Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Εγω εχω λιγες αποριες....

1 τα ρουχα μας τα βγαζουμε ολα και φοραμε την καταπληκτικη ρομπα την πρασινη ??? στη σαλπιγγογραφια εγω δεν ειχα βγαλει σουτιεν..τωρα θα πρεπει να το βγαλω ??/

2 μου ειπε να μην φαω και πιω τιποτα απο το βραδυ της προηγουμενης μερας , το πρωι θα μπορω να πλυνω το δοντια μου ή δεν κανει ??(μη γελατε καλε )

3 δεν μου ειπαν να παρω κανενα φαρμακο πιο πριν , σε εσας δεν ειχε δωσει παυσιπονο ???

αυτα τα ολιγα

αααααααααα και Δεσκολοριρακι μου εχω νεα απο τα μωρακια σου...μου ειπαν να σου ριξω μια μπουφλα για να σταματησεις να λες αυτα....ενταξει ???? Και αφου μου το ζητησαν τα μωρακια δεν μπορω να αρνηθω....

ολα τα ρουχαλακια σου τα βγαζεις και φορας τη ρομπιτσα...εμας μας ειχε πει να μη φαμε τιποτα το πρωι και ελαφρια το προηγουμενο βραδυ και τοο πρωι πριν ξεκινησω ειχα παρει ενα χαπακι που θα στο θυμισει η descolor γιατι δε το θυμαμαι αυτη τη στιγμη!!!!!ολα καλα θα πανε!!!εισαι τοσο κοντα στο στοχο σου κοριτσακι!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλο κανεις και να συνεχειζεις να κανεις !Ο μονος τροπος να το παρεις αλλιος ειναι να το πηστεψεις 100% οτι θα τα καταφερεις,οτι και να γεινει ,χωρεις να βαλεις περιθοριο χρονου!Εγω ειπα στον εαυτο μου οτι θα το παλεψω οσο εχω περιοδο!!!!ΤΡΕΛΛΙ?Μπωρει και να'μαι αλλα πεισματαρα ειμαι 100%.

Και να εχεις πανω απ'ολα τον στοχο σου:''το μωρο''Ουτε δουλεια ,ουτε λεφτα.Αυτο δεν σειμενει οτι θα σταματεισουμε να ζεισουμε και να χερομαστε την ζωη!Ειναι πολυ μικρη για να την πεταμε στην ακρη και να την θυμειθουμε απο μονο τοτε που θα εχουμε αποκτισει μωρακη!Την υγεια σας να εχεται , τον αντρουλι σου παντα διπλα σου και παντα να καρατεισεις ωρεες αναμνισεις!Ολα τα'αλλα ερχονται και φευγουν!:)

Αχ!πολυ ωραια!!αυτα θυμισου να τα λες και σε μενα σε εναμιση μηνα.....;)

Μαρια 1981 ,οχι μπουφλα,παντουφλα να της ριξεις στην Δεσκολοριρα και να συνελθει!

Τα νεακια σου ειναι πολυ καλα και χαιρομαι πολυ για σενα!Μ'αρεσει η σταση που κρατας ,και να συνεχειζεις μεχρη το ομορφο τελος!:D

Διαφημίσεις

Αχ!πολυ ωραια!!αυτα θυμισου να τα λες και σε μενα σε εναμιση μηνα.....;)

Δεν θα χρειαστουν!Απλα μου αναψε τα λαμπακια με την σταση που εχει παρει απενατι στο θεμα!:)

τι να -ρωτο σχολιασω βρε πολυλογουδες?

μπραβο στην στελλιτσα κ στην αργυρουλα της...εννοεις ενα κιλο μεχρι τωρΑ???????

μπραβο κ στο μαρακι μας...με το καλο την τεταρτη...εφτασε κ αυτη η μερα..

νασουλι μου εαν το πας ετσι σε ολη την εγκυμοσυνη δεν σε βλεπω καλα με το αγχος σου...

ιονελιτα ενα αγχος το εχω για το κωλαρακι μας πως θα γινει..εχεις παρει τπτ?

Καλος το πουλακι μου!Οχι,δεν εχω παρει αλλα ουτε χρειαζεται!Τα γονιδια (ποσα ετεροζυγα και ποσα μονοζυγα) τα κοιταξες?Αντε 100 φορες τα εχω ρωτισει και με εχει φαει η περιεργεια!Αμα δεν θες να τα πεις ,παω πασο,δεν ξαναροταω!

Κορίτσια έφαγα μια σουπίτσα λαχανικών που έφτιαξα και ξαναήρθα.

Καλέ ξέρετε τι θυμήθηκα?Πρίν λίγο καιρό μου είχατε υποσχεθει οτι όταν μείνω έγκυος θα μου ανοίξετε σαμπάνιες και θα μου βάλετε σχεδιάκια.

Το ξεχάσατε??:(:(

Θέλω σχεδιάκια και σαμπάνια.:tongue::tongue::tongue:

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Ηταν 300 και κατι και πηγα μετα από 1 εβδομαδα χωρις αλλη χοριακη. Υπολογισε εκεινος ποσο θα μου ανεβει.

Ετσι και εμένα τα υπολόγισε εκείνη την ώρα στο τηλέφωνο και μου είπε να πάω την άλλη Τετάρτη χωρίς άλλη χοριακή.Εγω επέμενα να ξανακάνω και έτσι μου είπε να πάω την Παρασκευή για να ηρεμίσω.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ όλες, ήσαστε γλυκυτάτες...............δεν το πήρα και τόσο βαριά γιατί δεν ήλπιζα ότι θα ήμουν τόσο τυχερή να πιάσω με την 1η σπερματέγχυση, ξέρω ότι και γώ κάποια στιγμή στην εξωσοματική θα φτάσω και εκεί έχω εναποθέσει όλες μου τις ελπίδες..........Θέλω όμως να παρακαλέσω τον Θεό να βοηθήσει όλες τις κοπέλες που παιρνάνε όλη αυτή την ταλαιπωρία της εξωσωματικής να τους χαρίσει αυτό το πολύτιμο δώρο που επιθυμούμε.

Ντεσκλόρια είχαμε ένα θετικό, ένα αρνητικό το επόμενο είναι θετικό και αυτό θα είναι το δικό σου, ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου κοριτσάκι μου γιατί θα δώσεις και σε μας την ελπίδα για να συνεχίσουμε........

φτου σας ρε αμεσως να με δειρετε :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μαρακι μου φελντεν μου ειχαν πει να παω πριν την ωοληψια και το φιλισον

εννοειτε οτι μας γδυνουν εντελως, εκει που πηγα εγω ηταν χαλια τα πραγματα γιατι μας εβαλαν οοοοολες μαζι σε ενα δωματιο,,,περιμεναμε στην ουρα για να αλλαξουμε και μετα ειχε 2 ουρες...μια για καρδιοραφημα οπου ηταν με σειρα προτεραιοητας...εμπαινε η μια εβγαινε η αλλη και μετα στηνομασταν ετσι με την υπεροχη μας αμφιεση σε μια αλλη ουρα μροστα απο την πορτα του χειρουργειου παλι η μια μετα την αλλη...μια εβγαινε μια εμπαινε...

προσωπικα αισθανθηκα πολυ χαλια ...ελπιζω να ειναι καλυτερα στο δικο σου κεντρο...

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ......

Ανοιξτε γρηγορα σαμπανια στην Νασουλα μας (εγω δεν ξερω που να τις βρω)

Στελλιτσα ξεκινα να στελνεις εκεινα τα ωραια τα μωρακια να δω που μπαινεις να μπω να στειλω και εγω !!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...