Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Souri είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Γύρισα από υπέρηχο, όλα καλά ξεκινάμε σε αυτόν το κύκλο για προετοιμασία ετ. 

Θα με πάει με φυσικό κυκλο τελικά και χάρηκα που το πρότεινε απο μονος του γιατί ειχα σκοπό να του το προτείνω κι εγώ. Έγινε μεγάλη συζήτηση για το αν θα βάλουμε 1 ή και τις 2 βλαστοκυστες. Δεν είμαι και σίγουρη για τι βαθμούς τους, αν θυμάμαι  καλα είναι 1ΑΑ και 2ΑΒ, θα πάρουμε ενα τηλ αύριο το κέντρο να μιλήσουμε και με εμβρυολογο να μας δώσει κι αυτός τα φώτα του. Ο γιατρός λέει και τις δύο, ο συζυξ να του πάει κι εγώ θα βγω απ τα τζάμια αν κάτσουμε στο 5% που μας έδωσε ο γιατρός να πιάσουν και οι δύο. Και εννοείται δε παίζει μείωση στη προκειμένη. Εμένα όμως,  κάτι μου λέει ότι δε θα πιάσουν.. δυστυχώς και μακάρι να βγω ψεύτρα. Δε πήγε πιστεύω καλά όλη η φουρνιά..

Anyways ακρη δε βγάλαμε. Την άλλη Τετάρτη ξανά πάω για  υπέρηχο να με δει και μετά είπαμε να φύγουμε ένα 4ημερακι οι 2 μας να ξελαμπικαρουμε οπότε πιστεύω εκεί θα παρθεί η απόφαση.

Για δεύτερο πας αν θυμάμαι καλά και έχεις ήδη δίδυμα και φοβάσαι για δίδυμη κύηση σωστά ???? Πάνε για δύο κορίτσι μου μια χαρά είναι οι βλαστοκυστες είναι Α και οι δύο μπορεί να είναι 2 και 1 αλλά είναι Α ,να έχεις περισσότερες πιθανότητες ...

Κορίτσια καλημέρα ,άσχετο ,θα φάω κράξιμο ίσως άλλες θα γελάσετε αλλά εγώ θα το πω ,το chat gpt έχει γίνει ο καλύτερος φίλος μου ,κάνω σύγκριση τα λεγόμενα του γιατρού και τ αναθεματισμενο με λέει ακριβώς τα ίδια ,πολύ τ αγαπάω χαχαχχαχα

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Leyta sorry ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ ΑΛΛΟ.Κοριτσια ηταν πολλη ωραια,Η Χαρα ειναι ησυχος ανθρωπος,τηνΖεττα την ειχα γνωρισει,αλλα η Leuta κοριτσια ειναι παρλαπιπας δεν σταματησε να μιλαει,αφου για να μιλησουμε εμεις καναμε αιτηση.χειμαρος,Σερραια τι περιμενεις.Ειναι απαιχτη.

Ειδικά εγώ σας είχα πιστέψει....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Ανιτάκι. .... :-(

Ελα ρε μάτια μου πισω....

Τόσο πολύ πληγώθηκες? :-(

Έλα, έχω σκάσει σήμερα, μην κοιτάς που κάνω πλάκα.

Έλα πίσω ρε χαζουλα...

Σ αγαπάω. .

ΝΑΙ ΠΛΗΓΩΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΛΑΙΩ...!!!!!!

ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ...!!!!

ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥΥΥΥ..!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥΥΥΥ..!!!!!

Ανίτα το συνεχίζεις?????????????

I81rp3.png

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...!!!

ΚΑΤΑΆΡΧΗΝ ΔΕ ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ PINK HAT, Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΗΝ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ..!!!!!

ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ DADA MΙΛΟΥΣΑ....ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑ ΣΥΓΝΩΜΗ....ΕΚΕΙΝΗ ΜΠΗΚΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...!!!!!!!!!1

ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ (ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ), ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ "ΕΝΤΑΞΕΙ ΒΡΕ ΑΝΙΤΟΥΛΑ, ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ"...!!!!!!!!!

ΑΝΙΤΑΚΙ μου πολύ χαίρομαι που έγραψες!

Μπορεί η νταντα να μην ήθελε να γράψει κάτι εκείνη την ώρα!

Και τι έγινε?

Τίποτα δεν έγινε!

Κι εμένα πολλές φορές εχω γράψει κατι και δε μου εχει απαντήσει κάποια που ισως να ήθελα να απαντήσει!

Και τι έγινε?

Τίποτα!

Μπορεί η κοπέλα να καλύφθηκε απο τις απαντήσεις άλλων. .

Μη τα παίρνεις τοις μετρητοίς.

Εδώ μόνο αγάπη πρέπει να έχουμε...

Έτσι καρδούλα μου? :-)

X8R8p2.png

uHpXp2.png

βρωμίτσες μου τη φέρατε αλλά χαίρομαι που τα περάσατε ωραίαααα :D:D:D δε θα γίνει κι η συνάντηση στο Βόλο????? φυλαχτείτε!!!!!

Αν γινει ποτε αυτη η συναντηση να παρουμε μαζι μας ταινια γιατι θα την χρειαστουμε,για να κλεισουμε μερικα στοματα να πουμε και εμεις καμια κουβεντα,χαχα

Διαφημίσεις

ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥΥΥΥ..!!!!!

Κι εγώ σ αγαπώ αλλά μην κλαις σε παρακαλώ. .

Και οι άλλες σε έχουν καταλάβει.

Όλες ξέρουν πιστεύω οτι είσαι ευαίσθητη.

Εγώ δε θα σε αφήσω να φύγεις απο το παρεάκι!

Με τίποτα!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Αν γινει ποτε αυτη η συναντηση να παρουμε μαζι μας ταινια γιατι θα την χρειαστουμε,για να κλεισουμε μερικα στοματα να πουμε και εμεις καμια κουβεντα,χαχα

αχχχαχχαχαχα μα εσύ είσαι "φίδι" σαν κι εμένα! γουστάρωωωωωωωωωω:D:D:D

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Δεν πάμε καθόλου καλά μου φαίνεται...τη γ@μισ2με την κατάσταση...

Ανίτα και εγώ έχω ανασφάλειες και νευρα και ταπεραμέντο, τα κρατάω όμως για το σπίτι μου, δεν είναι υποχρεωμένος ο καθένας να μας ανέχεται...

Ξεκόλα το μυαλό σου, αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα...

I81rp3.png

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...!!!

ΚΑΤΑΆΡΧΗΝ ΔΕ ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ PINK HAT, Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΗΝ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ..!!!!!

ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ DADA MΙΛΟΥΣΑ....ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑ ΣΥΓΝΩΜΗ....ΕΚΕΙΝΗ ΜΠΗΚΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...!!!!!!!!!1

ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ (ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ), ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ "ΕΝΤΑΞΕΙ ΒΡΕ ΑΝΙΤΟΥΛΑ, ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ"...!!!!!!!!!

Siga vre Anita ... Den se skotosa kai olas na milas etsi to proi !!!!

Poses fores sou egrapsa egw kati kai den apantises pote ;;;

Ti einai auta ta pragmata ;;;

Ama den thes min mou milas kai katholou !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εσύ είσαι μεγάλη γάτα!

Εγώ δεν ήθελα να το πιστέψω μεν, αλλά τσίμπησα καπως δε!

Ω ρε καπέλο που θα φορεθεί φέτος. ...

Αλλα ηθελα να γραψω αλλα με προλαβε η γλωσοκοπανα

Εσύ είσαι μεγάλη γάτα!

Εγώ δεν ήθελα να το πιστέψω μεν, αλλά τσίμπησα καπως δε!

Ω ρε καπέλο που θα φορεθεί φέτος. ...

αφού δε συνέβη στο Βορρά λέτε να έχουμε ξεκατινιάσματα στο Νότο? Στατιστικά να το πάρεις...... :D

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...