Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 hours ago, Maraki S. said:

Καλησπέρα κορίτσια, επέστρεψα και εγώ μετά από πολλή άρνηση και αποστασιοποίηση να μοιραστώ τον πόνο μου, όχι ότι αυτό θα αλλάξει κάτι στην κατάσταση. Τελείωσα το δεύτερο κύκλο διέγερσης με νέο φάρμακο, είχα μεγάλες προσδοκίες ότι μου ταίριαξε καλύτερα από το πρώτο γιατί βλέπαμε 10 ωοθυλάκια και η δεύτερη μέτρηση της οιστραδιόλης έφτασε 3 χιλιάδες... Χθες έγινε η ωοληψία και έμαθα ότι πήραμε 6 γιατί τα 3 ήταν άδεια. Σήμερα μου είπαν ότι τα 4 γονιμοποιηθηκαν. Ο άντρας μου λεει οκ τα ίδια με την πρώτη φορά που ουσιαστικά μείναμε με 4 των 3 ημερών..Τώρα φυσικά εγώ σκέφτομαι πόσα θα φτάσουν τελικά 3η ημέρα και ότι δεν αξίζει να κάνω όλο αυτό για 1 προσπάθεια/ευκαιρία... Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα σε ρίχνει εκεί που πας να ανέβεις λίγο ψυχολογικά..

Καλησπέρα κορίτσι. Όλες μας χρειαζόμαστε ένα και καλό. Και εγώ στην πρώτη εξωσωματική είχα 6 βλαστοκυστες καλές τότε ηλικία 38 και τελικά όλες ήταν η παλλινδρομεςς η βιοχημικές. Στην δεύτερη εξωσωματικη 40 είχα 10 ωάρια και γονιμοποίηση μόνο 2 που φτάσανε βλαστοκυστες η μια κακή και η άλλη μέτρια. Κόλλησα κοβιντ τα βάλαμε κατάψυξη και στη απόψυξη άντεξε μόνο η μέτρια. Την έβαλα έπιασε και ήταν και αυτή βιοχημική. Αυτό που θέλω να πω είναι μην κολλάτε στην ποσότητα. Ένα και καλό θες. 

• Μου αρέσει 1

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Το ότι έχεις αναγούλες....μπορει να ναι και απο την ίωση ....βεβαια μπορει και απο την εγκυμοσυνη απλά να ηρθαν απο νωρίς.

Για το εξωμήτριο που λες καταλαβαινω

την ανησυχία σου ....αλλά το θεωρώ πολύ σπάνια περίπτωση......και εμείς θα σκεφτόμαστε θετικά;). Και η κατάσταση των σαλπίγγων να μην είναι καλή από τη στιγμή που μπόρεσε μέσα στις σάλπιγγες να περάσει το σπερματοζωαριο και να γονιμοποιήσει το ωάριο έχει και τις μεγαλύτερες πιθανότητες να προχωρησε κανονικα μέχρι τη μητρα.

Το τεστ και στο εξωμητριο είναι θετικό, πόνους δεν είναι απαραίτητο πως θα έχεις τόσο νωρίς.......ούτε πως οπωσδήποτε θα έχεις.

Κοίταξε εγώ καταλαβαινω ότι όλα περνάνε από το μυαλό μας........αλλά οι πιθανότητες είναι κατά πολύ περισσότερες να είναι όλα φυσιολογικά........πιστευω πως το μικρο καραμελλάκι θα ναι στη σωστη του θεση. Ευτυχως όμως έχεις αύριο γιατρό ώστε να μην είσαι μέσα στην αγωνία.

Είπαμε θετικη σκεψη ε??

Διαφημίσεις

Τελευταια κανονικη στις 15 ιαν.11 φεβρ ειχα τα καφε της επομενης που δεν ηρθε και τωρα ειμαι δεκαπεντε μερες μετα..οπως τα λες δλδ..

Μια χαρά.....και τα καφέ σου τα είχες όταν περιμενες να αδιαθετησεις κατι που συμβαινει συχνά σε εγκυμοσύνη.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!!!!!!!!!

Σε μερικές περιπτώσεις όταν ερχεται μια εγκυμοσυνη......που μπορει να ναι και με εξωσωματική.....ο οργανισμός της γυναικας μπορει ευκολότερα μετα να μπορεσει να μεινει φυσιολογικα εγκυος στο δευτερο παιδάκι......ανάλογα βεβαια την περιπτωση......και σένα η πρωτη εγκυμοσυνη μπορει να σε βοηθησε και τωρα ολα να ναι μια χαρουλα!

Καλέ τι διαβάζουν τα μπιρμπιλωτά μου μάτια;;;;;;

Κι άλλο βιολογικό μωρό στην παρέα μας και μάλιστα καραμελλάκι;;; Συγχαρητήρια κοριτσάρα μου.. Όντως απίστευτο και θαύμα αυτό που σου συνέβη αλλά μας θυμίζει ταυτόχρονα να μην εγκαταλείπουμε ποτέ τις ελπίδες μας.. Τέλειο που σήμερα θα πας κατευθείαν για υπέρηχο και έτσι θα έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα.. Θα περιμένουμε με αγωνία.. Καταλαβαίνω και την απίστευτη χαρά του συζύγου αν και μακριά.. Μόνο που τώρα με τα νέα δεδομένα μήπως θα πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο να μην πας τόσο μακριά στην άκρη του Θεού και να κάτσεις εδώ στην Αθήνα όπου θα έχεις και βοήθεια; Όσον αφορά τους φόβους σου για εξωμήτριο.. απολύτως δικαιολογημένοι συνυπολογίζοντας πάντα την προϊστορία σου αλλά εγώ θέλω να πιστεύω όπως και το Μελετινάκι μας ότι το καραμελλάκι μας είναι μια χαρά γαντζωμένο στη σωστή του θέση.. Τέλος πάντων, λίγη ώρα μας χωρίζει από τον υπέρηχο.. Θα κάνουμε υπομονή!

Ζητώ συγνώμη που ξέχασα την αναμετάδοση.. ειλικρινά νόμιζα ότι σας είχα γράψει αλλά ο ανηψιός μου όντως μου έχει πάρει τα μυαλά.. Είναι τόσο καλόβολο μωράκι.. ξανθούλης, με μεγάλα γκριζογάλανα μάτια, χαμογελαστός, απροβλημάτιστος.. συνέχεια γελάει και όπως καταλαβαίνετε δεν αφήνω ευκαιρία ανεκμετάλλευτη για να τον κάνω να ξεκαρδίζεται κι εγώ να τον ρουφάω στην κυριολεξία..

Τα νέα μας από το γιατρό είναι πολύ καλά! Ο Δομνίνος Junior έφτασε αισίως τα 2.100, εξακολουθεί να έχει πάρει θέση και να μην έχει καμία περιτύλιξη, εγώ στο βάρος σταθερή και το ζάχαρο ρυθμισμένο οπότε εξακολουθεί να παίζει το ενδεχόμενο του φυσιολογικού τοκετού με πρόκληση το αργότερο στις 29 Μαρτίου - αν φυσικά δεν αποφασίσει ο μπέμπης να έρθει νωρίτερα..

Θα πρέπει να κάνω κάποιες εξετάσεις αίματος για να δούμε που βρισκόμαστε με τη θρομβοφιλία και θα αποφασίσουμε..

Επόμενο ραντεβού με το γιατρό μας στις 12 Μαρτίου...

Θα περιμένω με αγωνία τα νέα της Καραμέλλο μας το απόγευμα..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Kalhspera se oloys!eimai kainoyrgia edw k hthela na sas rwthsw kati... Prin apo ena mhna peripoy ekana thn proth mou spermategxush alla den petyxame tipota...alla eixa ola ta simptomata koimomoyn poly phgena syxna toyaleta eixa tsimpimatakia k ponakia kato sth koilia ponage to stythos poly...alla moy eirthe periodos...kaname 2 fora thn sperm-sh prin apo 7 meres k den niwthw tipota den exw katholoy simptomata...ti mporei na simainei ayto?pali den to petyxame? Prepei na perimenw allh mia bdomada gia na kanw t xoriaki alla den exw allh ypomonh...koritsia mipws kserete tipota gia ta simptomata...eyxaristw poly...

ΣΥμπτωματα δυστυχως τις πιο πολλεςφορες μας μπερδευουν.παιρνεις καιφαρμακα;ουτρο;πρεγκνυλ;κατι αλλο;κι αυτα δυσυυχως κανουν το θεμα ακομα πιο μπερδεμενο.ξερουμε ακριβως πως νιωθεις.το οτι δεν εχειςσυμπτωματα αυτητη φοραδε σημαινει τπτ.μιονο η χοριακη σου θα δειξει.δε μπορεις να τα υπολιγιζεις δυστυχως ειναι βαλτα να μας τρελανουν!καλη συνεχεια κοριτσακι.μεινε στην παρεα μας να περασει πιο γρηγορα ο χρονος!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

ταμτα καλως ηρθες και καλη επιτυχια! θα συμφωνησω με την καραμελο...ειτε εχουμε συμπτωματα ειτε δεν εχουμε ...δεν ειναι ενδειξη...δυστυχως...επισης τα συμπτωματα εγκυμοσυνης μοιαζουν με αυτα της περιοδου...

καραμελο περιμενουμε νεα!!!!!!!!!!

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...