Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Εγώ ειχα κανει το θετικο τεστ και του ειπα αρνητικο. Ηταν στο εξωτερικο. Εκανα μνη μου τις χοριακες και πηγα 2 φορες στον γιατρο για σακο. Μονη μου. Μολις ηρθε μετα απο 3 εβδομαδες του ειχα πάρει δωρο καλτσακια βεβε. Χοροπηδαγε 2 η ωρα τη νυχτα. Εεεε μιλάμε για αυτοσυγκραντηση που δεν το ειπα???

Διαφημίσεις

Εγώ ειχα κανει το θετικο τεστ και του ειπα αρνητικο. Ηταν στο εξωτερικο. Εκανα μνη μου τις χοριακες και πηγα 2 φορες στον γιατρο για σακο. Μονη μου. Μολις ηρθε μετα απο 3 εβδομαδες του ειχα πάρει δωρο καλτσακια βεβε. Χοροπηδαγε 2 η ωρα τη νυχτα. Εεεε μιλάμε για αυτοσυγκραντηση που δεν το ειπα???

ααα μπραβο σου !!! Εγω δε θα μπορουσα !!!

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Παντως καλυτερα να το ελεγες απο κοντα. δεν υπάρχει κλύτερο συναισθημα απο την αντιδραση του άντρα στο θετικο......

δεν μπορω να το κανω γιατι ξερει ποτε θα μαθω τα αποτελεσματα... και ειναι σε αναμμενα καρβουνα μεχρι να μαθουμε μετραει και τα λεπτα...

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

μπραβο βρε στελλιτσα...χαρας το κουραγιο σου...

η πρωτη αντιδραση του καλου σου θα ειναι ολα τα λεφτα κ ας το ξερει...

εμενα δακρυσε το καλο μου...παρολο που περιμεναμε την απαντηση της χοριακης ειχε παει εκεινο το πρωινο για κατι χαρτια..οταν επεστρεψε προσπαθωντας κατι να κανω για να φανει σαν εκπληξουλα του εβαλα το τεστ μεσα σε μια θηκη γυαλων κ του ειπα πως σου βρηκα γυαλια ηλιου που ηθελες

2nTQp3.png

ziCWp3.png

εγω δεν μπορω να του κανω τπτ.... αφου θα το μαθει αμεσως και μεχρι τις 9 το βραδυ που θα ερθει θα το εχει ΚΑΡΑ συνειδητοποιησει

EsnLp2.png

PmLSp3.png

εγω δεν μπορω να του κανω τπτ.... αφου θα το μαθει αμεσως και μεχρι τις 9 το βραδυ που θα ερθει θα το εχει ΚΑΡΑ συνειδητοποιησει

Η πρωτη αντιδραση θα ειναι αγκαλιτσα και μετα να σου θα σου φιλησει την κοιλια.

Διαφημίσεις

Η πρωτη αντιδραση θα ειναι αγκαλιτσα και μετα να σου θα σου φιλησει την κοιλια.

χιχιχιχι λες???

ναι παιρναει η ωρα ευτυχως που εχω και εσας !!!!!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Τζιφος ειχε τοκετο ο ντοκτορας. Θα τον πάρω το απογευμα να ξανα το απογευμα. Ντρεπομαι παλι.

ΝΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ !!!

ασχολησου με το Βασιλακη να πατε και βολτιτσα και θα σου στειλω sms στο κινητο !!!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...