Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

αχ ν ασουλα μου δε σε πιστευω τι εκανες.........με συγκινεις πααααααααρα πολυ και επισης με ανακουφισες πολυ !!! εμενα δε γυρισαν να μου απαντησουν ετσι ξεκαθαρα κανενας γιατρος.....

Τωρα ειναι που με πηραν τα κλαμματα....

και ακινησια δεν εχω κατσει η αληθεια ειναι...απλα δενκανω κ τπτ...ειμαι καθιστη ή ξαπλα και παω τοαλετα καω κανα ντουζ κ αντε 5 βηματα γιατι ποναω ...λες να πειραζει???

Οχι μωρέ δεν πειράζει,αλλα αυριο που θα γυρίσεις απο το κέντρο,προσπάθησε έστω και μία μέρα να πηγαίνεις μόνο για τουαλέτα και τίποτα άλλο.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά,σας ευχομαι,πολύ σύντομα, να νιώσετε όλες αυτό το όμορφο συναίσθημα,που ένιωσα σήμερα.Να κλαίτε απο χαρά και απο ευτυχία.Αυτή τη μέρα δεν θα την ξεχάσω ποτέ.

Αχ κορίτσια η αγωνία μου μέχρι να μπούμε μέσα είχε χτυπήσει κόκκινο.Ο γιατρός,δε, όταν μας είδε,μόνο που δεν μας φίλησε απο την χαρά του.

Λοιπόν......κάθομαι στην γνωστή καρέκλα,μου βάζει το γνωστο ματζαφλάρη και φωνάζει τον άντρα μου με αυτή ακριβώς την προσφώνηση ''μπαμπά έλα μέσα να δείς το παιδί σου''.

Και ναι είδαμε το μικρό μας το σποράκι.Και νάαααα τα δάκρυα....

Μας έκανε μια πλήρης περιγραφή,μας έδειξε το μικρό αυτό φωτεινό σημαδάκι που αναβόσβηνε και μας είπε οτι αυτό είναι η καρδούλα του.Μας λέει,περιμένετε να δουμε αν την ακούμε.

Ε λοιπόν επι 10 λεπτά προσπαθούσαμε να την ακούσουμε και τίποτα,μας λέει οτι είναι μικρό ακόμα και γι'αυτό δεν την ακούμε ακόμα.Και εκεί που λέμε δεν πειράζει την άλλη φορά,αλλάζει θέση το εβρυάκι και λέει ας δοκιμάσουμε άλλη μια φορα.

Και τότε ακουστηκε ο πιο απίστευτος ήχος που θα μπορούσα να φανταστώ.

Κορίτσια, ακούσαμε καρδούλα και οχι μια φορα αλλα τρείς.

Και να τα κλάματα η Νασούλα.Και να τα χαμόγελα απο τον γιατρό και τον άντρα μου.

Τι ευτυχία ένιωσα,δεν μπορώ να σας το περιγράψω με λόγια.

Το μικρό μου μπαμπουσκάκι είναι εκει μέσα και είναι καλά.Δόξα το θεό....

΄Με ζύγησαν οι μαίες μου πήραν και την πίεση και όλα καλά.Ο γιατρός, μου είπε κάπια πράγματα για τη διατροφή μου,μου έγραψε κάτι επιπλέον εξετάσεις,που δεν είχα κάνει και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μου.

θα με ξαναδεί σε 2 βδομάδες.

Περιτό να σας πώ οτι ακόμα και οι μαίες ήταν μες στην τρελή χαρά.όλη την ώρα μου έλεγαν μπράβο,συγχαρητήρια κτλ

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας.Πιάσαν τόπο.

Τώρα θέλω να βγώ έξω και να το φωνάξω σε όλον τον κόσμο.

Είμαι πολύ ευτυχισμένη!!!!!!!!

Το πόση χαρά μου έδωσες νασούλα μου με τα νέα σου δεν μπορείς να φανταστείς!!! Είμαι πολύ χαρούμενη που σε ακούω ευτυχισμένη! Με συγκίνησες πολύ! Ετσι καλά να πάνε όλα από δω και μπρος! Είσαι επισήμως εγκυούλα!!!! Να χαίρεσαι την κάθε μα την ΚΑΘΕ στιγμή!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κοριτσακια και μπεμπακια σας αφηνω εγω ....

Παω για νανι , θα τα πουμε αυριο πολλα φιλια !!!

Ντεσκολορ μου περιμενουμε τα νεα σου αυριο και που θα πας στο κεντρο μην κανεις μονο τη χοριακη και φυγεις....ζητα οπωσδηποτε να μιλησεις με γιατρο....

descoloriraki ρώτησα και για την δική σου περίπτωση.Του είπα οτι εχω μια φίλη που έκανε εξωσωματική και ενώ η χοριακή διπλασιάστηκε,έχει αδιαθετήσει κανονικά.Και μου λέει ''ε καί'' μια χαρά είναι,πολλές το παθαίνουν αυτό και ειδικά μετά παο εξωσωματική.Απλά θέλει λίγο προσοχή μέχρι να σταματήσει το αίμα.θέλει ακινησία.

Αχ πολύ χάρηκα με την απάντησή του...Ακούς descoloriraki μου; Αχ διπλή χαρά τώρα!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

για αυτο ειμαστε εμεις εδω μανουλα !

Τι ωραία λέξη, δεν συμφωνείς! Καλοί και οι μπαμπάδες αλλά με αυτό δεν συγκρίνονται!!!! Και τι δεν θα έδινα να με λέει ένα παιδάκι έτσι...

ixhPp3.png

Το πόση χαρά μου έδωσες νασούλα μου με τα νέα σου δεν μπορείς να φανταστείς!!! Είμαι πολύ χαρούμενη που σε ακούω ευτυχισμένη! Με συγκίνησες πολύ! Ετσι καλά να πάνε όλα από δω και μπρος! Είσαι επισήμως εγκυούλα!!!! Να χαίρεσαι την κάθε μα την ΚΑΘΕ στιγμή!!!!:D

Θα την χαίρομαι κουκλίτσα μου,το υπόσχομαι.Και επίσης χαίρομαι που σε έκανα έστω και λίγο να νιώσεις και εσύ χαρούμενη.Θα προσευχηθώ για σένα και για όλες εδω μέσα(όσες δηλαδή είναι στην προσπάθεια) η επόμενή σας φορά να είναι και η τυχερή σας.Μπόλικη μωρουδόσκονη παντού.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Κοριτσακια και μπεμπακια σας αφηνω εγω ....

Παω για νανι , θα τα πουμε αυριο πολλα φιλια !!!

Ντεσκολορ μου περιμενουμε τα νεα σου αυριο και που θα πας στο κεντρο μην κανεις μονο τη χοριακη και φυγεις....ζητα οπωσδηποτε να μιλησεις με γιατρο....

Καλό βράδυ, μέλλουσα μανούλα.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Θα την χαίρομαι κουκλίτσα μου,το υπόσχομαι.Και επίσης χαίρομαι που σε έκανα έστω και λίγο να νιώσεις και εσύ χαρούμενη.Θα προσευχηθώ για σένα και για όλες εδω μέσα(όσες δηλαδή είναι στην προσπάθεια) η επόμενή σας φορά να είναι και η τυχερή σας.Μπόλικη μωρουδόσκονη παντού.

Αν μη τι άλλο παίρνω χαρά από σας...και ελπίζω σύντομα να έχω να μοιραστώ κι εγώ τη δική μου χαρά μαζί σας...Σε ευχαριστώ πολύ νασούλα μου...μια προσευχούλα είναι πάντα ευπρόσδεκτη! Ειλικρινά σε ευχαριστώ πολύ!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Αν μη τι άλλο παίρνω χαρά από σας...και ελπίζω σύντομα να έχω να μοιραστώ κι εγώ τη δική μου χαρά μαζί σας...Σε ευχαριστώ πολύ νασούλα μου...μια προσευχούλα είναι πάντα ευπρόσδεκτη! Ειλικρινά σε ευχαριστώ πολύ!

Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω κάποια στιγμή την προσευχούλα που έκανα εγώ και λέει οτι αν την κάνεις για 9 ημέρες επι 7 φορές,η ευχή σου θα πραγματοποιηθεί,όσο απαγματοποίητη και αν είναι.Εγώ την έκανα να φανταστείς λίγες μέρες μετά την ωορηξία μου και πέτυχε.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω κάποια στιγμή την προσευχούλα που έκανα εγώ και λέει οτι αν την κάνεις για 9 ημέρες επι 7 φορές,η ευχή σου θα πραγματοποιηθεί,όσο απαγματοποίητη και αν είναι.Εγώ την έκανα να φανταστείς λίγες μέρες μετά την ωορηξία μου και πέτυχε.

Ναι!!! Σε παρακαλώ να μου την στείλεις; Ετσι κι αλλιώς κάνω που κάνω την προσευχούλα μου...πολύ θα το ήθελα..Σε ευχαριστώ νασουλα μου!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Και εγώ την έκανα. ΠΙΑΝΕΙ!!!

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...