Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια !!! Έχω βλαστοκύστη !! 5ημερων!! Πρώτη φορά !!! 🥹🥹🥹

Εκανα την ωοληψια Β φάσης στον Μαστρ! 

Μπράβο κορίτσι 🥰🥰🥰 άντε να πάρεις τα πάνω σου και να χαμογελάσεις λίγο , ότι σε πιέζει και δεν σου κάθεται άστο στο παρελθόν μην το ξανασκεφτείς ποτέ 💕

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

Γιαννα οπως τα περιγραφεις κι εγω...ταχυκαρδια τρεμουλο σα να εχω παρκινσον να μη μπορω να πιασω το ποτηρι να πιω νερο κρυος ιδρωτας χαλιαααα...Ηταν στην προηγουμενη εγκυμοσυνη μονο για δυο μερες που μου φανηκαν αιωνας στην αρχη που ειχα αποκολληση και ειχα ξυπνησει μια μερα σε λιμνη αιματος και κρεβατωθηκα.Δε θελω να το ξαναπαρω αυτο το πραγμαααα!!

Μαρια 1106 Ουσιαστικα το γιουτοπαρ και το μαγνησιο ειναι για τις συσπασεις.Τα αλλα ειναι συμπληρωματα.Αλλα να σου πω τι ειπε ο δικος μου και αν θες το ψαχνεις; Του ειχα πει οτι απο νωρις εχω πετρωματα οπως και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη.Ειπε να παρω μαγνησιο οπως και παιρνω αλλα να μη παρω ασβεστιο γιατι ενω το μαγνησιο μαλακωνει τη μητρα και τις συσπασεις, σε συνδυασμο με το ασβεστιο εχει αντιθετο αποτελεσμα.Επισης μου ειχε πει οτι δεν εχει νοημα να παρω περισσοτερη δοση μανγησιου εφοσον δε περνανε με την ημερισια δοση.Τωρα τι να σου πω αν λεει και βλακειες.Στο λεω μονο για να το ψαξεις και γενικα για το ασβεστιο λεγονται πολλα για την απορροφηση οτι δεν εχει και πολυ νοημα να το παιρνουμε καλυτερα να προσεξεις να παιρνεις περισσοτερο απο τη διατροφη.Μια αποψη σου λεω και αν θες να το ψαξεις χωρις να σε μπερδεψω.Αλλιως αν εμπιστευεσαι το γιατρο σου συνεχιζεις ως εχει..

μαρκελα περιμενουμε νεα...

Ποια καλη κοπελα θα βαλει παλι το λινκ απ αυτο το μαγαζι που λετε οτι ειναι πολυ φθηνα;

Για το νερο επισης που λετε...ο γιατρος σου τι λεει; ποσα λιτρα να πινεις; γιατι και το πολυ νερο απο ενα σημειο και μετα δε κανει καλο.Αρχιζουν και φευγουν ηλεκτρολυτες και ουσιες που χρειαζεται ο οργανισμος.Ρωτα το γιατρο αν δεν εχεις ρωτησει ποσα λιτρα νερο και υγρα τη μερα χρειαζεται να πινεις...

καλα εγω δε πινω ουτε δυο λιτρα...συνολο!! κακως αλλα πολλες φορες δε προλαβαινω κι ολας με τη μικρη χαχα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιαννα οπως τα περιγραφεις κι εγω...ταχυκαρδια τρεμουλο σα να εχω παρκινσον να μη μπορω να πιασω το ποτηρι να πιω νερο κρυος ιδρωτας χαλιαααα...Ηταν στην προηγουμενη εγκυμοσυνη μονο για δυο μερες που μου φανηκαν αιωνας στην αρχη που ειχα αποκολληση και ειχα ξυπνησει μια μερα σε λιμνη αιματος και κρεβατωθηκα.Δε θελω να το ξαναπαρω αυτο το πραγμαααα!!

Μαρια 1106 Ουσιαστικα το γιουτοπαρ και το μαγνησιο ειναι για τις συσπασεις.Τα αλλα ειναι συμπληρωματα.Αλλα να σου πω τι ειπε ο δικος μου και αν θες το ψαχνεις; Του ειχα πει οτι απο νωρις εχω πετρωματα οπως και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη.Ειπε να παρω μαγνησιο οπως και παιρνω αλλα να μη παρω ασβεστιο γιατι ενω το μαγνησιο μαλακωνει τη μητρα και τις συσπασεις, σε συνδυασμο με το ασβεστιο εχει αντιθετο αποτελεσμα.Επισης μου ειχε πει οτι δεν εχει νοημα να παρω περισσοτερη δοση μανγησιου εφοσον δε περνανε με την ημερισια δοση.Τωρα τι να σου πω αν λεει και βλακειες.Στο λεω μονο για να το ψαξεις και γενικα για το ασβεστιο λεγονται πολλα για την απορροφηση οτι δεν εχει και πολυ νοημα να το παιρνουμε καλυτερα να προσεξεις να παιρνεις περισσοτερο απο τη διατροφη.Μια αποψη σου λεω και αν θες να το ψαξεις χωρις να σε μπερδεψω.Αλλιως αν εμπιστευεσαι το γιατρο σου συνεχιζεις ως εχει..

Ποια καλη κοπελα θα βαλει παλι το λινκ απ αυτο το μαγαζι που λετε οτι ειναι πολυ φθηνα;

Για το νερο επισης που λετε...ο γιατρος σου τι λεει; ποσα λιτρα να πινεις; γιατι και το πολυ νερο απο ενα σημειο και μετα δε κανει καλο.Αρχιζουν και φευγουν ηλεκτρολυτες και ουσιες που χρειαζεται ο οργανισμος.Ρωτα το γιατρο αν δεν εχεις ρωτησει ποσα λιτρα νερο και υγρα τη μερα χρειαζεται να πινεις...

καλα εγω δε πινω ουτε δυο λιτρα...συνολο!! κακως αλλα πολλες φορες δε προλαβαινω κι ολας με τη μικρη χαχα!

Γεια σου Caramellitsa! Η σελιδα ειναι www.irokids.gr

mTTwp2.png?OQgwOGTP

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε;;

Σήμερα περιμένουμε το στρωματάκι του μπεμπέ μας!!!

Κατά τα άλλα εδώ και 2 μέρες δε κοιμάμαι καθόλου καλά.. και το μωρό εκεί που το ένιωθα πολλές ώρες την ημέρα τώρα 2 μέρες δε το νιώθω όπως πριν.. είναι φυσιολογικό αυτό στην 27η εβδομάδα;;;;

oczZp2.png

Va8Np3.png

5brsp2.png

Κατά τα άλλα εδώ και 2 μέρες δε κοιμάμαι καθόλου καλά.. και το μωρό εκεί που το ένιωθα πολλές ώρες την ημέρα τώρα 2 μέρες δε το νιώθω όπως πριν.. είναι φυσιολογικό αυτό στην 27η εβδομάδα;;;;

mpanti μου κι εμενα ο μπεμπης δεν ειναι καθε μερα το ιδιο δραστηριος. αλλες φορες με ξετιναζει και αλλες παλι κανει τις κινησεις του αλλα με το μαλακο. και εμενα παει στο ασχημο το μυαλο μου μετα απο τετεοια και αναρωτιεμαι γιατι να συμβαινει αυτο τη μια να ειναι πολυ ζωηρος και την αλλη καθολου.....μεχρι που ξανα ξεκινανε τα οργανα και βαζω μυαλο.:D;)

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια τι κανετε ??

Εγω πηγα στο γιατρο το ενα το φασολακι ειναι μια χαρα 25,55mm kai 158 χτυπους μας κουνουσε χερια ποδια...το αλλο μαλλον δεν θα προχωρησει γιατι δεν εχει μεγαλωσει αλλα εχει αποροφηθει ισα που φανηκε....Δεν πειραζει αρκει που εχω ενα γερο να ειναι και δεν με νοιαζει...

01/08 αυχενικη.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Καλησπέρα σε ολες!

Κορίτσια χθες και σημερα νομιζω οτι ενιωσα κατι περιεργο στην κοιλια μου. Στο κατω μερος της (κατω απο τον αφαλο) ενιωσα να σκληραινει πολυ ενω πανω μπορουσα να την ζουληξω ανετα. Δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου! Δεν ενιωσα καποιο πονο, ισως λιγο βαρος παραπανω. Σας εχει συμβει κατι παρομοιο; :confused:

mTTwp2.png?OQgwOGTP

Μαρκελα μου κριμα που εφυγε το ενα...αλλα η φυση καποιες φορες εχει τους λογους της...γερο να ειναι το αλλο και να το κρατησεις στην αγκαλιτσα σου...

Νασια μου αυτο που περιγραφεις ειναι το πετρωμα και στις εβδομαδες που ειμαστε ξεκινανε οι προπαρασκευαστικες συσπασεις που λεμε.Ειναι φυσιολογικο εφοσον δε γινεται με πολυ μεγαλη συχνοτητα και δε σου προκαλει μεγαλη ενοχληση.Εγω τα εχω απο την 12η εβδομαδα οπως και στην κορη μου και παιρνω μαγνησιο. Δες αν θα σου ξανασυμβει, ποσες φορες τη μερα περιπου και ενημερωσε το γιατρο σου να σου πει αν θελει να κανεις κατι.Απο το πιο απλο να παρεις μαγνησιο αν δε παιρνεις μεχρι αν σε βαλει καρδιοτοκογραφο να δει τι συσπασεις κανεις.Αλλα θεωρω οτι ειναι η φυσιολογικη προπαρασκαυαστικη συσπαση που ειναι καλο να την εχεις σιγα σιγα ειδικα αν προκειται να γεννησεις φυσιολογικα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Καλημέρα κορίτσια! Χθες παραλάβαμε το στρωματάκι του μπέμπη μας!!! :) :)

Κατά τα άλλα δε κοιμάμαι καλά συνέχεια ξυπνάω και δε βολέυομαι καθόλου στο κρεβάτι μόνο ανάσκελα μπορώ να ηρεμήσω κάπως, στο πλαί όχι και τόσο..

Κορίτσια πέτρωμα νιώθετε στη κοιλιά για λίγα λεπτά;;; εγώ το νιώθω πολλές φορές την ημέρα..

gianna_p, καλημερούδια ναι κι εγώ αυτό παρατήρησα χθες που ξάπλωσα έκανε κολοτούμπες ο μπέμπης μου και λέω όλα καλά και ηρέμησα κάπως!!! Ουφ άλλες φορές πλήρη ησυχία...

markela35 μου μη σε παίρνει απο κάτω, το άλλο μωράκι σε περιμένει... όλα καλά θα πάνε να είσαι αισιόδοξη και όλα για κάποιο λόγο γίνονται!!!

nasia79, λες κάτι σαν πέτρωμα στη κοιλιά;;; αν εννοείς αυτό κι εγώ το αισθάνομαι 2 με 3 φορές την ημέρα.. μου κάνει ο άντρας μου μασάζ με αμυγδαλέλαιο για να ηρεμήσω!!! Δεν έχω ρωτήσει τον γιατρό μου ακόμα για αυτό... θα τον ρωτήσω όμως αν είναι φυσιολογικό στπμ ήνα που βρισκόμαστε!

caramello το ίδιο αισθάναομαι κι εγώ αλλά εγώ παίρνω απο την αρχή μαγνήσιο...

κάνει να κάνω λίγο μασαζ με αμυγδαλέλαιο εκείνη τη στιγμή;;; για Φ.Τ πάω..

oczZp2.png

Va8Np3.png

5brsp2.png

καλημερα τσουπρες τι κανετε?εγω δεν μπηκα εχτες καθολου λιγο οτι ημουν κοματια απο την αυπνια γιαιτ ο γιος μου ποναγαν τα δοντακια του και εκλαιγε λιγο οτι εχω 3 ξυπνητηρια για χαπια μεσα στη νυχτα λιγο η συχνουρια και ασε που θελω και κανα μισαωρο να βρω θεση να με βολευει καθε φορα τσπα εμεινα αυπνη οποτε εχτες ολη μερα κουτουλαγα και ποναγα και παρα πολυ!!

τι κανετε?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Χθες παραλάβαμε το στρωματάκι του μπέμπη μας!!! :) :)

Κατά τα άλλα δε κοιμάμαι καλά συνέχεια ξυπνάω και δε βολέυομαι καθόλου στο κρεβάτι μόνο ανάσκελα μπορώ να ηρεμήσω κάπως, στο πλαί όχι και τόσο..

Κορίτσια πέτρωμα νιώθετε στη κοιλιά για λίγα λεπτά;;; εγώ το νιώθω πολλές φορές την ημέρα..

gianna_p, καλημερούδια ναι κι εγώ αυτό παρατήρησα χθες που ξάπλωσα έκανε κολοτούμπες ο μπέμπης μου και λέω όλα καλά και ηρέμησα κάπως!!! Ουφ άλλες φορές πλήρη ησυχία...

markela35 μου μη σε παίρνει απο κάτω, το άλλο μωράκι σε περιμένει... όλα καλά θα πάνε να είσαι αισιόδοξη και όλα για κάποιο λόγο γίνονται!!!

nasia79, λες κάτι σαν πέτρωμα στη κοιλιά;;; αν εννοείς αυτό κι εγώ το αισθάνομαι 2 με 3 φορές την ημέρα.. μου κάνει ο άντρας μου μασάζ με αμυγδαλέλαιο για να ηρεμήσω!!! Δεν έχω ρωτήσει τον γιατρό μου ακόμα για αυτό... θα τον ρωτήσω όμως αν είναι φυσιολογικό στπμ ήνα που βρισκόμαστε!

caramello το ίδιο αισθάναομαι κι εγώ αλλά εγώ παίρνω απο την αρχή μαγνήσιο...

κάνει να κάνω λίγο μασαζ με αμυγδαλέλαιο εκείνη τη στιγμή;;; για Φ.Τ πάω..

καλοριζικο το στρωματακι του μωρου σου!!

τα πετρωματα που νοιθεις ειναι συσπασεις πρεπει να το αναφερεις στο γιατρο σου αν και για 2-3 φορες μονο μεσα στην ημερα δεν νομιζω οτι ειναι ανησηχιτικο ,απο αυτο το μηνα και μετα ολες κανουμε συσπαασεις γιατι προετοιμαζετε η μητρα για το φυσιολογικο τοκετο!!και εγω δεν βολευομαι σε καμια θεση να κοιμηθω!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κοριτσια τι κανετε ??

Εγω πηγα στο γιατρο το ενα το φασολακι ειναι μια χαρα 25,55mm kai 158 χτυπους μας κουνουσε χερια ποδια...το αλλο μαλλον δεν θα προχωρησει γιατι δεν εχει μεγαλωσει αλλα εχει αποροφηθει ισα που φανηκε....Δεν πειραζει αρκει που εχω ενα γερο να ειναι και δεν με νοιαζει...

01/08 αυχενικη.

το ειχα παθει στην πρωτη μου εγγυμοσυνη και μου ειχε πει η γιατρος μου οτι σπανια προχωρουν και τα δυο!να κανεις το Σταυρο σου και να λες δοξα το Θεο και ολα θα πανε καλα για το αλλο!!

με το καλο και στην αυχενικη σου κουκλιτσα μου!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Εμεις ημαστε μαζι αν θυμαμαι καλα σε πητ?

και εμενα ειναι απο το σκ που η μπεμπα δεν ειναι τοσο ζωηρη αυτη ολη μερα εκανε τουμπες!αλλα οταν με πιανει αναησηχια την ζουλαω λιγο με κλωτσαει και ηρεμω στον γιο μου δεν ημουν ετσι θυμαμαι να κλωτσαει ολη μερα και την νυχτα ηταν ηρεμο μεχρι τις 4 τα ξημερωματα στις 4 ξεκιναγε το παρτυ!μαλλον ειναι φυσιολογικο τι να πω εψαξα και στο νετ και ειδα οτι κοιμονται γυρω στις 15 ωρες σε αυτη την εβδ

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

τι να σου πω εγω επαιρνα απο πολυ νωρις το μαγνησιο επειδη ειχα κραμπες και αυξησαν την δοση και μου εδωσαν και γιουτοπαρ μετα την εισαγωγη στο νοσοκομειο οπου εγινε η αναστολη τοκετου!

για το ασβεστιο το ξερω και για αυτο πρεπει να απεχει απο το μαγνησιο οπως και απο το σιδηρο!

εμενα μου ειπε οτι πρεπει να πινω γιρω στα 18 ποτηρια και το θεωρω φυσιολογικο λογο καλοκαιριου αφου ενας φυσιολογικος ανθρωωπος πρεπει αν πινει 12-15!εσυ καλα?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημερα!

Μπαντι μηπως εννοεις για λιγα δευτερολεπτα;γιατι τοσο κραταει το πετρωμα, οχι λεπτα!

Μασαζ γενικα δεν ειναι καλο να κανουμε στην κοιλια στην εγκυμοσυνη.Αλλα εξαρταται και για τι μασαζ μιλαμε τι εντασης και τι διαρκειας.Να τα πεις ολα στο γιατρο και πες μας τι σου ειπε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...