Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 17 λεπτά , dimi.tra είπε:

      Βγήκε το σπερμοδιάγραμμα του συζύγου μου και δεν ξέρω τι να πω. Αν σας πω θα με πείτε θεότρελη και ντρέπομαι αλλά θέλω κάπου να πω κι εγώ τον πόνο μου.

      Το κάναμε απλά για επανάληψη να είμαστε σίγουροι πως δεν έχει επιστρέψει στα κακά νούμερα που είχε στην αρχή. Όχι, ευτυχώς δεν επέστρεψε αλλά βελτιώθηκε κιόλας. 
      Έχουμε βέβαια E.Coli αλλά αυτό το παθαίνει λόγω μορφολογίας του συστήματος εκεί και πάντα έχει ένα μικρόβιο της εντερικής μικροχλωρίδας στο σπέρμα, δηλαδή το περιμέναμε. Στο δια ταύτα 53% κινητικότητα (9% ταχεία, 44% μέτρια), 9% μορφολογία (από 3%) και το dfi που το κοιτάω και δεν μπορώ να το πιστέψω 10% από 22%. Έχω μείνει άφωνη, κάθομαι και τα κοιτάω και αναρωτιέμαι τι άλλο να κάνουμε; Ξεκινήσαμε με 0 κινητικότητα, στο όριο μορφολογία και μέτριο dfi και φτάσαμε εδώ και πάλι εγκυμοσύνη μηδέν ούτε καν με εξωσωματική. Ίσως τελικά τα ωάρια μου να μην δίνουν υγιή έμβρυα, τι να κάνω, αυτά έχω. Νιώθω ότι κάνω κύκλους και δεν πάω πουθενά. Χωρίς προεμφυτευτικό πάω στα τυφλά εντελώς 🤦‍♀️
      Δεν μπορώ να μην σκέφτομαι πως αν ήταν με άλλη γυναίκα ίσως να είχε ήδη οικογένεια...

      ΥΓ Για όσες απορήσετε ούτε βιταμίνες πήρε, ούτε δίαιτα έκανε (έχει φυσιολογικό βάρος), ούτε γυμναστική κάνει, ούτε διατροφή ιδιαίτερη. Δεν πίνει και δεν καπνίζει αλλά δεν τα έκανε και ποτέ αυτά. Το μόνο που κάνει είναι πίνει κάθε πρωί ένα ποτήρι χυμό με λίγη μάκα και λίγο τριβόλι σε σκόνη που σιγά την ανακάλυψη, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο! Να βοηθάνε αυτά, δεν ξέρω.  

      μανιτσα μου τι τρελαινεσαι ετσι μονη σου; κ εσυ αν ησουν με αλλον αντρα μπορει να ειχες παιδι τωρα. ποτε δεν ξερεις... it takes two to tango! μια διεγερση εχεις κανει κι αυτη δεν εδωσε κ τις αριστες βλαστοκυστες. ισως κ λιγο αναμενωμενο να μην εχεις επιτυχια. εγω στη θεση σου θα χαιρουμουνα με το σπερμα και που ολα οσα εχω ελεγξει ειναι κομπλε κ απλα θα προχωρουσα βουρ σε διεγερση. τι καθεσαι τωρα κ προβληματιζεσαι ; επειδη ο χρονος μετραει αντιστροφα για εμας καλως η κακως, πηγαινε εκει να μαζεψεις ωαριακια κ μην σκοτιζεσαι πλεον με αλλα. ολα under control τα εχεις κ ειναι σουπερ κ το σπερμα. δηλαδη πραγματικα νιωσε αισιοδοξη κ απλα προχωρα. 

      2 ώρες πρίν, Souri είπε:

      Ναι Λίνα, δεν έχω και τόση ψυχραιμία η αλήθεια είναι. Μου ακούστηκε και κάπως το "να πετάξω στα σκουπίδια", οπότε ναι, καταλαβαίνω τι λες και φυσικά δε θα το κάνω.

      Αλλά  δε θα έρπεπε να γίνουν παραπανω εξετάσεις πριν την εμβρυομεταφορά; Είνια φυσιολογικό να παίρνω 6ουτροτζεσταν την ημέρα, 2 βασκλόρ, και μία ενέσιμη χωρίς να δούμε προγεστερόνη στο αίμα; (χώρια τις αντιπηκτικές, την κορτιζόνη και τα σικλακούρ) αισθανόμουν ότι κάτι δε πήγαινε καλά, σα να ήταν υπερφορτωμένο το σύστημα. Διαβάζω οτι μετράνε ενδομήτριο, ούτε αυτό δε μέτρήθηκε πριν την μεταφορά!! Έβαλε υπέρηχο 5 δευτερόλεπτα, είπε άψογα και τέλος.. Διαβάζω πχ που λέτε για ΑΜΗ, εγώ τέτοια εξέταση δεν έχω κάνει!! Γενικά το ρωτάω για την ΑΜΗ όχι τώρα για τη φάση της μεταφοράς, δε θα έπρεπε να έχει μετρηθεί στην ηλικία μου;  

       

      Ναι θα του ρίξω τη μαχαιριά στη καρδιά το βράδυ, ακόμα δε του έχω πει τίποτα γιατί έχει πολύ απαιτητικη μέρα στη δουλειά του και δεν ήθελα να τον γκρεμίσω. Κανονικά η χοριακή ήταν για Δευτέρα, αλλά.... ήμουν σίγουρη ότι δεν είμαι, πως να το πω...

      Σκέφτομαι αλλαγή κέντρου λόγω αυτά που είπα και στη Λίνα πριν.. μήπως έπρεπε να γίνουν παραπάνω εξετάσεις.. 

      Πριν λίγο μίλησα και με τον γιατρό μου, πιστεύει λέει στις δύο βλαστοκύστες μας κι ας είναι μικρές, και πάμε και με την αμέσως επόμενη περίοδο (αν αντέχω..)  
      Είναι βραχύ το κύκλωμα τώρα η αλήθεια είναι... 

      καλωσηρθες Σουρη… και εσυ επισης γιατι τρελαινεσαι ετσι μανα μου με την πρωτη αποτυχια; εισαι 43 και προφανως και ολα τα ωαρια δεν θα ειναι τοπ ποιοτικα, αλλα εφοσον εχεις και φτανουν κ βλαστοκυστες, εχεις παντα πιθανοτητες να βρεις το ενα το καλο που λεμε. στην ηλικια σου θεωρω πρεπει να μεταφερεις δυο. αααν τοσο πολυ υπαρξει μετεπειτα κατι που να αγχωνει εσενα η τους γιατρους, μπορει να γινει μειωση. εχω φιλη που εκανε μειωση στα 47 απο επιλογη γιατι κ εκεινη ειχε δυο παιδια ηδη κ φιλη που εκανε αναγκαστικα γιατι το ενα εκ των δυο ειχε χρωμοσωμιακη (δυστυχως μετα τα 40 αυξανονται οι πιθανοτητες). αλλα με εμβρυομεταφορα ενος παιζεις με πολυ χαμηλα στατιστικα, κ επειδη οπως λες τα λεφτα δεν κρεμονται απο δεντρα, δεν νομιζω οτι αξιζει να το κανεις. οσα εχεις ελεγξει ειναι αψογα, εχεις ηδη μια τελειομηνη εγκυμοσυνη (ηταν φυσιολογικη συλληψη;) οποτε αυτο ειναι μεγαλο ατου κ εννοειται θα μεταφερεις τα εμβρυα που εχεις γιατι δεν παιζει κανεναν απολυτως ρολο αν τα αλλα δεν πετυχαν. οι ποσοτητες που γραφεις σε προγεστερονη κ οιστρογονα ειναι καραbasic και μην σε αγχωνει. κ εμενα στις εξωσωματικες τοση μου δινανε απο 28 μεχρι 36 χρονων κ προγεστερονη κανεις ποτε δεν ελεγξε αιματολογικα. μου λεγανε παιρνεις φουλ δοση, δεν παιζει ρολο. απο κει κι επειτα ααααααν δεν πετυχει η ετ σου (που το απευχομαι εννοειται) εκει θα το δεις εσυ κ ο αντρας σου ποσο αντεχετε ψυχολογικα κ οικονομικα κ αναλογως η που θα ξαναπροσπαθησεις με δικα σου η που θα πας με δανεικα. αλλα μην προτρεχεις απο τωρα. εχεις αλλα που προεχουν. 

      • Μου αρέσει 1

Γέννησε η Mariamg!!!


ioanna_k

Recommended Posts


Διαφημίσεις

Μαρακι μου... να σας ζησει το κοριτσακι σας!!!!!!!!

Να την καμαρωνετε παντα χαρουμενη, υγιη και ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!! :):)

baby_girl.gif

ο ξαδερφουλης της, ανυπομονει να τη γνωρισει!!!!!!!!!!!!!! :D

φιλια στα πατουσακια!!!!!!!!!!!!

(αυριο θα της τα δωσω μονη μου... χεχεχε)


6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Μαρακι μου να σου ζησει η μικρουλα σου... Τελικα ειδες? Τα καταφερατε μια χαρα και εσυ και η μικρουλα!! Μπραβο σου γιατι περασες πολλα, αλλα νομιζω τωρα πια δεν θα θυμασαι τιποτα απο αυτα!!

Παντα με χαμογελο...... :P


mYQbp2.png

Link to comment
Share on other sites

Μαρία μου να σας ζήσει η Βατραχίνα σας. Πάντα να είναι ευτυχισμένη και υγιής και να σας χαρίζει μόνο χαρές. Όλες οι ταλαιπωρίες που πέρασες τώρα επιβραβεύτηκαν. Άντε και από δω και πέρα να έχεις όλες τις δυνάμεις σου για να χαίρεσαι τη κάθε της στιγμή.

2306035s7smsver8z.gif

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Να σας ζήσει!!!!!!!!!!!!

Πάντα γερή και δυνατή...

Χαρές και γέλια πάντα στο σπιτικό σας....


cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Link to comment
Share on other sites

ΜΑΡΑΚΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΕΓΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΑ, ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ, ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΣΤΗ ΖΩΟΥΛΑ ΤΗΣ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ!!!!!!!!!!!!κΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΑΝΑΡΡΩΣΕΙς ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!:P:p:p:p:p


PN8Qp2.png

csXep2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλως δεχθηκατε στη ζωη σας την πολυτιμη βατραχινα σας κοριτσακι !!

Να ειναι παντα γερη και δυνατη !!!!! Με το καλο να γυρισετε σπιτακι σας και να σας κανει να ανυπομονειτε πια για να βλεπετε τα χαμογελα της !!!!

Link to comment
Share on other sites

Ax καλέ ξεχάστηκα η γαϊδούρα!!

Να σου ζήσει η βατραχίνα σου Μαράκι μου...Να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη και να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς!!

Όλα πέρασαν τώρα ε;;;


i1lzp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...