Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Losr είπε:

Πραγματικά μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ  σαν ιδέα και σκέψου το είναι μήπως έκανες τις δύο-τρεις  επόμενες ωολληψιες με τον μαστρο ώστε να δεις τι αποτελεσμα θα έχεις. Αν πχ έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με τον σφακ τότε μπαίνει στην συνιστώσα ότι μπορεί και να είναι πιο άσχημα τα πράγματα από τον Γενάρη. Αν δεις βλαστοκυστη από την άλλη τότε θα ξέρεις οτι κάτι γίνεται λάθος με τον σφακ. Όσο για τις δύο βλαστοκυστες που έχεις στη κατάψυξη ξέρω και σε καταλαβαίνω ότι σου δίνουν μια αβάντα. Νιώθεις ότι κάτι έχεις και σου κρατάνε την Ελπίδα ζωντανή Όμως εγώ θα τις έβαζα. Αρχικά ποτέ δεν ξέρεις μην προδικαζουμε και επιπλέον να ξέρεις ακριβώς τι γίνεται.

Θα τις βαλω αυτες τις βλαστοκυστες απλά όχι ακόμα. Θέλω να έχω 2 ακόμα να περιμένουν στη κατάψυξη αν στραβώσει η επομενη εμβρυομεταφορα κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Αν δω πως περνάνε 2-3 μήνες και δεν έχω αποτέλεσμα θα την κάνω την εμβρυομεταφορα πριν το τέλος του 2025.. Θα σκεφτώ τι θα κάνω μέχρι να αδιαθετήσω πάλι. Για την ώρα θα δώσω το ωάριο Β φάσης κ βλέπουμε.

Μανούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2014

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!οκ πηγα πηρα την βεβαιωση κυοφοριας!

Εκει ηταν ο γιατρος κανονικα,δεν ειχε κ κοσμο...μια χαρα!!!

Το μονο ευτραπελακι ηταν οτι εγραψε το επωνυμο μου σωστα αλλα εντελως αλλο ονομα!!!

Το ειδα μολις εφτασα στο αυτοκινητο,γυρισα κ μου το διορθωσε.α κ οτι η πητ που μου εδωσε ο γιατρος μου ειναι λιγες μερες διαφορετικη απο αυτην που γραφει στον β΄επιπεδου κ που εβαλε στην βεβαιωση.αρα κ εγω αλλαζω πητ απο 25/2 σε 22/2!

Αυτα!

P3VMm7.png

μπραβο Ελενη! γερο και καλοτυχο να ειναι! Ξεκινανε σιγα σιγα να ερχονται τα μωρακια μας. Εγω εκλεισα για 17 το χειρουργειο αλλα εχω την αισθηση οτι θα γεννησω νωριτερα, το μωρο ειναι κανα μηνα με το κεφαλι κατω, μουδιαζει το πιπι μου :oops: και οι συσπασεις ξεκινουν απο το απογευμα! Εν τω μεταξυ ενω εχω αυτο το "ενστικτο" η γαιδουρα δεν εχω παει ακομα να ψωνισω οινοπνευμα κρεμες κλπ. μονο πανες πηρα και ενα βαμβακι κλειστο που υπηρχε ηδη, την βαλιτσα ακομα δεν την τελειωσα

tjiq4rmof.png

ie9rz3l2j.png

Πηγα στον γιατρο χτες,32-33εβδομαδων 2,225κιλα!

Εχουμε κ μεγαλη κεφαλα ειναι πολυ ψηλα στην εκατοστιαια θεση!

Αυτα,κατα τα αλλα καλα!

Αρχιζουμε τις επισκεψεις 2φορες τον μηνα τωρα κ φεβρουαριο θα πηγαινω εβδομαδιαια κ θα περιμενουμε...

Καλη σας μερα κ με το καλο να ερθει η καινουρια χρονια κ να φερει να μωρακια μας!

P3VMm7.png

Διαφημίσεις

Πηγα στον γιατρο χτες,32-33εβδομαδων 2,225κιλα!

Εχουμε κ μεγαλη κεφαλα ειναι πολυ ψηλα στην εκατοστιαια θεση!

Αυτα,κατα τα αλλα καλα!

Αρχιζουμε τις επισκεψεις 2φορες τον μηνα τωρα κ φεβρουαριο θα πηγαινω εβδομαδιαια κ θα περιμενουμε...

Καλη σας μερα κ με το καλο να ερθει η καινουρια χρονια κ να φερει να μωρακια μας!

Μια χαρά όλα λοιπόν Ατατουλίτσα!Εγώ θα πάω την Πέμπτη & αν κρίνω από το ότι πάω σαν την πάπια & δεν κοιμάμαι το βράδυ από τον πόνο θα έχουμε φτάσει τα 2,5κιλά ήδη..Να δω πως θα βγάλω το μήνα που έχω γίνει χάρβαλο..

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Μια χαρά όλα λοιπόν Ατατουλίτσα!Εγώ θα πάω την Πέμπτη & αν κρίνω από το ότι πάω σαν την πάπια & δεν κοιμάμαι το βράδυ από τον πόνο θα έχουμε φτάσει τα 2,5κιλά ήδη..Να δω πως θα βγάλω το μήνα που έχω γίνει χάρβαλο..

Ε εσυ μπαινεις στιν μηνα σου σε λιγο...

Αρα ισως σας χαλασει το προγραμμα η μπεμπα,δεν περιμενει την ημερομηνια που προγραμματισατε κ βγει λιγουλακι νωριτερα.

Αντε αφου αρχισαν τα γεννητουρια θα ερθει κ η σειρα μας σιγα σιγα....

P3VMm7.png

Α δεν σου ειπα ονειρακι...εχει σχεδον 3βδομαδες που σταματησαμε κ εμεις να θηλαζουμε,ξυπναει βεβαια ακομα βραδυ(ευτυχως συνηθως μια φορα μονο)

Κ θελει το ποτηρακι με το γαλα να πιει 2γουλιτσες αλλα δεν ζηταει καθολου στηθος.

P3VMm7.png

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες κοριτσια!!

Το μκρο τον θηλαζω στην αρχη εδινα και συμπληρωμα αλλα παρατηρησα οτι μετα που θα φαει στηθος δεν το θελει το μπουκαλι και εφοσον βρεχει πανες και δεν κλαιει λογικα δεν το χρειαζεται..

εχουμε ενα θεματακι με το ενα στηθος..δε φαινεται να το πιανει καλα και δεν ξερω γιατι..καποιες φορες δε τα καταφερνει καν να πιει απο εκει δεν κανει κατι διαφορετικο απο οταν πιανει το αλλο στηθος..κ εκνευριζεται και κλαιει. συν οτι αν δεν πιει απο αυτο το στηθος πρηζεται και μετα ποναω..φοβαμαι μην μου πετρωσει το γαλα! Μπορω να κανω κατι?

Eleni

bd5c7983f7.png

Α μπραβο ατατουλιτσα στον μικρο σου. Για να δουμε αν θα παμε για ταντεμ η θα τους φυγει οριστικα η ορεξη....

Ναι μπηκα στον μηνα μου κ τωρα λεμε απο βδομ να κανουμε και τις διαφορες αλλαγες σπιτι για να.μην τρεχουμε. Ακομη ουτε βαλιτσα ετοιμασα..

Ελενη μπορεις να τον βαζεις οταν ειναι κοιμισμενος να τρωει απο εκει. αν δεις κ δεν αδειαζει καλα τοτε αντλησε με το χερι για να μην πςτρωνει. Πιθανον να μην εχει την ιδια ροη κ γιαυτο να εκνευριζεται το.μικρακι μωρε..ολα καλα τελεια. Μην δινεις συμπληρωμα αφου δεν θελει δεν το χρειαζεται καθολου!"

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

Ποια βαλιτσα βρε ονειρακι;

Εγω ουτε κρεββατακι,ουτε καρεκλακι αυτοκινητου,ουτε νυχτικια για μενα τπτ!!!

Αλλα πρεπει σιγα σιγαααααααα να τα κανω....

Ελενη μην δινεις καθολου συμπληρωμα αφου δεν το χρειαζεται,εμενα η γνωμη μου ειναι κ την πιπιλα να την καθυστερησεις,οσο για το στηθος προσπαθησε να δινεις απο αυτο που δεν θελει οταν δεν ειναι πολυ εκνευρισμενος,ισως ειναι διαφορετικη ροη οπως ειπε η ονειρακι η κ η θηλη σου να ειναι διαφορετικη,εμενα για τα πετρωματα βοηθουσαν κ τα ζεστα ντουζ.

P3VMm7.png

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!! ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΕΝΝΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!

Ονειρακι οντως γεννησαμε και μεις και μαλιστα μαλλον ειμαι η πρωτη του καφε μας, καθως η μπεμπουλα μου ηρθε στις 13/12/13 12μ.μ. (ακριβως) 37w !!! Ειμαι τρισευτυχισμενη!!!!! Μπηκα με προκληση γιατι στον υπερηχο φαινοταν αρκετα μεγαλη και φοβηθηκαμε πως αν επαιρνε ολο τον μηνα θα εφτανε κοντα στα 4,5 -5 κιλα και ισως αναγκαζομουν να κανω καισαρικη. Τελικα ηταν 3.500 (οντως μεγαλη για την εβδομαδα της). Θηλαζουμε και μερικες φορες πινουμε και λιγο ξενο για συμπληρωμα. Δεν εχω ιντερνετ γιατι το χαλασε ο μεγαλος (αυτο το μνμ το μεταφερει ο αντρας μου απ' το γραφειο του). Σας διαβαζω ομως οποτε εχω λιγο χρονο και χαιρομαι που ειναι καλα τα μικρα σας και πλεον ετοιμαζονται για το μεγαλο τους ραντεβου με τη μαμα!!!!

ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΓΙΟΣ!!!! Ο πρωτος κυριος του καφε μας!!!! Μαζι με την δικια μου θα πανε σχολειο.Θα ειναι μια ταξη πιο μπροστα απο τα αλλα παιδακια οπως ειπε και η atatoulitsa!

H6z6p3.png

aCC2p3.png

PBXtp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...