Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Το λοιπόν φτάσαμε κι εμείς αισίως στην τελική ευθεία! Θα σας ενημερώσω όταν θα γεννήσω βεβαίως...σίγουρα θα είναί από βδομάδας...Ισως Δευτέρα...Το ξέρω γιατί θα πάμε με πρόκληση...γιατί θα σταματήσω και τις clexane...Το μομεντάκι είναι ναι μεν ανάποδα και στη σωστή θέση αλλά ακόμη ψηλά! Δεν βιάζεται το καημένο να βγει! Με έτσί τρελή που ξέρει πως είναι η μαμά του φοβάτάι μην το βάλω καμιά δουλεία λέτε;

Περιτό να σας πω πως είμαί πολύ αγχωμένη....Θα πάμε για φυσικό αλλά προμηνύεται καισαρική νομίζω λόγω του ότι είναι ψηλά αλλά και λόγω του λοξού μου τράχηλου...Χμ...δεν ξέρω...θα δείξει... Δεν με ενοχλεί είτε το ένα είτε το άλλο πια...φτάνει να βγει και να είναι καλά...γερό...υγιές...Αχ Θεούλη μου....μακάρι!

Εννοείται πως θα σας ενημερώσω ε....ουφ.. και ξαναουφ!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Μομεντακι μουσ/ λυσσασμενο θα πω στο μομεντο να σε δεσει!ελεος πια!και με τοση λυσσα το μομεντακι ειναι ακομα ψηλα;αντε ενημερωσε μας ο5αν ξερεις...αυτο σημαινει οτι θα χασω το στοιχειο του αιφνιδ8ιασμου στα κοριτσια σαν εκπροσωπος τυπου ε;και αν εχει και οντερνετ η κλινικη θα μας πεις κατευθειαν αποβκει;αν δε μπορεις να μας παρει.τηλ ο μομεντος και αν δεν απανταω να παρει τον.καραμελλο...δεν αγωνιω καθολου!ολα καλα θα πανεεε οοοομμμ!απιστευτο εεεε;;η μικρη περπαταει αρκετα καλα.δε την αφηνω ακομα εξω.γιατι τρωει τουμπες συνεχεια.τωρα εχει αλλαξει το τρεξιμο θελει κηνυγητο γιατι ανοιγει τα συρταρια κλπκλπ και επισης οταν θελω να κανω δουλεια ερχεται και μου τραβαει τη φορμα και γκρινιαζει να ασχοληθω μαζι της!

μαρκελα χαιρομαι που περασες ωραια!τωρα βουρ στο ψητοοο!

ιονελιτα μου μας ελειψες!κανατε κι ολας αυχενικη;βρε πως περναει ετσι ο καιροοος!και περιδεση παλι ε;αυ5ο γιατι;εχεις κοντο τραχηλο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Το λοιπόν φτάσαμε κι εμείς αισίως στην τελική ευθεία! Θα σας ενημερώσω όταν θα γεννήσω βεβαίως...σίγουρα θα είναί από βδομάδας...Ισως Δευτέρα...Το ξέρω γιατί θα πάμε με πρόκληση...γιατί θα σταματήσω και τις clexane...Το μομεντάκι είναι ναι μεν ανάποδα και στη σωστή θέση αλλά ακόμη ψηλά! Δεν βιάζεται το καημένο να βγει! Με έτσί τρελή που ξέρει πως είναι η μαμά του φοβάτάι μην το βάλω καμιά δουλεία λέτε;

Περιτό να σας πω πως είμαί πολύ αγχωμένη....Θα πάμε για φυσικό αλλά προμηνύεται καισαρική νομίζω λόγω του ότι είναι ψηλά αλλά και λόγω του λοξού μου τράχηλου...Χμ...δεν ξέρω...θα δείξει... Δεν με ενοχλεί είτε το ένα είτε το άλλο πια...φτάνει να βγει και να είναι καλά...γερό...υγιές...Αχ Θεούλη μου....μακάρι!

Εννοείται πως θα σας ενημερώσω ε....ουφ.. και ξαναουφ!

Μαζί με σένα περιμένουμε κι εμείς όλο αγωνία την έλευση του αστρομομεντακίου. Είναι λογικό και επόμενο να είσαι αγχωμένη.. νομίζω ότι όλες οι κοπέλες ήταν όσο πλησιάζε η μέρα του τοκετού και όλες όσες περιμένουν αυτή τη μέρα είναι..

Η σκέψη μας είναι μαζί σου και το αστρομομεντάκι δεν θα ταλαιπωρήσει καθόλου τη μανούλα.. Θα βγει κατευθείαν κρατώντας ένα ξεσκονόπανο έτοιμο να πιάσει δουλειά!:-P

L2qIp2.png

Καλη Χρονια κοριτσακια μου!!!!!! Να ειναι γεματη ευτυχισμενες στιγμες!! Με το καλο να ερθουν τα μωρακια σας!!!

μομεντακι μου!!!!!!!!Παναγιτσα μου δεν ειχα συνειδητοποιησει ποσο κοντα ειμαστε!!! Με το καλο κουκλιτσα μου να παρεις το αγγελουδι σου στην αγκαλιτσα σου!!! Ποπο.εχω τρελαθει απο τη χαρα μου!!!!γελαω ολοκληρη!!!!

prayer συμφωνω με ολα οσα σου ειπανε τα κοριτσια μας!! Το μωρακι σας θα ερθει μες στο13! Ειναι πολυ σημαντικο το οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα...λιγη υπομονη ακομα....

μαριαμνε μου..και ντεσκο μου χρονια σας πολλα για τα γενεθλια σας!!!να στε παντα ευτυχισμενες!!!!!!

nasy ελιπζω νασαι καλα!!!

Εγω κοριτσια περασα πολυ ομορφα...οπως θα καταλαβατε και απο το φατσοβιβλιο...ξεφυγαμε πολυ στο ταξιδι μας!!! Γνωρισα απο κοντα και ενα απο τα κοριτσια μας απο το διπλανο καφε...το ελαφακι...καποιες το ξερετε... Ητανε γραφτο να βρεθουμε σε μια ξενη χωρα..περασαμε τοσο ομορφα!! Με το που γυρισαμε ηρθανε φιλοι σπιτι μας κ χαρηκαμε πολυ...ητανε ομορφα Χριστουγεννα...μακαρι η επιμενη χρονια να ειναι πιο τυχερη απο την προηγουμενη αν και νιωθω πια πολυ κουρασμενη και απεχω πολυ απο το να κανω μια νεα προσπαθεια....

Να ευχηθω στα κοριτσια που θα κανουν προσπαθεια τους επομενους μηνες..Πολυ καλη επιτυχια!!!!!!

Η χρονια μας θα ξεκινησει ομορφα με την ελευση του μομεντακιου junior!!!!

Πολλα φιλια σε κουκου...ιονελιτα..τινα...μαρια...καραμελλιτσα..στελλιτσα...μελετινακι..ροδακινουλα...δομνινακι και σε οποια ξεχνω!!!!!!

καλησπερα κοριτσακια μου !τι κανετε??? ευχομαι σε ολες χρονια πολλα,καλη χρονια παντα με υγεια πανω απ'ολα,χαρα ευτυχια κ πολλα πολλα χαμογελα!!!! οπως θα δειτε κ στο καινουργιο τικερ μου,θα βγει ενα μωρακι που περιμενουμε με υπομονη να ερθει στο σπιτι μας!! καναμε αιτηση στο κεντρο βρεφων μητερα κ ειμαι πολυ χαρουμενη γιαυτο!!!!!!!!!οσο για τις προσπαθειες θα τις αναβαλλω για λιγο κ του χρονου το ξαναβλεπουμε το θεμα,με παιρνει αλλωστε κ το θεμα της ηλικιας!!τωρα περιμενουμε που λετε,ενημερωθηκαμε,φτιαξαμε τα χαρτια μας,παιδια δεν υπαρχουν απο μερους μας, οποτε παει μπροστα η αιτηση μας κ οτι ο αντρας μου δουλευει στο στρατο δηλ.μπαινει ενας μισθος στο σπιτι πιστευουμε μεχρι 6 μηνες, να ερθει το κοριτσακι μας!!!!τι αλλο????? οτι ερωτησεις θελετε να κανετε εδω ειμαι να σας απαντησω γιατι ξερω πως θα σας ηρθε!!!!!αυτα τα φιλια μου σε ολες!!!!!!

aKZup2.png?QGVNYpCf

Διαφημίσεις

Δεσποινακι πηρατε τετοια αποφαση;συγχαρητηρια;εξι μηνες σας ειπαν δλδ;και μετα παμε για αδερφακι χεχε!με το.καλο κοριτσι μου!

Νικολ μου χαιρομαι που περασες ωραια!στεναχωριεμαι οταν λες οτι κουραστηκες με τις προσπαθειες αλλα τοσα που εχεις περασειβλογικο ειναι!εμεις παντως ε0ιμενουμε να σε δουμε μα σου.δωσουμε καραμελλογουρι!

Μομεντακιιι;;λες αυριο να εχουμε αφιξη μομεντακιου;;;;τρελαινομαιιιιι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Δεσποινακι πηρατε τετοια αποφαση;συγχαρητηρια;εξι μηνες σας ειπαν δλδ;και μετα παμε για αδερφακι χεχε!με το.καλο κοριτσι μου!

Νικολ μου χαιρομαι που περασες ωραια!στεναχωριεμαι οταν λες οτι κουραστηκες με τις προσπαθειες αλλα τοσα που εχεις περασειβλογικο ειναι!εμεις παντως ε0ιμενουμε να σε δουμε μα σου.δωσουμε καραμελλογουρι!

Μομεντακιιι;;λες αυριο να εχουμε αφιξη μομεντακιου;;;;τρελαινομαιιιιι!

ναι καραμελο μου!! γιατι οχι??ολα τα παιδια του θεου ειναι....τωρα για να παω στο γιατρο στο παντο δεν υπαρχει μια...οποτε ειπαμε ας ερθει ενα παιδακι σπιτι κ παμε πιο μετα,να μαζεψουμε κ λιγα λεφτακια....τωρα πιστευουμε μεσα σε 6 μηνες να το εχουμε αλλιως θα μετραει μερες το τικερ κ οποτε ερθει....;) φιλια πολλα σε σενα κ στη μικρη σου!!!

aKZup2.png?QGVNYpCf

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Απ' ότι βλέπω δεν υπάρχει ενημέρωση για την έλευση του αστρομομεντακίου.. Άρα ή δεν πήγαν σήμερα ή ακόμη δεν έχει έρθει στον κόσμο! Για να δούμε ποια θα είναι η τυχερή που θα λάβει το χαρμόσυνο μήνυμα στο κινητό της;;;; Όποια κι αν είναι παρακαλείται να ενημερώσει αμέσως διότι μας έχει φάει η αγωνία λέμε!

Νικόλ μου είμαι σίγουρη ότι περάσατε υπέροχα.. Φοβερό μέρος η Βουδαπέστη και με καλή παρέα όπως το Ελαφάκι μας (το έχω γνωρίσει προσωπικά και εγγυώμαι γι' αυτό) σίγουρα άλλαξε προς το καλύτερο η διάθεσή σας..

Προσπάθεια θα κάνεις όποτε νιώσεις εσύ έτοιμη... δεν σε πιέζει κανένας γι' αυτό.. και αν τυχόν δεν θέλεις να το μοιραστείς μαζί μας και μας κάνεις την έκπληξη ακόμη καλύτερα! Θα χαρούμε εξ απροόπτου!

Δεσποινάκι έχετε μεγαλείο ψυχής και οι δυο σας.. μεγάλη απόφαση και ανιδιοτελής.. Το είχαμε συζητήσει κι εμείς με το σύζυγο αυτό το ενδεχόμενο αλλά ο ίδιος δεν ήθελε ούτε να το ακούσει διότι έχει ήδη ένα βιολογικό παιδί αλλά και από την άλλη κι εγώ βαθιά μέσα μου ήθελα να νιώσω την εγκυμοσύνη σε όλο της το μεγαλείο... Δόξα το Θεό, μας ευλόγησε με αυτή την τύχη.. Με το καλό να παραλάβετε το κοριτσάκι σας το συντομότερο δυνατόν.. Αλήθεια, βρέφος θα πάρετε ή παιδάκι;

Εμείς είμαστε πολύ καλά.. Τα 2 τελευταία βράδια δεν με έχουν πιάσει κράμπες, ο μπέμπης δίνει συχνά το παρόν και ετοιμαζόμαστε να φύγουμε για Ξάνθη όπου θα βαφτίσουμε ένα αγοράκι.. Ανυπομονώ να πάω αυτό το ταξίδι.. να ξεφύγω λιγάκι..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Απ' ότι βλέπω δεν υπάρχει ενημέρωση για την έλευση του αστρομομεντακίου.. Άρα ή δεν πήγαν σήμερα ή ακόμη δεν έχει έρθει στον κόσμο! Για να δούμε ποια θα είναι η τυχερή που θα λάβει το χαρμόσυνο μήνυμα στο κινητό της;;;; Όποια κι αν είναι παρακαλείται να ενημερώσει αμέσως διότι μας έχει φάει η αγωνία λέμε!

Νικόλ μου είμαι σίγουρη ότι περάσατε υπέροχα.. Φοβερό μέρος η Βουδαπέστη και με καλή παρέα όπως το Ελαφάκι μας (το έχω γνωρίσει προσωπικά και εγγυώμαι γι' αυτό) σίγουρα άλλαξε προς το καλύτερο η διάθεσή σας..

Προσπάθεια θα κάνεις όποτε νιώσεις εσύ έτοιμη... δεν σε πιέζει κανένας γι' αυτό.. και αν τυχόν δεν θέλεις να το μοιραστείς μαζί μας και μας κάνεις την έκπληξη ακόμη καλύτερα! Θα χαρούμε εξ απροόπτου!

Δεσποινάκι έχετε μεγαλείο ψυχής και οι δυο σας.. μεγάλη απόφαση και ανιδιοτελής.. Το είχαμε συζητήσει κι εμείς με το σύζυγο αυτό το ενδεχόμενο αλλά ο ίδιος δεν ήθελε ούτε να το ακούσει διότι έχει ήδη ένα βιολογικό παιδί αλλά και από την άλλη κι εγώ βαθιά μέσα μου ήθελα να νιώσω την εγκυμοσύνη σε όλο της το μεγαλείο... Δόξα το Θεό, μας ευλόγησε με αυτή την τύχη.. Με το καλό να παραλάβετε το κοριτσάκι σας το συντομότερο δυνατόν.. Αλήθεια, βρέφος θα πάρετε ή παιδάκι;

Εμείς είμαστε πολύ καλά.. Τα 2 τελευταία βράδια δεν με έχουν πιάσει κράμπες, ο μπέμπης δίνει συχνά το παρόν και ετοιμαζόμαστε να φύγουμε για Ξάνθη όπου θα βαφτίσουμε ένα αγοράκι.. Ανυπομονώ να πάω αυτό το ταξίδι.. να ξεφύγω λιγάκι..

Σας φιλώ όλες!

οντως ειναι μεγαλη αποφαση δομνινα μου...αλλα οταν πηγαινεις σε τετοια κεντρα,εχεις τοοοσες αποριες γιαυτα τα παρατημενα ,αρρωστα παιδακια που περιμενουν με ανυπομονησια ενα σπιτικο μια αγκαλια που θα τα ζεσταινει μια διαφορετικη απο αυτης της βρεφοκομου...ειναι δυνατον να μη θες να μεγαλωσεις ενα τετοιο παιδακι????εγω να φανταστεις οταν πηγαμε ρωτουσα τον αντρα μου,που να τα εχουν σε ποιο κτιριο να ναι???ηθελα τοσο πολυ να τα επισκεφτω,να δω τις φατσουλες τους εστω για λιγο... αλλα δεν απαγορευεται,δυστυχως...τελος παντων εμεις ειμαστε χαρουμενοι , ελπιζουμε, να ερθει συντομα..κ αν αργησει παλι εδω θα ειμαστε να περιμενουμε ....στην αιτηση ζητησαμε βρεφος εως 6 μηνων κ υγιες.οσο για την εξωσωματικη ας περιμενει λιγο εχουμε ακομα χρονια χεχεχεεεχχε .ευχομαι με το καλο η βαφτιση να στε παντα αξιοι κ καλα να περασετε!!!!!φιλια πολλααα

aKZup2.png?QGVNYpCf

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου !τι κανετε??? ευχομαι σε ολες χρονια πολλα,καλη χρονια παντα με υγεια πανω απ'ολα,χαρα ευτυχια κ πολλα πολλα χαμογελα!!!! οπως θα δειτε κ στο καινουργιο τικερ μου,θα βγει ενα μωρακι που περιμενουμε με υπομονη να ερθει στο σπιτι μας!! καναμε αιτηση στο κεντρο βρεφων μητερα κ ειμαι πολυ χαρουμενη γιαυτο!!!!!!!!!οσο για τις προσπαθειες θα τις αναβαλλω για λιγο κ του χρονου το ξαναβλεπουμε το θεμα,με παιρνει αλλωστε κ το θεμα της ηλικιας!!τωρα περιμενουμε που λετε,ενημερωθηκαμε,φτιαξαμε τα χαρτια μας,παιδια δεν υπαρχουν απο μερους μας, οποτε παει μπροστα η αιτηση μας κ οτι ο αντρας μου δουλευει στο στρατο δηλ.μπαινει ενας μισθος στο σπιτι πιστευουμε μεχρι 6 μηνες, να ερθει το κοριτσακι μας!!!!τι αλλο????? οτι ερωτησεις θελετε να κανετε εδω ειμαι να σας απαντησω γιατι ξερω πως θα σας ηρθε!!!!!αυτα τα φιλια μου σε ολες!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑ!!!

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ!!1

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ!!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ

Δεσποινακι με κατασυγκινησες με την αποφαση και την περιγραφη σου..ληθεια σου λεω κρατιεμαι να &η τα,μπηξω...χμμ...δε τα καταφερα χαχα!μπραβο και παλι μπραβο!

Τιποτα νεοτερο απο Μομεντακι..εκτος αν περιμενει να συνελθει λιγο απο ναρκωση κλπ για να επικοινωνησει!αλλιως ο μικρουλης ειναι ακομα εντος!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

ΚΑΙ ΝΑΙ!

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!

ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ!

ΤΟ ΑΣΤΡΟΜΟΜΕΝΤΑΚΙ ΕΦΤΑΣΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!

ΜΟΛΙΣ ΕΛΑΒΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ: ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ! ΖΩ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ!:P ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΟΜΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ - ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!"

Να μας ζήσει το πρώτο μωρό του 2013! Να μας ζήσει το αστρομομεντάκι μας!

Παρακαλείται όποιο κοριτσάκι γνωρίζει πως να βάζει εικονίτσες να βάλει μια και για μένα!

Είμαι τόσο χαρούμενη σήμερα!:-P:rolleyes::tongue::P

L2qIp2.png

ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΜΕΝΤΣ!!!!

Τώρα που έγινες μανούλα, θέλω να σου ευχηθώ

όλα τα καλά του κόσμου, στο δικό σου το μωρό.

Νά” στε πάντα ενωμένοι η μαμά με τον μπαμπά,

γιατί του μωρού η καρδούλα μόνο τούτο αναζητά!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!

aKZup2.png?QGVNYpCf

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...