Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ολακερη koalaki μου...ολακερη....

Γιατι εγω πρεπει να χασω αλλα 35 κιλακια απο αυτα που εχω χασει...:rolleyes:.

Ειμαι πιο βαρεων ...βαρων εγω απο σας...:rolleyes:.

Φυσην αδυνατον να τα παρω εγω τα κιλακια σου αλλα ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ.....!!!!!!!!!!!! ΟΛΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΤΕ....!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριιιιτσια παω για νανιιιιιιιιιιι....

Νυσταξαααααα....!!!!!

Καληνυχτα, τα λεμε αυριο....!!!!!!!

Φιλακια στα εμβρυομωρακοπαιδακια σας.......!!!!!!!!!

Φιλακια σε οοοοοοολες σας.......!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Φυσην αδυνατον να τα παρω εγω τα κιλακια σου αλλα ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ.....!!!!!!!!!!!! ΟΛΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΤΕ....!!!!!

Ιδες που σου ειπα οτι δεν σε συμφερη...χιι!!

καλυνυχτα κοριτσια τα λεμε αυριο...φιλακια!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Επλενα τα πιατα!!!!!!!!!Πατε υπνο??????

Κι εμενα οπου να 'ναι ερχεται ο αντρουλης μου!!!!!!!!!!

Καληνυχτα σε ολες φιλεναδιτσες μου!!!!!!!!Καλη ξεκουραση και ονειρα γλυκα!!!!!!!!!!

Μαααααααααααατς!!!!!!!!!!!!!

Μουυυυυυυυυυυυυυυυυυτς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

μετα την γεννα και το αλλαλουμ των ορμονων, ανεβοκατεβηκα την ζυγαρια 15κιλα και εφτασα να ζυγιζω 88κιλά!!! το μεγαλυτερο βαρος που εχω υπαρξει...:oops: Τοτε αρχες του 2011,ξεκινησα τα glucophage και τα αντισυλληπτικα και με διατροφη εχασα 14 κιλα κατεβαινοντας στα 74...Μεχρι τον Φεβρουαριο κρατιομουν σταθερη στα 77κιλά και όποτε επαιρνα βαρος, εφταιγαν οι ανωμαλιες κυκλου...αλλα δεν εκανα διατροφη να χασω και αλλα...

Απο Φεβρουαριο που ξεκινησαν παλι ανωμαλειες κυκλου, εφτασα γρηγορα στα 80-82 με πολυ κατακρατηση υγρων...Τωρα με την διατροφη εχασα 4 κιλα και ειμαι περιπου 78..........

Με ύψος 1,6 και ηλικια 36χρ, θεωρητικα πόσα κιλά πρεπει να ειμαι;;; κοντα στα 65κιλα;;; ή λιγοτερα;.

Γυρω στα 50 λενε αλλα εχω δεν τα πιστευω!!!!!!Και καλα 10 κατω απο το υψος σου!Παιζει ομως ρολος σκελετος και αλλα πολλα!!!!!!!!

Εγω που εχω περιπου 1.70 υψος υποτιθεται πρεπει να ειμαι 60 κιλα!!!!!!!!!

εγω 60 κιλα ειμαι σαν αρρωστη και μεχρι65 το ιδιο!!!!!!Τα σωστα μου ειναι 68 με 70!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλημέρα όμορφες!!!!!!

Τι κάνετε???????

Καλά, διάβασα τα τελευταία νέα σας και έσκασα στα γέλια!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Το πήρατε μονότερμα το κοαλάκι!!!!! Κοαλάκι μην τις ακούς!!!! Μια χαρά είσαι!!!!! Και εγώ σε 2-3 εβδ. γεννάω και είμαι 54 κιλά. Καμιά 50ρια κιλά θα βγω από το μαιευτήριο για να μην πω λιγότερο!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ για να συμπληρώσω και εγώ... ΕΙΜΑΙ Η ΝGN ΚΑΙ ΚΑΝΩ 7 ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ εσύ έμεινες για να συμπληρώσεις!!!!

MAY καλή επιτυχία στην καμπύλη σήμερα!!!

Καλό ΣΚ να έχουμε όλες!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!

Ngn είσαι και εσύ στην συνομοταξία του Κοαλακιου!!!!!!!!!χιχιχιχιιχι

54 κιλα και μπαινεις στο μηνα σου;;;;;;;;;;;;;;; Υπάρχουν αυτά τα κιλά σε έγκυες;;;;;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: (αστειευομαι...ξερω τί τραβάς!)

Ηρθαν τα μαστόρια, αρχισαν να βάφουν;

Εγω ξεκίνησα και σήμερα τις δουλειες μου....Θέλω να κανω μπαλκονι, μαρμαρινη σκαλα που οδηγει στην εισοδο και πίσω τις ταρατσες/βρεντες....Και μετα να μπω να φρεσκαρω το σπιτι και στο ενδιαμεσο να συγκεντρωσω τα πλυντηρια που απλωνω απο χθες το απογευμα και να τα σιδερωσω το μεσημερι... Αντε να φτασει βραδυ, να καθησουμε χαλαρα με τον άντρα μου....και να ξημερώσει η αυριανή με την βάπτιση του ανηψιού μου!

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!

Ngn είσαι και εσύ στην συνομοταξία του Κοαλακιου!!!!!!!!!χιχιχιχιιχι

54 κιλα και μπαινεις στο μηνα σου;;;;;;;;;;;;;;; Υπάρχουν αυτά τα κιλά σε έγκυες;;;;;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: (αστειευομαι...ξερω τί τραβάς!)

Ηρθαν τα μαστόρια, αρχισαν να βάφουν;

Εγω ξεκίνησα και σήμερα τις δουλειες μου....Θέλω να κανω μπαλκονι, μαρμαρινη σκαλα που οδηγει στην εισοδο και πίσω τις ταρατσες/βρεντες....Και μετα να μπω να φρεσκαρω το σπιτι και στο ενδιαμεσο να συγκεντρωσω τα πλυντηρια που απλωνω απο χθες το απογευμα και να τα σιδερωσω το μεσημερι... Αντε να φτασει βραδυ, να καθησουμε χαλαρα με τον άντρα μου....και να ξημερώσει η αυριανή με την βάπτιση του ανηψιού μου!

Καλημέρα ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ! Ναι ήρθαν τα μαστόρια και τρίβουν την πέργκολα και τα ντουλάπια. Σε λίγο θα ξεκινήσουν το βάψιμο. Βοηθάει και ο άντρας μου και τον λυπάμαι γιατί ήρθε κατευθείαν από την δουλειά στις 9 άυπνος και μετά θα πάει Αθήνα για γάμο. Θα μου πάθει τίποτα από την κούραση ο καψερός!!!!!:(:(:(:(:(

Πωπω έχεις δουλίτσες εεεεε??????? Πίκρα!!!! Εγώ βλέπω τους μαστόρους που μπαίνουν μέσα στο σπίτι που είναι καθαρό και με πιάνει ταραχή!!!! (Πρέπει να το κοιτάξω, υστερική έχω καταντήσει).

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοπελουδες μου ομορφες τι μου κανετε;;;;

Εμεις μια χαρα ειμαστε...:D:D:D

Οπως ειπα εχθες μιλησα με εναν γιατρο του Παπαγεωργιου τον οποιο μου τον προτεινε ενας πελατης του μαγαζιου που ειναι και γυναικολογος και γνωριζονται πολυ καλα.Τον πηρα τηλεφωνο ηταν παρα πολυ ευγενικος του ειπα ολο το ιστορικο και με λεει οτι ειναι καλο να παω στον κο Ασημακοπουλο εκει που εκανα και την αμνιο να με κανει υπερηχο τωρα που ειναι πιο μεγαλο το μωρο και θα φανει καλυτερα το στομαχακι του και μαζι με καποιες αλλες μετρησεις θα μπορεσει να σε πει τι γινεται με την ατρησια και σε περιπτωση που σε πει οτι εχει ατρησια παρε με τηλεφωνο και θα σε βοηθησω σε οτι χρειαστεις αν και εγω πλεον δεν ξεγενναω γιατι ειμαι καθηγητης.Παπανικολαου ειναι το επιθετο του και Αλεξης νομιζω το ονομα.Μιλησα με τον κο Ασημακοπουλο και με ειπε θα παρω τηλ απο Δευτερα να κλεισω ραντεβου και μαζι με τον υπερηχο να κανω και doppler.

dev338pr___.png

Ngn Είναι επειδή είσαι και ακίνητη και δεν μπορείς να τους επιβλέψεις και να μαζευεις και τις τσαπατσουλιές τους....Εγώ όποτε εχω μαστορα στο σπιτι, ειμαι σαν κερβερος....να δινω οδηγιες !!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Α! Όσο αφορά το σεξ στην εγκυμοσύνη, τότε εμας μονο στο πρωτο τριμηνο μας το ειχε απαγορευσει....Μετά όμως όσο μεγάλωνε η κοιλιά μου και η μπέμπα, ο άντρας μου όλο και κοιμόταν πιο ακρη στο κρεβατι...Τον τσίγγλαγα αλλα δεν ενεδινε!!!!! Φοβόταν μην κάνει κάτι στο μωρό!!!! Οότε είχα μείνει με τις ορέξεις και γεννησα και μετα δεν ηθελα εγω σεξ..............Συννεονοηση μπουζουκι!!!!

Νασια μου γλυκιά, άντε να ξανακάνεις έλεγχο στο στομαχάκι του μωρού σου και μακάρι να μην έχει θέμα...οπότε μην τρέχεις αναγκαστικά στη Θεσ/κη.

Νασια μου γλυκιά, άντε να ξανακάνεις έλεγχο στο στομαχάκι του μωρού σου και μακάρι να μην έχει θέμα...οπότε μην τρέχεις αναγκαστικά στη Θεσ/κη.

Καλημερα ηλιοβασιλεμα μου.Μακαρι να ειναι ολα καλα γιατι σε περιπτωση που δεν ειναι θα πρεπει να δουμε και το αμνιακο υγρο γιατι οταν δεν καταπινει το μωρο συνηθως αυξανεται μια ουσια που λεγεται υδραμνιο και δεν ειναι καλο αυτο για το μωρο...

dev338pr___.png

Καλημέρα ΝΑΣΙΑ!!!! Και εγώ σου εύχομαι να είναι όλα φυσιολογικά με το στομαχάκι του μωρού στον υπέρηχο που θα κάνετε!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ο μάστορας είναι και ξάδερφος μου οπότε δεν μπορώ και να τσακωθώ κιόλας...χαχαχα:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Μάλλον η εγκυμοσύνη φταίει γιατί γενικότερα δεν είμαι υστερική με την καθαριότητα. Έχω αποδεχτεί οτι έχω ένα μικρό παιδί και το κάνει μονίμως σκ...α!!!! Ειδικά τον χειμώνα που έχουμε μόνιμα το τζάκι αναμμένο γίνεται της μουρλής. Όλη μέρα σκουπίζω και όλη μέρα σκόνη έχει.

Τελείωσες με τις δουλειές σου??????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...