Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας, ετών 32 έχω στο ιστορικό δύο αποβολές κενού σάκου με φυσική σύλληψη. Προχωρήσαμε σε εξωσωματική κ εμβρυομεταφορά με φυσικό κύκλο με μια βλαστοκύστη ελεγμένη από προεμφυτευτικο έλεγχο εκολλαπτόμενη και είχαμε βιοχημική.. ελεγμένα όλα από εξετάσεις και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν τα επηρεάζει τόσο πολύ ο προεμφυτευτικος. Θα προχωρήσουμε σε δεύτερη με τεχνικό κύκλο.. θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να τα κατάφερε με προεμφυτευτικο να έχει τελειομενη εγκυμοσύνη γιατί έχω αρχίσει να απογοητεύομαι…

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

θα πας στον ηλ. της Καλλιθεας στην κλινικη με τις πρεγνυλ και θα στις κανουν οι νοσοκομες.

Ειναι 24 ώρες. Εγώ ειχα πάει 12 τη νυχτα και μου τις εκαναν μια χαρα. 5 ευρω νομιζω πηραν με συριγγα δικη τους. Ηταν και γουρλου η νοσοκομα!

δεν το ηξερα !!

Αλλα αμα ξεπαρκαρουμε για να παμε εκει...μετα δεν προκυτε να ξαναβρουμε να παρκαρουμε !!!

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Eιναι καμια εδω?? Που εξαφανιστηκατε??

δεσκολορ εγω παντως γελασα με τη μαμα σου..

λεει κ η δικια του κουφα ωρες ωρες αλλα κ η δικια σου..!!!!!

η πρεγκνυλ γινεται κ στην κοιλια. οσες φορες εκανα πηγα στην κλινικη

που ειναι ο γιατρος μου κ μου την καναν.

τα φελντεν ειναι παυσιπονα (για περιοδο λενε ειναι πολυ καλα,

αλλα τι μας νοιαζει? δεν θα εχουμε απ αυτην για πολυ καιρο ετσι?)

κ για φλεγμονη.

στελλιτσα σε νοσοκομειο δεν μπορεις να πας να παρεις χαρτι?

πες οτι πονας κτλ.. τι θα κανουν δε θα σου δωσουν?

κ μιας κ λεγατε για υπνους οταν εκανα υστεροσκοπηση

με μεθη μετα ημουν ολη μερα σαν κοτοπουλο,

δεν μπορουσα να σηκωθω απ το κρεβατι..

παλι πολυλογια μ επιασε... σταματαω....

Z58Ip2.png

Κοριτσάκια είπα να κάνω μια γκεστ εμφάνιση για να δώ πώς τα πήγε το μομεντάκι.

όλα τέλεια έτσι?Αντε κούκλα μου, σου ευχομαι μέσα απο την καρδιά μου,αυτή η φορά να είναι και η τυχερή σου.Και μακάρι να ακολουθήσεις και εσύ το σερί των διδύμων.

Descoloriraki καλή επιτυχία κουκλίτσα.όλα καλά σου πήγαν μέχρι τώρα και είμαι σίγουρη οτι θα συνεχιστούν και έτσι.Ο αριθμός των ωαρίων σου είναι πολύ καλός,αν και πιστευω οτι θα σου πάρουν περισσότερα την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Είναι καλό που είσαι χαλαρή και χωρίς άγχος.

Στελίτσα μου κάπου είχα διαβάσει οτι μπορείς να στείλεις κάποιον δικό σου(πχ τον άντρα σου) στο νοσοκομείο Ελενα που είναι στους Αμπελόκηπους και να πάρεις απο εκεί χαρτί για άδεια.Υπάρχει,λέει κάποιος γιατρός που κάνει αυτή τη δουλειά εκεί.Θα πεί αυτός που θα πάει οτι είσαι στο κρεββάτι,σε ακινησία και γι'αυτό δεν μπορούσες να πάς η ίδια.Πιστευω να βοήθησα.Αλλά αν θές πάρε τλέφωνο να ρωτήσεις για σιγουριά,γιατι αυτό εγώ το έιχα ακούσει πριν πολλούς μήνες και τώρα μπορεί να έχει αλλάξει το σύστημα.

Φιλάκια πολλά και στις υπόλοιπες τσουπρίτσες του καφέ.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...