Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Ρούλα87 είπε:

Κοίταξε πλέον οι γιατροί δεν είναι φαν στο να γίνονται πολυδιμες κυήσεις.αφου έχεις τρεις πήγαινε με μια .δεν θα σου πω για τις ποιότητες υπάρχουν πολλές φορές που είναι μέτριες κ καταλήγουν σε εγκυμοσύνη.κ εμένα από τις έξι που είχα ήταν η πιο καλή κ τελικά δεν τα κατάφερε μπορεί κάποια άλλη να τα καταφέρει ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί .

Είναι μέτριες οι γλυκούλες μου ,δεν ξερω ας δούμε πρώτα αν θα προχωρήσω ή όχι και μετά ότι μας έρθει πρώτο στο κεφάλι ,αυτό θα κάνουμε . Εσύ 5 άρα είχες βάλει αν θυμάμαι καλά ,είναι και το timing ,ειδωμεν 

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

κι εμενα τα εσωρουχα μιας χρησης δεν με βολεψαν καθολου πηρα απο την λαικη ωραιοτατα βρακακια με 2 ευρω το ενα και οσο πηγαν.υποψιν δεν παιρνουμε σεξυ βρακια για βρακες μιλαμε.καπου πρεπει να στηριχτει η δολια η σερβιεταρα της tena!!

και για οσες γινεστε για δευτερη φορα μαμα..οταν γυριζουμε απο το μαιευτηριο φροντιζουμε το μεγαλο να μην ειναι μπροστα.ΑΦΟΥ βαλουμε το μωρο στην καλαθουνα (δεν το κραταμε αγκαλια)φωναζουμε το μεγαλο να γνωρισει στο αδερφακι του.διπλα στην καλαθουνα εχουμε το δωρο που εφερε το μικρο αδερφακι στο μεγαλο...καπως ετσι δημιουργουμε προυποθεσεις για να μην υπαρχουν ζηλειες.επισης αν το μεγαλο καταλαβαινει δλδ 2 και πανω του αναθετουμε την φροντιδα του μωρου.πχ να μας φερνει το σελτε η την πανα του μωρου γιατι ειναι μεγαλος και τον εμπιστευομαστε!!εγω ετσι εκανα απο το πρωτο στο δευτερο και δοξα το θεο δεν εχουμε πολλες ζηλειες:-D

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι καλέ, βρακιά πήρα άλλα 12 με 14 ευρώ από τα καρφούρ. Αφού αυτά που έχω δεν μου κάνουν, άνοιξε η λεκάνη και με σφίγγουν. Και ακόμα η κοιλιά είναι ψηλά, τι να ζορίζομαι; Πήρα μεγαλύτερο νούμερο, έτσι και αλλοιώς λογικά δεν θα μου κάνουν μετά.

Τα μιας χρήσης για να μην τα τελείωσε η αδερφή μου δεν θα τη βόλεψαν ούτε αυτήν, αλλά αφού υπάρχουν ας τα πάρω. Ας τα πετάξω μετά. Από ότι θυμάμαι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να αλλάξεις βρακί αντί να αλλαξεις απλώς σερβιέτα με τα ράματα...

Από τα τζάμπο εγώ πήρα τα υποσέντονα, έχει και γνωστές μάρκες, δεν πήρα τη μάρκα τη δικιά τους, έτσι και αλλοιώς τα βάζω και στον καναπέ που κοιμάται (μάλλον ξεραίνεται) η κόρη μου τα μεσημέρια, μπας και δεν μου κατουρήσει τον καναπέ ξυπνώντας.

Λες να μην έχει κρατικό νοσοκομείο αντισυπτικό; Δεν το είχα σκεφτεί.. Τι για τους επισκέπτες, εμείς δεν θα το πιάσουμε το μωρό; ή θα πας τουαλέτα και δεν θα απολυμάνεις τα χέρια σου μετά;

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

LITSA-PANOS συγγνώμη, δεν σε καλωσόρισα!! Άντε, και άλλη μία στην παρέα μας, με το καλό να υποδεχτείτε το νέο μέλος!!

Εσύ θα ξέρεις να μας πεις, τα "δίχρονα" ξαναγίνονται κανονικά παιδάκια ή να χάσουμε κάθε ελπίδα και να πάρουμε απόφαση ότι το παιδάκι μας αντικαταστάθηκε από ένα διαολάκι;

κι εμενα τα εσωρουχα μιας χρησης δεν με βολεψαν καθολου πηρα απο την λαικη ωραιοτατα βρακακια με 2 ευρω το ενα και οσο πηγαν.υποψιν δεν παιρνουμε σεξυ βρακια για βρακες μιλαμε.καπου πρεπει να στηριχτει η δολια η σερβιεταρα της tena!!

Και άντε και πήρες σέξι βρακιά. Ποιός θα τα δει; Εγώ θυμάμαι αν (λέμε ΑΝ) είχε κουράγιο ο άντρας μου να με κοιτάξει "με εκείνο το βλέμμα" θα του έκοβα ότι προεξείχε...Αχ, πώς θα τα ξαναπεράσουμε αυτά;

και για οσες γινεστε για δευτερη φορα μαμα..οταν γυριζουμε απο το μαιευτηριο φροντιζουμε το μεγαλο να μην ειναι μπροστα.ΑΦΟΥ βαλουμε το μωρο στην καλαθουνα (δεν το κραταμε αγκαλια)φωναζουμε το μεγαλο να γνωρισει στο αδερφακι του.διπλα στην καλαθουνα εχουμε το δωρο που εφερε το μικρο αδερφακι στο μεγαλο...καπως ετσι δημιουργουμε προυποθεσεις για να μην υπαρχουν ζηλειες.επισης αν το μεγαλο καταλαβαινει δλδ 2 και πανω του αναθετουμε την φροντιδα του μωρου.πχ να μας φερνει το σελτε η την πανα του μωρου γιατι ειναι μεγαλος και τον εμπιστευομαστε!!εγω ετσι εκανα απο το πρωτο στο δευτερο και δοξα το θεο δεν εχουμε πολλες ζηλειες:-D

Λοιπόν, το σενάριο που έφτιαξα εγώ έχει ως εξής: Τη μέρα που θα έρθω με το μωρό στο σπίτι παίρνουμε την κούνια του από το παιδικό δωμάτιο, την παμε κρεβατοκάμαρα και την αντικαθιστούμε με το δώρο που φέρνει "ο μπέμπης". Φυσικά η μικρή είναι έξω, δεν το συζητάω. Και γυρνάει σπίτι μόνο μετά από δική μου εντολή, όταν το βρέφος θα είναι ταϊσμένο και κοιμισμένο ώστε απλά να το δει, αλλά και να έχουμε χρόνο μαμά- κόρη να τα πούμε λίγο. Και έχεις δίκιο που λες να αναθέτουμε δουλειές, εμένα έτσι μου κάνανε και δεν ζήλευα την αδερφή μου (βέβαια δεν τη χώνευα κιόλας)...ήδη η μικρή ρωτάει αν θα την αφήνουμε να τον παίρνει αγκαλιά κα ινα του τραγουδάει, οπότε...

αχαχαχαχα τωρα την χωνευεις??

εμενα παντως η αδερφη μου εχει ακομη απωθημενα!!!!ειναι πιο μικρη και η μαμα εδειχνε σε μενα προτιμηση για να μην ζηλευω!!!ειπαμε οχι κι ετσι!!

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

καλα εγω μιλαω για μενα γιατι συνηθως η ορεξη μετα τις 40-60 μερες μου ερχεται δρυμητερη...φαντασου εχω συσπασεις και ο να μην πω με κυνηγαει ..μετα υπολογιζει 1 μηνα μεχρι να γεννησει και 2 μετα?τι θα κανω ο ερμος? τωρα θα του λεγα τι θα κανει αλλα ασοψεται

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

ο γιατρος ειπε αποκλειεται να μεινουμε στο τριτο!!!!καλα καλα καντε ονειρα.θα βαλω ενα ωραιοτατο σπιραλ και τελεια.και να φανταστεις τα πρωτα χρονια δεν μπορουσαμε να συλλαβουμε!!!

θανουλα δεν ξερω πως ειναι στις αλλες οικογενειες αλλα σε εμας το δευτερο παιδι μας εφερε τρομερη ισορροπια εχουμε που λεει ο λογος να "σκοτωθουμε" απο τοτε..

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Την αδερφή μου τώρα την αγαπάω καλέ... το κατάλαβα όταν έφυγα για σπουδές μιλήσαμε στο τηλέφωνο και χωρίς κανέναν απολύτως λόγο κατάλαβα ότι μου έλειπε!!!!!! Μου πήρε περίπου 18 χρόνια, αλλά το κατάλαβα :)

Από όρεξη εγώ :( Στην πρώτη εγκυμοσύνη τον έβλεπα και λιμπιζόμουνα, αλλά απαγορευότανε (ινομύωμα- αιμοραγίες- συσπάσεις). Μετά που γέννησα... όταν μου ξαναήρθε περίοδος ήρθε και η επιθυμία. Και καλύτερα όταν σταμάτησα το θηλασμό. Τώρα που δεν έχει πρόβλημα η εγκυμοσύνη, αν τολμήσει να με ακουμπήσει θα σφαχτούμε, ειδικά τον τελευταίο καιρό. Καμία μα καμία όρεξη. Οπότε, αφού αυτό πάει ανάποδα από την πρώτη, ευελπιστώ ότι μετά τη γέννα κάτι θα γίνει...

ναι καλα λες τωρα το θυμηθηκα..μετα τον θηλασμο ειχα κι εγω πιοπολυ ορεξη..οσο θηλαζουμε ο κολπος ειναι ξηρος κι ετσι αναγκαστικα χρησιμοποιησαμε λιπαντικο.ασε που οσο θηλαζα δεν του επετρεπα να αγγιζει το στηθος μου...ηταν για αλλη δουλεια τοτε χχαχα

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Έτσι ακριβώς. Αλλά αν η διάθεση είναι στα τάρταρα, τα μισά σημεία του σώματος απαγορευμένα και πρέπει να χρησιμοποιήσεις και βοήθημα... είσαι άυπνος, κουρασμένος, ανά πάσα στιγμή μπορεί να ξυπνήσει το βρέφος... ε, κάναμε και μία μετακόμιση όταν η μικρή ήταν τριών μηνών...Αφού δεν χωρίσαμε τότε καλά είμαστε. Επίσης αν με κεράτωσε δεν το έμαθα μέχρι τώρα, αν και πολύ αμφιβάλλω γιατί δεν είχε χρόνο ο καημένος ούτε μπάνιο να κάνει, όχι να βγει και να ψάχνεται...

Διαφημίσεις

και ηθελα να σε ρωρτησω τι κανουμε με το μεγαλο παιδι ρε γμτ εχω αγχος!!!

δεν θελω να πληγωθει το παιδακι μου!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Ναι καλέ, βρακιά πήρα άλλα 12 με 14 ευρώ από τα καρφούρ. Αφού αυτά που έχω δεν μου κάνουν, άνοιξε η λεκάνη και με σφίγγουν. Και ακόμα η κοιλιά είναι ψηλά, τι να ζορίζομαι; Πήρα μεγαλύτερο νούμερο, έτσι και αλλοιώς λογικά δεν θα μου κάνουν μετά.

Τα μιας χρήσης για να μην τα τελείωσε η αδερφή μου δεν θα τη βόλεψαν ούτε αυτήν, αλλά αφού υπάρχουν ας τα πάρω. Ας τα πετάξω μετά. Από ότι θυμάμαι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να αλλάξεις βρακί αντί να αλλαξεις απλώς σερβιέτα με τα ράματα...

Από τα τζάμπο εγώ πήρα τα υποσέντονα, έχει και γνωστές μάρκες, δεν πήρα τη μάρκα τη δικιά τους, έτσι και αλλοιώς τα βάζω και στον καναπέ που κοιμάται (μάλλον ξεραίνεται) η κόρη μου τα μεσημέρια, μπας και δεν μου κατουρήσει τον καναπέ ξυπνώντας.

Λες να μην έχει κρατικό νοσοκομείο αντισυπτικό; Δεν το είχα σκεφτεί.. Τι για τους επισκέπτες, εμείς δεν θα το πιάσουμε το μωρό; ή θα πας τουαλέτα και δεν θα απολυμάνεις τα χέρια σου μετά;

καλα θανουλα μου γυρνα πλευρο γιατι ζεις στην ελλαδα της οικ. κρισης και το εχουν ξεφτυλισεις εντελως!!!

η φιλεναδα μου γεννησε Αλεξανδρας και εβαλαν τον αντρα της να παει να παρει μπενταντιν σοπ κι σκραμπ απο φαρμακειο και γαζες και συριγγες γιατι δνε ειχαν!!επισης χανζαπλαστ!!μου θελει και αντισηπτικο ο κ@λος σου!χχιχιχιχι

τι λες καλε???

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

LITSA-PANOS συγγνώμη, δεν σε καλωσόρισα!! Άντε, και άλλη μία στην παρέα μας, με το καλό να υποδεχτείτε το νέο μέλος!!

Εσύ θα ξέρεις να μας πεις, τα "δίχρονα" ξαναγίνονται κανονικά παιδάκια ή να χάσουμε κάθε ελπίδα και να πάρουμε απόφαση ότι το παιδάκι μας αντικαταστάθηκε από ένα διαολάκι;

αχ Παναγια μου εχω την ιδια απορροια τι επαθε το παιδακι μου???

εχει γινει ο εξω απο εδω!!!!!

δεν το κανω καλα οταν κοιμαται ειμαστε τελεια θελω αν το φαω ειναι σαν αγγελος ολες τις αλλες ωρες θελω να γινω η Μυδια απλα κρατιεμαι!!!!!!!!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

ο γιατρος ειπε αποκλειεται να μεινουμε στο τριτο!!!!καλα καλα καντε ονειρα.θα βαλω ενα ωραιοτατο σπιραλ και τελεια.και να φανταστεις τα πρωτα χρονια δεν μπορουσαμε να συλλαβουμε!!!

θανουλα δεν ξερω πως ειναι στις αλλες οικογενειες αλλα σε εμας το δευτερο παιδι μας εφερε τρομερη ισορροπια εχουμε που λεει ο λογος να "σκοτωθουμε" απο τοτε..

Αληθεια το λες Σοφι μου εμενα προς το παρον μου εφερε τρομερη αναστατωση ισως φταιει η κατασταση και οταν γεννηθει να ηρεμησουμε!

ρε γμτ ο δολιος ο αντρας μου εχει να με ακουμπησει απο την 7η εβδ μετα αρχισαν οι βλακειες και τελος το κοκο!!!!

δυσκολευοσασταν στην αρχη ε?

ποσο καιρο ειστε μαζι?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημέρες κοριτσάκια!

Καλή εβδομάδα να έχουμε... Ελπίζω να είστε καλά κι εσείς και τα μπεμπίνια σας!

Σήμερα έχω το δεύτερο ραντεβού με τη μαία. Σιγά σιγά λέμε να ετοιμάζουμε και το δωμάτιο της μικρής, αφού πρώτα κάνουμε μια εσωτερική μετακόμιση για να αδειάσει εντελώς το δωμάτιό της και λέω να αρχίσω να ετοιμάζω και τη βαλίτσα μας. Κάτι λίγα μου λείπουν ακόμη, θα τα προμηθευτώ και αυτά για να είμαι κομπλέ.

Πάντως περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός... Δεν ξέρω αν έχετε την ίδια αίσθηση...

jbssp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...