Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Cristina93 είπε:

Καλημέρα! Τελικά η κύστη δεν υποχώρησε οπότε μου έκλεισαν παρακέντηση για αύριο .. κι ακόμα δεν το έχω χωνέψει. Οπότε θα πάρω προληπτικά αντιβίωση που στον δικό μου οργανισμό είναι το χειρότερο γιατί παθαίνω πολλές λοιμώξεις μετά.. Ρώτησα τον γυναικολόγο μου που δεν κάνει εξωσωματική και μου είπε να τον (τον εξωσωματιστη) αφήσω να κάνει ότι νομίζει … Δηλαδή να επιβαρυνθώ εγώ ενώ η οιστραδιολη έπεσε από 300 την Παρασκευή σε 7 χθες. Πάντως έχω ακόμα λίγο αίμα μια βδομάδα μετά ενώ συνήθως έχω 2 μέρες και μετά μόνο καφέ. Πολύ περίεργη η arvekap..

Κάτι άσχετο.. άκουσα ότι δίνουν redostim σαν συμπλήρωμα πριν την εμβρυομεταφορά και το έψαξα και η μελέτη που συνοδεύει την κυκλοφορία είναι σε 2 γυναίκες μόνο για άσχετο λόγο. Πιστεύω θα πρέπει λίγο να ελεγχθεί το κομμάτι συμπληρώματα γιατί αυτό πχ έχει μέσα ταυρινη και βιταμίνη Β6 εφτά φορές πάνω από το φυσιολογικό!!! Όσες έχετε φτάσει μέχρι εκεί έχετε πάρει αυτό το redostim μαζί με όλα τα άλλα; 

Εφόσον έπεσε η οιστραδιολη η κύστη δεν θα υποχωρήσει θεωρητικά; Γιατί να κάνεις παρακέντηση; Έχεις ιστορικό ενδομητριωσης; Λογικά σε επόμενο κύκλο θα απορροφηθεί η κύστη. 
      Κι εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό το συμπλήρωμα. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Stis 7. Idiwtikh ypallhlos eimai!! Sklavos diladi. Esy??

Annela μου είσαι ευπρόσδεκτη φυσικά στις 07/07 ή στις 06/07 (δες παραπάνω μήνυμα προς miou miou).

Κι εγώ σκλαβακι είμαι, μην κοιτάς τώρα που εχω αναρρωτική και ξήνομαι.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Γεια σας κοριτσάρες μου...

Μορφάκι με γεια η τσαντούλα αν και θα μπορούσες να φανείς και πιο ικανοποιημένη. Να αρχίσεις να ψωνίζεις πράγματα που σου αρέσουν πραγματικά...

Δημητρούλά μου το χοροπηδηχτούλι μεγαλώνει και θέλει περισσότερο χώρο οποτε μεγαλώνει η μήτρα και έχεις πονάκια...

Ανιτάκι τι κάνεις τρελή Ζακυνθινιάαααααα?????

Αναστασούλα μου, περαστικούλια και σε περιμένουμε....

Να συστηθώ και εγώ στη miou miou...Καλωσήρθες κουκλίτσα...

Είμαι η Ρίκα 34, Διδυμος, παντρεμένη 6 χρόνια (15 μαζί), ανεξήγητη υπογονιμότητα, 2 εξωσωματικές, η πρώτη επιτυχής και έχω το ταλιμπανάκι μου 20 μήνων (κοντά με το δικό σου), η δεύτερη για το αδελφάκι αρνητική...Ελπίζω να αντέξει το σποράκι, αλλιώς σύντομα έυχομαι να έρθει το αδελφάκι στο μωρό σου και την αγκαλιά σου...

Φιλιά σε όλες....

Ρίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιικα;ρε δεν μου άρεσε καμία.......και την πήρα για να τελειώνω..........

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάρες μου...

Μορφάκι με γεια η τσαντούλα αν και θα μπορούσες να φανείς και πιο ικανοποιημένη. Να αρχίσεις να ψωνίζεις πράγματα που σου αρέσουν πραγματικά...

Δημητρούλά μου το χοροπηδηχτούλι μεγαλώνει και θέλει περισσότερο χώρο οποτε μεγαλώνει η μήτρα και έχεις πονάκια...

Ανιτάκι τι κάνεις τρελή Ζακυνθινιάαααααα?????

Αναστασούλα μου, περαστικούλια και σε περιμένουμε....

Να συστηθώ και εγώ στη miou miou...Καλωσήρθες κουκλίτσα...

Είμαι η Ρίκα 34, Διδυμος, παντρεμένη 6 χρόνια (15 μαζί), ανεξήγητη υπογονιμότητα, 2 εξωσωματικές, η πρώτη επιτυχής και έχω το ταλιμπανάκι μου 20 μήνων (κοντά με το δικό σου), η δεύτερη για το αδελφάκι αρνητική...Ελπίζω να αντέξει το σποράκι, αλλιώς σύντομα έυχομαι να έρθει το αδελφάκι στο μωρό σου και την αγκαλιά σου...

Φιλιά σε όλες....

Καλώς την!

Καλά ε? Η miou miou θα αγανακτήσει μέχρι να μας μάθει!

Χιχιχιχι!

Εγώ θυμάμαι στην αρχή που γνωριστήκαμε δεν ήξερα ποιά κοπέλα είναι ποιά!

Μιλάμε για τρέλα!

Καλά είναι ο πρίγκιπας σου?

Η δουλειά πως πάει?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Annela μου είσαι ευπρόσδεκτη φυσικά στις 07/07 ή στις 06/07 (δες παραπάνω μήνυμα προς miou miou).

Κι εγώ σκλαβακι είμαι, μην κοιτάς τώρα που εχω αναρρωτική και ξήνομαι.

Dimitroula mou se eyxaristw poly!!! Tha prospathisw na erthw!!! Otan kanonisete wra kai meros let me know!!

P.S. KATW H SKLAVIA!!!!

Καλώς την!

Καλά ε? Η miou miou θα αγανακτήσει μέχρι να μας μάθει!

Χιχιχιχι!

Εγώ θυμάμαι στην αρχή που γνωριστήκαμε δεν ήξερα ποιά κοπέλα είναι ποιά!

Μιλάμε για τρέλα!

Καλά είναι ο πρίγκιπας σου?

Η δουλειά πως πάει?

Μια χαρούλα το ταλιμπανάκι, κοιμάται ακόμα μετά από το μπανάκι...Η δουλίτσα χαλαρά, μέχρι να παω, έχω φύγει....Θα μας μάθει και η κούκλα, μπορεί να δυσκολευτεί αλλα θα τα καταφέρει...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Α επίσης να πω οτι ήμασταν κι άλλες κοπέλες....

Έχουν χαθεί κάποιες αλλά εγώ όλες τις αγαπάω και τις σκέφτομαι. ...

Ελπίζω να γυρίσουν. ... :cry:

Kai sto allo thema opu egrafa xathikane oi perissoteres. Giati na ginetai ayto re gmt?

Dimitroula mou se eyxaristw poly!!! Tha prospathisw na erthw!!! Otan kanonisete wra kai meros let me know!!

P.S. KATW H SKLAVIA!!!!

Τη Δευτέρα θα αναρτηθεί λίστα για συμπλήρωση ονομάτων για να κλείσω το τραπέζι!

Ελπίζω να γράψεις κι εσύ το όνομά σου!:P

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ρίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιικα;ρε δεν μου άρεσε καμία.......και την πήρα για να τελειώνω..........

Ε τότε δεν έπρεπε να πάρεις ρε Μορφάκι μέχρι να βρεις αυτή που θα σου αρέσει...Και εγώ έτσι έκανα και μετά τα έτρωγε όλα η ντουλάπα. Τώρα αγοράζω μόνο ότι μου αρέσει πραγματικά και στην τελική το χαίρομαι, γιατί δεν είναι αγγαρεία....

cOiVp2.png

Miammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Alla to wrario prepei na nai poly skliro!!

ε ναι ........δεν εχεις γιορτες....δεν έχει κυριακές........αλλά ευτυχως δουλευω στον αδερφό μου......και είμαι λίγο πιο χαλαρά......

Μια χαρούλα το ταλιμπανάκι, κοιμάται ακόμα μετά από το μπανάκι...Η δουλίτσα χαλαρά, μέχρι να παω, έχω φύγει....Θα μας μάθει και η κούκλα, μπορεί να δυσκολευτεί αλλα θα τα καταφέρει...

Θα πάτε διακοπές?

Που και πότε? ?

Kai sto allo thema opu egrafa xathikane oi perissoteres. Giati na ginetai ayto re gmt?

Κοίτα εδώ οι πιο πολλές έχουμε μείνει.

Να εχει φύγει ένα. .. 20% περίπου.

Εσύ σε ποιο θέμα έγραφες?

Εδώ στα καφέ ή στο parents?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...