη μεριδα σε κρεατικο,μπορει να ανεβει παλι το σαχκαρο?

Μαρκελλακι πως τα πας με τα δυο μπεμπακια?

Καλε και η Αννα και η dike εχουν εξαφανιστει...

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

παραπανω?και νομιζα οτι πινω και πολυ.καταλαβα δεν θα βγαινω αποτην τουαλετα!!!!!!

μη φοβασαι.ειδικα αν μπεις στην 28η εβδομαδα ειναι πιο ακινδυνα τα πραγματα.κοντευεις.

να εισαι καλα βρε κουκλα οσο για την τουαλετα τι να κανουμε!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια! Κοντευω να σκασω απο τη ζεστη και την πολλη υγρασια που εχει εδω στο νησι! Χθες εκανα αιματολογικες εξετασεις + καμπυλη για το ζαχαρο. Σας στελνω τα αποτελεσματα να μου πειτε γνωμες οσες εχετε προβλημα με το ζαχαρο.

Χορηγηση γλυκοζης 0' λεπτα: 72

60' λεπτα: 112

120' λεπτα: 112

Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι καθημερινως τρωω κατι γλυκο, δηλαδη το πρωι ενα κουταλακι του γλυκου μελι, πιο μετα καρπουζι ή καμια βυσσιναδα, καποιες μερες χτυπαω και κατι μπισκοτα. Δεν ξερω αν αυτες οι τιμες ειναι φυσιολογικες δεδομενου οτι τρωω συχνα γλυκα! Εχω παθει με τα γλυκα. Κανω σαν ναρκομανης. Δεν μπορω με τιποτα να αντισταθω, νομιζω οτι θα τρελαθω αν δεν φαω κατι. :oops:

mTTwp2.png?OQgwOGTP

καλησπερα και απο εμενα εψαχνα το θεμα καιρο και δεν το εβρισκα και τσουπ τωρα το ξαναειδα οχι τιποτα αλλο εβρισκα τις μανουλες του αυγουστου και του νοεμβριου εμας που ειμαστε ενδιαμεσα τπτ!

ελπιζω ολες να ειστε καλα δεν ξερω αν με θυμαστε ειχα μπει πριν μια εβδομαδα και σας ειπα την δικη μου ιστορια αλλα να ξανασυστηθω!

Με λενε Μαρια και περιμενω το δευτερο μωρακι μου το οποιο ειναι λιγο βιαστικο καθως εχω συσπασεις επιπονες μαλιστα,εχει εμπεδωθει στη λεκανη απο την 18η εβδ και μερικη ανεπαρκεια τραχηλου!νομιζω την παλευω!χαχα

ειμαι τελειως κρεβατωμενη απο την 18η εβδ ενω γενικα δεν ειχα και την καλυτερη εγγυμοσυνη!επισης υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να γεννησω πριν μπω στον μηνα μου αλλα προσπαθω να το τρεναρω οσο μπορω και οσο ειναι στο χερι μου!

αυτα απο εμενα!

καλε σε θυμομαστε. καλως ηρθες και παλι.

να πανε ολα καλα ευχομαι και να ερθει το μωρακι σου υγιεστατο.

τραβας κι εσυ το ζορι σου......υπομονη !

Καλησπέρα και απο μένα!

Γιαννα την εχω δει και εγω αυτη τη σελιδα. Απο εδω θα παρω καροτσακι, στρωμα και κουνια. Εχει νομιζω τις καλυτερες τιμες που εχω βρει!:-P

πραγματικα εχει απιστευτα χαμηλες τιμες για τα προιοντα που εχει. εγω στην κουνια βρηκα 140 ευρω διαφορα.

τελη ιουλιου θα εχει ερθει. τους εβαλα και ολα τα χρηματα και ειμαστε οκ.

μιλαω με εναν κυριο Φωτη, πολυ ευγενικος και εξυπηρετικος

Πρωινό:2 φρυγανιές ολικής με μισή φέτα γαλοπούλα

Δεκατιανό:2 κριτσίνια ολικής

Γεύμα:σαλάτα μαζί με λαδερά ή όσπρια ή κρέας χωρίς πολλά λάδια και σε μικρές ποσότητες και μισή φέτα ψωμί ολικής

Απογευματινό:2 κριτσίνια ολικής

Δείπνο: Συνήθως σαλάτα με 1 κριτσίνι ολικής

Ε πως να πάρω κιλά έτσι??????

βρε παιδι μου, οχι κιλο δε σε βλεπω να περνεις αλλα μη σου πω οτι θα χασεις κιολας παλι. ποιος στην εδωσε τη διατροφη?

της μαριας μου φαινεται πιο σωστη. κι εγω σε διατροφολογο παω αλλα τρωω σαν ανθρωπος, οχι αυτο το χαλι που σου δωσαν.

Καλησπερα κοριτσια μου...

Νgn ευτυχως ολα καλα...αλλα το κρεβατωμα κρεβατωμα..δε πειραζει..αφου εχεις βοηθεια απολαυσε το! Η Διατροφη της Μαριας μου φαινεται πιο καλη! Για σκεψου το! Παντως εχω κι εγω μερικα κιλα να σου δωσω :D

Μαρια γιατι το ειπες τωρα αυτο οτι εισαι διατροφολογος; θες να σε τσακισουμε στις ερωτησεις; :P

Σε θυμομαστε φυσικα!Καλα κουραγια κι εσυ με το κρεβατωμα! Παιρνεις και γιουτοπαρ; δε θυμαμαι αν σε ειχα ξαναρωτησει...ειναι ο εφιαλτης μου ...μη χρειαστει να παρω ξανα....κοντεψα να τα φτυσω για 2 μερες που τα πηρα..

Για τον υπνο ευτυχως ακομα δε δυσκολευομαι παρα πολυ οσο θυμαμαι προς το τελος της πρωτης εγκυμοσυνης.Εχω ακομα.Πονουσε πολυ και η λεκανη μου και η ουρα μου εκανα μια ωρα να γυρισω πλευρο κλπ κλπ οπως τα περιγραφεις Γιαννα αλλα ευτυχως ακομα δεν εχω φτασει εκει...παραδοξως αυτες τις μερες με ενοχλει λιγοτερο η ουρα μου που μου ριχνε κατι καλους σφαχτες...

Ενα καινουριο κολπο ππυ μου κανει η μπεμπα ειναι που κανει την κυστη μου σακο του μποξ! Το χει κανει καμια δυο φορες και κοντευανε να μου φυγουνε!

γιουτοπαρ μου δωσανε κι εμενα αλλα τα πινω μονο αν ποναω.

οσες φορες τα πηρα νομιζα οτι θα παραδωσω ψυχη+πνευμα. απιστευτη ταχικαρδια, τρεμουλο στα χερια και να μην μπορω να ανασανω.

το ειπα στον γιατρο και μου λεει τουλαχιστον οταν ποναω να τα πινω.

καλημερα κοριτσακια.τι κανετε?

δεν ξερω αν σας εχω τα τελευταια νεα μου γι αυτο θα το πιασω απο την αρχη.στη β επιπεδου το το μπεμπακι 5 μερες μικροτεροκαι το αμνιακο στα κατωτερα φυσιολογικα.εκανα δυο φορες εξεταση με χαρτι ηλιοτροπιου για να δουμε αν χανεται αμνιακο.τη μια φορα βγηκε αρνητικη και τη 2η θετικη αλλα χρωματιστηκε σε 2 ολυ μικρα σημεια.αο τοτε ειμαι ξαπλα,περισσοτερο προληπτικα.3 εβδομαδες μετα την β επιπεδου στην 24η εβδομαδα ξανακανω υερηχο οπου το μπεμπακι βγηκε βγηκε 4 μερες μικροτερο(650γρμ) αλλα το αμνιακο παλι στα κατωτερα φυσιολογικα.μου εκανε και ντομπλερ ομφαλικης και μεσης εγκαφαλικης αρτηριας και ηταν φυσιολογικα.μου ειπε απλω ς οτι φα γεννηθει λιγο αδυνατο γυρω στα 2800-2900.εγω ομως φοβαμαι παρααααα πολυ.στην 28η εχω ξανα υπερηχο και ντομπλερ για να δουμε την αναπτυξη της.

ιουλια μου και μενα στην αρχη της κυησης μου εβγαζαν τον μπεμπη μια εβδομαδα μικροτερο. τωρα βγαινει +1 εβδομαδα πιο πανω απο την ηλικια κυησης. νομιζω οτι γενικα υπαρχουν διαφορες μεταξυ των υπερηχων. οχι παντα αλλα ειναι συχνο φαινομενο. τωρα οσο αναφορα το αμνιακο αυτο νομιζω οτι ειναι πιο σημαντικο. πινε πολλαααα υγρα γιατι ειναι και καλοκαιρι και ενας λογος παραπανω τωρα στην εγκυμοσυνη να πινουμε μπολικο νερακια.

Βρε κορίτσια ξέρει καμιά σας τι έχει γίνει με την Άννα???? Έχει εξαφανιστεί εντελώς. Λέτε να συνέβη κάτι?????

ελα ντε...? την ιδια απορια εχω κι εγω. μακαρι να ειναι καλα κι ας μην μπαινει.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Γεια σας κοριτσια! Κοντευω να σκασω απο τη ζεστη και την πολλη υγρασια που εχει εδω στο νησι! Χθες εκανα αιματολογικες εξετασεις + καμπυλη για το ζαχαρο. Σας στελνω τα αποτελεσματα να μου πειτε γνωμες οσες εχετε προβλημα με το ζαχαρο.

Χορηγηση γλυκοζης 0' λεπτα: 72

60' λεπτα: 112

120' λεπτα: 112

Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι καθημερινως τρωω κατι γλυκο, δηλαδη το πρωι ενα κουταλακι του γλυκου μελι, πιο μετα καρπουζι ή καμια βυσσιναδα, καποιες μερες χτυπαω και κατι μπισκοτα. Δεν ξερω αν αυτες οι τιμες ειναι φυσιολογικες δεδομενου οτι τρωω συχνα γλυκα! Εχω παθει με τα γλυκα. Κανω σαν ναρκομανης. Δεν μπορω με τιποτα να αντισταθω, νομιζω οτι θα τρελαθω αν δεν φαω κατι. :oops:

η τιμη μετα τα 60 λεπτα ειναι χαμηλη!!ΦΑΕ και για μαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς μιλα και με το γιατρο ομως παλι κατι παραπανω πρεπει να τρως να μην παθαινεις υπογλυκαιμιες...

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια! Καλε με εχετε τρομαξει.Τι αγχος ειναι αυτο σε ολες...

Ιουλια ειδες τη μια στο λενε 5 μερες μικροτερο,την αλλη 4.Μετρησεις ειναι και στο περιπου.Εμενα στο πρωτο μου το εβγαζαν συνεχεια πολυ πανω πιο πανω απο τα ορια στα κιλα.Και αρχιζαν μηπως φταιει το σακχαρο,μηπως ο θυροειδης.Τελικα 3500 κιλα γεννηθηκε.

Ngn αν φας μεγαλυτερη μεριδα σε κρεατικο,μπορει να ανεβει παλι το σαχκαρο?

Μαρκελλακι πως τα πας με τα δυο μπεμπακια?

Καλε και η Αννα και η dike εχουν εξαφανιστει...

Καλα ειμαι μια χαρα!αυριο παω στη γιατρο να δουμε τι γινεται γιατι στον τελευταιο υπερηχο το ενα ηταν δυο εβδομαδες πισω και ακουσαμε καρδουλα μονο στο αλλο...ειπε οτι η ειναι πισω η δεν θα προχωρησει.Για να δουμε αυριο θα μαθω...

Παντως σημερα ηρεμησα λιγακι ημουν αγκαλια με την τουαλετα πολυ αναγουλα πολυ εμετος.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Καλα ειμαι μια χαρα!αυριο παω στη γιατρο να δουμε τι γινεται γιατι στον τελευταιο υπερηχο το ενα ηταν δυο εβδομαδες πισω και ακουσαμε καρδουλα μονο στο αλλο...ειπε οτι η ειναι πισω η δεν θα προχωρησει.Για να δουμε αυριο θα μαθω...

Παντως σημερα ηρεμησα λιγακι ημουν αγκαλια με την τουαλετα πολυ αναγουλα πολυ εμετος.

Μαρκελα μου ευχομαι ολα να πανε καλα αυριο! :-P

mTTwp2.png?OQgwOGTP

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...