Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Losr είπε:

Πραγματικά μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ  σαν ιδέα και σκέψου το είναι μήπως έκανες τις δύο-τρεις  επόμενες ωολληψιες με τον μαστρο ώστε να δεις τι αποτελεσμα θα έχεις. Αν πχ έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με τον σφακ τότε μπαίνει στην συνιστώσα ότι μπορεί και να είναι πιο άσχημα τα πράγματα από τον Γενάρη. Αν δεις βλαστοκυστη από την άλλη τότε θα ξέρεις οτι κάτι γίνεται λάθος με τον σφακ. Όσο για τις δύο βλαστοκυστες που έχεις στη κατάψυξη ξέρω και σε καταλαβαίνω ότι σου δίνουν μια αβάντα. Νιώθεις ότι κάτι έχεις και σου κρατάνε την Ελπίδα ζωντανή Όμως εγώ θα τις έβαζα. Αρχικά ποτέ δεν ξέρεις μην προδικαζουμε και επιπλέον να ξέρεις ακριβώς τι γίνεται.

Θα τις βαλω αυτες τις βλαστοκυστες απλά όχι ακόμα. Θέλω να έχω 2 ακόμα να περιμένουν στη κατάψυξη αν στραβώσει η επομενη εμβρυομεταφορα κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Αν δω πως περνάνε 2-3 μήνες και δεν έχω αποτέλεσμα θα την κάνω την εμβρυομεταφορα πριν το τέλος του 2025.. Θα σκεφτώ τι θα κάνω μέχρι να αδιαθετήσω πάλι. Για την ώρα θα δώσω το ωάριο Β φάσης κ βλέπουμε.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Σου έχω έτοιμη τη λύση! θα σκάσεις μύτη με γυαλί και καπέλο.... θα σκαννάρεις για γνωστές... κι αν είναι κάποια που έχετε πιαστεί μαλλί με μαλλί στο παρελθόν στρίβεις και πας μοναστηράκι για χαζολόγημα - ε μην πάει και τζάμπα το φτιασίδωμα! σωστή? :rolleyes::D

Σωστηηηηηηηηηη!!!!

Λοιπόν, για χαβαλέ εντελώς, έτσι θα σκάσω μύτη! !!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

ΨΆΧΝΩ ΕΝΑ ΚΑΠΈΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ! !!

Ω ΡΕ ΠΛΑΚΕΣ!!

ΘΑ ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ ΑΝΟΙΧΤΉ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ!!!

ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ!

san to avatar pou exeis syn efhmerida kai gyali! axxaxxaxaxaxaa

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

μα είναι δυνατόν???? πόσα παιχνίδια μας παίζει η ζωή??? και μετά λέμε ότι τα βλέπουμε όλα στις ταινίες....

ευμορφίαααααααα

γιατί έφυγες νωρίς βρε άτιμο πλάσμα?

Εφυγα νωρις γιατι κατι δεν κολλουσε με την leuta,και δεν γουσταρα

Διαφημίσεις

ΑΝΙΤΑΚΙ. ....

Έλα βρε κούκλα μου μην παρεξηγησε χωρίς λόγο. .

Η κοπέλα δεν μπορούσε να μπει χθες.

Σε παρακαλώ γύρνα πίσω..

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...!!!

ΚΑΤΑΆΡΧΗΝ ΔΕ ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ PINK HAT, Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΗΝ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ..!!!!!

ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ DADA MΙΛΟΥΣΑ....ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑ ΣΥΓΝΩΜΗ....ΕΚΕΙΝΗ ΜΠΗΚΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...!!!!!!!!!1

ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ (ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ), ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ "ΕΝΤΑΞΕΙ ΒΡΕ ΑΝΙΤΟΥΛΑ, ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ"...!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Κάνετε μπαμ απο χιλιόμετρα ότι λέτε ψέματα....:P:p:p

Δεν σας πάει αφήστε το...

Leyta sorry ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ ΑΛΛΟ.Κοριτσια ηταν πολλη ωραια,Η Χαρα ειναι ησυχος ανθρωπος,τηνΖεττα την ειχα γνωρισει,αλλα η Leuta κοριτσια ειναι παρλαπιπας δεν σταματησε να μιλαει,αφου για να μιλησουμε εμεις καναμε αιτηση.χειμαρος,Σερραια τι περιμενεις.Ειναι απαιχτη.

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...!!!

ΚΑΤΑΆΡΧΗΝ ΔΕ ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ PINK HAT, Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΗΝ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ..!!!!!

ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ DADA MΙΛΟΥΣΑ....ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑ ΣΥΓΝΩΜΗ....ΕΚΕΙΝΗ ΜΠΗΚΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...!!!!!!!!!1

ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ (ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ), ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ "ΕΝΤΑΞΕΙ ΒΡΕ ΑΝΙΤΟΥΛΑ, ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ"...!!!!!!!!!

Ωστε έτσι ανιτάκι μόνο η Δήμητρα σε καταλαβαίνει.....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Leyta sorry ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ ΑΛΛΟ.Κοριτσια ηταν πολλη ωραια,Η Χαρα ειναι ησυχος ανθρωπος,τηνΖεττα την ειχα γνωρισει,αλλα η Leuta κοριτσια ειναι παρλαπιπας δεν σταματησε να μιλαει,αφου για να μιλησουμε εμεις καναμε αιτηση.χειμαρος,Σερραια τι περιμενεις.Ειναι απαιχτη.

βρωμίτσες μου τη φέρατε αλλά χαίρομαι που τα περάσατε ωραίαααα :D:D:D δε θα γίνει κι η συνάντηση στο Βόλο????? φυλαχτείτε!!!!!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...