Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Sofiiii είπε:

Ενδομήτριο που θα κάνεις  εσύ δεν έκανα , για να σου πω άποψη ....μόνο ωοθηκών έκανα ....με μέθη φυσικά ,την επόμενη μέρα είχα λίγες ενοχλήσεις μόνο αλλά τίποτα αξιοσημείωτο!

Ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Μιλάμε να υπάρχει λίγη ζηλεια και οχι αρρωστημενη!!!!

Έτσι για να "παιζουμε" λιγο παραπάνω!!!!:tongue::tongue::tongue:

Θυμάστε τοτε που μας εστελνε μηνυματα ενας τυπος σε ολες μεσα στο φορουμ;;;; του το ανεφερα μονο και μονο για να τον πειράξω, να "ζηλεψει" στιγμιαια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιολα που θα γεννησεις με το καλο; εκτος της αμοιβης του γιατρου, ποσα υπολογιζεις για κλινικη;

Μαράκι βορινο, φύλαγε τα ρουχα σου για να εχεις τα μισα!!!!!!!!!!ετσι δεν λενε!!!!;;;; χαχαχαχαχα

Ξανακάλεσα το Μαρακι αλλα παλι δεν απαντησε, μπορει να θηλαζε....Της εστειλα μηνυμα και αναμενω μηπως απαντησει!!!

Νάσια σκέφτεσαι να παρεις παιδικη ντουλαπα με ζωγραφιες κλπ; Σκεψου οτι η ντουλαπα θα μεινει και οταν μεγαλωσει το μπεμπε και μετά δεν θα θέλει παιδικες φιγουρες...Ίσως ειναι καλύτερα να παρεις μια ντουλαπα σε ωραια απόχρωση αλλα οχι με πολλα στολιδια ή παιδικες φιγουρες...Τι λέτε;

Οχι δεν θα παρω παιδικη.Θα παρω κανονικη απλα μονο τα πομολα θα παρουμε παιδικα.Ειδαμε του Μικυ και μας αρεσαν.Κατα τα αλλα δεν θα εχει ουτε ζωγραφιες ουτε τιποτα.Και η συρταριερα που πηραμε δεν εχει τιποτα σχεδιακα και ειναι απλη.Καφε στο χρωμα της κερασιας και εχει μπεζ λεπτομέρειες.

dev338pr___.png

Νασια περιμενω τηλεφωνο απο τον αντρα μου,να με πει το τηλεφωνο του ξυλα και θα στο στειλω!Ειχε δουλεια τωρα και δεν μπορεσε να με το δωσει!

Σε ευχαριστω πολυ ρε γειτοννισα που το θυμηθηκες....:D:D:D:D:D

dev338pr___.png

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!Μαρηηηηηηηηηη,κοιτα τουλαχιστον να φορας ωραιο εσωρουχοοοο!Χαχαχαχαχαχα!Ααααααααα...και οχι ''δασυτριχο μου στηθος''!!!!

Χαχαχαχαχα!

Ναι θα φοραω κι ωραια κυλοτα!!!!!!!!!Σοβρακοφανελα θα φοραω ετσι οπως θα ειμαι σαν μποχλαδα!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχχααααααααα!!!!!!!!!!

Α με το Μαρακι μιλησα εγω εχθες!!!!!ειναι κουρασμενη πολυ κι εχει μεγαλη τομη και πονουσε!!!!!!!

1sh1p2.png

Γιολα που θα γεννησεις με το καλο; εκτος της αμοιβης του γιατρου, ποσα υπολογιζεις για κλινικη;

Μαράκι βορινο, φύλαγε τα ρουχα σου για να εχεις τα μισα!!!!!!!!!!ετσι δεν λενε!!!!;;;; χαχαχαχαχα

Ξανακάλεσα το Μαρακι αλλα παλι δεν απαντησε, μπορει να θηλαζε....Της εστειλα μηνυμα και αναμενω μηπως απαντησει!!!

Νάσια σκέφτεσαι να παρεις παιδικη ντουλαπα με ζωγραφιες κλπ; Σκεψου οτι η ντουλαπα θα μεινει και οταν μεγαλωσει το μπεμπε και μετά δεν θα θέλει παιδικες φιγουρες...Ίσως ειναι καλύτερα να παρεις μια ντουλαπα σε ωραια απόχρωση αλλα οχι με πολλα στολιδια ή παιδικες φιγουρες...Τι λέτε;

Tην κόρη μου την έκανα σε Δημόσιο δωρεάν αλλά ο γιατρός πήρε 1500 και 300 η αναισθησιολόγος χωρίς απόδειξη!! Τώρα που άλλαξα θα πάρει εκείνος 1300 με απόδειξη και το ιδιωτικό (Λητώ ή Μητέρα) θα πληρώσω το ανάλογο του ΕΟΠΠΥ. Βέβαια αυτή την φορά θα χρησιμοποιήσω την απόδειξη για την ασφάλιση που έχω και μου δίνει 100ο η ομαδική της δουλειάς και 1000 η προσωπική, οπότε η μία η άλλη θα μου έρθει ενώ σε δημόσιο δεν θα έπαιρνα μία.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Μιλάμε να υπάρχει λίγη ζηλεια και οχι αρρωστημενη!!!!

Έτσι για να "παιζουμε" λιγο παραπάνω!!!!:tongue::tongue::tongue:

Θυμάστε τοτε που μας εστελνε μηνυματα ενας τυπος σε ολες μεσα στο φορουμ;;;; του το ανεφερα μονο και μονο για να τον πειράξω, να "ζηλεψει" στιγμιαια!!!

Αμαν ολο τον πηραζεις τον ανθρωπο μαρη!

τι τον ταραζεις?

1sh1p2.png

Τιποτα γειτονοπουλα μου!Και επειδη διαβασα πως μπορει να γεννησεις Θεσσαλονικη,εχω ξαδερφη στο ΓΕΝΕΣΙΣ!Οτι χρειαστεις να μου πεις!

Και για αλλη μια φορα ευχαριστω.Αμα χρειαστω οτιδηποτε θα σε πω...

Με συγκίνησες βρε παλιοκοριτσο με το ενδιαφερον σου.....

dev338pr___.png

8-)8-)8-):cool:...ελα,πες την αληθεια!ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ?:shock::shock::shock:!

Γιατι δε το στρογγυλοποιησατε καλε?2000!Καλυτερα!Βρε ουστ!

Δεν μου ειχε πει πριν γεννησω το ποσο της αμοιβης του, μου ελεγε συνολικα ποσα θα μας φυγουν μαζι με κλινικη...

Αφοτου γεννησα και πληρωσαμε στην κλινικη 2200-2300 , μας ξεφουρνισε το ποσο της αμοιβης του...

Τοτε δουλευα και εγω και ειχαμε τα κουμαντα μας....τα εδωσα και μοκο!!!

Αλλα τωρα σε πιθανη 2η εγκυμοσυνη, το οικονομικο για μενα ειναι μεγαλης σημασιας!

Ναι θα φοραω κι ωραια κυλοτα!!!!!!!!!Σοβρακοφανελα θα φοραω ετσι οπως θα ειμαι σαν μποχλαδα!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχχααααααααα!!!!!!!!!!

Α με το Μαρακι μιλησα εγω εχθες!!!!!ειναι κουρασμενη πολυ κι εχει μεγαλη τομη και πονουσε!!!!!!!

Μποχλαδαααααα?Αχαχαχαχαχαχαχα!!!Κλαιωωωωωωωω!!!!

Ε,βαλε ενα φιογκακι τοτε!!!!Χαχαχαχαχαχα!

Να ειναι καλα το κοριτσι!Να αναρρωσει γρηγορα και παει στο σπιτακι της,με την οικογενεια της!Να της δωσεις τα φιλια μας εαν ξαναμιλησεις!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Tην κόρη μου την έκανα σε Δημόσιο δωρεάν αλλά ο γιατρός πήρε 1500 και 300 η αναισθησιολόγος χωρίς απόδειξη!! Τώρα που άλλαξα θα πάρει εκείνος 1300 με απόδειξη και το ιδιωτικό (Λητώ ή Μητέρα) θα πληρώσω το ανάλογο του ΕΟΠΠΥ. Βέβαια αυτή την φορά θα χρησιμοποιήσω την απόδειξη για την ασφάλιση που έχω και μου δίνει 100ο η ομαδική της δουλειάς και 1000 η προσωπική, οπότε η μία η άλλη θα μου έρθει ενώ σε δημόσιο δεν θα έπαιρνα μία.

Αγαπη,ο γιατρος πηρε τοσα λεφτα γιατι ηρθε αυτοπροσωπος στο νοσοκομειο για να σε ξεγεννησει?Γιατι να πληρωσει καποιος απο τη στιγμη που ειναι δημοσιο?Λιγο μπερδευομαι και συγνωμη αν ειπα χαζομαρα!:rolleyes:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Δεν μου ειχε πει πριν γεννησω το ποσο της αμοιβης του, μου ελεγε συνολικα ποσα θα μας φυγουν μαζι με κλινικη...

Αφοτου γεννησα και πληρωσαμε στην κλινικη 2200-2300 , μας ξεφουρνισε το ποσο της αμοιβης του...

Τοτε δουλευα και εγω και ειχαμε τα κουμαντα μας....τα εδωσα και μοκο!!!

Αλλα τωρα σε πιθανη 2η εγκυμοσυνη, το οικονομικο για μενα ειναι μεγαλης σημασιας!

Ποιος δεν το σκεφτεται το οικονομικο βρε ηλιοβασιλεμα μου.Και ζητανε ενα σωρο λεφτα κιολας.Ο δικος μου με ειπε μονο για την γεννα θελει 1000 ευρω.Η νυφη μου που γεννησε περυσι εδωσε 800 στον γιατρο χωρις αποδειξη αλλιως ηταν 1000 και κανα 2000 με 2500 στην κλινικη.

dev338pr___.png

Μποχλαδαααααα?Αχαχαχαχαχαχαχα!!!Κλαιωωωωωωωω!!!!

Ε,βαλε ενα φιογκακι τοτε!!!!Χαχαχαχαχαχα!

Να ειναι καλα το κοριτσι!Να αναρρωσει γρηγορα και παει στο σπιτακι της,με την οικογενεια της!Να της δωσεις τα φιλια μας εαν ξαναμιλησεις!

Που να το βαλω μαρη το φιογκακι????????????

στη σοβρακοφανελα που θα φοραω?

αχααχααχχααχαχαχαχαχαχχααχαχαχχχαχαχααααααααααααα!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Οχι δεν θα παρω παιδικη.Θα παρω κανονικη απλα μονο τα πομολα θα παρουμε παιδικα.Ειδαμε του Μικυ και μας αρεσαν.Κατα τα αλλα δεν θα εχει ουτε ζωγραφιες ουτε τιποτα.Και η συρταριερα που πηραμε δεν εχει τιποτα σχεδιακα και ειναι απλη.Καφε στο χρωμα της κερασιας και εχει μπεζ λεπτομέρειες.

Α!!!Ωραία!!! Κυκλοφορουν και πόμολα παιδικα; δεν εχω βαλει εγω...

Και εγω η συρταριερα που εχω, ειναι μονοχρωμη, σε αποχρωση ανελινης οπως και η κουνια που ειχαμε. Στην κουνια ειχα ζωγραφιες παιδικες... Την βρηκα:

http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.bebe-shop.gr/images/5239400003778-ANELINI2.jpg&imgrefurl=http://www.bebe-shop.gr/product_info.php?products_id%3D27690%26osCsid%3Dhma43c1e4h2vat0lr5pgfq9ot0&h=701&w=509&sz=37&tbnid=nWCRHb9U5QdXLM:&tbnh=90&tbnw=65&zoom=1&usg=__I6E-Rp5ckn2OQC-9sF1UTwEENro=&docid=IVvHKyJ7OTL8OM&sa=X&ei=eGBFUsikJ4fX4ATGn4CgBA&ved=0CEEQ9QEwBQ

Στο δωματιο της η ντουλαπα ειναι λευκη και θελω οταν την ξαναβαψω να της αλλαξω χρωμα και αναγκαστικα εβαλα κρεβατι σε καφε αποχρωση κερασιας και θα βαλω μαλλον και ενα επιπλο που ειχα στην κουζινα και δεν μας σωραει πια εκει...σε χρωμα κερασιας παλι!!!! Της το εκανα το δωματιο πολυχρωμο με τα διαφορετικα επιπλα...αλλα δεν πειράζει!

Και για αλλη μια φορα ευχαριστω.Αμα χρειαστω οτιδηποτε θα σε πω...

Με συγκίνησες βρε παλιοκοριτσο με το ενδιαφερον σου.....

Η βοηθεια δε κοστιζει καμαρι μου!Με εχουν βοηθησει απειρα ατομα και χαιρομαι να κανω το ιδιο!Ο Χριστος ειπε,εαν εχεις 2 χειτωνες δωσε τον εναν στον πλησιον σου!Η αγαπη για τον πλησιον μας,μας κανει καλυτερους ανθρωπους!Εγω νιωθω πληρης οταν μπορω να προσφερω το κατιτις μου στον ανθρωπο που βρισκετε πλαι μου.

Μποτσακι μου,εσυ εχεις χιλιοτρυπημενα τα δαχτυλακια και γω κομμενο το ενααα!Καλα κοριτσια,εκανα ενα ωραιοτατο κοψιμο απο την λεπιδα του μπλεντερ!Σα γαρουφαλλο ανοιξε!Αλλα απτοητη η κιουρια!Τα γεμισα ολα με αιμα,νιπτηρα μαχαιρια,οτι επιανα!Ακαθεκτη ομως στις δουλειες!Χαχαχαχα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...