Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , LioPh79 είπε:

ναι προσπαθώ να ενισχύσω τον οργανισμό μου όσο γίνεται. Φαντάζομαι ότι συνυπάρχουν καλά και κακά μικρόβια και βακτήρια, εύχομαι να υπερισχύσουν τα καλά . 

ευχαριστώ για την πληροφορία .  αχ αυτός ο χρόνος ! συνήθως δεν με επηρεάζει, αλλά ... έλα όμως που κάποιες φορές με "πιάνει" 😂

Είμαι σίγουρη ότι κάνεις το καλύτερο δυνατόν όπως και όλες μας που προσπαθουμε αλλά μην σε παίρνει από κάτω γιατί όταν μας παίρνει από κάτω δεν σκεφτόμαστε καθαρά .... Σου στέλνω κάτι να διαβάσεις με pm

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

May μεγαλώσετε με πολύ γρήγορους ρυθμούς και αυτό ειναι θετικοτατο! Άντε Μιχαελα, μεγάλωνε να σε παρει αγκαλιά η μαμά!

Κοαλακι τι κανείς; Η μικρη καλα;; Εφυγε το έκζεμα;;

Πατουσιτσα μου μπράβο στο Δεσποινακι. Κολωτουμπα! Αχ δεν γίνεται να τη δωσεις σε εμένα τη μισή παστα;; Εκτός αν έχει σοκολάτα. Τότε δεν την θέλω..

αχαχαχαχαχαχαχααααααααααα!!!!ειναι παστα λευκη με φραουλες!!!!!:D:D:D:D:D:D

ακομη εδω την εχω!!!!!!!!προλαβαινεις!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

May μεγαλώσετε με πολύ γρήγορους ρυθμούς και αυτό ειναι θετικοτατο! Άντε Μιχαελα, μεγάλωνε να σε παρει αγκαλιά η μαμά!

Κοαλακι τι κανείς; Η μικρη καλα;; Εφυγε το έκζεμα;;

Πατουσιτσα μου μπράβο στο Δεσποινακι. Κολωτουμπα! Αχ δεν γίνεται να τη δωσεις σε εμένα τη μισή παστα;; Εκτός αν έχει σοκολάτα. Τότε δεν την θέλω..

Καλα ειμαστε....:D

Σχεδον εφυγε, αχνοφαινεται.....θελει καιρο να φυγει ολοκληρωτικα το ατιμο.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Οχι δεν με ποναγανε απλος απο τοτε που εκανα τις Σπερματεγχυσεις

εσκαζε η ρωγα και ειχα φαγουρα και μου ειπε ο γιατρος μου οτι ειναι ορμονικο.

Αλλα αυτη την φορα δεν εχουν σκασει παρα μονο τα νιωθω βαρια και δεν μπορω να ακουμπεισω το στηθος μου ποναει...

Τι εννοεις πολλα περιεργα μαναρακι μου;;

Σε καταλαβαινω. Βαρυ, πονάει, η θηλή πετάγεται πιο ευκολα και ώρες ώρες νιωθεις σαν καψιμο. Και θέλεις να πετάξεις το σουτιέν. Έτσι ήμουνα σε όλο το πρώτο τριμηνο. Ακους;;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κρυο σαντουιτς η ζεστο με γυρο, τυροσαλατα, πατατες, μαγιονεζα κλπ....??????? εχουν τετοια τα εβερεστ......?????

Αχ ατιμηηηηηηηηηηη μου ανοιξες την ορεξη παρολο που εφαγα......!!!!!!!!!!

Δεν εβαλα πολλα μεσα.........ζαμπον,τυρι,πατατες,ντοματα,αυγο,ουγγαρεζα!!!

ζεστο σαντουιτς!!!!!!!!!!της αρεσκεια μου!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

αχαχαχαχαχαχαχααααααααααα!!!!ειναι παστα λευκη με φραουλες!!!!!:D:D:D:D:D:D

ακομη εδω την εχω!!!!!!!!προλαβαινεις!!!!!

Άνοιξα το στομα! Δώσε την πρωτη κουταλιά! Κανω αααα!!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Δεν εβαλα πολλα μεσα.........ζαμπον,τυρι,πατατες,ντοματα,αυγο,ουγγαρεζα!!!

ζεστο σαντουιτς!!!!!!!!!!της αρεσκεια μου!!!!!!!!

Α καταλαβα......

Σε ψωμι του τοοοοοοστ.....??????????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοίτα, πόνος στο στήθος, πόνος στις ρώγες, ελαφρύ ροζ που σταμάτησε, πόνοι περιόδου, ΟΛΑ αυτά θα μπορούσαν ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ να ειναι συμπτωματα εγκυμοσύνης. Μπορει να ειναι και οι πολυκυστικες, μπορεί κ ψυχολογικό.

Συγγνωμη βρε Ρίτσα μου, ασε το τεστ, τον γιατρό γιατί δεν τον παίρνεις αύριο κιόλας να λύσεις τις αποριες σου κ να σε συμβουλέυσει, παρά βασανίζεσαι με αυτήν την αναμονή..;

Εδω και ενα χρονο που εχω κανει το χειρουργειο δεν εχει τοσους πονους περιοδου...με ποναγε λιγο η μεση και μετα απο μια μερα ερχοτανε η περιοδος....

Λοιπον Παρασκευη ξεκινησαν οι πονοι περιοδου εντονοι,σαββατο τα ιδια και κυριακη αιμα καφε...λεω ενταξει ηρθε...

Δευτερα μεσημερι σταματαει,Τριτη πρωι ελαφρυ ροζ και μετα τελος και την αλλη μερα τελος και η πονοι περιοδου...

Δεν ξερω εχω μπερδευτη may μου γι'αυτο θα περιμενω μεχρι την Δευτερα και αν δεν ερθει θα τον παρω τον γιατρο μου τηλεφωνο...

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλα ειμαστε....:D

Σχεδον εφυγε, αχνοφαινεται.....θελει καιρο να φυγει ολοκληρωτικα το ατιμο.

Ωραία! Λογικά σε 2-3 μερες θα έχει φύγει τελειως;; Βρε την φουρτούνα.. Εχω τον αντρουλη μου ρωτάει συνεχεια τι κανει η φουρτουνιτσα και όταν του έδειξα τη φωτογραφια λέει θα έρθει να την κλέψει για το γιο. Του λεω ότι η κοπελα είναι λογοδοσμενη και λέει ενταξει. Να μην τα χωρίσουμε τα παιδιά! Και γελούσε..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εννοω πως ειναι διαφορετικα τα συμπτωματα σου αυτη τη φορα..........;););) κατα τη δικη μου λογικη...παντα!!!!!!

Αλλα στο ειπαν και τα κοριτσια αυτο.......

Δεν καταλαβα μαναρακι μου;;;

Τι εννοεις;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Α καταλαβα......

Σε ψωμι του τοοοοοοστ.....??????????????

οχι οχι!!!!!!!!!στο μακροστενο ψωμι!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

Ωραία! Λογικά σε 2-3 μερες θα έχει φύγει τελειως;; Βρε την φουρτούνα.. Εχω τον αντρουλη μου ρωτάει συνεχεια τι κανει η φουρτουνιτσα και όταν του έδειξα τη φωτογραφια λέει θα έρθει να την κλέψει για το γιο. Του λεω ότι η κοπελα είναι λογοδοσμενη και λέει ενταξει. Να μην τα χωρίσουμε τα παιδιά! Και γελούσε..

Χαχαχαχαχαχαχαχαχχα.......ακου λογοδοσμενη.....!!!!!!!!

Χμμμ μπορει να παρει και παραπανω μερες, ειναι πολυ σπαστικο ενω μολις διακρινεται απο κοντα αν πλησιασεις παρολαυτα εξακολουθει να θελει το χρονο του....

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Το ΜΠΟΤΣΑΚΙ μας άργησε;;

Μαυ μου,λογικα θα μπει οπου να ναι!!!!οταν παει στο γιατρο αργει να μπει!!!!!καπου θα βολταραν στα μαγαζια!!!!!!!!δε μπορει!!!!!!!!!!!;););););)

d.gif

Άνοιξα το στομα! Δώσε την πρωτη κουταλιά! Κανω αααα!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααα!!!!στην εδωσαααα!!!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...