Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ναι κάνουμε πάντα,απλά δε δίνει τόση σημασία στην fsh(αν θυμάμαι καλά) Πως πήγε η ωοληψια σου ? Ευχομαι να πήγε σούπερ,έχουν και πολύ καλό εμβρυολογικο ❤️

καλά πήγε η ωοληψία, ναι. Ελπίζω να πάει καλά και η ετ! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και με το καλό να έρθει και αυτό που περιμένετε!! ❤️

• Ευχή 1

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ελεν 69 λειπαμε που δεν βγεικε θετικο!Ειμαστε διπλα σου ,και οποτε νιωθεις ετοιμη ,να πρωχωρισεις!Και πανω απο'λα μην αργεις!Οχρονος για μας (η γυναικες που προσπαθουν με νηχια και δοντια να αποκτεισουν μωρακη)ειναι πολυ ακριβος.Σου στελνω μια μεγαλη αγκαλιτσα((((((((((:)))))))))) !!!!

Γεια σας κοριτσακια μου , ηρθα και εγω !!!!!

Νασουλα μπραβο κοριτσακι μου , σουπερ η χοριακη σου .....θα γινεις μανουλα....μπραβο κοριτσακι μου...τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι...

Δεσκολορ μου....μη νοιωθεις ετσι αγαπουλα μου...ολα ειναι θεμα τυχης ...θα πανε ολα καλα στο τελος θα το δεις....δε μπορει...θα αλλαξει η τυχη μας , που θα παει...

Μαριμνακι μου , αγορακι θα κανεις τελικα εεεεεε?????? Αντε μικρουλι μου , με το καλο να κρατησεις τον κουκλο σου αγκαλιτσα...

Πολλα φιλια και στα υπολοιπα κοριτσακια !!!!!

Παμε τωρα στα δικα μου νεα....σημερα στις 9:30 το βραδυ θα κανω την pregnyl και την Τεταρτη 7 το πρωι θα γινει η ωοληψια....Σημερα στο υπερηχο ειδαμε 16 ωοθηλοακια απο 16 μεχρι 23 και ενα 30 χιλ. Ο γιατρος μου ειπε να μην παιρνουν τα μυαλα μου αερα και οτι μπορει καποια αυγουλακια να ειναι αδεια....ουφφφφ δεν αγχωνομαι οτι ειναι να γινε θα γινει...

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες.Συγκινούμαι πραγματικά απο το ενδιαφέρον σας.Είμαι τόσο ευτυχισμένη αλλα και πολύ αγχομένη.

Πήρα και τον γιατρό και ήταν πολύ ευχαριστημένος με το νούμερο.Αν και εγώ νομίζω οτι είναι λίγο μικρό για 19η μέρα μετά την ωορηξία,αλλα τέλος πάντων.

Μου είπε να πάω και την Παρασκευη για χοριακή,μόνο και μόνο επείδή με άκουσε αγχωμένη.Είπε οτι θα είναι πάνω απο 1000.Για να δούμε.Θα με δεί την άλλη Τετάρτη.Ούφ μεγάλη αγωνία μέχρι τότε.

Μακάρι να μην είναι κανένα εξωμήτριο....και όλα να είναι καλά.

Μαριαμνάκι εμφανίστηκες καλέ?Μπέμπης έμαθα?Συγχαρητήρια μικρούλα.Θέλω και εγώ για πρώτο παιδι αγοράκι,αλλα θέλω και κοριτσάκι μετά,χαχαχα

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Kαλησπερα σε όλες. Ελεν λυπάμαι πάρα πολύ. Γιατι να μην εχουμε μονο θετικα. Τι ψυχρολουσιες ειναι αυτες? Μην αφησεις μηνα να πάει χαμένο.

Λοιπον η μπεμπα ειναι μισο κιλο. Εγώ πηρα 1 γιατι τρωω 2 σοκολατες την ημερα. Ολα τελεια..... Μας την εβαλε σε 4D και χασμουριοταν και τεντωνοταν.....

Εσεις πως ειστε?

Ντεσκολορ αντε περασε και η Δευτερα. Κοντευεις.

Νασουλα αν δεν εχεις τουλαχιστον 1500 μοναδες δεν ακους καρδουλα...

Έλεν μου λυπάμαι για το αρνητικό,Να κάτι τέτοια ακούω και δεν μπορώ να χαρώ.Σκέφτομαι συνέχεια όταν ήμουν και εγώ στη θέση σας,πώς ήμουν μετά το αρνητικό αποτέλεσμα.Θα έρθει και σε σένα ενα μωράκι,μην απογοητευεσαι,έτσι?

Μαράκι1981 πολύ καλά τα αυγουλάκια σου.Στοιχιματίζω οτι θα είναι πάνω απο 14 τα καλά.Με το καλό,κοπέλα μου.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Kαλησπερα σε όλες. Ελεν λυπάμαι πάρα πολύ. Γιατι να μην εχουμε μονο θετικα. Τι ψυχρολουσιες ειναι αυτες? Μην αφησεις μηνα να πάει χαμένο.

Λοιπον η μπεμπα ειναι μισο κιλο. Εγώ πηρα 1 γιατι τρωω 2 σοκολατες την ημερα. Ολα τελεια..... Μας την εβαλε σε 4D και χασμουριοταν και τεντωνοταν.....

Εσεις πως ειστε?

Ντεσκολορ αντε περασε και η Δευτερα. Κοντευεις.

Νασουλα αν δεν εχεις τουλαχιστον 1500 μοναδες δεν ακους καρδουλα...

Τέλεια να νέα σου στελίτσα.Είδες και την μπουμπού τρισδιάστατη.

Το ξέρω για τις 1500μονάδες,αυτο είναι που με αγχώνει,θα έχει φτάσει τόσο την Τετάρτη που θα πάω στο γιατρό?

Εσύ μέχρι και ποιά μέρα έκανες χοριακές και πότε πήγες στο γιατρο για σάκο και καρδούλα?

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Δεσκολοριρα αμα τα περνεις τα βασανα που περναμε σαν καταρα,δεν βοιθαει κανεναν και ειδικα εσενα!Τα 10 χρονια που παλεβουμε μαζι με τον αντρουλι μου να αποκτεισουμε μωρακι πως θα τα ελεγες?

Ολα ειναι θεμα χρονου,υπομονεις και επειμονεις!Γιατι αργα η γριγορα καθε γυναικα που θελει να ποκτεισει μωρακη θα το εχει στην αγκαλια της!:DΔεν σου λιλω εκ του ασφαλους ,επειδη ειμαι τωρα εγκυος,διοτι τοιποτα δεν ειναι συγουρο για καμια μας μεχρη που θα κρατησει γερα στην αγκαλια της!

Συγχαρητηρια για την πραξη που εκανες για εκεινο το κορητσι και να ξερεις οτι ο Θεος μας βλεπει παντα οταν βοιθαμε τον συναντρωπο μας!:DΛιγες μερουλες εμειναν ακομι μεχρη να μαθεις το αποτελεσμα,και ενωειται σου ευκομαι μεσα απο την ψυχη μου να ειναι καλη και θετικοτατη!:D

Διαφημίσεις

μαρακι μου εφτασε η μερα κ για σενα !! θελω αναλυτικες πληροφοριες μετα την ωοληψια οχι τπτ αλλο...για να συγκρινω και να ξερω που να παω για την επομενη μου προσπαθεια..αυτο το 30αρι παντως....μπομπα χεχεχε !!!!

νασουλα καλα σου ειπε ο γιατρος σου !!! Αν θες για να μην αγχωνεσαι κανε κ την Τεταρτη απο μονησ ου μια κ αν εχει διπλσιαστει τοτε να ξερεις οτι ειναι ΤΕΛΕΙΑ !!! Ειναι δυνατον βρε να μην ενδοαφερομαστε και να μη χαιρομαστε μαζι σου ...? Τοσους μηνες ποσα εχουμε περασει ολες μαζι...!?!?!? :D

Στελλιτσα τι περιγραφεις τωρα...απιστευτο ! χεχεχεχ μολις το ειπα στον αντρα μου κ εμεινε κανα πενταλεπτο με ενα χαμογελο καρφωμενο !! Καλα ετσι κ με αξιωσει ποτε ο θεος και δω το μωρακι μου σε υπερηχο το πιο πιθανο εινα να λιποθυμησω....

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Τέλεια να νέα σου στελίτσα.Είδες και την μπουμπού τρισδιάστατη.

Το ξέρω για τις 1500μονάδες,αυτο είναι που με αγχώνει,θα έχει φτάσει τόσο την Τετάρτη που θα πάω στο γιατρό?

Εσύ μέχρι και ποιά μέρα έκανες χοριακές και πότε πήγες στο γιατρο για σάκο και καρδούλα?

Ηταν 300 και κατι και πηγα μετα από 1 εβδομαδα χωρις αλλη χοριακη. Υπολογισε εκεινος ποσο θα μου ανεβει.

Δεσκολοριρα αμα τα περνεις τα βασανα που περναμε σαν καταρα,δεν βοιθαει κανεναν και ειδικα εσενα!Τα 10 χρονια που παλεβουμε μαζι με τον αντρουλι μου να αποκτεισουμε μωρακι πως θα τα ελεγες?

Ολα ειναι θεμα χρονου,υπομονεις και επειμονεις!Γιατι αργα η γριγορα καθε γυναικα που θελει να ποκτεισει μωρακη θα το εχει στην αγκαλια της!:DΔεν σου λιλω εκ του ασφαλους ,επειδη ειμαι τωρα εγκυος,διοτι τοιποτα δεν ειναι συγουρο για καμια μας μεχρη που θα κρατησει γερα στην αγκαλια της!

Συγχαρητηρια για την πραξη που εκανες για εκεινο το κορητσι και να ξερεις οτι ο Θεος μας βλεπει παντα οταν βοιθαμε τον συναντρωπο μας!:DΛιγες μερουλες εμειναν ακομι μεχρη να μαθεις το αποτελεσμα,και ενωειται σου ευκομαι μεσα απο την ψυχη μου να ειναι καλη και θετικοτατη!:D

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Ιονελιτάκι.Αυτά θα της έλεγα και εγώ.

Ζω για την ημέρα που θα βάλω και εγώ τικεράκι σαν το δικο σας.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

μαρακι μου εφτασε η μερα κ για σενα !! θελω αναλυτικες πληροφοριες μετα την ωοληψια οχι τπτ αλλο...για να συγκρινω και να ξερω που να παω για την επομενη μου προσπαθεια..αυτο το 30αρι παντως....μπομπα χεχεχε !!!!

νασουλα καλα σου ειπε ο γιατρος σου !!! Αν θες για να μην αγχωνεσαι κανε κ την Τεταρτη απο μονησ ου μια κ αν εχει διπλσιαστει τοτε να ξερεις οτι ειναι ΤΕΛΕΙΑ !!! Ειναι δυνατον βρε να μην ενδοαφερομαστε και να μη χαιρομαστε μαζι σου ...? Τοσους μηνες ποσα εχουμε περασει ολες μαζι...!?!?!? :D

Στελλιτσα τι περιγραφεις τωρα...απιστευτο ! χεχεχεχ μολις το ειπα στον αντρα μου κ εμεινε κανα πενταλεπτο με ενα χαμογελο καρφωμενο !! Καλα ετσι κ με αξιωσει ποτε ο θεος και δω το μωρακι μου σε υπερηχο το πιο πιθανο εινα να λιποθυμησω....

Στο ευχομαι. Σε όλες το ευχομαι! μετα το θετικο ποιος θα σε παρακολουθει? Ποιος θα σε ξεγεννησει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...