Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου τι κάνετε?

Εύχομαι ένα ευτυχισμένο 2013.

Μομεντακι μου να σασ ζησει το μωρακι σασ πάντα με υγεία..

Δεσποινακι μου πολυ χαρηκα για την αποφαση σασ

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

ΜΟΜΕΝΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!!!

ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΜΠΗΚΕ ΤΟ 2013!!!

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΜΟΜΕΝΤΑΚΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ:P:p:p:p:p:p

ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΝΤΕΣΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΣ!!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ!!!

ΥΓ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΘΕΜΑ ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ!!!!

very-sweet-baby-with-blue-eyes.jpg

Να μας ζήσει το μομεντάκι!!!!Να'ναι πάντα ευτυχισμένο στη ζωή του κι εμείς όσο αγαπάμε τη μανούλα του άλλο τόσο κι ακόμα περισσότερο αγαπάμε το μικρό της αγγελουδάκι!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΙ ΝΑΙ!

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!

ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ!

ΤΟ ΑΣΤΡΟΜΟΜΕΝΤΑΚΙ ΕΦΤΑΣΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!

ΜΟΛΙΣ ΕΛΑΒΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ: ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ! ΖΩ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ!:P ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΟΜΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ - ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!"

Να μας ζήσει το πρώτο μωρό του 2013! Να μας ζήσει το αστρομομεντάκι μας!

Παρακαλείται όποιο κοριτσάκι γνωρίζει πως να βάζει εικονίτσες να βάλει μια και για μένα!

Είμαι τόσο χαρούμενη σήμερα!:-P:rolleyes::tongue::P

Καλωσήρθες Αστρομομεντάκιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!

Πω,πω!! Γέννησε η μομεντούλα μας!!! Απίστευτο!!! Πραγματικά μοιάζουν με όνειρο οι στιγμές αυτές!!όπως το έγραψες μομεντούλα μου!!!

Τρέχω στο θεματάκι που ανοίξανε για το αστρομομεντάκι να γράψω τις ευχές μου!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

κοριτσια καλημέρα!!!!

Μου λειπετε!!!!!!'πολύυυυυυυυυυ!!!!

Αλλά το κουκάκι μου είναι θυριάκι!!!

Έχω και διαφορα θεματακια με το στηθος μου και το θηλασμό και δεν μου μένει χρόνος καθόλου για να μπω να σας γραφω και να διαβάζω τα νέα σας...........κλαψ.

Πέρασα τα Χριστούγεννα με φρικτούς πόνους στο στηθος, πυρετό κ πρίξιμο και αφού μου πέρασε το ξανα έπαθα τα φωτα......:-(

ακόμα έχω πετρωμένο στήθος και δεν φεύγει με τίποτα.Ευτυχώς δεν πονάει!

Κάνω κομπρέσες , μασαζ αλλά τίποτα.

Δοκίομασα να το βγαλω με θληλαστρο (Ιονελίτα: το ηλεκτρικό της μεντελα) αλλά δεν έβγαλε ούτε σταγόνα και ας το είχα μισή ωρα!!!Δεν ξέρω τι να κάνω φοβάμαι να μην πάθω μαστίτιδα............

Αυτά τα λίγα!!! Είναι μαγικά, απίστευτα, μοναδικά να έχεις το μωρακι σου αγκαλίτσα όμως!!!!!

Ακόμα και όταν κλαίει!!!!!:-) οπότε πέρνω δύναμη και κουράγιο από το κουκάκι μου και ελπίζω πως σύντομα θα το αντιμετωπίσω και αυτό!!!!!

φιλια πολλααααα σε όοοοοοοοοοολες!!!!

Σας αγαπάω πολύ!!!!

f13Fp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας!

Προσπάθησα να πάρω σήμερα το Μομεντάκι μας τηλέφωνο αλλά δεν στάθηκα τυχερή.. Λογικό βέβαια αφού σίγουρα θα γίνεται χαμός στο μαιευτήριο από κόσμο και από την άλλη θα έχει συνεχώς αγκαλιά το γιό της.. οπότε που μυαλό για τηλέφωνα; Θα κάνω πάντως άλλη μια απόπειρα αργότερα και ελπίζω αυτή τη φορά να τα καταφέρω..

Εγώ είμαι καλά.. Το μικρούλι μου λογικά μεγαλώνει και αύριο το μεσημέρι έχουμε το καθιερωμένο ραντεβού με το γιατρό μας.. Θα δούμε πόσο μεγάλωσε, θα μου γράψει φάρμακα, τις καθιερωμένες εξετάσεις αίματος και ούρων καθώς και την καμπύλη ζαχάρου.. Θέλω να φύγω ήρεμη και χαλαρή για το ταξίδι και τι καλύτερο από το να δω τον πιτσιρίκο μου στην οθόνη;

Φεύγουμε την Παρασκευή για την βάφτιση στην Ξάνθη και ανυπομονώ.. μίλησα σήμερα με την κουμπάρα μου και μου είπε ότι ο μικρός (το βαφτιστήρι μου) δήλωσε ότι θέλει να κοιμηθεί με τη νονά του.. Οπότε καταλαβαίνετε ότι στην κυριολεξία έχω λιώσει..

Θα πάμε βέβαια πρώτα από το χωριό μου στο Βόλο να αφήσουμε κάτι πράγματα και να δούμε και πως έγινε το παιδικό δωμάτιο.. Απ' ότι μου είπαν έγινε τέλειο και ανυπομονώ να το δω.. Μια γειτόνισσα θα μας δώσει και παιδικό κρεβατάκι οπότε θα το βάλουμε κατευθείαν μέσα και έτσι το μόνο που θα λείπει είναι ο μπέμπης!

Μετά θα πάμε Ξάνθη, θα κάνουμε τη βάφτιση, θα κάτσουμε 3-4 μέρες και μετά θα ξαναγυρίσουμε Βόλο..

Είναι ότι πρέπει για να ξεφύγει το μυαλό μου!

L2qIp2.png

Κουκάκι μου γλυκό,

Κάτι θα κάνεις λάθος.. είμαι σίγουρη ότι ο πόνος στο στήθος είναι ανυπόφορος αλλά σίγουρα προκαλείται από την υπερβολική ποσότητα.. Η μόνη λύση είναι να βάζεις τον μπόμπιρα στο στήθος όσο πιο συχνά γίνεται.. Μήπως να φωνάξεις πάλι τη σύμβουλο θηλασμού για βοήθεια; Αυτή όλο και κάτι περισσότερο θα ξέρει!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Μαστίτιδα, και Τι Μπορείτε Να Κάνετε Αν Σας Συμβεί

Η μαστίτιδα είναι μια φλεγμονή στο στήθος σας. Μερικές φορές οφείλεται σε μόλυνση αλλά μπορεί και όχι.

Τα συμπτώματα της μαστίτιδας περιλαμβάνουν:

• Μια ζεστή ή καυτή, ευαίσθητη (μερικές φορές επώδυνη) περιοχή του μαστού (σπανίως και των δύο μαστών) η οποία μπορεί να έχει κόκκινη όψη ή να έχει κόκκινες ραβδώσεις. • Μερικές φορές πυρετό ή/και ρίγος ή/και γενικευμένο πόνο όπως όταν έχετε γρίπη.

Πως σας συνέβη? Συχνά κανείς δεν γνωρίζει. Ίσως να οφείλεται σε μια πληγωμένη θηλή ή σε μια ραγάδα στη θηλή από την οποία εισχώρησαν μικρόβια, σε φραγμένους πόρους, σε αναποτελεσματικούς θηλασμούς ή μη συχνούς θηλασμούς (ή αντλήσεις), σε πίεση από το στηθόδεσμο ή από τη μεταφορά του μωρού, σε κούραση ή εξάντληση.

Τι μπορείτε να κάνετε? Μπορείτε να συζητήσετε με το γιατρό σας το ενδεχόμενο συνταγογράφησης αντιβιοτικών.Ίσως όμως να μην οφείλεται σε μόλυνση οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε άλλη θεραπευτική προσέγγιση πρώτα.

• Αδειάστε το στήθος και ξεκουραστείτε περισσότερο. Αυτό σημαίνει: α) συχνούς θηλασμούς, αντλήσεις ή απομάκρυνση του γάλακτος με το χέρι ώστε να διατηρηθεί η ροή του γάλακτος, β) περάστε όσο το δυνατό περισσότερο χρόνο στο κρεβάτι ή ξαπλωμένες. Ξεκουραστείτε ή κοιμηθείτε. • Τοποθετήστε κρύα επιθέματα (όπως παγωμένα σακουλάκια αρακά τυλιγμένα σε ύφασμα) ή άλλες πηγές κρύου στην περιοχή της φλεγμονής, τα οποία αφήνετε για 20' και για άλλα 20' τα απομακρύνετε ή μια θερμοφόρα. Επιλέξτε αυτό με το οποίο νιώθετε καλύτερα. • Ένα αντιφλεγμονώδες που δεν χρειάζεται συνταγή γιατρού (το οποίο εγκρίνει ο γιατρός σας).

Εάν δεν υπάρχει επιδείνωση μετά από 24 ώρες μπορείτε να επαναλάβετε τα παραπάνω για ακόμη ένα εικοσιτετράωρο. Εάν δεν υπάρχει βελτίωση ίσως πρέπει να σκεφτείτε το ενδεχόμενο αντιβιοτικού.

Για περισσότερες προτάσεις αντιμετώπισης, συμβουλευτείτε το πρωτόκολλο για τη μαστίτιδα της Academy of Breastfeeding Medicines στη σελίδα bfmed.org/Resources/Protocols.aspx.

Ελεύθερη ανεπίσημη μετάφραση από το βιβλίο "The womanly art of breastfeeding" Έφη Σουλιώτη Γαλάνη

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Θέλει επίσης ξεκούραση και βοηθάει και το λάχανο (βρασμένο φύλλο να το βάλεις στο στήθος εκεί που είναι το οίδημα).Αν δεν μπορες να βράσεις και το ωμό κάνει.αν ειναι στο ενα στηθος να θηλαζεις περισσοτερο απο κει

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Καραμελίτσα μου σου γραφω με την παγωμένη κομπρέσα στο χέρι!!!

Το περιεργο αυτη την φορα ειναι ότι δεν είναι οιδημα τώρα!! δηλαδή ενώ το Σαββάτο ήταν ζεστο, κοκκινο και είχα πυρετό τώρα μου εχει μείνει μόνο το πέτρωμα το οποίο δεν είναι ζστό ούτε πονάει αλλά δεν μαλακώνει με τίποτα!!!

είμαι όλη τη ημέρα με το βυζί αγκαλιά και κάνω μασαζ και κομπρέσες εντωμεταξυ ο μικρούλης όταν τον βάζω σε αυτό το στήθος (που τον βαζω συνεχεια) εκνευρίζετε και κλαιει γιατί δεν βρίσκει γάλα και με κοιταζει με παράπονο αλλα τι να κάνω........ είναι ο μόνος που μπορει να τραβηξει τα παλιο πετρωματα!!!

ουφ.....φοβαμαι μην εχω χειροτερα...........

Ελπίζω όμως να τα καταφέρω να τα απομακρύνω!!!!

ότι άλλο μπορει να θυμηθείτε σαν πληροφορία, ευπρόσδεκτη!!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ!!!!!

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...