Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

γεια σας αγαπουλες !!

Νικολ μου να πατε και θα πετυχεις με τη 2η !! Ειναι εκατο τις εκατο σιγουρο !!! Την εμβρυομεταφορα ο μαστρομηνας την κανει?? Ανυπομονω να με παρουν τη Δευτερα το πρωι και να μου πουνε οτι προχωρανε ολα καλα και παμε σε βλαστοκυστες την τεταρτη!!!

Κοριτσια κ μενα ο Μαστρομηνας 3200 μου επε (αλλα με πιο χαμηλη αποδειξη) συν 300? αν προχωρησουμε σε βλαστοκυστες..

Στελλιτσα σκλαβενιτη πηγατε??

Ναι. Φαντασου κοσμο, στο 3ο υπογειο βρηκαμε παρκινγκ....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

απο την πρωτη στιγμη που μπηκα στη διαδικασια ψαξιματος ειπα οτι στον Παρασχο δεν παω!!!!!ειχα επηρεαστει παρα πολυ αρνητικα απο σχολια αλλων γυναικων που ειχαν παει σε αυτον και τα ειχα διαβασει μεσα απο google..δεν ηθελα φυσικα να σου πω τιποτα οταν το ειχες πει οτι με αυτον κανεις την προσπαθεια σου...εχω διαβασει οτι ειναι πολυ εκμεταλλευτης...και λατρευει γενικα τη δημοσιοτητα...

δεν ξερω,δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε ??4 εμβρυα 2 ημερων κ τιποτα..κ ολες οι εξετασεις μου καθαρες κανενα προβλημα...θα δουμε με τον παντο μακαρι να πετυχω με την δευτερη...οι δικοι μου με φαγανε να παω αλλου..αλλα κ εγω το θελω!!!:rolleyes: κ για μαστρομηνα μου ειπανε ..αλλα επελεξα αυτον εχω ακουσει πολυ καλα λογια κ οτι αμεσως πετυχαινεις..αντε να δουμε τι θα κανει κ αυτος...:-D

aKZup2.png?QGVNYpCf

γεια σας αγαπουλες !!

Νικολ μου να πατε και θα πετυχεις με τη 2η !! Ειναι εκατο τις εκατο σιγουρο !!! Την εμβρυομεταφορα ο μαστρομηνας την κανει?? Ανυπομονω να με παρουν τη Δευτερα το πρωι και να μου πουνε οτι προχωρανε ολα καλα και παμε σε βλαστοκυστες την τεταρτη!!!

Κοριτσια κ μενα ο Μαστρομηνας 3200 μου επε (αλλα με πιο χαμηλη αποδειξη) συν 300? αν προχωρησουμε σε βλαστοκυστες..

Κοριτσαρα μου!!!!!!!!αυτο ελειπε με τοσα λεφτα να μην μας κανει ο ιδιος την εμβρυομεταφορα!!!!!!Αυτος και θαναι διπλα σου και 2 νοσηλευτριες και μπροστα σου θα εμφανιστει και η εμβρυολογος!!!!!!ολα καλα αγαπη μου!!!!!!!!

το ξερω το ξερω και τις τιμες τις ανεβασε απο τοτε που ανελαβε τον Καραμανλη και τον Τριανταφυλλοπουλο...και ολα διαφημιση κανει στα πρωιναδικα....

Εχωδει πολλές φορες και Παντο και Παρασχο σε εκπομπες. Καμια σχεση. Ο Παντος ειναι μεγάλος άνθρωπος και γλυκος. Ο άλλος κοιταει το μονιτορ αν εχει καλό προφιλ.

Αν εστελνα τον άντρα μου μονο του θα επερνε βλακειες.... Το εχω προσπαθησει.:(

Ναι, αλλα δεν σε βλεπω να βιαζεσε για να πας να ξεκουραστεις στο σπιτακη σου!Τρεις ωωωωωωωρρρρεεεεςςςςς???????:confused:

Διαφημίσεις

γεια σας αγαπουλες !!

Ισως γι αυτο κ μενα μου ειπε 3500-3800..

Θα σε παρουν τη δευτερα το πρωι κ θα σου πουν να πας την Τεταρτη!!

ΤΕΛΟΣ!!!!!!!

Z58Ip2.png

Εχωδει πολλές φορες και Παντο και Παρασχο σε εκπομπες. Καμια σχεση. Ο Παντος ειναι μεγάλος άνθρωπος και γλυκος. Ο άλλος κοιταει το μονιτορ αν εχει καλό προφιλ.

καλε δεν ειναι κ τοσο μεγαλος...

Z58Ip2.png

Μακαρι μαρακι !!!

Νικολ σου εδωσαν και φωτογραφιες μετα?? Η εμβρυομεταφορα γινεται στο ιδιο δωματιο που εγινε κ η ωοληψια?? (μπλιαααχ) και ειμαστε παλι ετσι οοοολες μαζι σαν τα προβατα που πανε για σφαγη??? και μια τελευταια ερωτηση...παλι θα με ντυσουν με την υπεροχη πρασινη ρομπιτσα τους???

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Ναι, αλλα δεν σε βλεπω να βιαζεσε για να πας να ξεκουραστεις στο σπιτακη σου!Τρεις ωωωωωωωρρρρεεεεςςςςς???????:confused:

1 ωρα ηταν στο ταμειο. Ευτυχως εκει εκατσα και τα έκανε ο αντρας μου.:rolleyes:

Διαφημίσεις

1 ωρα ηταν στο ταμειο. Ευτυχως εκει εκατσα και τα έκανε ο αντρας μου.:rolleyes:

παντως κ εγω οταν στελνω τον αντρα μου...τα μισα τα παιρνει αλλα ντ'αλλων !!!

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Μακαρι μαρακι !!!

Νικολ σου εδωσαν και φωτογραφιες μετα?? Η εμβρυομεταφορα γινεται στο ιδιο δωματιο που εγινε κ η ωοληψια?? (μπλιαααχ) και ειμαστε παλι ετσι οοοολες μαζι σαν τα προβατα που πανε για σφαγη??? και μια τελευταια ερωτηση...παλι θα με ντυσουν με την υπεροχη πρασινη ρομπιτσα τους???

Σε ολες τις ερωτησεις σου η απαντηση ειναι παντα ΝΑΙ!!!!!!!!!καιι μετα θα περιμενεις και 10 λεπτακια ξαπλωμενη...

παντως κ εγω οταν στελνω τον αντρα μου...τα μισα τα παιρνει αλλα ντ'αλλων !!!

ο δικος μου αν του πω να παρει 3 πραγματα τα 2 τα ξεχναει!!

λετε να το κανουν επιτηδες για να μην τους στελνουμε??

Z58Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...