Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Αν το κάναμε όταν ήτανε φρέσκα δεν θα ανησυχούσα τόσο μαράκι μου...Επειδή θα περάσουνε και απόψυξη και μετά θα γίνουνε βλαστοκύστες επειδή είναι παγωτάκια αυτό με ανησυχεί...Δεν ξέρω αν κάνουνε εξέταση πριν μας τα τοποθετήσουν...Ξέρω πως ΄σιγουρα κάνουνε περισσότερους ελέγχους σε μεγαλύτερες ηλικίες κλπ...Δεν το έψαξα να ξέρω τι παίζει στο συγκεκριμένο θέμα...

Εσύ εκτός απ το άγχος...πώς περνάς τημέρα σου; Παρεούλα έχεις; ή είσαι μόνη σπίτι;

Ειχε παρει αδεια ο αντρας μου και καθεται μαζι μου αλλα απο αυριο παει για δουλεια....Αυριο θα εχω τη μαμα μου....εχει και 3 πλυντηρια να μου σιδερωσει οποτε μια χαρα... μετα Σαββατοκυριακο θα ειναι παλι ο αντρας μου...εεεε Δευτερα και τριτη εμεινε...Τεταρτη εχω χοριακη και επιστρεφω και στη δουλεια μου....οπως και να εχει θα με κοιτανε καλα καλα...γιατι ή θα πλανταξω στο κλαμα απο τη χαρα μου ή θα πλανταξω στο κλαμα απο τη στεναχωρια μου....

Αντε κοριτσακι μου να μας πανε ολα καλα και συντομα να κρατησουμε γερα μωρακια στις αγκαλιες μας....γιατι οπως διαπιστωνω μετα λυπης μου δεν ειναι μονο να μεινουμε εγκυες , πρεπει να εχουμε και καλη συνεχεια...

Διαφημίσεις

Μαράκι μου βγαίνω...πάω για μπάνιο...

Καληνύχτα σε όλα τα κορίτσια...και στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά στην ιονελίτα μας...πολύ μεγάλη και ζεστή!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μαράκι μου βγαίνω...πάω για μπάνιο...

Καληνύχτα σε όλα τα κορίτσια...και στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά στην ιονελίτα μας...πολύ μεγάλη και ζεστή!

Εγινε κοριτσακι μου....θα τα πουμε αυριο...Καλο βραδυ , καλη ξεκουραση !!!

Ειχε παρει αδεια ο αντρας μου και καθεται μαζι μου αλλα απο αυριο παει για δουλεια....Αυριο θα εχω τη μαμα μου....εχει και 3 πλυντηρια να μου σιδερωσει οποτε μια χαρα... μετα Σαββατοκυριακο θα ειναι παλι ο αντρας μου...εεεε Δευτερα και τριτη εμεινε...Τεταρτη εχω χοριακη και επιστρεφω και στη δουλεια μου....οπως και να εχει θα με κοιτανε καλα καλα...γιατι ή θα πλανταξω στο κλαμα απο τη χαρα μου ή θα πλανταξω στο κλαμα απο τη στεναχωρια μου....

Αντε κοριτσακι μου να μας πανε ολα καλα και συντομα να κρατησουμε γερα μωρακια στις αγκαλιες μας....γιατι οπως διαπιστωνω μετα λυπης μου δεν ειναι μονο να μεινουμε εγκυες , πρεπει να εχουμε και καλη συνεχεια...

Νόμιζα πως βγήκες μαρία μου...

Πλησιάζουνε οι μέρες...είναί τόσο κοντά...Ουφ...μακάρι να πάνε όλα καλά...και θα πάνε! Αχ όπως το λες είναι...το θέμα είναι να πάνε όλα καλά μέχρι ΤΕΛΟΥΣ! Ο δρόμος που μπήκαμε ποτέ δεν σταματά μου φαίνεται...:rolleyes:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

λεω να μας φτιαξω λιγο την διαθεση κ μιας κ ερχονται χριστουγεννα να σας αφιερωσω αυτο το τραγουδακι...σε ολες σας

η υπογραφή μου............:P

all i want for christmas is a baby...... :|

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

τι αναπάντεχω ήταν αυτό τώρα με την Ιονελίτα!!??!!

Ευχομαι το άλλο μωράκι να είναι καλά και τι να πω δεν ξέρω! έχω λυπηθεί πολύ!!

διαβαζα τα μηνύματα χαλαρά και ξαφνικά διαβάζω της Στελλίτσας το μήνυμα και πάγωσα!

Ιονελίτα μου ευχομαι σου στέλνω την σκέψη μου, την συμπαραστασή μου και μία αγκαλίτσα με πολύ θετική ενέργεια για να πάνε όλα καλά με το άλλο μωράκι!

Φιλακια....

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

ionelita μου ξερω πως εισαι πολυ πληγωμενη κοριτσακι μου αυτη τη στιγμη!Πρεπει ομως να συγκεντρωσεις ολες σου τις δυναμεις αγαπη μου, να βρεις το κουραγιο για να κερδισετε τη μαχη εσυ και το μωρακι σου!Σκεψου οτι εσυ εχεις μονο αυτο και αυτο μονο εσενα και σε χρειαζεται κουκλιτσα μου!!!!Σου στελνω την πιο ζεστη αγκαλια!!!!

καλημερααααααα....

καλε πως κ δεν εχει γραψει καμια???εντυπωση μου κανει...

ντεσκολορ μου ηρθαν καλο μου??αυτοι αργουν λιγο τα αποτελεσματα???

αχ βρε μαρακι μου κανε λιγο ακομα υπομονη...απο τη μια εισαι τυχερη που την ημερα της χοριακης θα εισαι δουλεια γιατι οπως κ να το κανουμε η ωρα θα περασει λιγο πιο γρηγορα...

γλυκο μου μομεντακι ευχομαι να πανε ολα καλα κ να σταματησουν εδω τα δυσαρεστα..

μεγαλη κουβεντα ειπατε εχτες κοριτσακια μου...δεν αρκει να μεινουμε εγκυουλες...ειναι ενας συνεχης αγωνας δρομου...δυστυχως...το ξερω απο πρωτο χερι..γι'αυτο λεω κ ξαναλεω καντε εξετασεις κ δεν με ενδιαφερει το φυλλο του παιδιου..ολα καλα να ειναι κ να βγει γερο...

ιονελιτα μου απλα θελω να σου πω πως απο χτες δεν εχεις βγει καθολου απο το μυαλο μου...σε σκεφτομαι συνεχεια..οποτε αισθανθεις καλυτερα μπες να μας πεις πως εισαι καλα...

εγω ειμαι καλα...κ τα μικρα ελπιζω...σημερα ξεκιναμε απο χαπια τα παντα ολα...ανησυχω πολυ για την περιδεση...αντε να ερθει η ωρα να ξυπνησω κ να εχου παει ολα καλα....μεγαλο αγχος...τεσπα...

τα φιλια μου σε στελλιτσα,νασουλι,νικολ,ανθη,αναστασια,κουκου κ στο γλυκο μας δομνινακι...κ φυσικα σε οποια μπορει να ξεχναω..

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Καλημερουδια

μαριλουκο μου κι εγω απο τις 6 ειμαι σηκωμενη...αλλα ετοιμαζω εδω τετστακια να τα στειλω στη σχολη...

περιδεση ποτε θα κανεις?

Ηρθαν σις 8 μου πηραν αιμα και στις 12 θα εχουμε αποτελεσματα...

χτες βραδυ ειχαμε επεισοδια...εγινε ενα ΚΛΑΚ κυριολεκτικα και πλημμυρισαμε...πανε καλυμματα πανε καναπεδες...καθαριζε ο καλος μου...

μπηκα για μπανιο...χαμος ...ασε εχω φρικαρει ! τρεχαν απο παντου χαχαχα...φυσικα κοιμηθηκα πανω σε πετσετες ....

οχι οτι εχω τρομοκρατηθει μεχρι εκει που δεν παει...απαππαπα...αντε να δουμε κ την τιμη της χοριακης σημερα...

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

αντε να ερθει 12 η ωρα...

γλυκια μου εαν η χοριακη σου ειναι ανεβασμενη(που ειμαι σιγουρη) θα πρεπει πια καποιος απο τους τους 2 γιατρους να σου δωσουν μια πιθανη αιτια που γινεται αυτο...

γιατι μιλαμε για πολυ αιμα...υψωσε λιγο φωνουλα...στην τελικη μας εχουν τρελανει αυτες τις μερες...

περιδεση θα κανω την αλλη παρασκευη..δλδ σε 1 εβδομαδα.....

οοοοοοοοομμμμμμμμμ......οοοοοοοοοοομμμμμμμμ

2nTQp3.png

ziCWp3.png

αχ τι να πω κοριτσακι μου .... ξαναπηρα το γοατρο μου χτες κ του τα ειπα κ μου λεει...κοιτα θα ειμαι ειλικρινης μαζι σου...ειμαστε 50-50 θα δουμε,,,

χαιρω πολυ ρε μεγαλε !! ΙΙΙΟΥΥΥΥΥ

εχω εξαντληθει εντωμεταξυ...σερνομαι και ζαλιζομαι συνεχως....

σωπα αγαπη μην το σκεφτεσαι καν...ολα θα πανε καλα και υα μωαρκια σου μετα θα ειναι ακομα πιο ασφαλης εκει στη φωλιτσα τους...

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Kαλημερα σε όλες. Ακομα τα αποτελέσματα?

Απο χτες το απογευμα δεν μπορουσα να κουνηθω. Ποναει η μεση μου. Αχ το παιδακι μου και μπανιο ομως το έκανα και το κοιμησα. Τι να εκανα. Το βραδυ δεν κοιμηθηκα απο τους πονους. Πηρα μπουσκοπαν και ειμαι καπως καλήτερα. Δεν με παιρνει να μεινω στο κρεβατι.

Πως ειστε?

Ντεσκολορ ειπαμε για τα αιματακια.... χιχι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...