Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Τελικά δεν φαίνεται να είναι κύστη λέει ο Σφακ είδαμε 2 ωοθηλακια 24 και 17χιλ 🤣 Έκανα πάλι Ε2 (275) και LH (24,5) και μπαίνω για ωοληψια παρασκευή 5η μέρα του κύκλου… με περίοδο… σας έκαψα; Κάηκα και εγώ.

Και άλλη μια κοπέλα εδώ μέσα το έλεγε αυτό, ωοληψια με περίοδο. Είναι σπάνιο αλλά συμβαίνει. Και έχω την εντύπωση πως της είχε πάει και πολύ καλά αλλά δεν θυμάμαι ποια ήταν να την ταγκαρω να μας πει. Καλή επιτυχία! 

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

κοριτσια εκανα το ψηφιακο και μου εβγαλε εγκυος 1-2 εβδομαδων...

καποιος μου κανει πλακα ... η ολα τα τεστ ειναι χαλασμενα...

κοριτσια υπαρχει περιπτωση να επηρεαζει το αποτελεσμα απο τα τεστ ουρων καποιο απο τα φαρμακα που παιρνουμε?

Τα ουτρο εχω ακουσει οτι πεζουν καπιο ρολο στα τεστ εγκυμοσινης που γεινονται με τα ουρα!να μην σε παρω στο λαιμο μου ,σου λεω ξανα περειμενε να πας αυριο για επαναλιψη!

Διαφημίσεις

γραφουνε μεσα οι οδηγιες οτι μπορει να βγει θετικο το τεστ ακομα και αν εχει γινει φυσικη αποβολη του εμβρυου

πηρα το γιατρο μου τηλ και μου ειπε να κανω αυριο την χοριακη στο κεντρο οπως μου ειχαν πει και βλεπουμε

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Εγώ ειχα κανει το θετικο τεστ και του ειπα αρνητικο. Ηταν στο εξωτερικο. Εκανα μνη μου τις χοριακες και πηγα 2 φορες στον γιατρο για σακο. Μονη μου. Μολις ηρθε μετα απο 3 εβδομαδες του ειχα πάρει δωρο καλτσακια βεβε. Χοροπηδαγε 2 η ωρα τη νυχτα. Εεεε μιλάμε για αυτοσυγκραντηση που δεν το ειπα???

Στελίτσα κ εγώ κάτι παρόμοιο έκανα! Ο άντρας μου είναι στρατιωτικός στην Μυτιλήνη κ εγώ μένω με τους γονείς μου για λίγο καιρό. Έκανα μόνη μου και τις δύο χοριακές και σήμερα του έστειλα με courier τα αποτελέσματα, ένα γλυκό γράμμα και ένα ζευγάρι καλτσάκια μπεμπέ γράφοντας "ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ".

Αύριο το πρωί που θα το πάρει θα τρελαθεί!

ixhPp3.png

η μονη ορμονη που μπλοκαρει τα τεστ εινια η πρεγνυλ αλλα εφοσον εχουν περασει 10 μερες απο την ενεση δεν εχεις προβλημα...

αντε βρε κοριτσακι μου κ μην ξεχασεις μετα να τους παρεις να τους βρισεις

Αμα βγει θετικο αυριο ,χε...ο χρειαζονται!!!

μου ειπε ο γιατρος μου οτι δεν επηρεαζουν τα ουτρο...

μαριλου μου δεν παω τωρα να κανω αλλη .. αυριο το πρωι στο κεντρο κατευθειαν

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Στελίτσα κ εγώ κάτι παρόμοιο έκανα! Ο άντρας μου είναι στρατιωτικός στην Μυτιλήνη κ εγώ μένω με τους γονείς μου για λίγο καιρό. Έκανα μόνη μου και τις δύο χοριακές και σήμερα του έστειλα με courier τα αποτελέσματα, ένα γλυκό γράμμα και ένα ζευγάρι καλτσάκια μπεμπέ γράφοντας "ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ".

Αύριο το πρωί που θα το πάρει θα τρελαθεί!

Τι να σας πω,εισται πολυ εφευρετικες! Μπραβο σας!

οκ τοτε σταματαμε την κουβεντα εδω γιατι νομιζω πιο πολυ θα σε τρελανουμε...

κανουμε υπομονη μεχρι αυριο...

μην απελπιζεσαι σε παρακαλω...τα ουτρο δεν επειρεαζουν...

προσπαθησε οσο γινεται να χαλαρωσεις...

ρεεεε τι τραβαμεεεεε

2nTQp3.png

ziCWp3.png

μου ειπε ο γιατρος μου οτι δεν επηρεαζουν τα ουτρο...

μαριλου μου δεν παω τωρα να κανω αλλη .. αυριο το πρωι στο κεντρο κατευθειαν

Ναι ,καλυτερα περειμενε αυριο!

μαριαμνακι μου καλο...απλα ειμαι τοσο τυχερος ανθρωπος που επεσα σε χαλασμενο τεστακι..τοσο απλα...

και στην τελικη που λες οτι "δεν μπορει να ειναι ετσι" κ ομως μπορει...ας σταματησουμε να πιστευουμε οτι ειμαστε η εξαρεση σε κατι....δεν ειμαστε...ειμαι ο κανονας και οχι η εξαιρεση

χαιρομαι ομως πολυ για σενα που εισαι καλυτερα και να φροντιζεις τον εαυτο σου και το μωρακι σου που ειναι το πιο σημαντικο που εχεις !

Μην απογοητεύεσαι και ποτέ να μην λές οτι δεν είμαστε η εξαίρεση και είμαστε ο κανόνας! Μπορείς σε παρακαλώ να υπολογίσεις μέσα σε 7 μιση χρόνια πόσα αρνητικά τεστ είδα; Και οτι δεν περίμενα με τίποτα να μείνω έγκυος με την πρώτη σπερματέγχυση άφού ο γιατρός μου έλεγε κινητικότητα ελάχιστη και μάλλον δημιουργεί πρόβλημα και η κύστη ( ήθελε βλέπεις να μου την βγάλει). Μην απελπίζεσαι, για όλους έχει ο Θεός. Ξέρω οτι ίσως θέλεις να μου πεις τώρα οτι μιλάω εκ του ασφαλούς αλλά μέχρι πριν απο έναν μήνα και εγώ στην ίδια θέση ήμουν...

ixhPp3.png

Αμα βγει θετικο αυριο ,χε...ο χρειαζονται!!!

καλοκαιρινο θα τους το κανω...

αν κ δε νομιζω να βγηκε η χοριακη λαθος...

μαλλον κατι παιζει με τα τεστ ή ειναι αυτο που γραφει μεσα οτι μπορει να δειξει θετικο ενω εχει υπαρξει φυσικη αποβολη...

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

καλοκαιρινο θα τους το κανω...

αν κ δε νομιζω να βγηκε η χοριακη λαθος...

μαλλον κατι παιζει με τα τεστ ή ειναι αυτο που γραφει μεσα οτι μπορει να δειξει θετικο ενω εχει υπαρξει φυσικη αποβολη...

Λες να εχει γεινει αυτο?Ακομι και ετσι να ειναι,θα σιμενει οτι μπωρεις να μεινεις!Ενα καλο να βγει απο ενα κακο!Αυτο το αυριο θα το περειμενεις σαν να ειναι η πρωτη χοριακη και θα προσεχεις το ιδιο οπως μεχρη τωρα!

Λες να εχει γεινει αυτο?Ακομι και ετσι να ειναι,θα σιμενει οτι μπωρεις να μεινεις!Ενα καλο να βγει απο ενα κακο!Αυτο το αυριο θα το περειμενεις σαν να ειναι η πρωτη χοριακη και θα προσεχεις το ιδιο οπως μεχρη τωρα!

αν βγει και αυριο αρνητικη τοτε μαλλον ναι αυτο θα ειναι...θα δουμε ..αυριο τετοια ωρα περιπου θα ξερουμε !

EsnLp2.png

PmLSp3.png

επιστήμονα μου ε δε μπορεί όλα τα τεστ να είναι λάθος! Αύριο κατευθείαν στο κέντρο! Αν ήταν φυσική αποβολή ήδη θα ερχόταν η περίοδος..

Αχ ακούω για τις εκπλήξεις που κάνατε στους συζύγους σας. Εμένα περίμενε μαζί μου και δεν κάναμε κάτι ιδιαίτερο αν και είχα ωραίες ιδέες

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...