Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Souri είπε:

Πάω για 3ο και δε θέλω σε καμία περίπτωση στο ένα άλλο ένα δώρο, χαχα! Ναι όντως είναι πολύ μικρές οι πιθανότητες να πιάσουν και τα δύο, αλλά κι αν κάτσει;;; 
      Κι εγώ με το DeepSeek και το ChatGPT άντε και με το perplexity κάνω πολύ παρέα το τελευταίο καιρό και τα έχω ξετινάξει, κατέληξα ότι η περίπτωση τώρα του φυσικού κύκλου είναι όντως μια πιο θετική προσέγγιση, κι ενώ έχω καλά δεδομένα αποτελεσμάτων για την ηλικία μου τα προγνωστικά εννοείται δεν είναι καλά οπότε καλό είναι να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και τον προεμφυτευτικό. 

Με λίγα λόγια ζω μια σχιζοφρένεια, έχω καταδικάσει πλήρως στο μυαλό μου αυτή τη μεταφορά, δυστυχώς δε πιστεύω ότι θα κάτσει κι από την άλλη "να μου πάει" να βάλω δύο. Γενικά χορεύει τσιφτετέλι η ψυχολογία μου, είμαι αρκετά ευέξαπτη και ευσυγκίνητη και στρεσάρομαι με το παραμικρό. Είναι σημαντικό να φύγω την άλλη εβδομάδα για δουλειά και συνδιάζεται και σαν απόδραση με τον σύζυγο γιατί το έχουμε μεγάλη ανάγκη, αλλά τώρα μου είπαν ότι θέλει κάθε 2 ημέρες παρακολούθηση με τον υπέρηχο.
      Άρα αν με δει Τετάρτη 21 του μήνα και φύγω το βράδυ, δε θα μπορώ να με δει και Παρασκευή 23 και είναι οι κρίσιμες ημέρες της ωορηξίας. Και εννοείται αχγώθηκα τόσο πολύ που είπα άστο να πα  να πνηγεί αυτός ο κύκλος πάμε στον επόμενο δε θα πλαντάξω. Τελικά μίλησα με τη βοηθό του και μου είπε θα γίνει συνεκτίμηση στον υπέρηχο της Τετάρτης 21 του μήνα και θα με δει πάλι Δευτέρα 26 που μάλλον εκεί είναι η οωρρηξία .. τώρα κάνω βλακεία ή όχι δε ξέρω.. 

Κορίτσι μου αν πας 21-5 μετά ναι θα πας ή Δευτέρα ή Τρίτη για υπερυχο άρα μπορείς να πας να χαλαρώσεις ,έχουμε ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα και 21-5 θα πάω για να δούμε το ενδομήτριο.απο κει και πέρα γιατί τα έχεις καταδικάσει όλα ??? Σκέψου θετικά κορίτσι μου μια χαρά είναι οι βλαστοκυστες σου ,πάρε λίγο τα πάνω σου ,προχωρά πάνε διακοπές και όλα θα πάνε κατ ευχην 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου είμαι μια χαρά και σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρων....

τώρα θα κοιμηθώ γιατί νυστάζω πολύ....

η μήτρα μου είναι λιγο μικρότερη από ότι πρέπει και απλά την ανοίξαμε...κάτι έκοψε με ένα ψαλιδάκι...δεν είναι κάτι σπάνιο απλά το έκανε για να βοηθήσουμε την εμφυτευση...κατα τα άλλα είμαι πεντακαθαρη...αυτα.

Θα τα πούμε όταν ξυπνήσω...φιλιά...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

η μήτρα μου είναι λιγο μικρότερη από ότι πρέπει και απλά την ανοίξαμε...κάτι έκοψε με ένα ψαλιδάκι...δεν είναι κάτι σπάνιο απλά το έκανε για να βοηθήσουμε την εμφυτευση...κατα τα άλλα είμαι πεντακαθαρη...αυτα.

όλα καλά λοιπόν........μπράβο κοριτσάρα μου......αντε κοιμήσου......

είμαι στην δουλειά.........ναι πήρα.......πήρα και κάτι σαγιονάρες.......είδα και κάτι φορεματάκια......αυτά.......εσυ δουλεύεις ακόμα ναι;

Nai, mexri tis 5 kai variemeeeee.

Exo kai thema me ton ipologisti tis doulias, mpike ios !!!

Mpika sto www.mati.gr na diavaso mia eidisi gia ton Michael Jackson kai htan ios telika. MIN MPENETE !!!!!

Tha me ga@#*soun tora !!!

Yv7Sp2.png

MPRAVOOOOO KORITSAKI !!!!

OLA TELEIA !!!!!!

Ante koimisou kai ta leme meta !!!!

Filakia !!!!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΥ ΠΙΝΕΖΕΣ...!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

AΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ....ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ...!!!!!!!!!:P:p

Μiou miou...ΚΑΛΩΣΗΛΘΕΣ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΛΕΣ...ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ..!!!!!!!!!!;);)

ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΜΟΥ, ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ?????:shock::shock:

ΘΑ ΣΕ ΒΡΙΣΟΥΝ.????:evil::evil:

ΜΟΡΦΑΚΙ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΜΑΡΗΗΗΗΗΗ..??????:shock::shock:

ΟΛΟ ΨΩΝΙΑ ΕΙΣΑΙ.!!!!!!!!!!!;);)

ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ...ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΛΑ ΓΛΥΚΑ ΦΙΛΑΚΙΑ..!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Καλησπερα!

Αναστασια χαιρομαι που ολα πήγαν καλα αντε ξεκουρασου και θα μας τα πεις ολα αναλυτικα μετα.

Δημητρα κι εγω δυο resoferon ΄πινω και συνήλθα ελαφρως αλλα ειναι και η ζεστη ρε γαμωτο υπομονη αυριο θα φυγω μαλλον

Miou miou μακαρι να πανε ολα καλα δεν το κοβω για εξωμητριο γιατι εχει πονο εμενα η μικρή ειναι 3 ετων και 3 μηνων και ειναι μια γλυκα ασε.

Πήγαμε και για εμβολιο σήμερα και μετα jumbo για παρηγορια θα τα ζήσετε συντομα.

Dadaki κουραγιο σε λιγο σχολας και συγχαρητηρια για το τσιγαρο!!!!

Christine αυριο υπερηχο ε? τι καλα θα τα δειτε και θα ειναι και ζουμπυρλουδικα μην ανησυχεις καθόλου!

Pink hat δεν ειπαμε να μεινεις σπιτι για να αγχωθεις χαλαρωσε και δουλεψε οσο μπορεις ειπαμε προταιραιοτητα τα μωρακια μας.

Μορφω με γεια η τσαντα!

φιλια πολλα:|

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

αη μαρή.......αφου έχουμε ησυχία σήμερα...........................

MOΡΦAKI MOYYYYYYYYYYYYYY....ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΑΠΟΥΛΙΝΑ ΜΟΥ..???????

ΠΗΡΕΣ ΩΡΑΙΑ ΤΣΑΝΤΟΥΛΑ..??????:P:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΗΣΥΧΙΑ..!!!!!

ΕΣΥ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΣΑΙ..????

οχι είμαι στην παραλία........πίνω φραπέ........με φυσάνε δυο ανεμιστήρες..........χαλαρά......ετσι θα ήθελα να ήμουν....αλλά είμαι στην δουλειά.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...