Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 hours ago, Maraki S. said:

Καλησπέρα κορίτσια, επέστρεψα και εγώ μετά από πολλή άρνηση και αποστασιοποίηση να μοιραστώ τον πόνο μου, όχι ότι αυτό θα αλλάξει κάτι στην κατάσταση. Τελείωσα το δεύτερο κύκλο διέγερσης με νέο φάρμακο, είχα μεγάλες προσδοκίες ότι μου ταίριαξε καλύτερα από το πρώτο γιατί βλέπαμε 10 ωοθυλάκια και η δεύτερη μέτρηση της οιστραδιόλης έφτασε 3 χιλιάδες... Χθες έγινε η ωοληψία και έμαθα ότι πήραμε 6 γιατί τα 3 ήταν άδεια. Σήμερα μου είπαν ότι τα 4 γονιμοποιηθηκαν. Ο άντρας μου λεει οκ τα ίδια με την πρώτη φορά που ουσιαστικά μείναμε με 4 των 3 ημερών..Τώρα φυσικά εγώ σκέφτομαι πόσα θα φτάσουν τελικά 3η ημέρα και ότι δεν αξίζει να κάνω όλο αυτό για 1 προσπάθεια/ευκαιρία... Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα σε ρίχνει εκεί που πας να ανέβεις λίγο ψυχολογικά..

Καλησπέρα κορίτσι. Όλες μας χρειαζόμαστε ένα και καλό. Και εγώ στην πρώτη εξωσωματική είχα 6 βλαστοκυστες καλές τότε ηλικία 38 και τελικά όλες ήταν η παλλινδρομεςς η βιοχημικές. Στην δεύτερη εξωσωματικη 40 είχα 10 ωάρια και γονιμοποίηση μόνο 2 που φτάσανε βλαστοκυστες η μια κακή και η άλλη μέτρια. Κόλλησα κοβιντ τα βάλαμε κατάψυξη και στη απόψυξη άντεξε μόνο η μέτρια. Την έβαλα έπιασε και ήταν και αυτή βιοχημική. Αυτό που θέλω να πω είναι μην κολλάτε στην ποσότητα. Ένα και καλό θες. 

• Μου αρέσει 1

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

γεια σας, εγω κανω σπερματεγχυσεις στο νοσοκομειο Παπαγεωργιου. Εκανα μια με 8 αυγουλακια στις 29 Ιανουαριου αλλα τζιφος και τωρα θα ξανακανω τον Μαρτιο. Παιρνω φαρμακα γιατι εχω συνδρομο πολυκυστηκων και θελουν να βοηθησουν οι γιατροι λιγο την κατασταση. Βεβαια το προβλημα μας ειναι η κινητικοτητα ακομα και με τα norvadex που πηρε ο αντρας μου πανω απο 6 μηνες δεν υπηρξε ιδιατερη βελτιωση. θα δειξει........... Οφειλω να πω βεβαια οτι στεναχωρεθηκα πολυ, αλλα πηρα θαρρος και ελπιδες απο την κουμπαρα μου η οποια ειχε προβλημα με βουλωμενη σαλπιγγα ο αντρας επισης με κινητικοτητα, της ειπαν πρωτα εγχειρηση και μετα σπερματεγχυση, και εμεινε εγκυος φυσιολογικα, τωρα ειναι εγκυος 8 εβδομαδων......αν σε θελει η τυχη................ολα ειναι δυνατα, ακει να μην το βαλεις κατω και να μην σε παρει απο κατω. εγω ξερω ενα πραγμα θα προσπαθησω μεχρι τελικης πτωσης......

Paulina μου καλωσόρισες στην παρέα μας. Δεν θυμάμαι να ξαναμιλήσαμε! Πολύ αισιόδοξη η ιστορία σου. Κάτι τέτοια να ακούμε να παίρνουμε ελπίδες! Τι εγχείριση έκανε η κουμπάρα οσυ;

Το λοιπόν σου εύχομαι καλή επιτυχία αυτή τη φορά! Να πάνε όόόόόλα καλά!!!!

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...Δεν πρέπει να τα βάζουμε κάτω!!!!:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

γεια σας, εγω κανω σπερματεγχυσεις στο νοσοκομειο Παπαγεωργιου. Εκανα μια με 8 αυγουλακια στις 29 Ιανουαριου αλλα τζιφος και τωρα θα ξανακανω τον Μαρτιο. Παιρνω φαρμακα γιατι εχω συνδρομο πολυκυστηκων και θελουν να βοηθησουν οι γιατροι λιγο την κατασταση. Βεβαια το προβλημα μας ειναι η κινητικοτητα ακομα και με τα norvadex που πηρε ο αντρας μου πανω απο 6 μηνες δεν υπηρξε ιδιατερη βελτιωση. θα δειξει........... Οφειλω να πω βεβαια οτι στεναχωρεθηκα πολυ, αλλα πηρα θαρρος και ελπιδες απο την κουμπαρα μου η οποια ειχε προβλημα με βουλωμενη σαλπιγγα ο αντρας επισης με κινητικοτητα, της ειπαν πρωτα εγχειρηση και μετα σπερματεγχυση, και εμεινε εγκυος φυσιολογικα, τωρα ειναι εγκυος 8 εβδομαδων......αν σε θελει η τυχη................ολα ειναι δυνατα, ακει να μην το βαλεις κατω και να μην σε παρει απο κατω. εγω ξερω ενα πραγμα θα προσπαθησω μεχρι τελικης πτωσης......

Καλως μας ηρθες Paulina78. Θεσσαλονικια λοιπον κι εσυ. Εμεις εχουμε προβλημα κινητικοτητας και αυριο παμε για την 3η σπερματεγχυση. Και οι δυο γιατροι που εχουν παρακολουθησει τις εξετασεις και την πορεια μας (ο προηγουμενος γιατρος απο Βιογενεσις και ο νυν απο embryolab) συμφωνουν οτι εχουμε πολλες πιθανοτητες με σπερματεγχυση να κανουμε μωρακι. Πιστευω αυτη η προσπαθεια να ειναι και η τυχερη μας...

Ποιος γιατρος σε παρακολουθει στο Παπαγεωργιου? Αν θελεις στειλε μου ΠΜ.

Momentaki & Natassaki θα σας κραταω ενημερες για την κατασταση μου απο Πεμπτη που θα σηκωθω απο τον καναπε. Ως τοτε Momentaki μου ετσι οπως ηρθε γρηγορα το καλοκαιρι για σενα να ερθει και κανενα φθινοπωρινο πρωτοβροχι να δροσιστεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Natasa μου παίζει ρόλο. Κι εγώ είχα τέτοιους πόνους και μάλιστα τις μέρες που πλησίαζε η ωορρηξία το βάρος που ένιωθα μεγάλωνε. Πόσα αυγουλάκια έκανες;

momentaki μου δεν ξέρω ακόμα πόσα αυγουλάκια έχω. σήμερα το βράδυ θα πάρω και το τελευταίο χάπι και αύριο θα πάρω τον γιατρό για να μου πει πότε να πάω. πάντως προχθές που μίλησα μαζί του μου είπε τετάρτη-πέμπτη θα με δει. οπότε....αναμένουμε!!! αυτοί οι πόνοι με είχαν παραξενέψει, αλλά αφού είναι φυσιολογικό εντάξει....είναι για καλό σκοπό!!! φιλιά σε όλες και πολλές καλές επιτυχίες σε όλες μας!!!!!!!!!!!!!

u1114782.png

dev364pfs__.png

eirinakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii καλή επιτυχία!!!!!!!!!

θα περιμένουμε να επανέλθεις στους ρυθμούς σου για να τα ξαναπούμε!!

και μαζί θα περάσουμε την αγωνία των 2 εβδομάδων.!

Πολλά φιλάκια και όλα θα πάνε καλά!!!!

Moments θα σε ενημερώσω για τα νεότερα περί λαπαροσκόπησης μόλις κλείσω ραντεβού στον doctor!

λες να ανταποκρίνεται ο οργανισμός σου πιο άμεσα στην αγωγή και να ξεμπερδεύεις μια ώρα αρχίτερα!! Ας τα βλέπουμε τα πράγματα θετικά!

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια!!

Καλημέρα σε όλες κορίτσια!!!!! Καλή βδομάδα σε όλες!!!!!:)

Eirinaki σήμερα παίρνουν θέση οι μαχητές!!!! Καλή επιτυχία σου εύχομαι και όλα να πάνε καλά, να βρούνε το δρόμό τους και να κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει!!!!:P

Kalliroi μου όντως πολύ θετική η άποψη σου!!!! Αχ μακάρι να τελειώνω μια ώρα αρχίτερα!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου αγαπημένα, περιμενα 23 και μου ήρθε το σαββατο!

δε με θελει δε με θελει! οποτε τη φυσιολογική συλλυψη την εχω ξεχασμένη! ήμουν με τα κλαματα και γω....και ακομα δηλαδη ειμαι καπως...και έχω ...ενα βαρος στην ψυχη μου!

στο ευχελαιο προσευχήθηκα για όλες μας!

νιώθω ότι δε μπορώ να κάνω τίποτα...αδύμανη τελείως!

Επεξεργάστηκαν by Chryssaki

ΠΑΥΛΙΝΑ εννοείται ότι πρέπει να παίρνουμε πάντοτε θάρρος και ποτέ να μην το χάνουμε! δε θα το βάλουμε κάτω μ΄χρι να πετύχουμε το στόχο μας! βέβαια άνθρωπος είσαι και λυγάς! το μόνο σίγουρο!!!!

καλή τύχη σε όλα!

μου λενε να μην το σκεφτομαι.............. να χαλαρωσω, προσπαθω αληθεια, αλλα δεν μπορω, ξυπναω και κοιμαμαι με αυτην την σκεψη, ποτε θα ερθει ο Μαρτιος για να ξαναπροσπαθησω, αλλα κοριτσια ειλικρινα αυτην την φορα δεν προκειται να κατσω σπιτι τοσες μερες γιατι κοντεψα να χαζεψω..... το μυαλο μου ηταν κολλημενο στην κοιλια μου μπας και νιωσω κατι.

Το καλυτερο δεν σας το ειπα, την πρωτη μερα που βγηκα απο το σπιτι επεσα τοσο ασχημα που θα αρχισω να πιστευω και να ακουω την πεθερα μου που μου λεει να μην το πω πουθενα αυτην την φορα γιατι το πεσιμο μου ηταν απο ματι.

Διαφημίσεις

chryssaki, όλες το ίδιο θέλουμε, όλες για το ίδιο λιώνουμε

και για όλες θα συμβεί στους επόμενους μήνες

θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας και θα είναι αρκετό

Μη χάνετε το κουράγιο σας και μη δηλητηριάζετε την ψυχή σας

και τη σχέση σας με αρνητικά συναισθήματα για κάτι που είναι

απλώς θέμα χρόνου, όλα είναι με το μέρος μας και σε λίγο καιρό

θα συζητάμε για αναγούλες και για έρευνα αγοράς καροτσιού και

διακόσμησης παιδικού!!!!!!!!!

Απλά πιστέψτε το και σύντομα θα γίνει πράξη!!!!!

μου λενε να μην το σκεφτομαι.............. να χαλαρωσω, προσπαθω αληθεια, αλλα δεν μπορω, ξυπναω και κοιμαμαι με αυτην την σκεψη, ποτε θα ερθει ο Μαρτιος για να ξαναπροσπαθησω, αλλα κοριτσια ειλικρινα αυτην την φορα δεν προκειται να κατσω σπιτι τοσες μερες γιατι κοντεψα να χαζεψω..... το μυαλο μου ηταν κολλημενο στην κοιλια μου μπας και νιωσω κατι.

Το καλυτερο δεν σας το ειπα, την πρωτη μερα που βγηκα απο το σπιτι επεσα τοσο ασχημα που θα αρχισω να πιστευω και να ακουω την πεθερα μου που μου λεει να μην το πω πουθενα αυτην την φορα γιατι το πεσιμο μου ηταν απο ματι.

εγώ δεν πιστεύω ούτε στο μάτι, ούτε σε θεούς, ούτε σε δαίμονες.

Πιστεύω όμως στη θετική ενέργεια ας γεμίσουμε εμείς

να ξεχειλίζουμε από θετική ενέργεια

να μη μας αγγίζει η αρνητική του οποιουδήποτε

και δε θα έχουμε θέμα!!! :P

παυλίνα μου...και γω ειμαι της αποψεης πριν τον 3ο μήνα να μην ανακοινώνεις τίποτα και πουθενά!

εμεις πχ...ούτε στους δικούς μας δε θα πούμε για τη σπερματεγχυση! οκ η μαμα μου θα το ξέρει...δεν παιζει! η πεθερά μου όμως επειδή δεν ειναι ανθρωπος θα μεινει στο σκότος...γιατι όταν της ειπαμε οτι κανουμς εξετασεις το έμαθε όλη η περιοχή που κατοικούμε! οποτε μάθαμε τωρα!

καλή μου kalliroi... ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν πίστευα σε τίποτα...οπως εσυ...οι αντιλήψεις και οι επιστήμες που σπούδασα δε μου το επέτρεπαν! όμως όταν αρχισαν οι ίδιο οι γιατροί να χρησιμοποιούν τους όρους "τύχη" και "τυχαίο" "μαγική στιγμή σύλληψης" και από τη στιγμή που υπάρχει ο όρος "ανεξήγητη υπογονιμότητα" μάλλον θα πρεπει να μας βαζει σε υποψίες...ότι δε ρυθμίζονται και όοολα πια από φαρμακα επεμβάσεις κοκ!

αστειεύομαι...δεν ειμαι καμιά τηςεκκλησίας (αντιθέτως μάλιστα) αλλά έπιασα τον εαυτό μουνα προσευχεται, να αναβει κεριά με ευχούλες...να έχει πίστη στο στόχο!

θετική ενέργεια ναι...αλλά η πηγή της πικοίλει...

ετσι κι αλλιως ότι συμβαίνει το ακατόρθωτο δε μιλάμε για "θαύμα"?

τα χω χαμμένα και γω ...μη νομίζεις αλλά απο κάπου πρεπει να πιαστούμε...εμενα ο εαυτος μου με εγκαταλείπει που και που...κι όπως ελεγε και ο Βολταίρος "αν δεν υπήρχε θεός θα έπρεπε να εφεύρουμε εναν!!!"

παυλίνα μου...και γω ειμαι της αποψεης πριν τον 3ο μήνα να μην ανακοινώνεις τίποτα και πουθενά!

εμεις πχ...ούτε στους δικούς μας δε θα πούμε για τη σπερματεγχυση! οκ η μαμα μου θα το ξέρει...δεν παιζει! η πεθερά μου όμως επειδή δεν ειναι ανθρωπος θα μεινει στο σκότος...γιατι όταν της ειπαμε οτι κανουμς εξετασεις το έμαθε όλη η περιοχή που κατοικούμε! οποτε μάθαμε τωρα!

καλή μου kalliroi... ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν πίστευα σε τίποτα...οπως εσυ...οι αντιλήψεις και οι επιστήμες που σπούδασα δε μου το επέτρεπαν! όμως όταν αρχισαν οι ίδιο οι γιατροί να χρησιμοποιούν τους όρους "τύχη" και "τυχαίο" "μαγική στιγμή σύλληψης" και από τη στιγμή που υπάρχει ο όρος "ανεξήγητη υπογονιμότητα" μάλλον θα πρεπει να μας βαζει σε υποψίες...ότι δε ρυθμίζονται και όοολα πια από φαρμακα επεμβάσεις κοκ!

αστειεύομαι...δεν ειμαι καμιά τηςεκκλησίας (αντιθέτως μάλιστα) αλλά έπιασα τον εαυτό μουνα προσευχεται, να αναβει κεριά με ευχούλες...να έχει πίστη στο στόχο!

θετική ενέργεια ναι...αλλά η πηγή της πικοίλει...

ετσι κι αλλιως ότι συμβαίνει το ακατόρθωτο δε μιλάμε για "θαύμα"?

τα χω χαμμένα και γω ...μη νομίζεις αλλά απο κάπου πρεπει να πιαστούμε...εμενα ο εαυτος μου με εγκαταλείπει που και που...κι όπως ελεγε και ο Βολταίρος "αν δεν υπήρχε θεός θα έπρεπε να εφεύρουμε εναν!!!"

το (+) από όποια πηγή και αν προέρχεται καλοδεχούμενο

το (-) να μην αφήνουμε να μας αγγίζει!!

συμφωνώ και δεν το βάζω κάτω! "αγώνας διαρκειας θα είναι η απάντηση στο μειον ενεργείας!!!!!"

να μην ξεχναμε και αγωνιστικά φρονήματα μας!!!!

χαχαχαχα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...