Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Souri είπε:

Πάω για 3ο και δε θέλω σε καμία περίπτωση στο ένα άλλο ένα δώρο, χαχα! Ναι όντως είναι πολύ μικρές οι πιθανότητες να πιάσουν και τα δύο, αλλά κι αν κάτσει;;; 
      Κι εγώ με το DeepSeek και το ChatGPT άντε και με το perplexity κάνω πολύ παρέα το τελευταίο καιρό και τα έχω ξετινάξει, κατέληξα ότι η περίπτωση τώρα του φυσικού κύκλου είναι όντως μια πιο θετική προσέγγιση, κι ενώ έχω καλά δεδομένα αποτελεσμάτων για την ηλικία μου τα προγνωστικά εννοείται δεν είναι καλά οπότε καλό είναι να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και τον προεμφυτευτικό. 

Με λίγα λόγια ζω μια σχιζοφρένεια, έχω καταδικάσει πλήρως στο μυαλό μου αυτή τη μεταφορά, δυστυχώς δε πιστεύω ότι θα κάτσει κι από την άλλη "να μου πάει" να βάλω δύο. Γενικά χορεύει τσιφτετέλι η ψυχολογία μου, είμαι αρκετά ευέξαπτη και ευσυγκίνητη και στρεσάρομαι με το παραμικρό. Είναι σημαντικό να φύγω την άλλη εβδομάδα για δουλειά και συνδιάζεται και σαν απόδραση με τον σύζυγο γιατί το έχουμε μεγάλη ανάγκη, αλλά τώρα μου είπαν ότι θέλει κάθε 2 ημέρες παρακολούθηση με τον υπέρηχο.
      Άρα αν με δει Τετάρτη 21 του μήνα και φύγω το βράδυ, δε θα μπορώ να με δει και Παρασκευή 23 και είναι οι κρίσιμες ημέρες της ωορηξίας. Και εννοείται αχγώθηκα τόσο πολύ που είπα άστο να πα  να πνηγεί αυτός ο κύκλος πάμε στον επόμενο δε θα πλαντάξω. Τελικά μίλησα με τη βοηθό του και μου είπε θα γίνει συνεκτίμηση στον υπέρηχο της Τετάρτης 21 του μήνα και θα με δει πάλι Δευτέρα 26 που μάλλον εκεί είναι η οωρρηξία .. τώρα κάνω βλακεία ή όχι δε ξέρω.. 

δεν κάνεις διέγερση με φάρμακα πας με φυσικό κύκλο ;εγώ να ξέρεις πολύ άγχος έχω 

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

ποιητρια μαριλου μιυ συγχαρητηρια και απο εδω !!!

Ρε συ...δεν το σκεφτομαι καθολου αυτο ειναι το κουλο...ειδικα για μενα χεχεχε

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

μαρακι μου σε ευχαριστω κουκλιτσα μου...

μονο που σε προλαβαμε...χιχιχιχι

νοικιασαμε ενα μηχανημα ανυψωτικο που φτανει στο μπαλκονι κ θα κατεβαινω απο κει..θα κοψουμε κ το καγκελο να γινει πορτουλα....δεν υπηρχε καμια αλλη λυση

α καλαααα θελω να το δω !!!

να ρθω να παιξουμε???? χιχιχι

EsnLp2.png

PmLSp3.png

μιλαμε το'χω οχι μ@λ@κιεσ....

ντεσκολορ την καλυτερη ψυχολογια εχεις...οταν μπορεσεις αυριο στειλε ενα μνμ οτι εισαι καλα...

καλο το τικερακι μου?αχου τα μωρεε

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

α καλαααα θελω να το δω !!!

να ρθω να παιξουμε???? χιχιχι

καλα δεν παιζεσαι μιλαμε!!!!!:P:pμ'εκανες και γελασα!!!!αντε παιδια να τελειωνω με το γραφειο..ακομα εδω ειμαι..δεν αντεχω αλλο...ειμαι πτωμα σημερα..και υπαρχει περιπτωση να παω και οδοντιατρο βραδιατικα....descolor μου καλη επιτυχια αυριο!!!!!!!!πλησιαζεις γρηγορα στο στοχο σου!!!!!!!φιλακια σε ολες σας και καλο βραδυ απο μενα!!!!

καλα δεν παιζεσαι μιλαμε!!!!!:P:pμ'εκανες και γελασα!!!!αντε παιδια να τελειωνω με το γραφειο..ακομα εδω ειμαι..δεν αντεχω αλλο...ειμαι πτωμα σημερα..και υπαρχει περιπτωση να παω και οδοντιατρο βαρδιατικα....descolor μου καλη επιτυχια αυριο!!!!!!!!πλησιαζεις γρηγορα στο στοχο σου!!!!!!!φιλακια σε ολες σας και καλο βραδυ απο μενα!!!!

χιχιχι!!! ευχαριστω κοριτσακι μου !!! Αντε καλη υπομονη και καλη συνεχεια !!!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου !!!!

Μου λειψατε ολες πολυ πολυ....

Ειχε χαλασει ο υπολογιστης μου και σημερα μου φεραν τον καινουριο....για αυτο ειχα εξαφανιστει..

Ντεσκολορ μου χαρηκα πολυ για σενα , καλη επιτυχια για αυριο , θα πανε ολα καλα η οιστραδιολη σου ειναι σουπερ κοριτσι μου...

Μαριλουκο μου , τι καλα ακουσες καρδουλες...μπραβο μωρο μου.

Μομεντακι μου πολυ χαρηκα και με σενα , αυτη τη φορα ολα θα πανε τελεια , θα το δεις τα Μομεντακια αυτη τη φορα ηρθαν για να μεινουν...

Ιονελιτα μου , τελεια και τα δικα σου νεα...μπραβο κοριτσι μου

Στελλιτσα ,Νασουλα , Μαριμνακι ,Μαρακι , Νικολκαι Νασουλα πολλα πολλα φιλακια!!!!

Θα τα πουμε αυριο κοριτσακια μου ...πολλα φιλακια !!!

Καλημέρα κούκλες!

επιστήμονα μου ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Θα περιμένουμε τα νέα σου..

Νικόλ μου όσο προλαβαίνω θα μπαίνω για να βλέπω τα δικά σας νέα περισσότερο γιατι σας νοιάζομαι.. Για σένα και το Μαράκι10 πλησιάζει ο καιρός! Και θα έχουμε και άλλα διδυμάκια εδωμέσα :)

Μαριλούκο μου ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ! Και εσύ και η Ιονελίτα να μου φιλήσετε τα διδυμάκια! Αυτό με το ανυψωτικό το φοβάμαι λίγο. Ποτέ μόνη σου ε πάντα με συνοδεία! Λέτε με το καλό όταν θα κάνουμε το επόμενο μας παιδάκι να κάνω κι εγώ δίδυμα που τα θέλω πολύ;

Αχ κοριτσάκια μου εγώ αγωνιώ πολύ! Θέλω να πάω να ξαναδώ το μικρούλι μας και να μας πει και το φύλο να ξεκινήσουμε προετοιμασίες :) Όταν όλες με το καλό είστε εγκυούλες τα όσα περάσαμε θα σβηστούν από το μυαλό σας!

Σας φιλώ όλες!

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες. Ντεσκολορακι ευχομαι να πανε όλα τελεια. Να ξεκουραστεις. Να ειναι η πρώτη και η τελευταια σου ωοληψια!

Μαριλου τη γκουμουτσα ειναι αυτη???????? χαχαχα

Καλημέρα σε όλες!!!!

Descolorira μου ΄΄ολα καλά θα πάνε σήμερα!!!! Θα ρίξεις ένα ωραίο υπνάκο και μέχρι να ξυπνήσεις και να καταλάβεις τι σου γίνεται θα έχουν όλα τελειώσει!

Θα περιμένουμε νεά σου !!!!

Μαρία 1981 μου να που εμφανίστηκες!!!! Ευχαριστώ για τις ευχούλες σου!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καλημερα κ απο μενα....

τι κανετε??

στελλιτσα μου για το τικερακι το λες??ετσι το εμφανιζει δεν βγαινει μικροτερο...

αλλα καλυτερα το θαυμαζω...

μομεντακι τι κανεις??ξαπλοπουλο εεε??

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Καλημέρα μαριλού μου...Ναι συνεχίζει η΄ξάπλα...ουφ...άρχισαν να λιγοστεύουν οι αντοχές μου αλλά δεν πειράζει...Είναι για καλό σκοπό! Ελπίζω!!!!:D

Ωραίο το τικεράκι σου...το έχει και η Virgi στο δίπλα καφέ (δεν ξέρω αν είναι το ίδιο ή παρόμοιο) και βλέπουμε την εξέλιξη του μωρού!!!! :D

Εσύ πώς είσαι;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

τα ποσοστα επιτυχιας πια με την 2η φορα σας ειναι πολυ παραπανω απο τα προσδοκομμενα...να σκεφτεσαι πως κ η γκαντεμια καποια στιγμη φτανει στο τελος της κ ερχεται μονο η χαρα κ η ελπιδα που δεν πεθαινει ποτε..

το εχω ξαναπει αλλα θα το ξαναπω..

εχω περασεο πολλαααα...για πολλες γυναικες ο ανηφορος ειναι μεγαλος αλλα οταν φτασουμε στην κορυφη η θεα απο κει ψηλα θας ανταμειψει...να το θυμασαι αυτο!!

Τελικά όταν διαβάζω τέτοια νέα κλαίω από συγκίνηση!!!!!!

Πω,πω τι χαρά!!!!!!!!!!!!!Να πάνε όλα καλά βρε Μαριλού μου!

Σου αξίζει γιατί είσαι και από τα κορίτσια που έχουν περάσει πολλά!!!!!

Και εσύ και η Ιονελίτα και η μομεντς μας!

Να προσέχεις Μαριλού!Καλή συνέχεια!!!!!!!

Καλη μέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια και καλή επιτυχία στη Δεσκολοριραααααααα!!!! σύντομα να ακούσουμε τα ευχάριστα και από εσένα κοριτσάκι!!!!:-D:grin:

Υ.Γ. αχ, βρε μαριλούκο πόσο με συγκίνησες πρωί πρωί!!!!!

Θα την δώ και εγώ αυτή την θέα σύντομα το υπόσχέθηκα στο εαυτό μου!!!!!:-D:grin::-D:grin::-D:grin:

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...