Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ρίτσα και το 3μερο καλό είναι! Εμένα στη δουλειά του σπάνια παίρνει τα 2 ρεπό συνεχόμενα, κολλητά μεταξύ τους....Πότε θα πάρει άδεια; προς χριστούγεννα;

Μποτσάκι λογικό είναι να κουράζεσαι τωρα πιο πολύ και πιο εύκολα!!!!!!!!! Και εσύ να ξεκουράζεσαι συνέχεια!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι προς τα χριστουγεννα θα παρει αδεια....Συγνωμη που χανομαι αλλα φτιαχνω και το φαγητο μωρε....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσκια μου καλησπερα! ολες καλα? ο μικρουλης μου ευτυχως πολυ καλυτερα, αρχιζω και ακουω τη λαριγγιτιδα να "σπαει" σα να εχει φλεγματα και ειπε η παιδιατρος να του δωσω mucosolvan να τον βοηθησουμε. Θα παω να κανω ενα μπανακι κοριτσια μου και λιγο περιποιηση αποτριχωση κλπ γιατι ειμαι τα χαλια μου και ας μαζευτω λιγο για τη γιορτη μας!! δε θα κανουμε τιποτα, με τους γονεις μου θα φαμε μονο!!! τα λεμε μετα που θα διαβασω τα νεακια σας!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακιααααααααααααα μου ηρθα και εγω....

Τι κανετε....????? ολες ειστε καλα...????

Εμεις μια χαρουλα ειμαστε, επλενα τα μπαλκονια, ξυπνησε η φουρτουνα, την ταισα και πηγαμε μια τεραααααστια βολτα με το καροτσι το απογευματακι, γυρισαμε και παιξαμε ωσπου μαζευτηκαμε για την κλασικη ρουτινα και τωρα κοιμομαστε......;)

ΖΩΗΤΣΑ και ΝΑΣΟΥΛΑ μια χαρα οι εξετασεις σας, ετσι να συνεχισετε και ακομα καλυτερα ευχομαι........:D:D:D

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι κανει ο μπεκατσογιος......???????? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ την καμαρωσες τη κορουλα σου σημερα.....?????? κουκουβααααααα........!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ χαιρομαι πολυυυυυυ που ειστε καλυτερα. Πηγες για ανανεωση.....?????? αντε καλη χαλαρωση.......;)

Εγω παω να κανω μασα και ερχομαι........;)

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εδω καθομαστε και οι 3 μας...βλεπουμε ΜΠΕΖΟ...

Ναι η κουκλα μου το ειπε το ποιημα της!!!!!!!

Μπραααααβο στην αγγελικουλα σου....!!!!! Και εγω μπεζο βλεπω μεχρι να αρχισει η λατρεια μου η νικολουλη.......:tongue::tongue::tongue:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσακιααααααααααααα μου ηρθα και εγω....

Τι κανετε....????? ολες ειστε καλα...????

Εμεις μια χαρουλα ειμαστε, επλενα τα μπαλκονια, ξυπνησε η φουρτουνα, την ταισα και πηγαμε μια τεραααααστια βολτα με το καροτσι το απογευματακι, γυρισαμε και παιξαμε ωσπου μαζευτηκαμε για την κλασικη ρουτινα και τωρα κοιμομαστε......;)

ΖΩΗΤΣΑ και ΝΑΣΟΥΛΑ μια χαρα οι εξετασεις σας, ετσι να συνεχισετε και ακομα καλυτερα ευχομαι........:D:D:D

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι κανει ο μπεκατσογιος......???????? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ την καμαρωσες τη κορουλα σου σημερα.....?????? κουκουβααααααα........!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ χαιρομαι πολυυυυυυ που ειστε καλυτερα. Πηγες για ανανεωση.....?????? αντε καλη χαλαρωση.......;)

Εγω παω να κανω μασα και ερχομαι........;)

Μαρηηηηηηηηη που εισαι?????????Τι κανει το φουρτουνακι μας????????????

Ο μπεκατσογιος πειναει μαρη κι οποτε μπαινουμε εδω ολο για φαγια λετε!!!!!!!!!!

Ατιμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Η ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ζητωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!

Κανε κακαααααααααα αααααααα καναμε κακαααααααααααα ααααααα!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Α, μαλιστα και κραταει αρκετη ωρα! Οποτε αποψε ξενυχτας!!!!!!!!!!!!!!!!!

Από αυριο ξεκιναει η αδεια του αντρα μου και θα ειμαστε χαλαρα....εκτος απροοπτου!

Μπραααααβο στην αγγελικουλα σου....!!!!! Και εγω μπεζο βλεπω μεχρι να αρχισει η λατρεια μου η νικολουλη.......:tongue::tongue::tongue:

Βλεπεις Νικολουλη ε?Εγω δεν μπορω στεναχωριεμαι και πλαθω και ισυοριες με το κεφαλι μου και μετα κολλαω!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...