Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, επέστρεψα και εγώ μετά από πολλή άρνηση και αποστασιοποίηση να μοιραστώ τον πόνο μου, όχι ότι αυτό θα αλλάξει κάτι στην κατάσταση. Τελείωσα το δεύτερο κύκλο διέγερσης με νέο φάρμακο, είχα μεγάλες προσδοκίες ότι μου ταίριαξε καλύτερα από το πρώτο γιατί βλέπαμε 10 ωοθυλάκια και η δεύτερη μέτρηση της οιστραδιόλης έφτασε 3 χιλιάδες... Χθες έγινε η ωοληψία και έμαθα ότι πήραμε 6 γιατί τα 3 ήταν άδεια. Σήμερα μου είπαν ότι τα 4 γονιμοποιηθηκαν. Ο άντρας μου λεει οκ τα ίδια με την πρώτη φορά που ουσιαστικά μείναμε με 4 των 3 ημερών..Τώρα φυσικά εγώ σκέφτομαι πόσα θα φτάσουν τελικά 3η ημέρα και ότι δεν αξίζει να κάνω όλο αυτό για 1 προσπάθεια/ευκαιρία... Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα σε ρίχνει εκεί που πας να ανέβεις λίγο ψυχολογικά..

Κούκλα μου δεν είναι άσχημα τα έξι ωάρια και τέσσερα γονιμοποιημένα.. νομίζω πρέπει να δεις λίγο πιο αισιόδοξα την κατάσταση και να μην συγκρίνεις!

Καλό μήνα με υγεία

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

οχι κοριτσακι μου απλα ημουν ξαπλωμενη γιατι ο καλος μου βλεπει αλλα στην τηλεοραση κ με φωναζει κ μου λεει η στελλιτσα λεει να μπεις..

ωχ παναγια μου κατι εγινε...

με τη μια σκεφτηκα ποια μπορει να ειναι εγκυος κ δεν κρυβω να σου πω πως το μυαλο μου πηγε στη νασυ....

αχ που ειναι το κοριτσακι μας.???

μωρε τι χαρα πηρα σημερα...

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

οχι κοριτσακι μου απλα ημουν ξαπλωμενη γιατι ο καλος μου βλεπει αλλα στην τηλεοραση κ με φωναζει κ μου λεει η στελλιτσα λεει να μπεις..

ωχ παναγια μου κατι εγινε...

με τη μια σκεφτηκα ποια μπορει να ειναι εγκυος κ δεν κρυβω να σου πω πως το μυαλο μου πηγε στη νασυ....

αχ που ειναι το κοριτσακι μας.???

μωρε τι χαρα πηρα σημερα...

Ε τετοια ωρα δεν θα σου ελεγα δυσαρεστα στην κατασταση σου!

Διαφημίσεις

κουκου μου αυτη η ιστολογικη δε βγηκε ακομα????

τα νεύρα μου :mad::mad::mad::mad:

οχι ρε γ@μωτό!!!!

Δεν ξέρω τι να πώ... λες και παίζει κάποιος με την ψυχολογία μου:mad::mad:

Συνεχίζω να κάνω υπομονή:rolleyes:

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

οχι ρε γ@μωτό!!!!

γιατι εχε καθστερησει τοσο σου εχουν πει κατι?

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Αρα αυτα τα κλαματα και οι μεταπτωσεις στη διαθεση της Νασουλας μας ηταν απο την εγκυμοσυνη!!!!

καλα βρε αυτα τα εχει πανω απο μηνα τωρα που δενηθελε ο αντρας της να προχωρησουν αμεσως σε εξωσωματικη.

Αυτο λες??? το οτι σημερα φυτευε λουλουδια πως σου ακουγεται????????? αχαχχαα και που να ξερε !

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

καλα βρε αυτα τα εχει πανω απο μηνα τωρα που δενηθελε ο αντρας της να προχωρησουν αμεσως σε εξωσωματικη.

Αυτο λες??? το οτι σημερα φυτευε λουλουδια πως σου ακουγεται????????? αχαχχαα και που να ξερε !

xaxxaxa αυτο μου ρθε κ μενα στο μυαλο.. με προλαβες!!!

Z58Ip2.png

οχι ρε γ@μωτό!!!!

Εχει περασει παρα πολυς καιρος.....Δεν εχεις καποιον γνωστο να σπρωξει λιγο τη διαδικασια να παει πιο γρηγορα ???

γιατι εχε καθστερησει τοσο σου εχουν πει κατι?

Χα, σήμερα που το ξανασυζητούσα με μία θεία μου μου είπε ότι μπορεί να κάνει και έξι μήνες να βγεί γιάυτό να το κυνηγήσω.... με ποιον τρόπο δεν ξέρω αλλά θα το κυνηγήσω.

Μου είπε ότι και εκείνη περίμενε πέρσυ απαντήσεις και ενώ είχαν βγει είχε κολλήσει το θέμα σε γραφιοκρατικό στάδιο :rolleyes::rolleyes:

θα δώ τι θα κάνω :roll::roll:

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...