Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας, ετών 32 έχω στο ιστορικό δύο αποβολές κενού σάκου με φυσική σύλληψη. Προχωρήσαμε σε εξωσωματική κ εμβρυομεταφορά με φυσικό κύκλο με μια βλαστοκύστη ελεγμένη από προεμφυτευτικο έλεγχο εκολλαπτόμενη και είχαμε βιοχημική.. ελεγμένα όλα από εξετάσεις και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν τα επηρεάζει τόσο πολύ ο προεμφυτευτικος. Θα προχωρήσουμε σε δεύτερη με τεχνικό κύκλο.. θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να τα κατάφερε με προεμφυτευτικο να έχει τελειομενη εγκυμοσύνη γιατί έχω αρχίσει να απογοητεύομαι…

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

ας ελπισουμε να γονιμοποιηθουν αρκεα ωαριακια και να παμε σε βλαστοκυστες και να παρω τα μωρα μου τεταρτη κ οχι δευτερα :D

Αν γινουν πολλά θα τα κάνετε παγωτακια?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Ας γινει το καλυτερο δυνατο!!!!!!θα τα πουμε αυριο λοιπον γιατι τελειωνω οπου να'ναι και πρεπει να κλεισω!!!!!!!Να προσεχετε!!!!

να ξεκουραστεις και να περασετε πανεμορφα το σκ ! Το χρειαζεστε !!!

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

καλημερα κοριτσακια μου

με πηραν απο το κεντρο 9 παρα το πρωι να μου πουν οτι απο τα 14 μονο τα 9 γνιμοποιηθηκαν και οτι δεν μπορουμε να ξερουμε απο τωρα αν θα παρουμε το ρισκο για βλαστοκυστες ...αυτο θα το αποφασισουμε Δευτερα πρωι αναλογως την εξελιξη τους...κι ετσι λοιπον θα μας παρουν Δευτερα πρωι κατα τις 8μιση να μας πουν αν θα παμε επιτοπου για εμβρυομεταφορα ή την Τεταρτη...μας βλεπω να μας απολυουν και τους 2 απο τη δουλεια...

Ομολογουμενως αγχωθηκα για το αν θα πρεπει να παρω το ρισκο της βλαστοκυστης με αποτελεσμα να μην εχω για καταψυξη μετα ή να προχωρησουμε τη Δευτερα και οτι γινει αλλα να εχουμε και καταψυξη.... η αποφαση ομως θα παρθει Δευτερα πρωι....

EsnLp2.png

PmLSp3.png

καλημερα κοριτσακια μου

με πηραν απο το κεντρο 9 παρα το πρωι να μου πουν οτι απο τα 14 μονο τα 9 γνιμοποιηθηκαν και οτι δεν μπορουμε να ξερουμε απο τωρα αν θα παρουμε το ρισκο για βλαστοκυστες ...αυτο θα το αποφασισουμε Δευτερα πρωι αναλογως την εξελιξη τους...κι ετσι λοιπον θα μας παρουν Δευτερα πρωι κατα τις 8μιση να μας πουν αν θα παμε επιτοπου για εμβρυομεταφορα ή την Τεταρτη...μας βλεπω να μας απολυουν και τους 2 απο τη δουλεια...

Ομολογουμενως αγχωθηκα για το αν θα πρεπει να παρω το ρισκο της βλαστοκυστης με αποτελεσμα να μην εχω για καταψυξη μετα ή να προχωρησουμε τη Δευτερα και οτι γινει αλλα να εχουμε και καταψυξη.... η αποφαση ομως θα παρθει Δευτερα πρωι....

Ασχημα ειναι τα 9??????

Οποτε Δευτερα ετοιμοι και ντυμένοι και περιμενετε?

Οτι σου πει ο γιατρος για το ρισκο!

Καλη επιτυχια και να να γινουν ΟΛΑ!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου

Καλημέρα και από μένα!

Πολύ καλά τα νέα σου!!! Μπράβο!!!! Τα 9 είναι πάρα πολύ καλός αριθμός! Όπως και να χει όμως το θέμα δεν είναι ο αριθμός αλλά η ποιότητα και η εξέλλιξη τους...Μην αγχώνεσαι! Αυτοί ξέρουν καλύτερα και θα συμβουλέψουν τη Δευτέρα για το τι θα κάνεις...

Ακούστηκες λίγο απογοητευμένη με το 9 για αυτό είπα πριν πως το θέμα δεν είναι ο αριθμός...΄Δεν σημαίνει΄οτι αν δεν προχωρήσείς σε βλαστοκύστες πως δεν είναι καλό...Ουτε χρειάζεται να σκέφτεσαι τα κατεψυγμένα και να αγχώνεσαι...Σου πέρασε απο το μυαλό ότι ίσως να μην τα χρειάζεσαι όλα αυτά; :D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Στελλιτσα μου ακριως ετσιοπως τα λες...ντυμενοι ετοιμοθ και στην αναμονη τη Δευτερα...

Μομεντακι μου δικιο εχεις, μακαρι να πανε ολα καλα και να εξελιχθουν και τα 9 μεχρι τη δευτερα σε αριστες διαιρεσεις και ετσι να προχωρησουμε σε βλαστοκυστες...κι ας μη βαλουμε καταψυξη...τι να κανουμε...οτι ειναι γραφτο ας γινει...ο θεος ας βαλει το χερι του

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα , καλημερα , καλημερα....

Μπραβο ντεσκολορ μου , τελεια τα νεα...ειναι πολυ καλα τα 9 εμβρυακια , ολα θα πανε καλα , συμφωνω απολυτα με το Μομεντακι....Πως εισαι σημερα ?? Εχεις καθολου πονακια ?? Σου δωσαν να παρεις φαρμακακια μεχρι την εμβρυομεταφορα ??

Μομεντακι μου πως εισαι ??

Στελλιτσα μου τι κανεις , τα μωρακια μας ειναι καλα ??

Ε βεβαια. Αν τελικά δεν ειναι την Δευτερα, θα ειναι Τεταρτη?

ενω χτες μου ειπαν τεταρτη για βλαστοκυστες στο τηλ σημεα μου ειπαν τεταρτη ή πεμπτη...βλεποντας και κανοντας...με συμφερει τεταρτη απο πελλες αποψεις...και κυριως απο τη δουλεια...να παω δευτερα τριτη να κλεισω εκρεμμοτητες κ μετα να λειψω λιγοτερες μερες...οπως και να εχει που ειπαν 26/11 η χοριακη

EsnLp2.png

PmLSp3.png

καλημερα...

ειμαι πολυ στενοχωρημενη απο χτες...βγηκε θετικη κ στην θρομβοφιλια...

δεν σταματησα να κλαιω...ξεκιησα ενεσεις απο σημερα κ την δευτερα θα παω σε μια γιατρο να δουμε τι θα κανουμε..

ντεσκολοριτακι μου ο αριθμος ειναι μια χαρα...την επιτυχια την εχεις...μην σκοτιζεις αλλο το μυαλουδακι σου αγαπη μου...οτι ειναι να γινει θα γινει

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Καλημερα , καλημερα , καλημερα....

Μπραβο ντεσκολορ μου , τελεια τα νεα...ειναι πολυ καλα τα 9 εμβρυακια , ολα θα πανε καλα , συμφωνω απολυτα με το Μομεντακι....Πως εισαι σημερα ?? Εχεις καθολου πονακια ?? Σου δωσαν να παρεις φαρμακακια μεχρι την εμβρυομεταφορα ??

Μομεντακι μου πως εισαι ??

Στελλιτσα μου τι κανεις , τα μωρακια μας ειναι καλα ??

καλημερουδια !!! Καλτερα ειμαι σημερα..ποναω αλλα οχι σαν κι εχτες... (πιιιφ τι μερα!!! δε θελω να την ξαναζησω ποτε μου !!!)

Μου εχουν δωσει φιλισιν, ουτρο, βιπραμισιν, σαλοσπιρ..

πες μας βρε κ εσυ τα νεα σου απο τους υπερηχους σου !!!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...