Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

Αχ ρε μαρακι...καλοπερνας κι εσυ....τι να πω...κουραγια μας!

Θανουλα πραγματικα δεν υπαρχει μεγαλυτρη ευτυχια απο το να βλεπεις το παιδι σου να αποκοιμιεται διπλα σου και να ξυπναει το πρωι και να σε κοιταει στα ματια και να χαμογελαει!!

Αχ για την εκπαιδευση υπνου.....σημερα θα κανουμε αποπειρα να την κοιμησει ο μπαμπας της! Της εχω φαει τ αυτια απο το πρωι και της το παρουσιαω ωραια και της αρεσει η ιδεα αλλα θα δειξει οταν αποχωρησω απο το δωματιο χαχα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Caramello καλή τύχη.

Κορίτσια, έχει κάνει καμιά παραγγελία από on-line φαρμακείο; Έχω βρει διάφορα και οι τιμές είναι καλύτερες σε όλα από τα κανονικά φαρμακεία, αλλά θέλω να είναι αξιόπιστοι ως προς το χρόνο παράδοσης, να μην μου στείλουν προϊόντα που λήγουν "μεθαύριο" και γιατί όχι, να έχει και μερικά δείγματα μέσα.

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

κουκλα μου δηστυχως δεν εχω βοηθεια και πληρωνω μια κοπελα και με βοηθαει!

Ο αντρας μου δουλευει 7ημερο μεχρι τις 11 το βραδυ,τα πεθε3ρρικα νου ειανι 86 και 87 χρονων και οι γονεις μου δεν ζουν!τα αδερφια μου ειναι διορισμενα σε διαφορες πολεις οποτε δεν ειναι ευκολο να συνδραμουν!

ειδες ομως το βλαμμενο μεχρι τωρα ειχαμε οτι εχει βαλει το κεφαλι της μεσα στην λεκανη και εχει παρει θεση τοκετου κλπ τωρα εχω τις πατουσες της να προσπαθουν να προκαλεσουν προωρο τοκετο!

καλησπέρα και περαστικά (όσο περαστικά μπορεί να είναι...). δεν έχω ξαναγράψει εδώ αλλά σας διαβάζω που κ που. θέλω να σου πω να κάνεις υπομονή κ πως αν γεννήσεις τώρα όλα καλά θα πάνε. έχω γεννήσει την κόρη μου 30+5 κ με τεράστια λοίμωξη κ όλα είναι μια χαρά.... να μην φοβάσαι τπτ κ να έχεις εμπιστοσύνη στην γιατρό σου. απλά θα χρειαστεί να σου κάνουν κάποιες ενέσεις (2 δόσεις είναι) για τα πνευμόνια του. όλα καλά να πάνε σου εύχομαι κ αν θελήσεις κάτι ρώτα με. :tongue:

WeDjp2.png

0hUop3.png

Θανουλα εγω εκανα προσφατα παραγγελια απο το pharmacy4u και καθυστερησαν παρα πολυ.Παρακολουθουσα στην παραγγελια τα προιοντα που για ενα μηνα κανανε ελεγχο διαθεσιμοτητας μια δεν ειχαν το ενα μια το αλλο και πηρα δυο φορες τηλ και μου ελεγαν την αλλη βδομαδα θα ειναι κλπκλπ και κοντεψαμε να φτασουμε 1μιση μηνα.Τελικα ακυρωσαμε τη σουντο και το στειλανε σε 3 μερες αλλα ηθελα αντηλιακο παιδικο και εφτασε ιουλιος πια μεχρι να ερθουν...στειλανε και δυο δειγματακια...

Ζουνιτσα με το καλο το μωρακι σου!

Εγω το απογευμα ξυπνησα απο κλωτσιες σε ενα συγκεκριμενο σημειο κατωαπο το δεξι πλευρο αλλα κατι χτυπουσε καποιο οργανο δε ξερω και πονουσε αρκετα.

Εχει γυρισει η μπεμπα οποτε ειναι τα ποδια σε εκεινα τα σημεια...το εχει παθει καμια; στην πρωτη εγκυμοσυνη παντως δε το ειχα νιωσει...

ξεκινησα και καουρες....:? αλλα ενταξει ... εδω εχουμε κρεβατωμενες ηρωιδες και κοπελες που κανουν ακομα εμετους!εγω θα γκρινιαζω για τις κλωτσιες και τις καουρες; οχι απλα κουβεντα να γινεται χεχε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

καλημεριζω ολη μας την παρεα.

τι κανετε???

Μαρακι τι επαθες βρε παιδι μου. φανταζομαι την αγωνια που θα περασες και περνας. μα ολα καλα θα πανε, ετσι πιστευω. και σε ακουω και δυνατη και αυτο ειναι πολυ βασικο.

αχ σας διαβαζω που λετε για τα παιδακια σας τα πρωτα πως δεν σας αφηνουν να κοινηθητε και για αυτα που κοιμουντε μαζι σας και δεν ξερετε πως να το σταματησετε. ειλικρινα δεν ξερω τι να σας πω.....δεν το εχω βιωσει....αλλα μπορω να φανταστω οτι θα ειναι κομματακι ζορικο. το καθε παιδι θελει τον τροπο του.....και υπομονη φυσικα. θα ερθει πιστευω η καταλληλη στιγμη που θα παει ο καθε κατεργαρης στον παγκο του.

εγω αυριο εχω το δευτερο μαθημα ανωδυνου+θηλασμου. κοριτσια δεν περιμενα οτι θα μετραω ετσι να περασουν οι μερες για να ερθει το επομενο μαθημα. η μαια ειναι εξαιρετικη, σε κερδιζει αμεσως. πολυ καλος ανθρωπος μα και γνωστης φυσικα.

εχτες παραγγειλα ενα μαξιλαρι θηλασμου. το βρηκα σε πολυ καλη προσφορα. σε λιγες μερες θα ερθει κι αυτο. οπως σε λιγε μερες ερχεται και η κουνια του μικρουλη μου......:D

ντοπλερ κοριτσια ποτε θα κανετε εχετε κανονισει?

εγω εχω ραντεβου 5 αυγουστου.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα και περαστικά (όσο περαστικά μπορεί να είναι...). δεν έχω ξαναγράψει εδώ αλλά σας διαβάζω που κ που. θέλω να σου πω να κάνεις υπομονή κ πως αν γεννήσεις τώρα όλα καλά θα πάνε. έχω γεννήσει την κόρη μου 30+5 κ με τεράστια λοίμωξη κ όλα είναι μια χαρά.... να μην φοβάσαι τπτ κ να έχεις εμπιστοσύνη στην γιατρό σου. απλά θα χρειαστεί να σου κάνουν κάποιες ενέσεις (2 δόσεις είναι) για τα πνευμόνια του. όλα καλά να πάνε σου εύχομαι κ αν θελήσεις κάτι ρώτα με. :tongue:

καλημερα κουκλα μου σε ευχαριστω για το μην σου να χαιρεσαι την κουρουλα σου και αυτη την φορα σου ευχομαι μια τελειομηνη εγγυμοσυνη!

μωρε το ξερω οτι ειναι βιωσιμο το μωρο αν και δεν ειναι 100% οι πιθανοτητες γιατι καθε μωρο ειναι διαφορετικο ,οπως καθε ανθρωπος!

Απλα θελω να παραμεινει στην μητρα οσο το δυνατο περισσοτερο!

καθε μερα παραμονης στη μητρα ειναι σημανηντικη!

τις ενεσεις θα τις κανω στο τελος αυτης της εβδομαδας!

παντως σε ευχαριστω πολυ μου εδωσε δυναμη το μην σου

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

καλημεριζω ολη μας την παρεα.

τι κανετε???

Μαρακι τι επαθες βρε παιδι μου. φανταζομαι την αγωνια που θα περασες και περνας. μα ολα καλα θα πανε, ετσι πιστευω. και σε ακουω και δυνατη και αυτο ειναι πολυ βασικο.

αχ σας διαβαζω που λετε για τα παιδακια σας τα πρωτα πως δεν σας αφηνουν να κοινηθητε και για αυτα που κοιμουντε μαζι σας και δεν ξερετε πως να το σταματησετε. ειλικρινα δεν ξερω τι να σας πω.....δεν το εχω βιωσει....αλλα μπορω να φανταστω οτι θα ειναι κομματακι ζορικο. το καθε παιδι θελει τον τροπο του.....και υπομονη φυσικα. θα ερθει πιστευω η καταλληλη στιγμη που θα παει ο καθε κατεργαρης στον παγκο του.

εγω αυριο εχω το δευτερο μαθημα ανωδυνου+θηλασμου. κοριτσια δεν περιμενα οτι θα μετραω ετσι να περασουν οι μερες για να ερθει το επομενο μαθημα. η μαια ειναι εξαιρετικη, σε κερδιζει αμεσως. πολυ καλος ανθρωπος μα και γνωστης φυσικα.

εχτες παραγγειλα ενα μαξιλαρι θηλασμου. το βρηκα σε πολυ καλη προσφορα. σε λιγες μερες θα ερθει κι αυτο. οπως σε λιγε μερες ερχεται και η κουνια του μικρουλη μου......:D

ντοπλερ κοριτσια ποτε θα κανετε εχετε κανονισει?

εγω εχω ραντεβου 5 αυγουστου.

καλημερα με το καλο να τα παραλαβεις!

Ειδες τι ωραια που ειναι τα μαθηματα!

εγω τωρα δεν θα κανω ειχα κανει στον γιο μου παρα πολυ μου αρεσε τοτε και με βοηθησαν πραγματικα στον τοκετο!

μαξιλαρι θηλασμου εγω ειχα παρει στην πρωτη εγγυμοσυνη και με ειχε βολεψει και για να κοιμαμαι το εβαζα και το βαζω το μισο αναμεσα στα ποδια και το υπολοιπο κατω απο την κοιλια και το κεφαλι μου ειχε βιβλιαρακι που εδειχνε πως να το χρησιμοποιουμε!

Εγω ντοπλερ εκανα ,αλλα επειδη ο αντρας της γυναικολογου μου ειναι πιστοποιημενος για αυτες τις εξετασεις εχουν το ειδικο μηχανιμα στο ιατρειο και απο την 26η και μετα καθε υπερηχο ειναι ντοπλερ δεν το κανει σαν απλο υπερηχο δλδ!~

το απογευμα εχω ραντεβουυυυυυ!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

1. ΝΟΥΝΟΥ ΠΗΤ 30/09/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

2. Thanoula ΠΗΤ 01/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

3. Zouzounakiii ΠΗΤ 04/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

4.maria1106 ΠΗΤ 06/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

5.Maraki Hope ΠΗΤ 07/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΗΤΕΡΑ

6. mpanti84 ΠΗΤ 07/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

7.Παραμυθένια ΠΗΤ 11/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

8. vagelio ΠΗΤ 14/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

9. dike ΠΗΤ 17/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

10. gianna_p ΠΗΤ 18/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

11. nasia79 ΠΗΤ 18/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

12. annat29 ΠΗΤ 20/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

13. ngn1980 ΠΗΤ 20/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

14. Anna0 ΠΗΤ 23/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

15. caramello ΠΗΤ 24/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

16. liannap ΠΗΤ 26/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΡΕΑ

17. nikx ΠΗΤ 28/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

18. Λία33 ΠΗΤ 30/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

τι ομορφη λιστα εχουμε!!!

εγω γενναω ΙΑΣΩ

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

1. ΝΟΥΝΟΥ ΠΗΤ 30/09/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

2. Thanoula ΠΗΤ 01/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

3. Zouzounakiii ΠΗΤ 04/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

4.maria1106 ΠΗΤ 06/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΙΑΣΩ

5.Maraki Hope ΠΗΤ 07/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΗΤΕΡΑ

6. mpanti84 ΠΗΤ 07/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

7.Παραμυθένια ΠΗΤ 11/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

8. vagelio ΠΗΤ 14/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

9. dike ΠΗΤ 17/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

10. gianna_p ΠΗΤ 18/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

11. nasia79 ΠΗΤ 18/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

12. annat29 ΠΗΤ 20/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ

13. ngn1980 ΠΗΤ 20/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

14. Anna0 ΠΗΤ 23/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

15. caramello ΠΗΤ 24/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

16. liannap ΠΗΤ 26/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΡΕΑ

17. nikx ΠΗΤ 28/10/2013 ΑΓΟΡΑΚΙ ΙΑΣΩ

18. Λία33 ΠΗΤ 30/10/2013 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

καλημερα κουκλα μου σε ευχαριστω για το μην σου να χαιρεσαι την κουρουλα σου και αυτη την φορα σου ευχομαι μια τελειομηνη εγγυμοσυνη!

μωρε το ξερω οτι ειναι βιωσιμο το μωρο αν και δεν ειναι 100% οι πιθανοτητες γιατι καθε μωρο ειναι διαφορετικο ,οπως καθε ανθρωπος!

Απλα θελω να παραμεινει στην μητρα οσο το δυνατο περισσοτερο!

καθε μερα παραμονης στη μητρα ειναι σημανηντικη!

τις ενεσεις θα τις κανω στο τελος αυτης της εβδομαδας!

παντως σε ευχαριστω πολυ μου εδωσε δυναμη το μην σου

τπτ να είσαι καλά κ να κάνεις υπομονή!!!!! εννοείται οτι πρέπει να κάτσει μέσα η βιαστικούλα σου, αλλά να ξέρεις τα κορίτσια είναι πιο ανθεκτικά. κ δεν το λεω εγώ, είναι λόγια των γιατρών την ΜΕΝΝ Νίκαιας.... γιατί εκεί ήμασταν 25 μέρες. αλλά σου λέω, η δικιά μου γεννήθηκε με πολύ μεγάλη τιμή λοίμωξης. όλα καλά να σου πάνε κ αν θες κάτι στείλε μηνυμα.

σας ευχαριστώ για τις ευχές σας κ τις υπόλοιπες....!!!!! με το καλό όλα τα μωράκια να έρθουν.:P

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

τπτ να είσαι καλά κ να κάνεις υπομονή!!!!! εννοείται οτι πρέπει να κάτσει μέσα η βιαστικούλα σου, αλλά να ξέρεις τα κορίτσια είναι πιο ανθεκτικά. κ δεν το λεω εγώ, είναι λόγια των γιατρών την ΜΕΝΝ Νίκαιας.... γιατί εκεί ήμασταν 25 μέρες. αλλά σου λέω, η δικιά μου γεννήθηκε με πολύ μεγάλη τιμή λοίμωξης. όλα καλά να σου πάνε κ αν θες κάτι στείλε μηνυμα.

σας ευχαριστώ για τις ευχές σας κ τις υπόλοιπες....!!!!! με το καλό όλα τα μωράκια να έρθουν.:P

σε ευχαριστω πολυ και παλι να εισαι καλα!!!

οτι χρειαστω θα σου στειλω!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Και εγω Ιασω.εμεινες ευχαριστημενη την πρωτη φορα?

πιο πολυ δεν γινεται εμεινα απολυτα ικανοποιημενη!

ενω με ενα αλλο ιδρυμα ειχα φρηξει οχι απο εμπειρεια τοκετου!ενα απο τα μεγαλα ιδιωτικα ιδρυματα που εχουν μαιευτηκο και παιδιατρικο το επισκεφθηκαμε αναγκαστηκα και νοσηλευτηκαμε καποια στιγμη με τον γιο μου!

το παιδι δεν χρειαζοταν νοσηλεια μας εδωσαν τα αποτελεσματα αλλου παισιου ,αρα το παδι μου ταλαιπωρηθηκε χωρις λογο και καποιο αλλο δεν πηρε θεραπεια.

η κλινικη των παιδιων απειχε ενα οροφο απο την μαιευτηκη και μολις 100 τετραγωνικα απο την ΜΕΝΝ

,δεν υπηρχε προβλεψη για νοσηλεια βρεφων περαν ενος κρεβατιου που γινοταν κουνια (το μπανιο ηταν διαμορφωμενο για παιδακια δεν ειχα που αν το κανω μπανιο το μωρο κουβαλησα το πανακι απο το σπιτι μου)

τεσπα οποιος θελει μπορει να μου στειλει μην να σας πω ποιο ειναι το πιο ασχημο ηταν οτι εμεις νοσηλευομαστα διπλα σε βρεφακια με θερμοκοιτιδες και κατω απο λεχωνες και γερα μωρα!

Οσον αφορα το Ιασω ειχα ολες τις κοπελες απο πανω μου συεχεια πολυ εξυπηρετικες με βοηθησαν παρα πολυ με τον θηλασμο και κατα την παραμονη μου αλλα και μετα που εφυγα απο το νοσκομειο επαιρνα τηλ την προισταμενη του οροφου και με καθοδηγουσε !

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...