Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Losr είπε:

Πραγματικά μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ  σαν ιδέα και σκέψου το είναι μήπως έκανες τις δύο-τρεις  επόμενες ωολληψιες με τον μαστρο ώστε να δεις τι αποτελεσμα θα έχεις. Αν πχ έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με τον σφακ τότε μπαίνει στην συνιστώσα ότι μπορεί και να είναι πιο άσχημα τα πράγματα από τον Γενάρη. Αν δεις βλαστοκυστη από την άλλη τότε θα ξέρεις οτι κάτι γίνεται λάθος με τον σφακ. Όσο για τις δύο βλαστοκυστες που έχεις στη κατάψυξη ξέρω και σε καταλαβαίνω ότι σου δίνουν μια αβάντα. Νιώθεις ότι κάτι έχεις και σου κρατάνε την Ελπίδα ζωντανή Όμως εγώ θα τις έβαζα. Αρχικά ποτέ δεν ξέρεις μην προδικαζουμε και επιπλέον να ξέρεις ακριβώς τι γίνεται.

Θα τις βαλω αυτες τις βλαστοκυστες απλά όχι ακόμα. Θέλω να έχω 2 ακόμα να περιμένουν στη κατάψυξη αν στραβώσει η επομενη εμβρυομεταφορα κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Αν δω πως περνάνε 2-3 μήνες και δεν έχω αποτέλεσμα θα την κάνω την εμβρυομεταφορα πριν το τέλος του 2025.. Θα σκεφτώ τι θα κάνω μέχρι να αδιαθετήσω πάλι. Για την ώρα θα δώσω το ωάριο Β φάσης κ βλέπουμε.

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ησουν κουρασμένη ηλιοβασίλεμα μου,!!καλά έκανες και κοιμήθηκες και ξεκουράστηκες!!εγω σήμερα όλη μέρα ξάπλα!!πονάνε τα κόκαλα μου άπαπα!!

και εγώ έχω αγχωθεί κορίτσια με το θηλασμό , δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι!η αλήθεια είναι οτι έχω διαβάσει πολυ, ότι βρίσκω για το θέμα. και ένα εχω καταλάβει το μόνο που ουσιαστικά χρειάζεται είναι να το θές η ίδια πολυ, και να μην στο επιβάλει κανένας, κοινωνικός περίγυρος, γιατρός κλπ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ησουν κουρασμένη ηλιοβασίλεμα μου,!!καλά έκανες και κοιμήθηκες και ξεκουράστηκες!!εγω σήμερα όλη μέρα ξάπλα!!πονάνε τα κόκαλα μου άπαπα!!

και εγώ έχω αγχωθεί κορίτσια με το θηλασμό , δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι!η αλήθεια είναι οτι έχω διαβάσει πολυ, ότι βρίσκω για το θέμα. και ένα εχω καταλάβει το μόνο που ουσιαστικά χρειάζεται είναι να το θές η ίδια πολυ, και να μην στο επιβάλει κανένας, κοινωνικός περίγυρος, γιατρός κλπ

Μην αγχεσαι μαναριιιιι!!!!!!!!!!!!!!θα τα καταφερουμε ολες!!!!!!!!:D:D:D:D:D

καλα εκανες και διαβαζεις για τον θηλασμο!!!!!

αλλα επειδη ειναι και στην φυση μας εμεις οι γυναικες να θηλασουμε....ολα θα πανε κατ ευχην!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Που εισαι μαρη κουμπαρααααααααααα!!!!!!!!!!!!υπναρου μου!!!!!!!!!!καλα εισαι????ξεκουραστηκες?????η Αγγελικουλα μας καλα?????πως τα παει στο σχολειο???????

τι καιρο εχετε εκει?????

εδω συννεφια!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

μακάρι αυτό θα είναι θεάρεστο!!θέλω πολύ να δω πως θα είναι τότε!! αύριο 17.00 έχω ενδοκρινολόγο!!

α,ωραια μαναρακι μου!!!!!!!!!!!μωρε θα το ρυθμισεις στα σιγουρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εδω ολες μαζι!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

d.gif

Πατουτσιτσα ουτε εγκυος, τετοια υπνηλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p

Εβρεχε όλη μερα σημερα....σταματαει, ξεκιναει!!!!

Μακαρι να ειναι κουμπαρα μου υπνηλια εγκυμσυνης!!!!!!!!!!!!!!σου το ευχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

d.gif

κοριτσια τι κανετε?ειχα παει σουπερ μαρκετ κ στο αβ εχει προσφορα στα παμπερς σε ολα τα μεγεθη.οσο για το θηλασμο εγω παντως οταν πρωτοεβαλα την μπεμπα στο στηθος ενοιωθα λες κ ηταν κατι που το χα ξανακανει πολλες φορες δεν ξερω γιατι(λετε να εφταιγε η μορφινη απ την επισκληριδιο χαχα).MAY εγω δινω το sanilac της γιωτης ειναι καλο σαν φαρμακοποιος ποιο προτεινεις?κ ποτε πρεπει να αλλαζουμε γαλα στο μωρο?βλακωδης ερωτηση?εχω ακομα μια,ποτε αλλαζουμε νουμερο παμπερς?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

μακαρι να είναι τέτοια υπνηλία ηλιοβασιλεμα μου!! αχχχ πολύ αγχος έχω, με το ζάχαρο, με πιάνουν κλάματα βλέπω εφιάλτες, ελπίζω να πάνε όλα καλά αυριο!!ουφ!!πως θα περάσει η μέρα δεν ξέρω!!πάντως ούτε αυριο θα πάω δουλειά!!εκτος οτι είμαι άρρωστη δεν έιμαι και ψυχολογικά καλα!!

μακαρι να είναι τέτοια υπνηλία ηλιοβασιλεμα μου!! αχχχ πολύ αγχος έχω, με το ζάχαρο, με πιάνουν κλάματα βλέπω εφιάλτες, ελπίζω να πάνε όλα καλά αυριο!!ουφ!!πως θα περάσει η μέρα δεν ξέρω!!πάντως ούτε αυριο θα πάω δουλειά!!εκτος οτι είμαι άρρωστη δεν έιμαι και ψυχολογικά καλα!!

δεν ειναι τιποτα σοτσαφι μου!!!!μην αγχωνεσαι!!!!ολα αντιμετοπιζονται!!!!!!!!!θα κανεις τη διατροφουλα σου μια χαρουλα,και ολα θα πανε τελεια!!!!λιγο εμεινε!!!!

ο μπεμπακος σου μια χαρα ειναι!!!!!!μην αγχεσαι!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

εγω την πρωτη φορα που εκανα την καμπυλη ζαχαρου....ηταν μονο της μιας ωρα!!!μου βγηκε 180!!!!!!ωρε μανα μου λεω!!!!!!!!!!αλλα δεν αγχωθηκα !!!!γιατι ξερω οτι ολα αντιμετωπιζονται!!!!!!

μετα εκανα την μεγαλη και βγηκανε πιο νορμαλ!

μην φοβασαι για τον μπεμπακο σου!!!!!μια χαρα ειναι και υγιεστατος!!!!!!!!!!!πιο πολυ ανεβαινει το ζαχαρο απο στεναχωρια και αγχος,παρα απο το φαγητο!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια τι κανετε?ειχα παει σουπερ μαρκετ κ στο αβ εχει προσφορα στα παμπερς σε ολα τα μεγεθη.οσο για το θηλασμο εγω παντως οταν πρωτοεβαλα την μπεμπα στο στηθος ενοιωθα λες κ ηταν κατι που το χα ξανακανει πολλες φορες δεν ξερω γιατι(λετε να εφταιγε η μορφινη απ την επισκληριδιο χαχα).MAY εγω δινω το sanilac της γιωτης ειναι καλο σαν φαρμακοποιος ποιο προτεινεις?κ ποτε πρεπει να αλλαζουμε γαλα στο μωρο?βλακωδης ερωτηση?εχω ακομα μια,ποτε αλλαζουμε νουμερο παμπερς?

εχχεεχεχεχεχεχεχεεχεχχεεεεε!!!εμμμμ.....εχουμε γεννηθει για να το κανουμε αυτο!!!!για τον θηλασμο εννοω!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

οσο για τα αλλα που ρωτας μαναρα μου..............ουτε που ξερωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!

που ειστε ωρε γαλιαντρες να βοηθησετεεεεεεεεεεε????????????????????

d.gif

αυριο πιστευω μετά τη γιατρό θα ηρεμίσω εντελώς!! ουφ λείπει και αυτος ο άντρας μου που είναι το ηρεμηστικό μου , και ουτε τηλ δεν μπορώ να τον παρω τουλάχιστον για 6 μερες ακόμα!!εεε ρε τι τραβάμε με αυτους τους ταξιδιάριδες αντρες!!

αυριο πιστευω μετά τη γιατρό θα ηρεμίσω εντελώς!! ουφ λείπει και αυτος ο άντρας μου που είναι το ηρεμηστικό μου , και ουτε τηλ δεν μπορώ να τον παρω τουλάχιστον για 6 μερες ακόμα!!εεε ρε τι τραβάμε με αυτους τους ταξιδιάριδες αντρες!!

αδικα αγχωνεσαι!!!απλα διατροφη θα κανεις.πες οτι πας σε διαιτολογο!ια κανεις πιο τακτικα γευματα,και θα εισαι σουπερ!!!!!

θα δεις δεν ειναι τιποτα!!!!!;););););););););)

d.gif

Κοριτσια μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε??????????????

Κατι βλεπω για αγχος!!!!!!!!

Σοτσαφι μου ολα καλααααααααααααα?????????

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη συμπεθεραααααααααααααα με γεια του κοριτσιου μας τα πραγματα!!!!!!!!!!

Εγω ξεκουραστηκα λιγο το μεσημερι και το απογευμα ηρθε ο αδερφος μου και πριν απο λιγο εφυγε,και μιας και ηρθε κουβαλησε και κατι πραγματα με τον αντρα μου στην ααποθηκη!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!

Μ'ενα σμπαρο δυο τριγωνια!!!!!!!!!!!

Παω να διαβασω νεα!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...