Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Θα συμφωνήσω! Είσαι μια χαρά! Μην απογοητεύεσαι και συνέχισε!! Καλό και χαρούμενο μήνα!

Κοριτσάρες μου καλό μήνα με υγεία και καλή επιτυχία και συνέχεια στην προσπάθεια όλων μας!! Βγήκε τελικά και η ανάλυση του μικροβιώματος του ενδομητρίου. Γαλακτοβάκιλοι 60% και εντεροβατήρια 40%. Θα χρειαστεί να κάνω θεραπεία με Ciproxin (10 ημέρες) και προβιοτικά από το στόμα (bacteflora plus καθημερινά εφάπαξ) και κολπικά (biolact evaκαθημερινά για 10 μέρες και 2/εβδομάδα εφάπαξ). Ακόμα δεν ξέρω για πόσο διάστημα μέχρι την επόμενη ΕΤ. Αναμένω διευκρινίσεις. Είχε κάποια από εσάς παρόμοια αποτελέσματα? Παίζει η προηγούμενη ΕΤ να απέτυχε για αυτόν τον λόγο? Πόσο καιρό χρειάζεται για να είμαι σίγουρη ότι επανήλθε το σύστημα? Θα χρειαστεί να ξανακάνω υστεροσκόπηση για επανέλεγχο? Όσες είχατε παρόμοιες τιμές τί θεραπεία κάνατε? Συγγνώμη για τον βομβαρδισμό με τις ερωτήσεις μου, καινούριο άγχος και αγωνία...

Εγώ είχα χάλια αποτελέσματα, τύπου 12% γαλακτοβακιλλοι και το υπόλοιπο μικρόβιο. Πήρα αγωγή, επανέλαβα καί είχαν αλλάξει ελάχιστα. Ξαναπήρα αγωγή και δεν ασχολήθηκα ξανά έκανα τη μεταφορά. Το παν είναι το υγιές έμβρυο!!!

• Μου αρέσει 4

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Με ρώτησε ο γιατρός αν είναι καφέ το αίμα ή κόκκινο...Είναι κόκκινο του είπα...οπότε μάλλον είναι περίοδος μου λέει αυτός...Άσε που πονάω την κοιλιά μου και τη μέση μου κανονικά σαν να είναι περίοδος...Είμαι μια εξαίρεση της φύσης...Είμαι σπάνιο είδος τελικά!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

λοιπόν πάνω από όλα ψυχραιμία

chryssaki είσαι στο δρόμο για το μωράκι και χαμογελάς it's an order..

Moments είσαι το θαύμα της φύσης που ούτε οι avercap δε μπορούν να υποτάξουν

πήγαινε και σε άλλο γιατρό πάρε μια γνώμη ακόμη (μπορεί να σου πουν να μην περιμένεις άλλο και να βάλεις μπροστά ώστε να αναστείλεις αλλιώς την περίοδο) με έναν τρόπο που μας αρέσει πολύ περισσότερο!!!!!

και όλες σου τις μάχες θα τις κερδίσεις, don't forget your moto!!!

πήγαινε και σε άλλο γιατρό πάρε μια γνώμη ακόμη (μπορεί να σου πουν να μην περιμένεις άλλο και να βάλεις μπροστά ώστε να αναστείλεις αλλιώς την περίοδο) με έναν τρόπο που μας αρέσει πολύ περισσότερο!!!!!

Ναι ρε συ Kalliroi μου.Λες ο οργανισμός μου να τα παιξε και να θέλει μωράκι πιο γρήγορα? Εκτός προγραμματισμού? Ουφ! Θα σκάσω μέχρι αύριο που θα πάω να με δει....από την άλλη όμως νιώθω καλύτερα γιατί τώρα δεν έχω τόσες εξάψεις...ας δούμε και τα θετικά!!!!:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Ναι ρε συ Kalliroi μου.Λες ο οργανισμός μου να τα παιξε και να θέλει μωράκι πιο γρήγορα? Εκτός προγραμματισμού? Ουφ! Θα σκάσω μέχρι αύριο που θα πάω να με δει....από την άλλη όμως νιώθω καλύτερα γιατί τώρα δεν έχω τόσες εξάψεις...ας δούμε και τα θετικά!!!!:P

ακριβώς θετικά θα το δούμε και όπως μας βολεύει εμάς και το μπεμπέ μας!!

λέω εν τω μεταξύ να πάρεις και μια γνώμη ακόμη για σιγουριά (πριν κάνεις την επόμενη ένεση)

και εν τέλει είναι τόσο σημαντικό το 2μηνο διακοπής; Μήπως είναι σταγόνα στον ωκεανό?? οπότε καλύτερα να ξεκινήσεις άμεσα για μπεμπε;

Διαφημίσεις

ακριβώς θετικά θα το δούμε και όπως μας βολεύει εμάς και το μπεμπέ μας!!

λέω εν τω μεταξύ να πάρεις και μια γνώμη ακόμη για σιγουριά (πριν κάνεις την επόμενη ένεση)

και εν τέλει είναι τόσο σημαντικό το 2μηνο διακοπής; Μήπως είναι σταγόνα στον ωκεανό?? οπότε καλύτερα να ξεκινήσεις άμεσα για μπεμπε;

Έτσι κι αλλιώς δεν με βλέπω για διακοπή γιατί προφανώς ο οργανισμός μου συνεχίζει απτόητος. Θα περιμένω να δω τι θα μου πει αύριο και αναλόγως θα ζητήσω και δεύτερη γνώμη!

Εσύ πώς είσαι; Να μην μονοπωλώ κιόλας τη συζήτηση...:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Chryssaki μου ο γιατρός μου είναι και ο εξωσωματικός...οπότε μ'ένα σμπάρο δυο τρυγόνια...Τώρα να δούμε αύριο τι θα βγει...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

εντάξει αφου ειναι διαταγή!!!!!!

Chryssaki μου ο γιατρός μου είναι και ο εξωσωματικός...οπότε μ'ένα σμπάρο δυο τρυγόνια...Τώρα να δούμε αύριο τι θα βγει...

αντε ωραια!εγω αυριο απεργω...θα μπω από το σπίτι όμως! οποτε περιμένω νέα σου μομεντάκι!

Διαφημίσεις

με πέταξε έξω, τώρα κατάφερα να ξαναμπω..!!

λοιπόν το έχω φιλοσοφήσει λιγουλάκι (όχι πως δε με πιάνουν τα blues ώρες ώρες)

αλλά ως επί το πλείστον μετά με πιάνει και το νευρικό χαζοχαρούμενο, με αυτή τη σειρά πάντα:P!!

κάνω ό,τι μπορώ, από εξετάσεις από προσπάθεια, δίνω το 100% και περιμένω και ένα και δύο και τρία και τέσσερα παιδιά (ένα-ένα ή δυο-δυο ΤΟ ΠΟΛΥ) χαχααχα.

Με τους γιατρούς δε βγάζω άκρη (ούτε και το περιμένω) απλά συλλέγω γνώμες, μαθαίνω έτσι ποια είναι η σειρά, (εξετάσεων κλπ) θέτω τα δικά μου όρια μέσα σε αυτό (λένε πχ. μέχρι 4 σπερματεγχύσεις εγώ λέω εντάξει θα δοκιμάσω 2), χαμογελάω ή χασκογελάω (άλλες φορές από χαρά από καμιά νοστιμιά που θα πούμε εδώ μεταξύ μας ή με τον αντρούλη μου ή με κανένα φιλαράκι), άλλες φορές κλαίω ή γελάω από νεύρα (συνήθως κλαίω και γελάω ταυτόχρονα) που και να ξεκινήσω τις ενέσεις..

Κατά τα άλλα είναι θέμα χρόνου και έτσι δε μπορώ να σκάσω γι' αυτό μόνο να προσπαθώ και να έρθει σε λίγους μήνες..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...