Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα! Η προγεστερόνη για εμβρυομεταφορά πόσο πρέπει να είναι; Έκανα χθες και ήταν 21,7 παίρνω utrogestan και prolutex, έκανα σήμερα εξετάσεις και έχει πάει στο 19,3. Γίνεται να έπεσε; Μήπως έκανε λάθος το εργαστήριο; 

Καλησπέρα κορίτσι μου Κ εγώ ξεκινάω ετ σε ποια μέρα του κύκλου σου είσαι εσύ;

Just now, Ρούλα87 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου Κ εγώ ξεκινάω ετ σε ποια μέρα του κύκλου σου είσαι εσύ;

Καλή μας επιτυχία ❤️

• Καλή τύχη! 1

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Συνειλθα!Εφτειαξα και κουλορακια με τριμενο κιτρινο τυρι!Αφου πετειχανε ,ανεβεικα ακομι πιο πολυ!

μμμμμμμμμ , να μας δωσεις τη συνταγη..Εγω βλεπω τον Παρλιαρο και θελω σουδακι....το ζηλεψα τωρα..

Δεσκολοριρα,αμα μπωρεις να εισαι σε ακινησια και να πας μονο οταν εχεις αναγκη για τουαλετα?Η μια φιλη μου ειχε καφετεια και αιματακια ενα μηνα στην αρχη της κυησις και τωρα εχει το μωρακι της!Δεν μου κοβει κατι αλλο.Α....ποσα ουτρο περνεις την ημερα?

μμμμμμμμμ , να μας δωσεις τη συνταγη..Εγω βλεπω τον Παρλιαρο και θελω σουδακι....το ζηλεψα τωρα..

Ειναι πολυ απλη συνταγκη και την εκανα πρωτη φορα!Μετα ομως ,οχι τωρα γιατι ξαπλααααααα εσυ!Ο.Κ.?

Διαφημίσεις

Ειναι πολυ απλη συνταγκη και την εκανα πρωτη φορα!Μετα ομως ,οχι τωρα γιατι ξαπλααααααα εσυ!Ο.Κ.?

Καλε θα βαλω τη μαμα μου να μου τα φτιαξει....Ολη αυτη την εβδομαδα της εχω βγαλει προγραμμα τι θελω να μου μαγειρεψει...ευτυχως ειναι διπλα μου και θα με βοηθησει πολυ

Καλε θα βαλω τη μαμα μου να μου τα φτιαξει....Ολη αυτη την εβδομαδα της εχω βγαλει προγραμμα τι θελω να μου μαγειρεψει...ευτυχως ειναι διπλα μου και θα με βοηθησει πολυ

Τυχερη!

Εισαι απο της λιγες με τετοια τυχη!Μπραβο της!

Εισαι απο της λιγες με τετοια τυχη!Μπραβο της!

Καλε ειμαι μοναχοπαιδι και το χαιδεμενο της...Ειδικα τωρα με εχει στα ωπα - ωπα....Σημερα που περιμενα να γινει η εμβρυομεταφορα κατω σκεφτομουνα την Τουρτιτσα μας....Μακαρι να πανε ολα καλα και να ειναι καλα και εκεινη και τα μωρακια της..

Διαφημίσεις

Να σε ρωτησω τωρα κατι αλλο....συνηθως οταν αδειαθετεις περα απο αιμα δεν κατεβαζεις και κομματακια που στην ουσια ειναι το ενδομητριο πουαποβαλλει ο οργανισμος ???

Εαν τωρα δεν εχεις κομματακια ισως να μην εινα και περιοδος....

θεωρω οτι μεχρι αυριο θα εχω απο ολα....

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Καλε ειμαι μοναχοπαιδι και το χαιδεμενο της...Ειδικα τωρα με εχει στα ωπα - ωπα....Σημερα που περιμενα να γινει η εμβρυομεταφορα κατω σκεφτομουνα την Τουρτιτσα μας....Μακαρι να πανε ολα καλα και να ειναι καλα και εκεινη και τα μωρακια της..

Μοναχοπαιδι τυχερουλαα!

Η Τουρτοτσα θα παει απο αρχη,μεση της ευδομαδας και θα μαθει την εξελιξη .Μες στο μυαλο μου την εχω και'γω συνεχεια!Δεν θα ειναι λογα αυτα που θα περασει!Μακαρη να μεινουν τα δυο τουλαχιστον και να ειναι γερα!

Δεσκολοριρα,αμα μπωρεις να εισαι σε ακινησια και να πας μονο οταν εχεις αναγκη για τουαλετα?Η μια φιλη μου ειχε καφετεια και αιματακια ενα μηνα στην αρχη της κυησις και τωρα εχει το μωρακι της!Δεν μου κοβει κατι αλλο.Α....ποσα ουτρο περνεις την ημερα?

μακαρι να ειμαι κ εγω η εξαιρεση,,,αλλα εχω κ τρομερο πονοκεφαλο και αυτο ειναι ενα ακομα σημαδι περιοδου...

απο 6 των 100 μου τα εκαναν 8

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

μακαρι να ειμαι κ εγω η εξαιρεση,,,αλλα εχω κ τρομερο πονοκεφαλο και αυτο ειναι ενα ακομα σημαδι περιοδου...

Μακαρι 1000 φορες!Ειναι στα ορια τους απο θεμα ποσοτιτας ,τα ουτρο!Ξαπλα εεεεε!Μην πας τουαλετα αμα δεν υπαρχει ανακγη!

Ο πονοκεφαλος βρε μωρο μου μπορει να ειναι και απο το τσιτωμα που εχεις περασει 3 μερες τωρα...εχεις ταλαιπωρηθει παρα πολυ...Εγω ευχομαι να πανε ολα καλα..Σου στελνω μια μεγαααααααααααλη αγκαλια !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...