Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Bubble24 είπε:

Ήταν 2 έμβρυα 3-ημερών άριστης μορφολογίας. Δεν είχαν ελεγχθεί βέβαια γενετικά. Λίγο πάντως που το έψαξα στο διαδίκτυο επιστημονικές δημοσιεύσεις υποστηρίζουν ότι στην εξωσωματική όσο πιο υψηλά είναι οι γαλακτοβάκιλλοι αυξάνεται η πιθανότητα εμφύτευσης των εμβρύων, ενώ τα εντεροβακτήρια την εμποδίζουν. 

μην σκεφτεσαι τωρα αυτο και εχεις αμφιβολιες. πραγματικα αναλογισου ποσες γυναικες μενουν εγκυες φυσιολογικα και με εξωσωματικη και δεν ξερουν καν τη λεξη γαλακτοβακιλος και μικροβιωμα. κι εγω να σου πω την αληθεια ειχα τρεις εμφυτευσεις χωρις να χω ελεγξει ποτε μικροβιωμα ουτε να παιρνω γαλακτοβακιλους. εξαλλου και τα εμβρυα δεν ηταν και πεμπτης μερας να πεις οτι ειχες μια πιο ασφαλη εικονα της δυναμικης τους. πιο πιθανο ειναι να μην ηταν αυτα αρκετα καλα. παρε τωρα τη θεραπεια σου να εισαι καλυμμενη κι απο εκει, να σου βγει απο το μυαλο σου το ενδεχομενο και μακαρι η επομενη να ειναι και η τυχερη! ολα αυτα ευτυχως ειναι αναστρεψιμα και σχετικα γρηγορα κιολας.

• Μου αρέσει 1

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Γεια σας και από μένα.....μπήκα να διαβάσω τα νέα σας ........και να σας δώσω μερικά φιλάκια λίγο πριν ξαπλώσω γιατι παλι πέρασε η ωρα και αυριο εχω να ξυπνησω πρωι.....έχω αλλάξει τα ωράριά μου.....και γενικότερα δεν κοιμάμαι πολύ καλά......αυτη η υπνηλία της εγκυμοσύνης ποτέ δε με επισκεφτηκε.....αντιθετως ξυπνάω τα βράδια και καποιες φορές δυσκολευομαι κάπως να ξανακοιμηθώ.....θυμαμαι πως και το Δομνινάκι είχε τα ίδια:tongue:.........εγω ξυπναω και για τουαλέτα το βράδυο δυο φορουλες.....και ολη τη μερα παω καμμια 20ρια φορες τουαλετα χεχε:rolleyes:

Αυριο ελπίζω να μπω καποια στιγμουλα να γράψω περισσότερα......Δομνινάκι έχω να σου πω και για το διαβητη εγκυμοσυνης πολλά....παντως μην ανησυχείς για το μωρό.....αν ρυθμισεις το φαγητό σου με σωστό τροπο τοτε δε θα επηρεαστει το μωράκι σου, θα σου τα πει και ο ενδοκρινολόγος.......απλά σε καθε οργανισμο καποιες τροφες μπορει να ανεβαζουν πολυ το σάκχαρο. Και γω πηγα σε ενδοκρινολόγο διαβητολόγο στην αρχη της εγκυμοσυνης......γιατι σε παλιοτερη καμπυλη (μη εγκυμοσυνης) ειχα φυσιολογικες τιμες αλλα την πρωτη ωρα στα ανωτερα φυσιολογικα....μετα τη δευτερη ωρα επεφτε κατα πολύ. Απλα με την εγκυμοσυνη ηθελα να το δω......ο γιατρος προτεινε ή να κανω καμπυλη ή να το δουμε με μηχανηματάκι.....εγω διάλεξα το δευτερο για να μπορω να παρακολουθω όλες τις μετρησεις. Μου ειχε βαλλει 1μετρηση πρωι νηστικη 1 ωρα μετα το πρωινο, 1 ωρα μετα το μεσημεριανο και 1 ωρα μετα το βραδινο και του ελεγα ανα 10 μερες τις τιμες. Αφου οι πρωινες τιμες και μετα του πρωινου ηταν καλές μου πε να τις κανω πολυ σπανια .....μια στο τοσο....και να παρακολουθω μετα το μεσημεριανο και μετα το βραδινο (που και αυτες ηταν καλες) απλα παρατηρουσα ποια φαγητα μου ανεβαζαν παραπανω τις τιμες και ποια όχι....και αυτο ειναι και λιγο διαφορετικο για τον καθενα. Εμενα πχ οι φακες μου ανεβαζαν το σάκχαρο στις 140 μοναδες την 1η ωρα ....ενω οταν τρωω μισο κιλο παγωτο (χθες έφαγα:tongue:) μου είναι στο 90 δηλ τπτ. Επισης και σοκολατα που εχω φαει παλι σε μενα δεν το ανεβαζει.........μια φορά έφαγα τσουρεκι αρκετουτσικο και πηγε πανω απο 180 ...έπαθα σοκ:rolleyes::rolleyes: εεε απο αυτο δεν προκειται να ξαναφαω. Απλά τι θελω να πω με όλα αυτα.....ότι με το μηχανηματακι και αυτα που τρως θα βλεπεις ποιες τροφες επηρεαζουν εσενα στο ανεβασμάτου και θα τρως σε μικροτερες ποσοτητες.......πχ και ο χυμος πορτοκαλι εμενα μου το φτανει στα 150 και ο γιατρος μου ειπε να μην πινω χυμους αλλά να τρωω πχ τρια πορτοκαλια αλλά οχι όλα μαζί.......ανά διαστήματα ωρών.

Είπα να γράψω αυριο αλλά τα γραψα τωρα:tongue:

Και γω ειμαι περιεργη να δω την καμπυλη μου.....πιστευω θα ναι τσιμπημενη την πρωτη ωρίτσα......εσενα πως σου βγηκαν οι τιμες σου....θυμασαι?:tongue:

Να μας γραψεις τα νεα σου απο τον ενδοκρινολογο....παντως δεν ειναι τπτ το μηχανηματακι.....ισως στην αρχη να κανεις περισσοτερες μετρησεις....τι να πω......παντως μη σε σνησυχει....αν τηρησεις αυτα που θα σου πει ο γιατρος όλα καλά θα πάνε.

Μομεντινι ποσο χαιρομαι που ειναι καλά το μωράκι σου και είσαι μια πολύ καλή μανουλα:D:D

Κουκάκι και συ το ίδιο....φιλακια στο μπεμπινο σου:D

Prayer καλή επιτυχία κορίτσι μου......όλα να σε οδηγησουν στ να γινεις μανουλα:D

Μαριαμνάκι μου φιλακια στον κουκλο σου......εγω έχω κλεισει την 23η εβδομάδα.....και ο μπεμπης εχει αρχισει να κλωτσαει εντονοτερα;)

Μαρκελλάκιιιιιιιιιι μου.....μελετηρό κορίτσι....με το καλό το μεταπτυχιακό!!

Καραμελλίτσες μου πολλά πολλά φιλάκια......αρχισαμε να μαθαινουμε καινουρια πραγματάκια διαβαζω;)

Δεσποινάκι με το καλό να ρθει το μωράκι που περιμενετε:D

Νικολινάκιιιιιιι:D:D απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης και τα καλύτερα έρχονται!!!:D

Ντεσακι, Ιονελιτάκι (ποσο χαιρομαι που όλα πανε καλά, Μαράκια, Στελλίτσα, Ανθουλα, Νασουλα, και σε όλα ολα τα κοριτσακια πολλά πολλά φιλάκια, μη με παρεξηγειτε αν καποια ξεχασα.....εχει πέσει νυστα....ελπίζω να μπω αυριο να γραψω περισσοτερα.

Δε σας ξεχνώ ποτέ....πολλά πολλά φιλιά!!!! Καλό βραδυ!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα κοριτσάκια μου..

Χθες κοιμόμουν από τις 22:30 μέχρι τις 7:30 σήμερα το πρωί.. Βλέπετε δεν μπορώ πια να βολευτώ στον καναπέ και έτσι αναγκάζομαι να πηγαίνω στο κρεβάτι για ξάπλα.. Εκεί θέλοντας και μη με παίρνει ο ύπνος αλλά δεν με χαλάει καθόλου αφού προφανώς το έχει ανάγκη ο οργανισμός μου..

Σήμερα είναι το ραντεβού με τον διαβητολόγο και όσο να είναι έχω μια αγωνία τι θα μου πει.. Ευτυχώς τον μικρό τον καταλαβαίνω και έτσι είμαι ήσυχη. Αύριο θα σας ενημερώσω για το τι μου είπε..

Επίσης για τον βήχα που με ταλαιπωρεί πήρα χθες τον γυναικολόγο και με άφησε να πάρω το Sinecod το οποίο ξέρω ότι με βοηθάει όταν έχω ξηρό βήχα.. Δυο φορές πήρα από χθες και ήδη αισθάνομαι καλύτερα!

Μελετινάκι μου σ' ευχαριστώ για την καλή σου διάθεση να με ενημερώσεις.. αύριο θα σας γράψω τα νέα μου από το γιατρό.. Πόσο χαίρομαι που το αγοράκι σου κάνει έντονη την παρουσία του! Είμαι σίγουρη ότι με τον Δομνίνο Junior θα κάνουν την καλύτερη παρέα!

Prayer καλή επιτυχία!

Φιλιά πολλά σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Ως συνήθως καθυστερημένη!

Μομεντάκι μου, να σου ζήσει ο πρίγκηπάς σου! Ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα μωράκια του φόρουμ κατέφτασε!!! Πάντα γερό κι ευτυχισμένο εύχομαι να είναι, κι εσείς μαζί του...

Λοιπόν, για πότε ήρθαν οι καλύτερες μέρες... Καλά, δε σκοτώθηκαν κιόλας, αλλά πάντως ήρθαν! Θυμάσαι, ξεκινήσαμε με παράλληλες πορείες, ενδομητρίωση, σπερματέγχυση, εξωσωματική... μετά έτυχαν διάφορα στην κάθεμία... Τέλος πάντων: τελικός απολογισμός άμιλλας Τουρτίτσας - Μομεντακίου: ένα μωράκι περισσότερο, ένα εντεράκι λιγότερο! Εύχομαι με όλη μου την καρδιά τα επόμενα χρόνια που θα έρθουν να φέρουν την ισορροπία και να έρθουμε στα ίσα: με μπόλικα μωρά και βέβαια με τα σωθικά μας στη θέση τους!

Ουφ, πάντως όσο και να προσπαθώ να μαζευτώ δεν τα καταφέρνω και μου βγαίνει λίγη γκρινίτσα! Ε, μα! Έχω κολλήσει στο ίδιο σημείο εδώ και ούτε ξέρω πόσο καιρό! Άντε να ξεκολλάμε σιγά σιγά... Αλλά ας μην παραπονιέμαι, τα τουρτάκια είναι μια χαρά, είναι αποφασισμένα να μας φέρνουν στα όρια της κατάρρευσης πολύ πριν έρθει η ώρα του ύπνου τους (ποιανού??) και βέβαια ξυπνάνε και κανα δυο φορές το καθένα για να χοροπηδήσουν όσο δεν πρόλαβαν μέσα στη μέρα. Προφανώς δεν διάβασαν το φυλλάδιο των οδηγιών που λέει ότι από ένα σημείο και μετά τα μωράκια κοιμούνται σαν κανονικοί άνθρωποι και όχι σαν νεογέννητα. Γκρρρρ.

Το δε σπίτι έχει γίνει γιαπί, έχουν φύγει ολόκληρα έπιπλα, κρύσταλλα τραπεζιών, κουρτίνες, τραπεζομάντηλα, διακοσμητικά, έχουν στηθεί κάγκελα και πλέον ποτέ δε βρίσκουμε ότι ψάχνουμε γιατί όλα τα κινητά αντικείμενα είναι μέσα σε τσάντες σε ένα αποθηκάκι. Τα 4 καρότσια μας και τα 2 καρεκλάκια φαγητού εξασφαλίζουν ότι δεν υπάρχει μέρος να πατήσεις, ενώ το πάτωμα είναι καλυμμένο από χαρτομάντηλα ή χαρτιά κομμένα λωρίδες. Σας περιμένουμε για επίσκεψη όποτε θέλετε στο όμορφο σπιτικό μας. Θα μου πεις, δεν τα μαλώνεις? Βεβαίως και τα μαλώνω, και σκάνε στα γέλια.

Ευτυχώς που είπα ότι δεν παραπονιέμαι. Τουλάχιστον είναι ομορφούλια και έτσι εξηγείται πώς έχουν γλιτώσει την εκπαραθύρωση. Προς το παρόν.

Κατά τα άλλα, στη δουλειά πάρα πολλή δουλειά, πάρα πολλά λεφτά (καλά, ήθελα απλώς να κάνω το στόμα σας να ανοίξει μια πήχη), τέλος πάντων λίγα λεφτά, κρίση χάλια ως συνήθως, επικαιρότητα χάλια ως συνήθως, καλά που έχουμε και τις φωτεινές ακτίνες από το φόρουμ μας!

Μελετίνα και Δομνινάκι! Τα δικά σας διαβολάκια είναι καθοδόν για να σας κάνουν τη ζωή (και το σπίτι) άνω κάτω! Φαντάζομαι πόσο θα ανυπομονείτε, αλλά...πηγαίνετε και κανένα σινεμά... και σε κανένα εστιατόριο... ξέρετε, πράγματα που μετά με μωράκι είναι δύσκολο να κάνεις... Κάθε ΣΚ παίρνουμε με τον άντρα μου την εφημερίδα, ρίχνουμε μια ματιά στις ταινίες της εβδομάδας, χαιρόμαστε αν βρούμε κάτι καλό που θα μας άρεσε να δούμε, γκρινιάζουμε αν δεν έχει τίποτα, και μετά φυσικά δε βλέπουμε τίποτα ;) Έχει πολλή πλάκα η διαδικασία (και πολύ παραλογισμό)

Νικολινάκι: το κεφάλι ψηλά! Καταλαβαίνω το ότι δε θες να ασχοληθείς αυτή τη στιγμή με κάτι που θέλει μεγάλες ψυχικές αντοχές, και σίγουρα θα πρέπει να ακούσεις το ένστικτό σου... Αλλά να ξέρεις, το μωράκι σου είναι ήδη δρομολογημένο να σου έρθει όποτε βρεις το κουράγιο! Ήρθε η σειρά του!

Πολλά φιλιά σε όλα τα κορίτσια... Πάντα σας σκέφτομαι και χαίρομαι τόσο πολύ με τα καταπληκτικά νέα που φέρνει κάθε τόσο κάποιο χιλιοβασανισμένο κοριτσάκι...

8He6p3.png

oiFnp3.png

Γεία σας κορίτσια...Την κάναμε σήμερα την 2η προσπάθεια..Το Σάββατο έκανα την pregnyl και σήμερα κάναμε την σπερματέγχυση...Ο γιατρός είπε ότι κάναμε καλή δουλειά...Θα φανεί σε λίγες μέρες....

καλη επιτυχιαααα!!!!! να εχουμε ευχαριστα νεα κ να μην χρειαστει ξανα!!!φτου φτου!:tongue:

aKZup2.png?QGVNYpCf

Λοιπόν κοριτσάκια μου γλυκά..

Πήγα στον διαβητολόγο και το συμπέρασμα είναι το εξής.. Ναι μεν έχω διαβήτη κύησης αλλά με 2 μετρήσεις τη μέρα (ευτυχώς γλυτώσαμε τις 6) και με προσεκτική διατροφή θα τα καταφέρουμε..

Έπρεπε να είσασταν από τη μια πλευρά να με βλέπετε όταν ο γιατρός μου έδειχνε πως θα κάνω τις μετρήσεις.. Μόνο τα κλάμματα που δεν έβαλα... επιστρατεύτηκε ο άνδρας μου και θα μου κάνει αυτός τις μετρήσεις το πρωί.. για τις μεσημεριανές θα προσπαθήσω μόνη μου..

Σήμερα το πρωί αφού χαλάσαμε 4 ταινίες το ζάχαρο νηστείας ήταν 86. Ο γιατρός μου είπε ότι αν φτάσει πάνω από 92 και το μεσημεριανό πάνω από 136 θα πρέπει να αρχίσω φαρμακευτική αγωγή.. Οπότε για αρχή καλά πάμε..

Ο μπέμπης πάντως ακμαιότατος.. Όλο το βράδυ κάνει νάνι και το πρωί με το που ανοίξω το μάτι μου κάνει και αυτός την εμφάνισή του και με κάνει τόσο μα τόσο χαρούμενη!

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι όλες!

Υ.Γ. Τουρτίτσα μου γλυκιά χαίρομαι τόσο πολύ που συνεχίζεις και μας επισκέπτεσαι μια στο τόσο.. Ο μπέμπης μου σ' ευχαριστεί για τις ευχές σου και ξέρει πως εννοείς απολύτως αυτά που λες..

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια μας που είναι;

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Τουρτίτσα μου :D:D χαίρομαι που είστε καλά:D

Ανυπομονώ να ρθει το μωρό και ας κάνει και τη ζωή μου και το σπίτι μου άνω κάτω (έτσι λέω τώρα:rolleyes:)

Πολλά φιλάκια στα μωράκια σου!!!!

Δομνινάκιιιιιιιι........μια χαρά τα νέα σου από το γιατρό.....μόνο 2 μετρησούλες;)

Αν προσέξεις όλα θα πάνε καλά.........απλά και μια φορά αν ξεπεράσεις τα 136 θα κοιτάξεις να μην ξαναφάς το ίδιο γεύμα ή να του περιορίσεις ακόμα περισσότερο την ποσότητα.......και κάτι άλλο....όχι επειδή σου είπε να μετράς μονο το μεσημεριανό να δίνεις να καταλαβαίνει στο βραδινό ή σε απογευματινές σοκολάτες:P:p:p

Σε θυμήθηκα που είχες πει για σοκολάτα κάποια φορά......και μενα ενώ είχα μπορει και χρονια να φάω......με εχει πιασει μια επιθυμία....γενικότερα για καμμια σοκολατιτσα που και που ή για παγωτάκι (καλά αυτο το είχα πάντα) απλά τσεκαρω μετά από κατι τετοιο το σάκχαρο.

Καλά απο παγωτάκια εχω φαει αρκετουτσικα και τα παιρνω σε συσκευασια μισου κιλου και το τρωω επι τοπου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:αααααχ τα άτιμα.......απλά μετά απο αυτό θα κοιτάξω να μη φάω και βραδινό ώστε να ισορροπήσω λιγάκι τα πράγματα:tongue::tongue: Όσες φορές εχω μετρησει στα 92-95 ειναι μια ωρα μετά.......δε με πιανουν.........ενω οποτε φαω φακες φτανει το 140 και να πω την αληθεια μου τις εχω βγαλει απο το μενου μου παρολο που ειναι θρεπτικες.

Σίγουρα θα κανουν καλή παρεα τα αγοράκια μας.....εμενα όλες οι φιλες μου έχουν κοριτσάκια.....μα καμμια αγόρι......να λοιπον που θα χουμε παρέα το δικό σου αγοράκι για να παίζουμε με τα αυτοκινητάκια:D:D:D

Λοιπόν, το μεσημεριανό αποτέλεσμα του ζαχάρου βγήκε 80.. Οπότε μια χαρά πάμε νομίζω..

Μελετινάκι τα γλυκά τα έχω κόψει ήδη μαχαίρι διότι ο Δομνίνος με έχει απειλήσει ότι αν πάθει κάτι ο γιος του θα μου αρχίσει τα κινέζικα βασανιστήρια..

Προσπαθώ να φανταστώ τη στιγμή που θα συναντηθούν τα παιδάκια μας από κοντά.. Νομίζω ότι θα είναι μαγική στιγμή και για τις δυο μας.. Αλήθεια, εσύ πότε έχεις ΠΗΤ;

L2qIp2.png

Γειά σας!!!Τι κάνετε??

Πολύ έχει νεκρώσει το καφέ μας.......κλάψ....!!Που είναι εκείνες οι παλιές καλές εποχές που γεμίζαμε τις σελίδες στο πι και φι.......??? κλαψ!!

Νεκρωσε όμως για καλό σκοπό?? Μήπως οι μανούλες δεν προλαβαίνουν να γράψουν και οι εγκυούλες επίσης??

Μακάρι σύντομα να έχουμε κι'άλλες εγκυούλες και ας μιλάμε λιγότερο!! Το ξέρουμε όλες πως πάντα θα είμαστε η μία δίπλα στην άλλη!!!! ΠΑΝΤΑ!!!!!

χμ και πάνω που μπήκα ορεξάτη να γραψω πολλα ξύπνησε το μικρουλάκι μου.......!!!

τρεχωωωωωω φιλακιαααααα

σας αγαπω πολύυυυυυυ!!!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Σ'ευχαριστώ πολυ κοριτσάκι μου...Μακάρι να έχω επιτυχία αυτή την φορά...:oops:

Πιστεψετω και θα γινει!!!!!:D:D:D

Δεν μας ειπες ομως μερικα πραγματακια σχετικα με τι φαρμακα πειρες και τι δοσολογια;):)!Ποσα αυγουλακια ειχες?

Διαφημίσεις

Εμεις ειμαστε καλα προς τπ παρον.Καναμε μια μετακομιση και ακομι δεν εχουν μπει ολα στην σειρα τους.Χαμος μιλαμε!

Αυριο εχουμε ραντεβου με τον γυναικολογο μας να δουμε το μωρακι και μετα απο τοσο ορθοστασια και δουλειες που εκανα τελευταιες μερες ελπειζω να ειναι καλα τα νεα μας!

Πιστεψετω και θα γινει!!!!!:D:D:D

Δεν μας ειπες ομως μερικα πραγματακια σχετικα με τι φαρμακα πειρες και τι δοσολογια;):)!Ποσα αυγουλακια ειχες?

Φοβάμαι να το πιστέψω γιατί έχω φάει πολλές φορές τα μούτρα μου....Ουδέτερη κατάσταση για να είναι πιο χαλαρή η πτώση και πιο έντονη η χαρά ανάλογα με τ'αποτέλεσμα...

Μόνο μια ένεση pregynl έκανα 2 μέρες πριν την σπερματέγχυση...όταν είχα πάει στο γιατρό πριν την pregnyl είχα 1 αυγουλάκι που μεγάλωνε....Τώρα α περιμένω, κανονικά την χοριακή πρέπει να την κάνω 4/2 αλλά επειδή στην 1η προσπάθεια που έκανα σε φυσικό κύκλο είχα 7 μέρες καυστέρηση με 0 χοριακή λέω να περιμένω καμιά βδομάδα ακόμα...φυσικά αν αντέξω....;)

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Μπήκα απλώς να αναφέρω ότι η χθεσινή τιμή ζαχάρου μετά το μεσημεριανό φαγητό ήταν 106 με όριο το 135 και σήμερα το νηστείας 78 με όριο το 92! Νομίζω ότι πάμε πολύ καλά!

Σήμερα κλείνω την 29η βδομάδα και μπαίνω στην 30η! Σαν ψέμματα μου φαίνεται.. Ο μικρούλης μου εξακολουθεί να είναι πολύ καλό παιδάκι και δεν με ταλαιπωρεί καθόλου.. ελπίζω την Τρίτη που έχουμε υπέρηχο να είναι όλα τέλεια και να μεγαλώνει κανονικότατα..

Πάντως έχω αρχίσει ήδη να κουράζομαι αρκετά..

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι όλες!

L2qIp2.png

Καλημεεερααα!! εχω μερες να σας γραψω γιατι αλλαξα κινητο ..εκανε θαυματακι η καραμελλιτσα και δεν ειχα τα λινκς κλπκλπ ...

Δομνινα μου τσαμπα στεναχωρηθηκες τοσο αφου πας καλα απ οτι φαινεται.Σιγουρα σπαστικη διαδικασια αλλα αφου με λιγη προσοχη ειναι ενταξει μικρο το κακο...κουραζεσαι απο ποια αποψη;απο το βαρος; λιγη ελαφρυα γυμνστικουλα ειδικη για εγκυους θα μπορουσε να σε βοηθησει γιατι στις 30 εβδομαδες ειναι αρκετο το βαρος αλλα ακομα εχεις να παρεις..:rolleyes:

Μομεντακι πως παμεεεε;;;;

Κουκακι ξυπνησε ο μικρουλης ε;;;;και δεν εφησε τη μαμα του να μας πει κανενα μωρουδονεακι!!!

Prayer κανε τη χοριακη τη μερα που σου ειπαν.Μη το καθυστερησεις γιατι αν βγει θετικο σε βαζουν και κανεις τουλαχιστον μια επαναληπτικη για να παρακολουθουν οτι η εξελιξη ειναι ομαλη. Η μπορει να ανεβασεις χοριακη και για καποιο κακο λογο ξου και μακρυα να ξαναπεσει και μεχρι να την κανεις εσυ μια εβδομαδα μετα να εχει μηδενιστει και νε μη ξερεις οτι βγηκε θετικο και παλινδρομησε η ηταν βιοχημικη κλπ.Αυτα ειναι σημαντικα να τα ξερει ο γιατρος σου για τη μετεπειτα πορεια.Γι αυτο κανε την τη μερα που σου ειπαν.Ευχομαι να πανε ολα καλα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Καραμελλίτσα μου γλυκιά,

Βάρος δεν έχω πάρει ιδιαίτερο.. Μόνο 7 κιλά από τα οποία λόγω της ειδικής διατροφής τώρα με το ζάχαρο ευελπιστώ να χάσω και κανένα..

Κοιλιά μεγάλη δεν έχω κάνει.. Κουράζομαι από το καθημερινό περπάτημα που πρέπει να κάνω για να πάω στη δουλειά μου.. Ειδικά αυτές τις μέρες με τις απεργίες στο Μετρό έπρεπε να κατέβω Μοναστηράκι, να ανέβω όλη την Ερμού με τα πόδια και από την πλατεία Συντάγματος να φτάσω στην πλατεία Κολωνακίου πάλι με τα πόδια... Αυτή τη διαδρομή προ εγκυμοσύνης την έκανα σε 20 λεπτά.. Τώρα μου παίρνει μια ώρα.. Δεν πειράζει όμως ... 3 βδομαδούλες μείνανε για να βγω σε άδεια κυήσεως..

Εννοείται ότι κάθε βράδυ βρίσκομαι στο κρεβατάκι μου από τις 22:30 και ξυπνάω κατά τις 7:00 μόνο με ένα ενδιάμεσο διάλειμμα για κατούρημα.. Χορταίνω ύπνο κορίτσια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...