Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

Νομιζω οτι εξαρταται απο το τι εχουν μεσα για το αν θα χαλασουν γιατι εχουν διαφορετικες ποιοτητες μεσα..κι εγω την εβαλα πλυντηριο με ρισκο και νομιζα οτι τη χαλασα αλλα μετα εστρωσε με λιγο τιναγμα!:P

και το στρωματακι το ειχα βαλει επισης πλυντηριο...και τη γλυτωσε..αλλα ειναι ενα ρισκο...:rolleyes:

Νουνου ξεκινησες γιουτοπαρ;Παρε το γιατρο να δεις τι θα σου πει...επιμενουν ακομα τα πονακια;

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια

λοιπον το ντοπλερ ηταν φυσιολογικοτατο και μου ειπαν οτι ειναι πολυ σημαντικο γιατι ετσι φαινεται οτι το μωρο τρεφεται σωστα.

πλακουντας ,τραχηλος,αμνιακο ολα πολυ καλα.αλλα το βαρος 1700 δλδ μικρουλα.ειχα μια ελιδα δεν σας κρυβω οτι μπορει να ειχε παρει τα πανω της.δεν πειραζει.τωρα ξανα στην 11/9 σε 3 εβδομαδες δλδ οου θα κανουμε υπερηχο και καρδιοτοκογραφημα.α δεν σας ειναι με το κεφαλι προς τα κατω ευτυχως:D:D

chuTp2.png

Καλημέρα μανούλες και μελλουσομανούλες!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Θα ήθελα να ρωτήσω εσάς που παίρνεται χάπια για τις συσπάσεις ή ενισχυμένη δόση μαγνησίου πότε σας είπε ο γιατρός να τα κόψετε;

Επίσης, λέω να πλύνω την προίκα της κούνιας (πάντα, πάπλωμα, σεντόνια). Την πάντα την πλένω κι αυτή στο πλυντήριο ε; Δε θα πάθει τίποτε... Μόνο την κουνουπιέρα στο χέρι;

και στον γιο μου που επαιρνα χαπια και τωρα παιρνω και μαλιστα πολυ μεγαλες δοσεις μου ειπε οτι αν καταφερω να πιασω τις 37 θα τα κοψουμε στις 37 αλλιως θα γεννησω νωριτερα και θα τα παιρνω δεν μου τα κοβει πριν τις 37 γιατι μου ειπε οτι μολις τα κοψει μπορει να γεννησω στο επομενο λεπτο μπορει και μετα απο 10 μερες αλλα το επομενο λεπτο δε το θελει πριν την 37η

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

καλημερα κοριτσακια

λοιπον το ντοπλερ ηταν φυσιολογικοτατο και μου ειπαν οτι ειναι πολυ σημαντικο γιατι ετσι φαινεται οτι το μωρο τρεφεται σωστα.

πλακουντας ,τραχηλος,αμνιακο ολα πολυ καλα.αλλα το βαρος 1700 δλδ μικρουλα.ειχα μια ελιδα δεν σας κρυβω οτι μπορει να ειχε παρει τα πανω της.δεν πειραζει.τωρα ξανα στην 11/9 σε 3 εβδομαδες δλδ οου θα κανουμε υπερηχο και καρδιοτοκογραφημα.α δεν σας ειναι με το κεφαλι προς τα κατω ευτυχως:D:D

ε καλα εισαι οχι και πολυ μικρουλα μεσα στα φυσιολογικα ειναι!!!

αντε καλη συνεχεια και σε εσενα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΑ ΟΥΤΟΠΑΡ 3 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ 4!!!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΞΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΜΕΣΑ...

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

καλημερα κοριτσακια

Μπράβο Ιουλία στα ίδια είμαστε εμένα 32+2 ήταν 1621 και όλα φυσιολογικά. Σου είπε εκατοστιαία θέση; Εμένα είναι ακόμα στην 5η και μου είπε ότι αν δεν ανέβει στην 10 και επειδή είμαι πολύ στενή θα πάμε για καισαρική για μην ζοριστεί το μωράκι. Εσένα σου είπε τίποτα σχετικό; Μακάρι να πάρουν τώρα τα πάνω τους γιατί από δω και πέρα βάζουν βάρος. Εγώ έχω ξανά υπέρηχο 2 Σεπτεμβρίου. Πολύ ξάπλα από αριστερά καθόλου κούραση και πολύ καλό συχνό φαγητό, πρωτεΐνες κλπ, εγώ αυτό εφαρμόζω κι ο θεός βοηθός α κια θετική σκέψη πιστεύω βοηθάει πολύ!!!!

UQTep2.png

Xgjmp2.png

Μπράβο Ιουλία στα ίδια είμαστε εμένα 32+2 ήταν 1621 και όλα φυσιολογικά. Σου είπε εκατοστιαία θέση; Εμένα είναι ακόμα στην 5η και μου είπε ότι αν δεν ανέβει στην 10 και επειδή είμαι πολύ στενή θα πάμε για καισαρική για μην ζοριστεί το μωράκι. Εσένα σου είπε τίποτα σχετικό; Μακάρι να πάρουν τώρα τα πάνω τους γιατί από δω και πέρα βάζουν βάρος. Εγώ έχω ξανά υπέρηχο 2 Σεπτεμβρίου. Πολύ ξάπλα από αριστερά καθόλου κούραση και πολύ καλό συχνό φαγητό, πρωτεΐνες κλπ, εγώ αυτό εφαρμόζω κι ο θεός βοηθός α κια θετική σκέψη πιστεύω βοηθάει πολύ!!!!

Καλημέρα και από μένα VAGELIO και ΙΟΥΛΙΑ. Και εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω. Η μπέμπα είναι πιο μικρή. Στις 30+3 ήταν 1200γρ. και χθες που έκανα αλλού υπέρηχο, στις 31+5 ήταν 1672γρ. Μου βγήκε στην 24η εκατοστιαία θέση. Επίσης έχω κάνει ήδη 2 φορές καρδιοτοκογράφημα και έχει βγει πολύ καλό και θα ξανακάνω την Τετάρτη. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ είμαι και ξάπλα από την 25η εβδ. Αυτάααααααααα!!!! Εύχομαι να παίρνουν αρκετό βάρος τα μωράκια μας από δω και πέρα!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΑ ΟΥΤΟΠΑΡ 3 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ 4!!!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΞΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΜΕΣΑ...

εσενα ματια μου ειναι και το τριτο μωρο!αλλα παιρνω 5 γιουτοπαρ ολοκληρα την ημερα απο τον μαιο!

λιγο εμεινε προσπαθησε να μην σηκωνεις και τα μεγαλυτερα και να μην κουραζεσαι!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Μπράβο Ιουλία στα ίδια είμαστε εμένα 32+2 ήταν 1621 και όλα φυσιολογικά. Σου είπε εκατοστιαία θέση; Εμένα είναι ακόμα στην 5η και μου είπε ότι αν δεν ανέβει στην 10 και επειδή είμαι πολύ στενή θα πάμε για καισαρική για μην ζοριστεί το μωράκι. Εσένα σου είπε τίποτα σχετικό; Μακάρι να πάρουν τώρα τα πάνω τους γιατί από δω και πέρα βάζουν βάρος. Εγώ έχω ξανά υπέρηχο 2 Σεπτεμβρίου. Πολύ ξάπλα από αριστερά καθόλου κούραση και πολύ καλό συχνό φαγητό, πρωτεΐνες κλπ, εγώ αυτό εφαρμόζω κι ο θεός βοηθός α κια θετική σκέψη πιστεύω βοηθάει πολύ!!!![/quote

στη 10η ειναι.ακομα δεν μου εχει πει τπτ σχετικο,περι κ.τ ή φ.τ.

αυτο ομως που μου εχει σφηνωθει στο κεφαλι και κλαιω συνεχεια ειναι αφου τα ντοπλερ ειναι φυσιολογικα γιατι δε παιρνει οσο βαρος πρεπει?μηπως οταν γεννηθει εχει διανοητικο ή κινητικο προβλημα?αυτο με εχει φαει και δε μπορω να ηρεμησω

chuTp2.png

Μπράβο Ιουλία στα ίδια είμαστε εμένα 32+2 ήταν 1621 και όλα φυσιολογικά. Σου είπε εκατοστιαία θέση; Εμένα είναι ακόμα στην 5η και μου είπε ότι αν δεν ανέβει στην 10 και επειδή είμαι πολύ στενή θα πάμε για καισαρική για μην ζοριστεί το μωράκι. Εσένα σου είπε τίποτα σχετικό; Μακάρι να πάρουν τώρα τα πάνω τους γιατί από δω και πέρα βάζουν βάρος. Εγώ έχω ξανά υπέρηχο 2 Σεπτεμβρίου. Πολύ ξάπλα από αριστερά καθόλου κούραση και πολύ καλό συχνό φαγητό, πρωτεΐνες κλπ, εγώ αυτό εφαρμόζω κι ο θεός βοηθός α κια θετική σκέψη πιστεύω βοηθάει πολύ!!!![/quote

στη 10η ειναι.ακομα δεν μου εχει πει τπτ σχετικο,περι κ.τ ή φ.τ.

αυτο ομως που μου εχει σφηνωθει στο κεφαλι και κλαιω συνεχεια ειναι αφου τα ντοπλερ ειναι φυσιολογικα γιατι δε παιρνει οσο βαρος πρεπει?μηπως οταν γεννηθει εχει διανοητικο ή κινητικο προβλημα?αυτο με εχει φαει και δε μπορω να ηρεμησω

μαρη βλαμμενη τι ειναι αυτα που λες το ντοπλερ ειναι καλο το μωρο μπορει να παιρνει το οριακα χαμηλοτερο βαρος λογο κληρονομικοτητας μπορει αν ειναι μικροκαμμωμενο σιγα!

1950 γρ γεννηθηκα στη 40η εβδ και ειμαι 1,73 κιλα δεν λεω :P:p:p:p:p:p:p:p

ασε μας τωρα !!

η μανα μου εκανε εμετους και εχασε 8 κιλα στην εγγυμοσυνη μπαινοβγαινε στο νοσοκομειο για ορους οι φωτο της ειναι λες και εχει κατι κακο αντι να μοιαζει με εγγο!

ηρεμησε ολα καλα θα πανε και ειναι καλα το μικρακι σου!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

βρε τι ειναι αυτα που λετε???το βαρος γεννησης δεν εχει τοση σημασια οσονα ειναι καλα το μωρο και να κλεισει τις πολυποθητες 36 εβδομαδες..ολα καλα θα πανε θα δειτε!!η φιλεναδα μου που το γεννησε 600 γρ στον 6ο μηνα και τωρα εχει μια κοπελαρα δεν ελεγε τετοια!!!

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...