Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Γλυκό γλυκό Μορφάκι......κ εγώ κάπως έτσι σε φανταζόμουν.........γλυκιά ........

Ασε τις ντροπές....... άκου ντρεπεσαι να έρθεις....μην ακούω τέτοια.......

αμη έκαναπριν απο κανα εξάμηνο.......... βγήκαν τα αποτέλεσματα σου ??

0,4.............

να υποθέσω πως τώρα θα είναι κάπου στο μείον.......... τώρα πως υπάρχουν αυγουλάκια εκεί μέσα, ούτε που έχω καταλάβει..........:rolleyes:

μυρίζει υπέροχα το βρεγμένο χώμα........

Το σημαντικό βροχερούλα είναι ότι υπάρχουν και θα μας χαρίσουν το μωράκι μας.

Διαφημίσεις

Γλυκό γλυκό Μορφάκι......κ εγώ κάπως έτσι σε φανταζόμουν.........γλυκιά ........

Ασε τις ντροπές....... άκου ντρεπεσαι να έρθεις....μην ακούω τέτοια.......

αμη έκαναπριν απο κανα εξάμηνο.......... βγήκαν τα αποτέλεσματα σου ??

0,4.............

να υποθέσω πως τώρα θα είναι κάπου στο μείον.......... τώρα πως υπάρχουν αυγουλάκια εκεί μέσα, ούτε που έχω καταλάβει..........:rolleyes:

μυρίζει υπέροχα το βρεγμένο χώμα........

οχι πουλί μου ακόμα δεν βγήκαν......την παρασκευή με είπαν.........είναι καλό το 0,4;ναι κα ιεμένα δυο με βρήκε αυτη την φορα:shock::shock:ΒΡΈΧΕΙ;:cry::cry::cry:θέλω και εγωωωωωωωωωω

Χαμός θα γίνει.Δεν θα ήθελα να είμαι θαμώνας στο μαγαζί την ημέρα που θα πάμε εμείς!!!!

ξέχασα πάλι να ρωτήσω το μικρούλι.......αν είναι ΙΝ το μαγαζί.......μη μας διώξουν.......

ξέχασα πάλι να ρωτήσω το μικρούλι.......αν είναι ΙΝ το μαγαζί.......μη μας διώξουν.......

Εγώ από αυτό που είδα στη φωτογραφία πρέπει να είναι πραγματικά πολύ καλό!!!!Εγώ θα την συμβούλευα όταν κάνει κράτηση να μην δώσει το πραγματικό της όνομα!!!!Χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

είναι ωραία τώρα με την δροσιά να σιδερώσω.........αλλά δεν την παλεύω..........

Καλά το θέμα με τα πληντύριά σου που φυσικά προκαλούν και το σίδερο,απλά θα το αφήσω ασχολίαστο!!!!

Εγώ από αυτό που είδα στη φωτογραφία πρέπει να είναι πραγματικά πολύ καλό!!!!Εγώ θα την συμβούλευα όταν κάνει κράτηση να μην δώσει το πραγματικό της όνομα!!!!Χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p πολύ καλό.........θα μας διώξουν......στάνταρ........μόνο που θα γελάμε.......

Καλά το θέμα με τα πληντύριά σου που φυσικά προκαλούν και το σίδερο,απλά θα το αφήσω ασχολίαστο!!!!

ναι ρε γαμώτο και εγω απορώ καμια φορά......πως βγάζω τόσα για πλύσιμο....το σκ το καλάθι ήταν άδειο......σήμερα είναι γεμάτο.....εχω τουλάχιστον 3 πλυντήρια...........

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p πολύ καλό.........θα μας διώξουν......στάνταρ........μόνο που θα γελάμε.......

Την τελευταία φορά που βγήκαμε εγώ το παρατήρησα ότι μας κοιτάζαν από τα διπλανά τραπέζια!!!!

Διαφημίσεις

ναι ρε γαμώτο και εγω απορώ καμια φορά......πως βγάζω τόσα για πλύσιμο....το σκ το καλάθι ήταν άδειο......σήμερα είναι γεμάτο.....εχω τουλάχιστον 3 πλυντήρια...........

Καλά παιδί μου γιατί απορείς????

Δεν μπορώ καν να φανταστώ τι θα γίνεται όταν θα έρθει και το μωράκι!!!

Το σημαντικό βροχερούλα είναι ότι υπάρχουν και θα μας χαρίσουν το μωράκι μας.

Μακάρι κοριτσάκι μου........

οχι πουλί μου ακόμα δεν βγήκαν......την παρασκευή με είπαν.........είναι καλό το 0,4;ναι κα ιεμένα δυο με βρήκε αυτη την φορα:shock::shock:ΒΡΈΧΕΙ;:cry::cry::cry:θέλω και εγωωωωωωωωωω

χάλια είναι Μορφάκι μου αλλά τι να κάνω........ κ μένα την τελευταία φορά στον φυσικό δύο αυγουλάκια μου πήραν κ μου είπαν πως ήταν καλά αλλά.......... τζίφος........

Σταμάτησε η βροχή.........

dYw9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...