Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , kate82 είπε:

Κάποια που να έχει κάνει prp να με πει αν πονάει ????

Ενδομήτριο που θα κάνεις  εσύ δεν έκανα , για να σου πω άποψη ....μόνο ωοθηκών έκανα ....με μέθη φυσικά ,την επόμενη μέρα είχα λίγες ενοχλήσεις μόνο αλλά τίποτα αξιοσημείωτο!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ρε κορίτσια τι κακό με έχει πιάσει........εχω φάει μια μπριζολίτσα......και πεινάωωωωωωωωω......

ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ ΜΠΡΙΖΟΛΙΤΣΑ..??????:confused::confused:

Ki egwwwwwwww!! Poly exw xarei pou sas exw vrei!!!!!!

:cool::cool::cool::cool::cool::cool:

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ...!!!!!!!:P:p:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ ΜΠΡΙΖΟΛΙΤΣΑ..??????:confused::confused:

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ...!!!!!!!:P:p:p

μια μερίδα.......αλλά είναι σαν να μην έφαγα.....:evil:.......και εχω και τόσους πειρασμούς εδωμέσα.......:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

κοινέζικο;μπλιαχ...........πως πας απο κιλά;

iiiiiiiiiiiiiiiiii mou aresei para poly. Kala eimai 1.72 - 57.5 kila (imouna 55 alla me tis ormones den xefouskwnw).

Padws emena me peirazoun PARA POLY oi ormones. Den exei synelthei to swma mou. Akoma kai ta cyclacur me fouskwnoun :cry::cry:

iiiiiiiiiiiiiiiiii mou aresei para poly. Kala eimai 1.72 - 57.5 kila (imouna 55 alla me tis ormones den xefouskwnw).

Padws emena me peirazoun PARA POLY oi ormones. Den exei synelthei to swma mou. Akoma kai ta cyclacur me fouskwnoun :cry::cry:

α....και εσυ κοντή είσαι..........κατάλαβα..........τι θέλω και ρωτάω....:evil::P

Διαφημίσεις

μια μερίδα.......αλλά είναι σαν να μην έφαγα.....:evil:.......και εχω και τόσους πειρασμούς εδωμέσα.......:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

ΜΗΝ ΕΝΔΩΣΕΙΣ....ΦΑΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΓΟΥΡΙ...ΕΧΕΙΣ ΕΚΕΙ..???

α....και εσυ κοντή είσαι..........κατάλαβα..........τι θέλω και ρωτάω....:evil::P

ΑΣΤΑ ΜΟΡΦΩ ΜΟΥ....ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΜΕ ΠΟΔΙΑ, ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.....:(:(:(

Α, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ....ΤΙ ΦΟΒΕΡΗ Η ΔΙΑΙΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΡΕ ΜΟΡΦΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ......ΜΙΛΑΜΕΕΕΕΕ....ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..!!!!!!!!:shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...