Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ναι κάνουμε πάντα,απλά δε δίνει τόση σημασία στην fsh(αν θυμάμαι καλά) Πως πήγε η ωοληψια σου ? Ευχομαι να πήγε σούπερ,έχουν και πολύ καλό εμβρυολογικο ❤️

καλά πήγε η ωοληψία, ναι. Ελπίζω να πάει καλά και η ετ! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και με το καλό να έρθει και αυτό που περιμένετε!! ❤️

• Ευχή 1

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

επισης οχι βαρη και καλο ειναι ναποφευγεις τις πολλες σκαλες....

Αυτό με τις σκάλες είναι μεγάλη ιστορί.Μένω στον δευτερο όροφο και δεν έχουμε ανσασερ και επισης στη δουλειά είμαστε στον πάνω όροφο και όταν θέλουμε τουαλέτα η νερό αναγκαζόμαστε να κατεβαίνουμε κάτω.Πολλά τα σκαλιά που ανεβοκατεβαίνω ρε γαμώτο,να θυμηθώ να ΄ρωτήσω το γιατρό.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

αχ βρε μαριαμνακι μου..τι ειναι αυτα που λες τωρα.....προσπαθησε να το αντιμετωπισεις οσο πιο ψυχραιμα γινεται......με καλυψαν οι κοπελες με οσα σου ειπαν..εχουν απολυτο δικιο !!!!

Νασουλα οντςω κοντα στις 6-7 εβδομαδες θα ακουσετε καρδουλινα

Μαριλου πιο τεστ ειχες κανει εσυ?

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου ΄΄εβαλα τα μπιφτεκακια μου στο φουρνο να γίνονται και ήρθα.

Mαράκι μου μια χαρά είναι τα αυγουλάκια σου,μήν απογοητευεσαι καλέ,θα δείς οτι αυριο θα σου πούν πολύ ευχάριστα νέα.Θα περιμένουμε τα νεα σου.

Ανθή μου τί υπέροχα νέα είναι αυτά.Καλέ εσύ μάλλον έχεις διδυμάκια,αφου η χοριακή σου αντι να διπλασιαστει αυτή τετραπλασιάστηκεΘα κάνεις και άλλη χοριακή ή θα πας κατευθείαν στο γιατρό?Για πές μας πόσα ωάρια είχες στην σπερματέγχυση και τί μεγέθους?Το σπέρμα πρέπει να ήταν σούπερ.Και ΄πάλι συγχαρητήρια.

Μαριλούκο μου πόσο στεναχωριέμαι που πονάς τόσο με την ενεσούλα.Αχ βρε ζουζουνάκια,τι τραβάει η μανα σας για σας(κατα το γνωστο: τι τραβάει η μάνα μου για μένα)

Μαριαμνάκι τι είχες καλέ εχθές και δεν μπορούσες να κοιμηθεις.Ποιό ειναι το πρόβλημα που σε απασχόλησε?

όσο για τα βλαστοκύταρα και εγώ θα δώσω του μωρού μου.Και σήμερα μαλιστα ακουσα οτι το ΛΗΤΩ και το ΜΗΤΕΡΑ που ανήκουν στον Βγενόπουλο, απο εδώ και πέρα θα προσφέρουν τη φύλαξη δωρεάν.Κάτι είναι και αυτό,ότι γλυτώνει κανείς καλό είναι.

Νικόλ μου θα έρθει και η σειρά σου κοπέλα μου,μην σκέφτεσαι αρνητικά(κοίτα ποιά μιλάει θα μου πείς),για όλες μας έχει φροντίσει ο θεούλης.Αφού έμεινες μια φορά εγκυούλα θα ξαναμείνεις σίγουρα και την άλλη φορά θα μείνει εκεί μέχρι ΄τέλους.

dwscoloriraki ηρέμησες καθόλου?Εγώ θα την έκανα αυριο,το πολύ πολύ να δείξει πολύ μικρό νούμερο και θα πάς το Σάββατο να την ξαναεπαναλαβεις.Δεν θα άντεχα μέχρι την Παρασκευή.Και η γιορτή της θείας σου είναι ένας λόγος αφου θέλεις να της δώσεις και το όνομά της.Τώρα εσύ θα κάνεις όπως αισθάνεσαι φυσικά.

Στελίτσα τι κάνουν τα μωρακια σου?

Κούκου μου,όλα καλά?

Μομεντάκι κάπου διάβασα οτι ξεκινάς απο αυτόν το κύκλο,μπές να μας πείς λεπτομέρεις.

Μαράκι10 τί κάνεις κούκλα μου?

Τουρτίτσα μακάρι να πάνε όλα καλά και να κάνετε μείωση μόνο στο ένα και τα άλλα δύο να ειναι πολύ καλά.Σε σκεφτόμαστε.

Φιλάκια και σε όποια ξέχασα

Λες να είναι δίδυμα!!!!! Θα φρικάρει ο άντρας μου, πρέπει να βρει και δεύτερη δουλειά! Πέρα απο την πλάκα τώρα, γερά να είναι και ότι να είναι, αυτό έχει σημασία! Σήμερα η μικροβιολόγος μου είπε και αυτή οτι μπορεί να είναι δύο, δεν ξέρω, θα δούμε στις 9 του μηνός που σκοπεύω να πάω για υπέρηχο.

Όσο για την σπερματέγχυση είχα στην δεξιά ωοθήκη την 14η μέρα δύο ωάρια στα 16 χιλιοστά και έκανα συνέχεια τέστ ωορρηξίας για να μην μου φύγει. Στην αριστερή ωοθήκη έχω μια παραωοθηκική κύστη 5 εκατοστά και ο γιατρός είπε οτι δεν θα ασχοληθεί καθόλου μαζί της, δεν την είδε καν. Την 16η μέρα κάναμε την σπερματέγχυση αφού μου είπε ο γιατρός απο τα υγρά που είδε οτι έγινε η ωορηξία και το σπέρμα απο 30% κινητικότητα είχε πάει στα 85%. Για να πω την αλήθεια δεν το περίμενα, ακόμα και τώρα τσιμπιέμαι, νομίζω οτι είναι όνειρο και θα ξυπνήσω. Όλο φοβάμαι οτι θα γίνει κάτι κακό.

Εσύ σε ποιά εβδομάδα είσαι; Πότε θα πας στον γιατρό;

ixhPp3.png

αχ βρε μαριαμνακι μου..τι ειναι αυτα που λες τωρα.....προσπαθησε να το αντιμετωπισεις οσο πιο ψυχραιμα γινεται......με καλυψαν οι κοπελες με οσα σου ειπαν..εχουν απολυτο δικιο !!!!

Νασουλα οντςω κοντα στις 6-7 εβδομαδες θα ακουσετε καρδουλινα

Μαριλου πιο τεστ ειχες κανει εσυ?

Το καλύτερο είναι της clear blue,εγώ έκανα και τα δύο και το απλό και το ψηφιακό.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Λες να είναι δίδυμα!!!!! Θα φρικάρει ο άντρας μου, πρέπει να βρει και δεύτερη δουλειά! Πέρα απο την πλάκα τώρα, γερά να είναι και ότι να είναι, αυτό έχει σημασία! Σήμερα η μικροβιολόγος μου είπε και αυτή οτι μπορεί να είναι δύο, δεν ξέρω, θα δούμε στις 9 του μηνός που σκοπεύω να πάω για υπέρηχο.

Όσο για την σπερματέγχυση είχα στην δεξιά ωοθήκη την 14η μέρα δύο ωάρια στα 16 χιλιοστά και έκανα συνέχεια τέστ ωορρηξίας για να μην μου φύγει. Στην αριστερή ωοθήκη έχω μια παραωοθηκική κύστη 5 εκατοστά και ο γιατρός είπε οτι δεν θα ασχοληθεί καθόλου μαζί της, δεν την είδε καν. Την 16η μέρα κάναμε την σπερματέγχυση αφού μου είπε ο γιατρός απο τα υγρά που είδε οτι έγινε η ωορηξία και το σπέρμα απο 30% κινητικότητα είχε πάει στα 85%. Για να πω την αλήθεια δεν το περίμενα, ακόμα και τώρα τσιμπιέμαι, νομίζω οτι είναι όνειρο και θα ξυπνήσω. Όλο φοβάμαι οτι θα γίνει κάτι κακό.

Εσύ σε ποιά εβδομάδα είσαι; Πότε θα πας στον γιατρό;

Μάλλον ήταν πολύ καλά και τα δύο αυγουλάκια σου και έμειναν και τα δύο.Τι ωραία.Και εγώ ήθελα διδυμάκια,αλλα και ο δικός μου ο άντρας φρικάρει με την ιδέα.Το δικό μου θα είναι ένα σύμφωνα με τη χοριακή.Είμαι στην Πέμπτη εβδομάδα.Εσύ πότε είχες τελευταία περίοδο?Εγω 20/10 και ωορηξία είχα στις 4/11.

Στο γιατρό θα πάω την άλλη Τετάρτη που θα κλείνω την 6η εβδομάδα.Εσύ? θα κανεις και άλη χοριακή?

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου εγώ είμαι χάλια. Μόνο εσείς με καταλαβαίνετε.. Εδώ και 3 ημέρες ο άντρας μου όλο φωνάζει και με κάνει να νιώθω χάλια. Όλη την ώρα κλαίω και δεν θέλω να πάθει τίποτα το μωρό μου γιατί νιώθω κάτι πονάκια. Δεν θέλω να στεναχωρώ εξαιτίας του το μωρό. Δεν μου φταίει τίποτα η ψυχούλα που έχω μέσα μου. Συγγνώμη αν σας χαλάω την διάθεση αλλά δεν έχω κανέναν. Μόνο εσάς! Έχω 2 μήνες να πάω δουλειά απο τότε που είχα τις συσπάσεις αν θυμάστε και όλη την ώρα μου γκρινιάζει για τα έξοδα. Αλήθεια δεν μπορώ να πάω πίσω στη δουλειά και με φταίει για όλα εμένα. Μου λέει αλλιώς τα υπολογίσαμε και συ κάθεσαι σπίτι ενώ ξέρει τι πέρασα με τις συσπάσεις και πόσο επικίνδυνο είναι να ξαναπάω πίσω. Θα το συζητήσω με τον γιατρό μου και θα δω τι θα κάνω. Πάντως είμαι πολύ χάλια και δεν έχω κανέναν :( φοβάμαι δεν ξέρω τι να κάνω για να σταματήσω να κλαίω με αυτήν την συμπεριφορά που έχει απέναντι μου. Μου έβαλε τις φωνές, με έσπρωξε και έφυγε. Φαντάζομαι θα πάει στην μαμά του να της κλαφτεί λες και αυτή θα του βρεί την λύση. Εδώ δεν ήρθε ούτε μία μέρα να με δει από τότε που είμαι σπίτι όλα η μαμά μου τα κάνει και πάλι έχει παράπονο πως η μαμά μου δεν μας βοηθάει οικονομικά. Και η μαμά μου δουλεύει όλη μέρα και μας φτιάχνει κάθε μέρα το φαγητό και μου καθαρίζει το σπίτι. Και θα είναι και η μόνη που θα βοηθάει με το μωρό όταν γεννηθεί. Συγγνώμη για το μεγάλο μου μήνυμα. Εγώ του στάθηκα τόσο και αυτός με αντιμετωπίζει έτσι.

Μην στενοχωριέσαι. ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. Και εγώ είμαι πεθερόπληκτη αλλά κάνω κουράγιο. Τα πράγματα είναι για όλους δύσκολα με την κρίση και σκέψου οτι και ο άντρας σου πιέζεται αυτή την περίοδο κ ίσως να δυσκολεύεται να το εκφράσει με άλλο τρόπο ( αν και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογώ την συμπεριφορά του).

Σκέψου το μωρό σου και μην κλαίς.

ixhPp3.png

Νασυ το ψηφιακο ειναι 1 χρησης?

Ναι έχει μόνο 1 όμως το κουτι και σου λέει σχεδόν αμέσως αν είσαι έγκυος και μετά απο λίγο σου βγάζει πόσο εβδομάδων είναι το μπεμπέ.Κατα τ'αλλα η διαδικασία είναι σαν τα απλά τεστ.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Μάλλον ήταν πολύ καλά και τα δύο αυγουλάκια σου και έμειναν και τα δύο.Τι ωραία.Και εγώ ήθελα διδυμάκια,αλλα και ο δικός μου ο άντρας φρικάρει με την ιδέα.Το δικό μου θα είναι ένα σύμφωνα με τη χοριακή.Είμαι στην Πέμπτη εβδομάδα.Εσύ πότε είχες τελευταία περίοδο?Εγω 20/10 και ωορηξία είχα στις 4/11.

Στο γιατρό θα πάω την άλλη Τετάρτη που θα κλείνω την 6η εβδομάδα.Εσύ? θα κανεις και άλη χοριακή?

Τελευταία περίοδο είχα στις 25/10 αλλά την σπερματέγχυση την έκανα στις 9/11. Η μικροβιολόγος λέει οτι είμαι στην τέταρτη. Όσο για τον γιατρό επειδή σκοπεύω να τον αλλάξω θα πάω στις 9 Δεκεμβρίου γιατί θέλω να ακούσω καρδούλα. Δεν μου ζήτησαν άλλη χοριακή, μπορεί να κάνω απο περιέργεια καμία την άλλη εβδομάδα.

ixhPp3.png

Τελευταία περίοδο είχα στις 25/10 αλλά την σπερματέγχυση την έκανα στις 9/11. Η μικροβιολόγος λέει οτι είμαι στην τέταρτη. Όσο για τον γιατρό επειδή σκοπεύω να τον αλλάξω θα πάω στις 9 Δεκεμβρίου γιατί θέλω να ακούσω καρδούλα. Δεν μου ζήτησαν άλλη χοριακή, μπορεί να κάνω απο περιέργεια καμία την άλλη εβδομάδα.

Ναί στην τέταρτη είσαι.Εχουμε 5 μερες διαφορα μόνο,ωραία.Γιατί θα αλλάξεις γιατρό?Που μένεις?

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Γεια σας και από μένα...

Μαριαμνάκι μου πολύ στεναχωρέθηκα με αυτά που ζεις τώρα...Συμφωνώ με τη νικόλ μας...Κάνε λίγη υπομονή...Συζητάτε το μόλις τον πετύχεις ήρεμο και να δεις όλα θα φτιάξουνε!!!!

Descolorira μου αύριο είναι η μεγάλη μέρα ε ; Κάτι διάβασα για τεστάκι! Έκανες ή σκοπεύεις να κάνεις; Αν δεν έκανες έτσι κι αλλιώς αύριο θα ξέρείς! Αχ έχω μεγάλη αγωνία για σένα!

Γεια σου νάσυ μου και στελλίτσα! Είστε μέσα απ ότι είδα...

Χαιρετώ όλα τα κορίτσια!

Μαρία μου θα περιμένουμε νέα σου αύριο για τό πόσα εμβρυάκια έχετε! Μην ανησυχείς για τον αριθμό! Ποιότητα θέλουμε είπαμε!!!! Θετικές σκέψεις και όλα θα πάνε καλά! Θα το δεις!

Anthi μου συγχαρητήρια κοπέλα μου! Μ'αρέσει που όλο και γίνουνται περισσότερες οι εγκυούλες εδώ μέσα!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...