Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Losr είπε:

Πραγματικά μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ  σαν ιδέα και σκέψου το είναι μήπως έκανες τις δύο-τρεις  επόμενες ωολληψιες με τον μαστρο ώστε να δεις τι αποτελεσμα θα έχεις. Αν πχ έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με τον σφακ τότε μπαίνει στην συνιστώσα ότι μπορεί και να είναι πιο άσχημα τα πράγματα από τον Γενάρη. Αν δεις βλαστοκυστη από την άλλη τότε θα ξέρεις οτι κάτι γίνεται λάθος με τον σφακ. Όσο για τις δύο βλαστοκυστες που έχεις στη κατάψυξη ξέρω και σε καταλαβαίνω ότι σου δίνουν μια αβάντα. Νιώθεις ότι κάτι έχεις και σου κρατάνε την Ελπίδα ζωντανή Όμως εγώ θα τις έβαζα. Αρχικά ποτέ δεν ξέρεις μην προδικαζουμε και επιπλέον να ξέρεις ακριβώς τι γίνεται.

Θα τις βαλω αυτες τις βλαστοκυστες απλά όχι ακόμα. Θέλω να έχω 2 ακόμα να περιμένουν στη κατάψυξη αν στραβώσει η επομενη εμβρυομεταφορα κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Αν δω πως περνάνε 2-3 μήνες και δεν έχω αποτέλεσμα θα την κάνω την εμβρυομεταφορα πριν το τέλος του 2025.. Θα σκεφτώ τι θα κάνω μέχρι να αδιαθετήσω πάλι. Για την ώρα θα δώσω το ωάριο Β φάσης κ βλέπουμε.

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

σοβαρα μιλας? οι περισσοτερες μαμαδες για pampers μου λενε.....!

τα babylino μου τα εχουν αποκλεισει και τα libero μου λενε οτι δεν εχουν πολυ απορροφητικοτητα και λερωνουν τα μωρα.

κι εδω εχω κι αλλο ερωτημα......τι νουμερο μπεμπιλινα να παρω για αρχη? το Νο1 ειναι λεει για 3-4 κιλα. εγω που να ξερω η αμοιρη ποσο θα γεννηθει ο μπεμπης??? δεν πρεπει να εχω και λιγα μπεμπιλινα στο νοσοκομειο μιας και θα γεννησω στο Αρεταιειο (ειναι δημοσιο)?

φορμακια μηδεν δηλαδη να μην παρω κανενα λες ε? ναι εχεις δικιο γιατι αν μου φερουν κιολας μηδενικα τι θα τα κανω ολα? οποτε δεν περνω κανενα . καλυτερα μεγαλυτερα παρα μικροτερα.

Φορμάκια νούμερο μηδέν εγώ πήρα 1 (έχω και άλλα δύο από την κόρη μου) ίσα για να του βάλει η μαμή μόλις γεννηθεί, να έχει κάτι το μωρό που θα του κάνει ακριβώς όταν το δούμε για πρώτη φορά. Τα δύο που έχω είναι δώρα από την κολλητή μου και είναι γιούνισεξ, οπότε θα τα έχω για καβάντζα. Το ίδιο σκόπευα να κάνω και με φανελάκια, πήρα ένα για το πρώτο του, αλλά βρήκα πακετάξκι τρία μαζί 5 ευρώ στα σπρίντερ και τα πήρα και αυτά. όλα τα άλλα είναι νούμερο 0-3 ή 1- 3 μηνών.

Για τις πάνες αν θέλεις περίμενε τουε τελευταίους υπέρηχους και θα ξέρεις πόσα κιλά περίπου θα βγει το μωρό. Ένα σούπερ- μάρκετ υπόθεση είναι, δεν θα χρειαστεί να τρέχεις.. Παίρνεις ένα πακέτο και μετά αν σε βολεύει στέλνεις και σου παίρνουνε.

Γενικά πάντως, η κόρη μου μόλις έφτανε τα κίλά που αντιστοιχούν στο επόμενο νούμερο πάνας λερωνότανε με τις "μικρές", φεύγανε τα τσίσα...

Καλημέρα κορίτσια, εγώ πάλι δεν κοιμήθηκα καλά μάλλον προπονούμαι όταν γεννηθεί το μπεμπουλίνι μου!

όσον αφορά για μπεϊμπιλίνο κορίτσια ρίξτε και μια ματιά εδώ..

http://www.ebay.com/itm/Lot-Infant-Baby-Cloth-Diaper-One-Size-Reusable-Nappy-Covers-Inserts-U-PICK-New-/140863470945?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item20cc1dfd61

εμείς θα πάρουμε για δοκιμή και αν μας αρέσει θα πάρουμε γύρω στα 30 να έχουμε.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι τα πλένεις.. αλλά είναι εξαιρετικά και δε προκαλούν καμία αλλεργία στο δέρμα του μωρού ούτε να μυρίσει τπτ..

τα είχε πάρει ένα φιλικό μας ζευγάρι για τη μπέμπα τους και είναι υπερευχαριστημένοι..

Φορμάκια απο που θα πάρετε;;;

Αυτό δεν είναι το μόνο αρνητικό, είναι ένα τεράστιο αρνητικό. Ούτε που να τιο σκεφτώ, αλλαγή πάνας και πέταμα την παλιά, ακόμα και τώρα που μεγάλωση η μικρή. Πότε να τα πλύνω και πότε να στεγνώσουν και πώς θα είμαι σίγουρη ότι δεν έμειναν μικρόβια επάνω... Το νεογέννητο το αλλάζεις κάθε φορά που θυλάζεις, κάθε τριες- τέσσερις ώρες. ¨καθε μέρα πρέπει να βρεις χρόνο να πλένεις και πάνες και είναι εξαιρετικά δύσκολο. (Ούτε που κοίταξα το λινκ που έβαλες, μόλις διάβασα για πλύσιμο........)

ααα κι εχω κι αλλη ερωτηση....(σιγα που δε θα'χα)

οοοοπου κι αν διαβασω, οποιο βιντεο κι αν δω παντου μα παντου λεει πως τα μωρακια στην αρχη μετα απο καθε αλλαγη τα πλενουμε τοπικα στο ποπουδακι και στα γεννητικα τους οργανα.

εχτες λοιπον που ειμασταν στην πεθερα μου, τους ειπα οτι θελω να αλλαξω την μπαταρια στον νιπτηρα του μπανιο (γιατι ειναι χαμηλη) και να παρω μια που να εχει ψηλο ρουξουνι ωστε να με εξυπηρετει καλυτερα στο πλυσιμο του μπεμπη. πεταγεται λοιπον και η κουνιαδα μου και μου λεει σιγα ρε δεν θελει συνεχεια πλυσιματα το αγορακι. στα κοριτσακια πλενουν μετα απο καθε αλλαγη. μα της λεω οπου διαβαζω λενε πως επειδη ειναι ευαισθητα θελουν πλυσιμο ανεξαρτητα απο το φυλο. εγω λεει στους γιους μου δεν τους επλενα καθε φορα που αλλαζα πανα.....!

και βγηκα και περιεργη στο τελος.....

μα θα κανει τσισα το παιδι κι εγω θα το καθαριζω με ενα μωρομαντηλο και τελος?

Ούτε και εγώ έπλενα την κόρη μου κάθε φορά. Άντε μια φορά τη μέρα (εκτός από το μπάνιο της). Με τα μωρομάντηλα την καθάριζα και τίποτα δεν έπαθε. Όμως η αδερφή μου και η μια από τις φίλες μου που τα μωρά είχαν ευαίσθητο δέρμα και κοκκίνιζαν και συγκαίγονταν, τα πλένανε κάθε φορά που κάκανε κακά τους. Βλέποντας και κάνοντας.

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια μου!!!

δεν διαβασα ολα οσα εχετε γραψει γιατι εχω να μπω απο τελος ιουνιου!!!χαιρομαι που ολες ειστε καλα!!!διαβαζω οτι αρχισατε τα ψωνια!!!εγω οχι ακομα γιατι ακομα εχω τις φοβιες μου.πρωτα ο θεος τελος αυγουστου!!

απο κιλα φτασαμε αισιως στα 8 ο γιατρος μου φωναζει βεβαια.τη δευτερα εχω να κανω τη καμπυλη!!!!

ο γιοκας μου ειναι αρκετα δραστηριος εχω να πω και κυριως το βραδυ!!!λετε να εχω πολλα ξενυχτια!!!

στον γιοκα μου τον πρωτο σε καθε αλλαγη τον επλενα τη sudocream τη χρησιμοποιουσα για εκτακτες περιπτωσεις.απο πανες αγοραζαμε τα παμπερς και τα babylino προς το τελος τα λιμπερο δν μου ειχαν αρεσει καθολου!!!!

qOUNp2.png.

γεια σας κοριτσια μου!!!

δεν διαβασα ολα οσα εχετε γραψει γιατι εχω να μπω απο τελος ιουνιου!!!χαιρομαι που ολες ειστε καλα!!!διαβαζω οτι αρχισατε τα ψωνια!!!εγω οχι ακομα γιατι ακομα εχω τις φοβιες μου.πρωτα ο θεος τελος αυγουστου!!

απο κιλα φτασαμε αισιως στα 8 ο γιατρος μου φωναζει βεβαια.τη δευτερα εχω να κανω τη καμπυλη!!!!

ο γιοκας μου ειναι αρκετα δραστηριος εχω να πω και κυριως το βραδυ!!!λετε να εχω πολλα ξενυχτια!!!

στον γιοκα μου τον πρωτο σε καθε αλλαγη τον επλενα τη sudocream τη χρησιμοποιουσα για εκτακτες περιπτωσεις.απο πανες αγοραζαμε τα παμπερς και τα babylino προς το τελος τα λιμπερο δν μου ειχαν αρεσει καθολου!!!!

που εισαι καλε εσυ και αναρωτιομασταν αν εισαι καλα?

ζωηρος-ζωηρος ο μικρουλης ε? κι εμαν το βραδυ και το πρωι ζουζουνευει παρα πολυ.

καλα αποτελεσματα με την καμπυλη. και τα κιλα σου μια χαρα ειναι.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

γιαννα μου δν ξερεις ποσο μου ελειψε η παρεαουλα σας κ η κουβεντουλα μας!!!δυστυχως π η/υ μου θα ειναι εκτος για παραααα πολυυυυ καιρο οποτε δν θα μπορω να μπαινω συχνα!!!ο αντρουκος μου ειπε θα μου βαλει ιντερνετ στο κινητα για να δουμε!!!

καλε ναι πολυ μεγαλο νουμερο ειναι!!!!στη πρωτη μου την εγκυμοσυνη δν καταλαβαινα τπτ!!!τι εχεις ψωνισει εως τωρα????

qOUNp2.png.

Διαφημίσεις

γιαννα μου δν ξερεις ποσο μου ελειψε η παρεαουλα σας κ η κουβεντουλα μας!!!δυστυχως π η/υ μου θα ειναι εκτος για παραααα πολυυυυ καιρο οποτε δν θα μπορω να μπαινω συχνα!!!ο αντρουκος μου ειπε θα μου βαλει ιντερνετ στο κινητα για να δουμε!!!

καλε ναι πολυ μεγαλο νουμερο ειναι!!!!στη πρωτη μου την εγκυμοσυνη δν καταλαβαινα τπτ!!!τι εχεις ψωνισει εως τωρα????

αν εχετε ασυρματο ρουτερ τοτε μεσω κινητων μπορεις να μπαινεςι απλα στο να γραφεις ειναι λιγο σπασιμο νευρων. εμενα ας πουμε δε με βολευει καθολου το κινητο για γραφη.

εχουμε παραγγειλει την κουνια και τελη ιουλιου θα ειναι εδω.

επισης εχει ερθει το φωτιστικο του και η μπορντουρα τοιχου και ηρθαν και τα πρωτα μας δωρακια..... καροτσι, μπανακι με βαση και στηριγμα και ενα σετ καλοπισμου(βουρτσα-ψαλιδακι κλπ).

αρχες αυγουστου ανεβαινω αθηνα για ντοπλερ και θα κανω και ολες τις υπολοιπες αγορες.....φορμακια, σεντονακια, πιπιλες ....τα παντα ολα.:D

μηπως ξερετε κανενα σαιτ για αγορες μεσω δικτυου σε πανες απορρυπαντικα κ τα σχετικα???(οχι τις επιθυμιες):)

http://www.babylikes.com/

για δες αυτο.....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

κοριτσια σημερα ξεκινησα μαθηματα ανωδυνου τοκετου+θηλασμου.

ενταξει η μαια που εχουμε εδω δεν υπαρχει.....απλα καταπληκτικη γυναικα. δεν βλεπω την ωρα να ερθει η τεταρτη να ξανα παω.

σημερα μονο μιλησαμε 2 ωρες. απο την τεταρτη ξεκιναμε δυναμικα να μας πει αρχικα για τον τοκετο και τις ανασουλες.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια και κοιλίτσες!!! Πω πω πόσες μέρες έχω να γράψω στο καφέ αλλά δεν είμαι στα καλύτερα μου στις 23/6 έπαθα μια αποκόλληση ευτυχώς μικρή και από τότε είμαι ξαπλωμένη μέχρι να φύγει τελείως παίρνω και utrogestan και μου έχουν ξεκινήσει εμετοί,τουλάχιστον 2-3 καθημερινά :?

Τουλάχιστον πήρα άδεια από την δουλειά και χαίρομαι το μωράκι μου και το σπιτάκι μου..Πρν 13μέρες κάναμε και τον Β'επιπέδου 24εβδομάδων ακριβώς η φασολίτσα μου ήταν 673 γραμμάρια.!!!!!

Πάω να σας διαβάσω και να απαντάω λίγα λίγα..Πείτε μου και εσείς τα νέα σας! Φιλιά

HXNKp2.png

zYAup2.png

χμμμμ διαβάζω και απαντάω λίγα λίγα..

Μαρκέλλα κοριτσάκι μου όλα καλά να πάνε και σε λίγους μήνες να κρατάς αγκαλίτσα τα μωράκια σου!!! Χάρηκα πάρα πολύ!!!Καλέ κορίτσια αλλάξτε με στην λίστα κοριτσάκι είναι τελικά!! :)

Εγώ πάντως δεν έχω αγοράσει τίποτα,το μόνο που έχω έτοιμο είναι το παιδικό δωμάτιο το οποίο αν δεν ήταν καινούριο το σπίτι να ετοιμαστεί αμέσως σιγά μην ήταν έτοιμο :P

Aλλά λέω μολις ξεπεράσω τελείως την αποκόλληση να αρχίσω να ψάχνω,έχει και εκπτώσεις οπότε yeahhhhh!!

Από κιλά εγώ ήμουν +6 αλλά με τους εμετούς έχασα άλλα 2 οπότε τώρα είμαι +4 καλά πάμε

HXNKp2.png

zYAup2.png

Κοριτσια μου ομορφα με τις λατρευτες κοιλιτσες σας καλησπερα και απο εμενα!!!!!!!!!!!!!!! τι κανετε?????? δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτα αλλα ευχομαι να ειστε κ εσεις και τα μπεμπακια σας ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!! εμεις ειμαστε καλα, κλωτσαμε πολυ κ τρελενουμε την μανουλα..1η Αυγουστου ο επομενος υπερηχος και μεχρι τοτε απλα σκαμε απο αγωνια για να δουμε τι γινεται...χιχιιχιχιχι....βλεπω εχετε ξεκινησει και μιλατε για ψωνια εεεε???? εγω ουτε καν.....το μονο που κοιταζω ειναι το καροτσι και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι θελω, τι χρειαζομαι και τι ειναι απαραιτητο και καλυτερο για το μπεμπεκι μου!!!! χαμος βρε κοριτσια και ολα ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!!!!! εσεις απο καροτσακι εχετε κοιταξει τιποτα?????

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

2013.pngMake a pregnancy ticker

wSStp3.png

Διαφημίσεις

ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

1. ΝΟΥΝΟΥ ΠΗΤ 30/09/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

2. Thanoula ΠΗΤ 01/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

3. Zouzounakiii ΠΗΤ 04/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

4.maria1106 ΠΗΤ 06/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

5. Maraki Hope ΠΗΤ 07/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

6. mpanti84 ΠΗΤ 07/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

7.Παραμυθένια ΠΗΤ 11/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

8. vagelio ΠΗΤ 14/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

9. dike ΠΗΤ 17/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

10. gianna_p ΠΗΤ 18/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

11. nasia79 ΠΗΤ 18/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

12. annat29 ΠΗΤ 20/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

13. ngn1980 ΠΗΤ 20/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

14. Anna0 ΠΗΤ 23/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

15. caramello ΠΗΤ 24/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

16. liannap ΠΗΤ 26/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

17. nikx ΠΗΤ 28/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

18. Λία33 ΠΗΤ 30/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

:D

την λατρευω αυτη τη λιστα :tongue: χιχιιχιχιχιιχιχι ;)

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

wSStp3.png

5. Maraki Hope ΠΗΤ 07/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

16. liannap ΠΗΤ 26/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΡΕΑ

Καποια βλακεια εκανα και δεν μου τα εβγαλε χρωματιστα :(

Eβαλα και το μαιευτηριο απο διπλα μηπως και συμπεσουμε κανενα κοριτσακι

HXNKp2.png

zYAup2.png

:D

την λατρευω αυτη τη λιστα :tongue: χιχιιχιχιχιιχιχι ;)

Είναι αρμονικά δίχρωμη, έτσι δεν είναι; Και εγώ χαμογελάω κάθε φορά που τη βλέπω.

Θα σε συμβούλευα να αρχίσεις να κοιτάς λίγο για τα απαραίτητα του βρέφους, βάζοντας κυρίως τη λογική και όχι την καρδούλα σου να επιβάλει τι θα πάρεις. Και με αυτό εννοώ για παράδειγμα και όχι περιοριστικά, ότι το μωρί κοιμάται το ίδιο καλά σε ένα κρεβάτι των 100 ευρώ και σε ένα των 800, αλλά είναι σαφώς πιο ασφαλές σε ένα καθισματάκι αυτοκινήτου ελεγμένο και καραδοκιμασμένο που έχιε καλές κριτικές και συστάσεις, και ας είναι πιο ακριβό.

Και αφού καταλήξεις στο τί θα πάρεις (κάποια στιγμή..) κάνε και έναν έλεγχο στις τιμές, γιατί απ' ότι διαβάζω από τα άλλα κορίτσια υπάρχουν αρκετά μεγάλες αποκλείσεις.

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Είναι αρμονικά δίχρωμη, έτσι δεν είναι; Και εγώ χαμογελάω κάθε φορά που τη βλέπω.

Θα σε συμβούλευα να αρχίσεις να κοιτάς λίγο για τα απαραίτητα του βρέφους, βάζοντας κυρίως τη λογική και όχι την καρδούλα σου να επιβάλει τι θα πάρεις. Και με αυτό εννοώ για παράδειγμα και όχι περιοριστικά, ότι το μωρί κοιμάται το ίδιο καλά σε ένα κρεβάτι των 100 ευρώ και σε ένα των 800, αλλά είναι σαφώς πιο ασφαλές σε ένα καθισματάκι αυτοκινήτου ελεγμένο και καραδοκιμασμένο που έχιε καλές κριτικές και συστάσεις, και ας είναι πιο ακριβό.

Και αφού καταλήξεις στο τί θα πάρεις (κάποια στιγμή..) κάνε και έναν έλεγχο στις τιμές, γιατί απ' ότι διαβάζω από τα άλλα κορίτσια υπάρχουν αρκετά μεγάλες αποκλείσεις.

ειναι η τελεια διχρωμια!!!!!!!!!!ιχιχιχιιχιχ

Συμφωνω απολυτα μαζι σου σχετικα με τις αγορες!!!!!!:D

οσο για τις τιμες....απο αυτα που εχω ακουσει κ εγω εχω τρελαθει......οχι μονο μεγαλες αποκλισεις αλλα και πολυ παραλογες!!!!!!!! εσυ εχεις αρχισει να κοιτας??????:D:D:D:D:D:D με καροτσακι τι θα κανεις?????:confused::confused::confused:

T4YJp2.png

wSStp3.png

5. Maraki Hope ΠΗΤ 07/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΗΤΕΡΑ

16. liannap ΠΗΤ 26/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΡΕΑ

Καποια βλακεια εκανα και δεν μου τα εβγαλε χρωματιστα :(

Eβαλα και το μαιευτηριο απο διπλα μηπως και συμπεσουμε κανενα κοριτσακι

εγω προσθεσα!!!! να πανε ολα καλα Θεε μου!!!!!!:D

T4YJp2.png

wSStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...