Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Souri είπε:

Πάω για 3ο και δε θέλω σε καμία περίπτωση στο ένα άλλο ένα δώρο, χαχα! Ναι όντως είναι πολύ μικρές οι πιθανότητες να πιάσουν και τα δύο, αλλά κι αν κάτσει;;; 
      Κι εγώ με το DeepSeek και το ChatGPT άντε και με το perplexity κάνω πολύ παρέα το τελευταίο καιρό και τα έχω ξετινάξει, κατέληξα ότι η περίπτωση τώρα του φυσικού κύκλου είναι όντως μια πιο θετική προσέγγιση, κι ενώ έχω καλά δεδομένα αποτελεσμάτων για την ηλικία μου τα προγνωστικά εννοείται δεν είναι καλά οπότε καλό είναι να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και τον προεμφυτευτικό. 

Με λίγα λόγια ζω μια σχιζοφρένεια, έχω καταδικάσει πλήρως στο μυαλό μου αυτή τη μεταφορά, δυστυχώς δε πιστεύω ότι θα κάτσει κι από την άλλη "να μου πάει" να βάλω δύο. Γενικά χορεύει τσιφτετέλι η ψυχολογία μου, είμαι αρκετά ευέξαπτη και ευσυγκίνητη και στρεσάρομαι με το παραμικρό. Είναι σημαντικό να φύγω την άλλη εβδομάδα για δουλειά και συνδιάζεται και σαν απόδραση με τον σύζυγο γιατί το έχουμε μεγάλη ανάγκη, αλλά τώρα μου είπαν ότι θέλει κάθε 2 ημέρες παρακολούθηση με τον υπέρηχο.
      Άρα αν με δει Τετάρτη 21 του μήνα και φύγω το βράδυ, δε θα μπορώ να με δει και Παρασκευή 23 και είναι οι κρίσιμες ημέρες της ωορηξίας. Και εννοείται αχγώθηκα τόσο πολύ που είπα άστο να πα  να πνηγεί αυτός ο κύκλος πάμε στον επόμενο δε θα πλαντάξω. Τελικά μίλησα με τη βοηθό του και μου είπε θα γίνει συνεκτίμηση στον υπέρηχο της Τετάρτης 21 του μήνα και θα με δει πάλι Δευτέρα 26 που μάλλον εκεί είναι η οωρρηξία .. τώρα κάνω βλακεία ή όχι δε ξέρω.. 

Κορίτσι μου αν πας 21-5 μετά ναι θα πας ή Δευτέρα ή Τρίτη για υπερυχο άρα μπορείς να πας να χαλαρώσεις ,έχουμε ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα και 21-5 θα πάω για να δούμε το ενδομήτριο.απο κει και πέρα γιατί τα έχεις καταδικάσει όλα ??? Σκέψου θετικά κορίτσι μου μια χαρά είναι οι βλαστοκυστες σου ,πάρε λίγο τα πάνω σου ,προχωρά πάνε διακοπές και όλα θα πάνε κατ ευχην 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ρίτσα μου δεν εχουν όλοι από την αρχή συμπτώματα αλλά δεν είναι και ολοι οι οργανισμοί ίδιοι, σωστά;;

Εγώ με κύκλο 29 μέρες κοντευα μήνα ίσως γι'αυτό ξεκίνησαν τα συμπτωματα.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιολα μολις σε μελετησαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αντε να βγεις σε αδεια, να ξεκουραστεις και εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η Βασιλικη σου καλά ; η μαθητριουλα σου;

Κοριτσια μου,παω να φαω την μακαροναδα μου,μιας και το ατιμο το ΚΟΑΛΑΚΙ μου την ανοιξε την ορεξη για τα καλα!Εφαγα ενα μπισκοτακι γεμιστο με σοκολατα,ενα κομματακι χαλβα και τωρα θα φαω τα μακαρονια!:mrgreen:

Καλο βραδυ και καλο ξημερωσα σε ολες!Να μας φερει Ο Θεος αλλη μια υπεροχη μερα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοπελα μου,καλε χιλια χρονια θα ζησεις!

Τελικα ηταν καποια αλλεργικη αντιδραση ή κατι σε τσιμπησε/περπατησε?

Και οι δυο δερματολογοι μιλησαν για κοριο ο οποιος εχει εξαρση με τους αλλοδαπους.Το τι περασα τα πρωτα βραδια που φοβομουν το κρεββατι μου...εβγαλα στρωμα στον ηλιο το σιδερωσα αλλα δεν βρηκα τιποτα.Ασε που θα ειχε τσιμπησει τον αντρα μου και την μικρη που κοιμαται τα μεσημερια. Η μονη εκδοχη που μπορω να σκεφτω ειναι ενας παιδοτοπος που πηγαμε σε παρτι λιγο πριν μου εμφανιστουν τα σπυρια- τσιμπηματα Μου ειπε και ενας συναδελφος ειχαν ερθει οι κορες του τσιμπημενες απο fast food....

dpTCp2.png

62YBp2.png

Γιατι πριν μαθω πως ειμαι εγκυος,το δακρυ επεφτε ''κορομηλο'' που λενε!

Ναι μεν ειμαι ευσυγκινητη,αλλα δεν εκλαιγα ευκολα!

Ουφφφ.....αντεεεεε

Εκλαψα πριν γιατι με συγκινησατε με το εδιαφερων σας και με τις ευχες σας....Μαναρακι μου και ειλικρινα σας νιωθω τοσο κοντα μου ολες και σας νιαζωμε πραγματικα.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου,παω να φαω την μακαροναδα μου,μιας και το ατιμο το ΚΟΑΛΑΚΙ μου την ανοιξε την ορεξη για τα καλα!Εφαγα ενα μπισκοτακι γεμιστο με σοκολατα,ενα κομματακι χαλβα και τωρα θα φαω τα μακαρονια!:mrgreen:

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ καλη σου νυχτα.....:D

Φιλακια στο μπουμπουκι σου.......:D

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ρίτσα μου δεν εχουν όλοι από την αρχή συμπτώματα αλλά δεν είναι και ολοι οι οργανισμοί ίδιοι, σωστά;;

Εγώ με κύκλο 29 μέρες κοντευα μήνα ίσως γι'αυτό ξεκίνησαν τα συμπτωματα.

Και εγω εχω κυκλο 29 -30 ημερων Ελλακη μου...και οντως δεν ειναι ολοι οι οργανισμοι το ιδιο μαναρακι μου...

Εσυ πως εισαι σημερα ;;....καλυτερα η' εχεις πονακια ακομα;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

ΓΙΟΛΑ ΜΟΥ ευχομαι να εισαι καλυτερα...

Ναι αν και κορτιζονουχα κανει ΘΑΥΜΑΤΑ......!!!!!!

Αντε να ξεκουραστεις και εσυ σιγα σιγα οσο προλαβαινεις........:rolleyes:

Oντως οσο προλαβαινω γιατι με την may εχω τρομαξει λιγο αλλα διαβασα ολα βαινουν καλυτερα.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καληνυχτα Μαρακι μου και χαρεικα που τα ειπαμε σημερα....τα λεμε αυριο ....Φιλακια και καλο ξημερωμα να εχουμε....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Και οι δυο δερματολογοι μιλησαν για κοριο ο οποιος εχει εξαρση με τους αλλοδαπους.Το τι περασα τα πρωτα βραδια που φοβομουν το κρεββατι μου...εβγαλα στρωμα στον ηλιο το σιδερωσα αλλα δεν βρηκα τιποτα.Ασε που θα ειχε τσιμπησει τον αντρα μου και την μικρη που κοιμαται τα μεσημερια. Η μονη εκδοχη που μπορω να σκεφτω ειναι ενας παιδοτοπος που πηγαμε σε παρτι λιγο πριν μου εμφανιστουν τα σπυρια- τσιμπηματα Μου ειπε και ενας συναδελφος ειχαν ερθει οι κορες του τσιμπημενες απο fast food....

yola μου περαστεικα σου...τι επαθες και εσυ βρε Μαναρακι μου...ακου να δεις κοριος...

Κατ'αλλα καλα εισαι Μαναρακι μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Oντως οσο προλαβαινω γιατι με την may εχω τρομαξει λιγο αλλα διαβασα ολα βαινουν καλυτερα.

Μην βαζεις στο μυαλουδακι σου τιποτα το ασχημο, απλα κατσε ξεκουρασου οσο γινεται και ολα θα πανε καλα......:D

Κοριτσακια μου εγω θα σας αφησω, νυσταξα.......!!!!!!!

Καληνυχτα και ονειρα γλυκα σε οοοοοολες.....!!!!!

Φιλακια, τα λεμε αυριο.........:D:D:D

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Γιολα μολις σε μελετησαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αντε να βγεις σε αδεια, να ξεκουραστεις και εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η Βασιλικη σου καλά ; η μαθητριουλα σου;

Ειναι καλα ευχαριατω.Τα δικα σας ταδιαβαζω. Μπραβο και για τα χαμενα κιλα.

Νυσταζω οποτε σας καληνυχτιζω.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...