Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια κι από μένα..

Λυπήθηκα πάρα πολύ για την Ιονελίτα γιατί το έχω ζήσει κι εγώ αυτό.. Βέβαια εγώ είχα μόνο ένα οπότε η Ιονελίτα μας είμαι σίγουρη ότι θα κάνει την καρδιά της πέτρα και θα βρει τη δύναμη να μεγαλώσει σωστά το δεύτερο εμβρυάκι της..

Descolor μου λυπάμαι που πρέπει να περάσεις όλη αυτή την ταλαιπωρία.. και συμφωνώ απόλυτα.. αν ήταν να μην πετύχει ας ήταν αρνητικό από την αρχή..

Κορίτσια κουράγιο και είμαι σίγουρη ότι ο Θεός αργά ή γρήγορα θα μας δώσει ένα γερό μωράκι..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Θα σου πω , οταν ειχα ξεκινησει τη διαδικασια για σπερματεγχυση ειχα παει σε πολυκαταστηματα και ειχε και βρεφικα ειδη , θυμαμαι με ειχαν πιασει τα κλαματα και ειχα φυγει απο το μαγαζι σε κακο χαλι , δεν ηθελα να βλεπω τιποτα....τωρα ομως που εχει περασει και ο καιρος εχω αποδεκτει τον τροπο που θα ακολουθησω μωρακι και ξερω οτι καποια στιγμη (μπορει τωρα , μπορει με την επομενη προσπαθεια ή μπορει και πολυαργοτερα) θα το αποκτησω μου αρεσει να κοιταω τετοια ειδη , χαιρομαι και ελπιζω οτι καποια στιγμη θα το ζησω και εγω το ονειρο...

Μηπως βρε Στελλιτσα μου φταιει και το στρωμα που κοιμασαι ?? Ειναι και η εγκυμοσυνη σου που σε κουραζει , σηκωνεις και συνεχεια τον Βασιλακη....δικιο εχεις και εσυ αλλα προσεχε λιγο...

Το πιο λογικο ειναι αυτο που σκεφτεσαι. Εγώ ειμαι αναποδο ατομο.

Το στρωμα μου ειναι χαλια, ο Βασιλάκης ειναι 10 κιλά και εχω και δουλειες σπιτιου. Επισης και ο νεροχυτης μου ειναι για τη στρουμφιτα. Εγω ειμαι 1,75 και πλενω ολη μερα πιατα....:(

Το στρωμα μου ειναι χαλια, ο Βασιλάκης ειναι 10 κιλά και εχω και δουλειες σπιτιου. Επισης και ο νεροχυτης μου ειναι για τη στρουμφιτα. Εγω ειμαι 1,75 και πλενω ολη μερα πιατα....:(

Θέλεις να έρθω να στα πλύνω έγώ που είμαι σε μέγεθος στρουμφίτας; (1,55). Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!

ixhPp3.png

Ωχ πολυ κουραση βρε κοριτσακι μου....Το χειροτερο ειναι να πλενεις πιατα και να σκυβεις , ετσι ειναι ο νεροχυτης της μαμας μου και παλια πεθαινα απο τους πονους στη μεση μου...Στελλιτσα , ξερω οτι ειναι δυσκολο να ζητησεις βοηθεια αποτην πεθερα σου και εγω θα το σκεφτομουν....ομως πρεπει να ζητησεις μια βοηθεια...σε λιγο που θα μεγαλωσει και αλλο η κοιλιτσα σου , εσυ θα βαρυνεις περισσοτερο , τοτε τι θα κανεις ??? Σε καταλαβαινω γιατι και εγω δεν θελω να μου κανουν τιποτα αλλα σκεψου οτι θα ειναι μονο μεχρι να γεννησεις , μετα θα τα αναλλαβεις ολα εσυ παλι..

Οσο για το στρωμα παιζει πολυ μεγαλο ρολο , εαν δεν κανεις σωστο υπνο δεν ξεκουραζεσαι καθολου, μηπως τωρα ο Αη Βασιλης να σου φερει ενα ανατομικο στρωμα δωρο ???

Διαφημίσεις

μαρακι μου κι εγω τα κοιταζα οταν εκανα τη 2η σπερματεγχυση...ε μετα απο τοτε ουτε που θελω να τα δω....δεν αντεχω !!

Κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ για το κουραγιο αλλα κατεληξα στο εξης για να μην τρελλαθω,,,

Οτι ειναι να γινει ας γινει και τουλαιστον ας παρακαλαμε για το πιο ανωδυνο ! Αν τελικα δεν πετυχουμε τωρα ενταξει τι να κανουμε..συμβαινουν κ αυτα...εμεις οτι μπορουσαμε καναμε... απο εκει και περα ειναι κ λιγο στο Θεο και στην τυχη..επισης αποφασισα η επομενη προσπαθεια να ειναι σε αλλο κεντρο λιγοτερο απροσωπο κα μαλλον προς το Πασχα ή το καλοκαίρι αναλόγως και το οικονομικό..

ηδη μιλησα με τη ξαδελφη μου που ενας απο τους μεγαλυτερους πελατες της ειναι ο Ματζαβινος που εχει την embryoland..τον πηρε τηλ να του πει την περιπτωση μου και ο ανθρωπος ειπε τα εξης...."ο μαστρομηνας το κεντρο του και το επιτελειο του ειναι πολυ καλοι αλλα πανακριβοι, απροσωποι καθως καθε φορα θα μιλαει κ με αλλον και δεν δινουν πολλες πληροφοριες. Πιο ανησυχητικο ειναι το αιμα που μπορει να σημαινει εξωμητριο παρα η μικρη αυξηση της χοριακης..δωσε το κινητο μου στην κοπελα και ας με παρει τηλεφωνο για οτι χρειαζεται"

Η ξαδελφη μου μου λεει οτι τον εχει πελατη 10 χρονια και οτι ειναι γλυκητατος και οτι αν αποφασισω να κανω επομενη προσπαθεια θα με αναλαβει εξ ολοκληρου αυτος και θα μιλαω μονο μαζι του και θα μεσολαβησει και η ξαδελφη μου για το οικονομικο.

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Θέλεις να έρθω να στα πλύνω έγώ που είμαι σε μέγεθος στρουμφίτας; (1,55). Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!

Χαχαχα. Με το που εμεινα εγκυος χαλασε το πλυντηριο πιατων.... :tongue:

Ωχ πολυ κουραση βρε κοριτσακι μου....Το χειροτερο ειναι να πλενεις πιατα και να σκυβεις , ετσι ειναι ο νεροχυτης της μαμας μου και παλια πεθαινα απο τους πονους στη μεση μου...Στελλιτσα , ξερω οτι ειναι δυσκολο να ζητησεις βοηθεια αποτην πεθερα σου και εγω θα το σκεφτομουν....ομως πρεπει να ζητησεις μια βοηθεια...σε λιγο που θα μεγαλωσει και αλλο η κοιλιτσα σου , εσυ θα βαρυνεις περισσοτερο , τοτε τι θα κανεις ??? Σε καταλαβαινω γιατι και εγω δεν θελω να μου κανουν τιποτα αλλα σκεψου οτι θα ειναι μονο μεχρι να γεννησεις , μετα θα τα αναλλαβεις ολα εσυ παλι..

Οσο για το στρωμα παιζει πολυ μεγαλο ρολο , εαν δεν κανεις σωστο υπνο δεν ξεκουραζεσαι καθολου, μηπως τωρα ο Αη Βασιλης να σου φερει ενα ανατομικο στρωμα δωρο ???

Δεν θα ζητησω απο εκεινη καμια βοηθεια... καλητερα να ερθετε εσεις να με βοηθησετε που λεει ο λόγος.

Αχχχχ ο Αγιος Βασιλης δεν εχει λεφτα φετος...:(

μαρακι μου κι εγω τα κοιταζα οταν εκανα τη 2η σπερματεγχυση...ε μετα απο τοτε ουτε που θελω να τα δω....δεν αντεχω !!

Κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ για το κουραγιο αλλα κατεληξα στο εξης για να μην τρελλαθω,,,

Οτι ειναι να γινει ας γινει και τουλαιστον ας παρακαλαμε για το πιο ανωδυνο ! Αν τελικα δεν πετυχουμε τωρα ενταξει τι να κανουμε..συμβαινουν κ αυτα...εμεις οτι μπορουσαμε καναμε... απο εκει και περα ειναι κ λιγο στο Θεο και στην τυχη..επισης αποφασισα η επομενη προσπαθεια να ειναι σε αλλο κεντρο λιγοτερο απροσωπο κα μαλλον προς το Πασχα ή το καλοκαίρι αναλόγως και το οικονομικό..

ηδη μιλησα με τη ξαδελφη μου που ενας απο τους μεγαλυτερους πελατες της ειναι ο Ματζαβινος που εχει την embryoland..τον πηρε τηλ να του πει την περιπτωση μου και ο ανθρωπος ειπε τα εξης...."ο μαστρομηνας το κεντρο του και το επιτελειο του ειναι πολυ καλοι αλλα πανακριβοι, απροσωποι καθως καθε φορα θα μιλαει κ με αλλον και δεν δινουν πολλες πληροφοριες. Πιο ανησυχητικο ειναι το αιμα που μπορει να σημαινει εξωμητριο παρα η μικρη αυξηση της χοριακης..δωσε το κινητο μου στην κοπελα και ας με παρει τηλεφωνο για οτι χρειαζεται"

Η ξαδελφη μου μου λεει οτι τον εχει πελατη 10 χρονια και οτι ειναι γλυκητατος και οτι αν αποφασισω να κανω επομενη προσπαθεια θα με αναλαβει εξ ολοκληρου αυτος και θα μιλαω μονο μαζι του και θα μεσολαβησει και η ξαδελφη μου για το οικονομικο.

μακαρι να μην χρειαστει αλλα κάτι ειναι και αυτο. Καλουλης φαινεται.;)

Διαφημίσεις

Ντεσκολορίρα μου δεν πας σε κάνα γιατρό να σε δει; Το αίμα συνεχίζεται για πολλές μέρες και πρέπει κάπως να σταματήσει... Δεν ξέρω κατά πόσο είναι πιθανό να πιάσεις εξωμήτριο μετά απο εξωσωματική αλλά και πάλι... δεν παίζουμε με αυτά. Αναστατώθηκα όταν διάβασα το μήνυμα σου, μην το αφήνεις έτσι κοπέλα μου!

ixhPp3.png

Λοιπον αυτο με το αιμα και με το εξωμητριο πολυ με ανησυχει και ξερω οτι στην εξωσωματικη εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες παρουσιασης εξωμητριου...νομιζω οτι θα πρεπει να σε δει ενας γιατρος και να το αποκλεισει αυτο...

Τι να σας πω ρε κοριτσια...

ο γιατρος μου με κανει μπαλακι στο κεντρο...

απο το κεντρο καθε φορα που τους το λεω μου λενε κατσε να δουμε και αυτη η χοριακη τι θα δειξει.. κ την τελευταια φορα μου ειπανε αν δεις να αυξανεται το αιμα να ρθεις και το σαββατο για τη χοριακη...τωρα αυριο παλι τι να τους πω??

Με εχει πιασει λιγο η αναισθησια μου σημερα γιατι δεν την παλευω....οτι ειναι να γινει ας γινει...ωχου πια

α αφηστε που εχω κ τη μανα μου εδω να εκτελει τραγωδια....αχουυυυ το παιδι μου θα μεινει χωρις παιδι...αχουυυυ που δε θα ρθει το εγγονακι μου...και παπαρια μαντολες χαχαχα

Ενταξει λοιπον το αποφασισα..Στελλιτσα μου ετοιμασου...θα βγαλουμε την ιστορια μου σε σηριαλ...προσεχως στους δεκτες σας κοριτσια !!!!

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...